23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    Ez hülye! Van vagy 150 dióm,erre csak 1-et jelez a malom a szupertápnál.
  • Maximus4
    Van egy kevés farmaranya:D
  • Ironman2
    Mik vannak itten! De joooooooooooooooooo
  • tonyr #5219
    köszi :D
  • ToCsEk
    ezt ni:

• tonyr #5217
    hmm hol a video ? milyen gazdák alatt ?
  • Krezga
    Egye fene, az sem baj ha fehéret ad, most nagyon belejöttem ebbe a cuccba, már van 2 barna birkám, holnap meg is építem az első szintű istállójukat.
  • csery84
    én úgy értelmeztem (javítsatok ki, ha rosszul), hogy a fejlesztések is fehér birkát adnak, csak hamarabb készen vannak, és több TP-t adnak.

az imént adtam el a kisebbik farmomon 110 birkát és 1000 parit. kb 1 perc alatt elvitték mind.

am sztem ez a szupertápos dolog: ok van, lehet keverni, de 12 óra?

és túl sok cucc kell hozzá.
  • ToCsEk
    elvileg nincs 100%os színsorrend, mindig az egyel utána lévő színű lesz, de ha mázlid van akkor 2vel föntébb is ugurhat
  • fook
    Szerintem így van , most rámegyek a 4db barnára hogy meglegyen , és megépítem a barna juhakolt :)
  • fook
    3fehér + 1 barna = Barna :(
  • ToCsEk
    :) úgy látszik csak én maradtam le :D
  • Picar77
    ez már elég régi kód, nálam kiis irja hogy már használtam :P
  • ToCsEk
    még egy kód: mashable

1pörgetés és 1 kút ami vizet ad
  • vidu01
    2 napja paradicsomot termesztek, most adtam el őket 40k csp értékben. Viszik mint a cukrot.:)
  • Krezga
    Ha a barna fejlesztés csinálom meg, abban alapból barnák lesznek, ha a feketét, abban pedig feketék, vagy hogy is van ez?
  • csery84
    valószínűleg csak az újítás miatt volt egy kis kavarodás, azért tűntek el a dolgok.
    még 1,5 óra, és aratok, liliomot, kiváncsi leszek, h mennyi nárciszt ad majd.
    engem annyira nem hozott lázba ez a baris dolog, megvárom vele a lengyel event végét.
  • ToCsEk
    idővel kiderül :)
  • fook
    1 barna már megvan. most rámegyek a feketére :) Illetve kell majd 4 barna hogy tudjak építeni olyat ami csak barnát ad. Többi hogy van azt nem tudjátok ?
  • ToCsEk
    kis info:

4 fehér --> 1 barna
    3 fehér + 1 barna --> 1 fekete
  • fook
    na 8 perc és kész az első tenyész adagom :)
  • fook
    ja vannak elég durva árak :)
  • Krezga
    jah, visszajött a virág, de most frankón nem kaptam a hagymáért, mert már learattam (kb 30-at szokott hozni)
  • Maximus4
    Sziasztok!

Látom elvették a Lengyel cuccot,hát szomorú vagyok:(
    A műhelyes cuccokhoz meg kb. sose lesz meg ami kell:(
  • Krezga
    Nem tudom, nem vagyok informatikus, csak tipp:) ip cmí? nem tudom:)

Amúgy, ahogy nézem, ezekkel az "extra barikkal" könnyen meg lehet csinálni az állatos kupát:D
  • fook
    földépítés, szivescske ;)
  • cspedro
    ,,biztos én vagyok vak'' de én nem látom a műhelybe a pulykás ólfejlesztést most rakták bele és nem is jó elbénázták megint
  • ToCsEk
    tenyészállatok értéke kicsit imba :D
    lesz mit bedobálni kupához xD
  • ToCsEk
    Új Ajándékkód:

breeding

15bájitalt ad
  • csery84
    ez igen!
    Gatulálok!
  • Gólya #5192
    szerinted honnan tudják, hogy ki lengyel és ki nem?

ja és a karbantartás utáni első aratáskor nemhogy a nárciszok...semmi nem jött fel a földekről - értsd, barkácsholmi sem - na most akkor ez is csak a lengyeleknek jár?

• fook
    egész jó :):)

Gyorsan vettem még juhakolt :) Amúgy az éttermi megrendelés is ad 2 juhakolt meg egy XL-eset :) Kiváncsi vagyok erre a tenyésztésre :)
  • Krezga
    Szerintem kiiktatták, és csak a lengyelek csinálhatják. Sebaj, így igazságos. Viszont a juhok gyorsan eltűntek a piacról:D Én is gyorsan letettem még két juhakolt a biztonság kedvéért, mert attól félek, hamar elfogynak.
  • ToCsEk
    az normális hogy szőlőm aratás után elpároglott a semmibe?
  • csery84
    Nálam még tart az ajaj, próbáltam lengyelen, hollandon, németen, görögön is, de semmi...
  • Krezga
    Sőt, amit kaptam azt a téltemető bábut is eltüntették a kergéből.

Viszont most nyomatom a bariakt:) Jó nagy értékük van, ahogy néztem:)
  • szjuca
    Dettó
  • csery84
    Ha megnézted a videót, abban már az is látszik, hogy a többi állathoz is lesz.
    csak valamiért a birkákkal kezdték...

amugy szegény birkák, minden feladatra őket rakják be (reptér, eventek, stb).
    szerintem már elegük lehet a sok melóból.

most kell nekik iks egy kis "izgalom"
  • Krezga
    Hmm, beléptem lengyelül, de most nem kaptam egy virágot sem, sőt el is tűnt a jele a raktárból is...
  • vidu01
    Megtörtént, gyorstalpaló birkatenyésztésből.:)