23542
-
Gólya #5302 van már szomszéd? Nyuszifarmja (71.) is kirúgott egy vöröskét...:)
-
ExPi #5301 hy all Akit érdekel egy 52 es farm az irjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Gólya #5300 miért? tudtommal nincs napi kód...vagy lemaradtam? -
#5299 mai kódot tud valaki? -
#5298 Valakinek lennék a szomszédja!:) -
csery84 #5297 Annyit hozzátennék még, hogy a kupák 9 és 12 %-osak, és mindkettő ott volt.
rakosgatni szoktam a kupákat, és úgy vettem észre, hogy nem elég a frissítés, ki-belépés kell, hogy érvényesüljön a hatása. -
csery84 #5296 a hiv fórumon sokan panaszkodtak, hogy ilyen megrendeléseket kaptak.
a válasz annyi volt, hogy ha nem tetszik, ne szolgáld ki őket. :)
amugy olvastam a hivatalosban, hogy gondok voltak a tanyaházi megrendelésekkel, azt nem tudom, hogy kijavították-e már, de nem is érdekel, mert nem szoktam kiszolgálni őket.
újabban 1*1-es területeket vetek be, és elég jól adja a cuccokat.
csinálom a lengyel eventet, és egy teljes szántó liliom (174 db kis terület, mert vannak néhány fa is) adott ma reggel 54 db nárciszt :)
holnap reggelre meglesz a lengyel event 100%-ra. :) -
#5295 én max azt csinálom meg ami 75tp-nél többet ad.... -
vidu01 #5294 Ti teljesíteni szoktátok a tanyaházas megrendeléseket? Nekem az jött le 3 hét alatt, hogy teljesen felesleges és értelmetlen mert a beadott terményeket a piacon 2-3szoros áron tudnám eladni. TPt is adó kuncsaft nagyon ritkán fut be. -
#5293 Ezt a pofátlan megrendelést kaptam minap...
-
#5292 köszi :D -
#5291 Már ment a válasz is:) -
#5290 irtam pm, elöre is köszi :) -
#5289 szerintem egyszerűbb termelni a sima fehér barit, és eladni őket..
aztán ha van valami jó vétel a piacon ami jobb bari, érdemes megvenni és felhasználni fejlesztéshez...
így nem kerül szupertápba, és csp-ben ugyanott vagy... -
#5288 jah :D hát még én se naon jöttem rá hogy hogyan lesz a legjobb, de jo hogy sok tápom volt, ill barim, max áron mentek a barik a táp is 100 körül :D -
#5287 igy van... pl 4 fehér bárány az 1 barna, vagy jobb esetben 1 fekete.. én igy jutottam a feketéhez.. ill 4 barna = 1 fekete vagy jobb esetben egy nudista :D
3al is müködik a bariláv azt nem tom nem probáltam még mivel 1 nap alatt lesz 2 szupermegapower-táp és igy napi egyszer tudom öket bezavarni a házikoba :D nade 4 bari kell hmm micsoda orgia mehet otbent :D -
#5286 sok sikert, összesen 13 fehér bárányodba fog kerülni azaz 1 fekete amit 8 szupertápból csinálsz ingyen 4 nap alatt :)
nagy üzlet -
#5285 Nálam nincs a piacon egy darab bárány sem. -
#5284 fekete bárányt úgy tudsz termelni, hogy beraksz 3 barnát minimum és 1 fehéret, adsz nekik 2 szupertápot. és max 4 bájitalt, ami egyenként felezi az amugy 6 órás termelési időt.. -
#5283 Tehát ha veszek fekete bárányt akkor azt tudok termelni ha 4-et beteszek az ólba és adok nekik bájitalt? -
#5282 #5281 -as hsz-t neked cimeztem :) -
#5281 vagy... megvárod mig valaki árulja a piacon az arany barit és megveszed töle :)
am én a feketebárányokra hajtok, és a feketebari seregemmel lerohanom a piacot ill amit érek :D:D:D -
#5280 Srácok nekem olyan bajom van,hogy elfogyott a fehérbárányom mind valahogy!
Hogyan tudok szerezni,hogy tudjam folytatni a termelést? -
#5279 -
#5278 Igen, pont ezért küldjetek nekem inkább barkácscuccot:D -
#5277 Kb. ezért nem érdekel az egész.Van 44db bájitalom,de nem használom,simán megvárom a 6 órát.Mivel ez végleges cucc ráérek. -
#5276 Egy kis kedvcsináló a birkás-juhos tenyésztéshez.
Ahhoz, hogy 1 arany birkád legyen (és abból indulunk ki, hogy 4 egyforma kell a következő szinthez), kell összesen 65536 fehér birka.
Ez a "kevés" birka, a piacon megvéve max áron (210 csp) összesen 6881280 csp -be fog kerülni.
A tenyésztéshez szükség van még 32768 szupertápra, amit ha meg akarunk venni, hogy elkészüljön az arany birka, akkor 990 Eurot, azaz kb 277000 Ft-ot kell fizetnünk. Persze, mivel mi magunk is előállíthatjuk, ezért az "ingyenes" módszerrel 16384 nap azaz kb 45 évet kell várnunk rá.
Mit is érünk egy aranybirkával? eladhatjuk 400000 csp-ért amiből 10%-ot levonnak, vagy építhetünk egy olyan birkanyíró állomást, ami 400 TP-ad és terményét eladhatjuk kb 200 csp-ért a piacon...
kérdésem... megéri? szerintem nem.. -
#5275 :D -
#5274 Van mai kód!
breeding
15 parfümöt ad -
#5273 Ha átküldöd az anyagot PM-ben és az elképzelésed talán tudok segíteni. -
#5272 jah :D
am már csak az a kérdés h elfogadják e a képet amit szeretnék, ill meg kéne szerkesztenem de nem biztos h megtom csin :)
a feliratot kéne meggörbiteni és tökéletes lenne az elképzelésem a többi megvan.. na majd szerzek segitséget rem :D -
#5271 Egy kitűző belefér egy sima borítékba, ami elsőbbségivel feladva 115 Ft.
Csak az a pénzt eljuttatni nem olyan egyszerű, senki nem szeret ennyit utalgatni:D:D -
#5270 Én ugyanezt akartam farmeramas pólókkal csinálni. -
#5269 most fogok rendelni farmerama-s kitüzöket, olcso csak hát 10db a minimum rendelés.. na mind1 majd elosztogatom ismiknek :D vagy amennyiért jön továbbadom... 240ft/db (mérettöl függöen)... nem gáz :)
ill akár lehetne SG-s farm team -eset is csin :D csak a szétosztás lenne körülményes, ill a postaköltség, stb.. na mind1 csak egy ötlet volt :D -
#5268 köszi, így már más. Igaz, arattam, de egy nárciszt se kaptam. Jó lesz ez így. -
#5267 most vettem észre: a bájital 1000csp, a birka xl 7500csp, és barnák a barik :D -
#5266 A gazdakörben van,nem a műhely mellett! -
#5265 ok, nyelvet átraktam, még sincsen az eventnél semmise. Mit kell még átállítani? -
#5264 ha minden igaz vasárnapig -
#5263 meddig lesz lengyel event??