23542
-
Ironman2 #5222 Ez hülye! Van vagy 150 dióm,erre csak 1-et jelez a malom a szupertápnál. -
#5221 Van egy kevés farmaranya:D -
Ironman2 #5220 Mik vannak itten! De joooooooooooooooooo -
#5219 köszi :D -
#5218 ezt ni:
-
#5217 hmm hol a video ? milyen gazdák alatt ? -
#5216 Egye fene, az sem baj ha fehéret ad, most nagyon belejöttem ebbe a cuccba, már van 2 barna birkám, holnap meg is építem az első szintű istállójukat. -
csery84 #5215 én úgy értelmeztem (javítsatok ki, ha rosszul), hogy a fejlesztések is fehér birkát adnak, csak hamarabb készen vannak, és több TP-t adnak.
az imént adtam el a kisebbik farmomon 110 birkát és 1000 parit. kb 1 perc alatt elvitték mind.
am sztem ez a szupertápos dolog: ok van, lehet keverni, de 12 óra?
és túl sok cucc kell hozzá. -
#5214 elvileg nincs 100%os színsorrend, mindig az egyel utána lévő színű lesz, de ha mázlid van akkor 2vel föntébb is ugurhat -
#5213 Szerintem így van , most rámegyek a 4db barnára hogy meglegyen , és megépítem a barna juhakolt :) -
#5212 3fehér + 1 barna = Barna :( -
#5211 :) úgy látszik csak én maradtam le :D
-
#5210 ez már elég régi kód, nálam kiis irja hogy már használtam :P -
#5209 még egy kód: mashable
1pörgetés és 1 kút ami vizet ad -
vidu01 #5208 2 napja paradicsomot termesztek, most adtam el őket 40k csp értékben. Viszik mint a cukrot.:) -
#5207 Ha a barna fejlesztés csinálom meg, abban alapból barnák lesznek, ha a feketét, abban pedig feketék, vagy hogy is van ez? -
csery84 #5206 valószínűleg csak az újítás miatt volt egy kis kavarodás, azért tűntek el a dolgok.
még 1,5 óra, és aratok, liliomot, kiváncsi leszek, h mennyi nárciszt ad majd.
engem annyira nem hozott lázba ez a baris dolog, megvárom vele a lengyel event végét. -
#5205 idővel kiderül :) -
#5204 1 barna már megvan. most rámegyek a feketére :) Illetve kell majd 4 barna hogy tudjak építeni olyat ami csak barnát ad. Többi hogy van azt nem tudjátok ? -
#5203 kis info:
4 fehér --> 1 barna
3 fehér + 1 barna --> 1 fekete
-
#5202 na 8 perc és kész az első tenyész adagom :) -
#5201 ja vannak elég durva árak :) -
#5200 jah, visszajött a virág, de most frankón nem kaptam a hagymáért, mert már learattam (kb 30-at szokott hozni) -
#5199 Sziasztok!
Látom elvették a Lengyel cuccot,hát szomorú vagyok:(
A műhelyes cuccokhoz meg kb. sose lesz meg ami kell:( -
#5198 Nem tudom, nem vagyok informatikus, csak tipp:) ip cmí? nem tudom:)
Amúgy, ahogy nézem, ezekkel az "extra barikkal" könnyen meg lehet csinálni az állatos kupát:D -
#5197 földépítés, szivescske ;) -
#5196 ,,biztos én vagyok vak'' de én nem látom a műhelybe a pulykás ólfejlesztést most rakták bele és nem is jó elbénázták megint -
#5195 tenyészállatok értéke kicsit imba :D
lesz mit bedobálni kupához xD -
#5194 Új Ajándékkód:
breeding
15bájitalt ad -
csery84 #5193 ez igen!
Gatulálok! -
Gólya #5192 szerinted honnan tudják, hogy ki lengyel és ki nem?
ja és a karbantartás utáni első aratáskor nemhogy a nárciszok...semmi nem jött fel a földekről - értsd, barkácsholmi sem - na most akkor ez is csak a lengyeleknek jár?
-
#5191 egész jó :):)
Gyorsan vettem még juhakolt :) Amúgy az éttermi megrendelés is ad 2 juhakolt meg egy XL-eset :) Kiváncsi vagyok erre a tenyésztésre :) -
#5190 Szerintem kiiktatták, és csak a lengyelek csinálhatják. Sebaj, így igazságos. Viszont a juhok gyorsan eltűntek a piacról:D Én is gyorsan letettem még két juhakolt a biztonság kedvéért, mert attól félek, hamar elfogynak. -
#5189 az normális hogy szőlőm aratás után elpároglott a semmibe? -
csery84 #5188 Nálam még tart az ajaj, próbáltam lengyelen, hollandon, németen, görögön is, de semmi... -
#5187 Sőt, amit kaptam azt a téltemető bábut is eltüntették a kergéből.
Viszont most nyomatom a bariakt:) Jó nagy értékük van, ahogy néztem:) -
#5186 Dettó -
csery84 #5185 Ha megnézted a videót, abban már az is látszik, hogy a többi állathoz is lesz.
csak valamiért a birkákkal kezdték...
amugy szegény birkák, minden feladatra őket rakják be (reptér, eventek, stb).
szerintem már elegük lehet a sok melóból.
most kell nekik iks egy kis "izgalom" -
#5184 Hmm, beléptem lengyelül, de most nem kaptam egy virágot sem, sőt el is tűnt a jele a raktárból is... -
vidu01 #5183 Megtörtént, gyorstalpaló birkatenyésztésből.:)