23542
-
hpelte #5422 majd utólag előre megmondják, hogy mi lesz. Így lehet, hogy holnap németül kell játszanunk. -
Gólya #5421 ezektől kitelik:(
-
#5420 Ezt a Német fórumon írta egy moderátor.
Még azt is el tudom képzelni,hogy már mindenki javában ültet/arat az új helyen amikor nálunk még ki sem lesz tűzve az időpont:( -
hpelte #5419 akkor miért írták ezt a tíz hetes izét, megint össze-vissza jönnek a hírek -
#5418 Elvileg holnap kezdődik egy 3 napos event ahol majd meg lehet szerezni az új földterületet.De "természetesen" a gazdaboltban is meg lehet majd venni. -
csery84 #5417 ja, maxi, közben 58, és 61 lettem :)
neem, nem 2 szintet léptem egyszerre, csak a marzanna sok tp-t adott, + a tp bónusz is jól jött...
mikor regwltem ide, már majdnem 57 volt a "kisebb" -
csery84 #5416 á, sztem sem,
fa-ért, vagy pedig az új gazdaköri feladat elvégzéséért cserébe. -
Gólya #5415 látod, hogy hiába kérsz a másik fórumon is... -
csery84 #5414 jah, már itt az ideje, csak ez a 10 hét -
#5413 Ez volt az ami szárnyra kapott,hogy lesz új terület.Aztán nem lesz.Most megint lesz.
Én ezt akkor hiszem el ha látom,de tuti lesz benne valami csavar,nem hiszem,hogy csak úgy megkapjuk. -
hpelte #5412 hát nem holnapra ígérik az új földterületet -
#5411 Köszi!:)
Most találtam.. -
#5410 Ok,meghívott:) -
#5409 Kérem! -
#5408 Asszony kisfarmja?55-ös. -
#5407 Újabb szomszéd hagyott faképnél(sokan abbahagyták a játékot..),bárki jöhet aki SG-s -
#5406 Elnézted a topikot. -
mondragon01 #5405 sziasztok keresek én kicsi tanyámat a 3 szerveren ha van valakinek és elcserélné írjon , köszönöm -
#5404 ugyi viccelsz? Pár millió? Nem hinném. Pár százezer max, és ebből mennyi az igazi aktiv? Más a regisztrált létszám. Ráadásul mennyi, akik ebből FIZETNEK IS? Itt is, rengeteg olyan van, aki hisz még az INGYEN szóban. :-))) AMi ugye megalol kategória, a kapitalizmusban ugye ilyen NINCSEN, hogy "INGYEN". Valakinek fizetni kell, ugye ez tény! Ebből következik, hogy Lengyel lakosság mérete is jelentősen nagyobb, és arányaiban ha hasonló is, a bevétel is nagyobb. :-) Ergo, több "ajcsit" tudnak adni. Rengeteg játék pl meg se jelenik Magyarul, de pl Lengyel nyelven nagyrészt elérhetőek, meg Oroszul. Ennyi. :-))) -
#5403 És pár millió nem számít?Mert annyian tuti játszanak itthon. -
#5402 Most ezen mé csodálkoztok? Mennyien játsz(hat)ják nálunk ezt a játékot? Mennyien fizetnek is érte? Mennyien lehetnek a Lengyelek? 5x-20x ennyien? Ja, és valszeg FIZETNEK is érte. :-))) -
#5401 Lövésem sincs.De az tuti,hogy mindíg mi járunk a legszarabbul.MI tudunk meg utoljára mindent stb.:( -
hpelte #5400 Egyetértek, hogy nagy az eltérése. Az XXL-es barkácscuccok is jól jöttek. Az eventes dolgokat a központban döntik el, vagy országonként van valami alközpont ahol ezeket kitalálják? -
#5399 Jó volt ez a Lengyel event.
Végül meg lett az 50%-os tábla,de a legjobb a 120 órás aratógép.Nem tudom,hogy tehetnek ilyen különbségeket országok között,amikor a játék ugyanaz.Nálunk jó ha 12 órás van,nemhogy ennyi.
Jó végre Magyarul játszani:) -
#5398 Nekem 22db kellene az 50%-os tábláért:)
Ajánlom is:) -
Ironman2 #5397 Azért a felét sikerült megcsinálnom 2 nap alatt.Igérem hogy jobban követem a topikot,és nem maradok le semmiről sem -
Ironman2 #5396 -
#5395 Végre 66 os lettem és megkaptam a rózsát!
Azt számoltam, hogy TP-ben megéri rózsát termelni nagyon, egészen a birsalmafáig veri az összes fát, ha vizezzük a földeket. -
#5394 Helovin genyó! -
vidu01 #5393 Ok, köszi. -
#5392 Mi lesz akkor?
#5391:Ma 13:30-ig tart. -
vidu01 #5391 Meddig tart a lengyel event? Úgy tudtam vasárnap vége lesz. -
Ironman2 #5390 Április 18-ra kérek szabit xD -
#5389 Szia!
Az alap birkanyíróra kell rárakni. -
bencike51 #5388 Sziasztok ! A birkanyiro állomás 1 szint sárga ez megvan de hogy és hova tudom kirakni ? -
#5387 Akkor jól sejtettem nem éri meg baszakodni velük.Amiket ott írnak az meg hazugság és félrevezetés a FAQ szerint.Mivel olyanokat ír hogy még több birkagyapjú ja 1 az az 1nél annyival több -
Ironman2 #5386 Véletlenül jött. -
#5385 Nem véletlenül van F.A.Q. itt a topikba is.Gondolom tudod mi az. -
#5384 Ezek a birkás cuccok hogy működnek van valami leírás?
Mert látom szintek vannak gondolom akkor egymásra lehet őket tenni. De mindegyiknél mást ír.
Van ezekről a birkanyíró épületekről konkrét leírás mennyit ad miket ad stb? -
Gólya #5383 ja...szépen sorban kiírva: 1=100; sok=10