23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • hpelte
    majd utólag előre megmondják, hogy mi lesz. Így lehet, hogy holnap németül kell játszanunk.
  • Gólya #5421
    ezektől kitelik:(
  • Maximus4
    Ezt a Német fórumon írta egy moderátor.
    Még azt is el tudom képzelni,hogy már mindenki javában ültet/arat az új helyen amikor nálunk még ki sem lesz tűzve az időpont:(
  • hpelte
    akkor miért írták ezt a tíz hetes izét, megint össze-vissza jönnek a hírek
  • Maximus4
    Elvileg holnap kezdődik egy 3 napos event ahol majd meg lehet szerezni az új földterületet.De "természetesen" a gazdaboltban is meg lehet majd venni.
  • csery84
    ja, maxi, közben 58, és 61 lettem :)

neem, nem 2 szintet léptem egyszerre, csak a marzanna sok tp-t adott, + a tp bónusz is jól jött...
    mikor regwltem ide, már majdnem 57 volt a "kisebb"
  • csery84
    á, sztem sem,
    fa-ért, vagy pedig az új gazdaköri feladat elvégzéséért cserébe.
  • Gólya #5415
    látod, hogy hiába kérsz a másik fórumon is...
  • csery84
    jah, már itt az ideje, csak ez a 10 hét
  • Maximus4
    Ez volt az ami szárnyra kapott,hogy lesz új terület.Aztán nem lesz.Most megint lesz.
    Én ezt akkor hiszem el ha látom,de tuti lesz benne valami csavar,nem hiszem,hogy csak úgy megkapjuk.
  • hpelte
    hát nem holnapra ígérik az új földterületet
  • SitatiS
    Köszi!:)

Most találtam..
  • Maximus4
    Ok,meghívott:)
  • SitatiS
    Kérem!
  • Maximus4
    Asszony kisfarmja?55-ös.
  • SitatiS
    Újabb szomszéd hagyott faképnél(sokan abbahagyták a játékot..),bárki jöhet aki SG-s
  • Maximus4
    Elnézted a topikot.
  • mondragon01
    sziasztok keresek én kicsi tanyámat a 3 szerveren ha van valakinek és elcserélné írjon , köszönöm
  • Alien69
    ugyi viccelsz? Pár millió? Nem hinném. Pár százezer max, és ebből mennyi az igazi aktiv? Más a regisztrált létszám. Ráadásul mennyi, akik ebből FIZETNEK IS? Itt is, rengeteg olyan van, aki hisz még az INGYEN szóban. :-))) AMi ugye megalol kategória, a kapitalizmusban ugye ilyen NINCSEN, hogy "INGYEN". Valakinek fizetni kell, ugye ez tény! Ebből következik, hogy Lengyel lakosság mérete is jelentősen nagyobb, és arányaiban ha hasonló is, a bevétel is nagyobb. :-) Ergo, több "ajcsit" tudnak adni. Rengeteg játék pl meg se jelenik Magyarul, de pl Lengyel nyelven nagyrészt elérhetőek, meg Oroszul. Ennyi. :-)))
  • Maximus4
    És pár millió nem számít?Mert annyian tuti játszanak itthon.
  • Alien69
    Most ezen mé csodálkoztok? Mennyien játsz(hat)ják nálunk ezt a játékot? Mennyien fizetnek is érte? Mennyien lehetnek a Lengyelek? 5x-20x ennyien? Ja, és valszeg FIZETNEK is érte. :-)))
  • Maximus4
    Lövésem sincs.De az tuti,hogy mindíg mi járunk a legszarabbul.MI tudunk meg utoljára mindent stb.:(
  • hpelte
    Egyetértek, hogy nagy az eltérése. Az XXL-es barkácscuccok is jól jöttek. Az eventes dolgokat a központban döntik el, vagy országonként van valami alközpont ahol ezeket kitalálják?
  • Maximus4
    Jó volt ez a Lengyel event.
    Végül meg lett az 50%-os tábla,de a legjobb a 120 órás aratógép.Nem tudom,hogy tehetnek ilyen különbségeket országok között,amikor a játék ugyanaz.Nálunk jó ha 12 órás van,nemhogy ennyi.
    Jó végre Magyarul játszani:)
  • Maximus4
    Nekem 22db kellene az 50%-os tábláért:)

Ajánlom is:)
  • Ironman2
    Azért a felét sikerült megcsinálnom 2 nap alatt.Igérem hogy jobban követem a topikot,és nem maradok le semmiről sem
  • Ironman2
  • zmeor
    Végre 66 os lettem és megkaptam a rózsát!

Azt számoltam, hogy TP-ben megéri rózsát termelni nagyon, egészen a birsalmafáig veri az összes fát, ha vizezzük a földeket.
  • grebber
    Helovin genyó!
  • vidu01
    Ok, köszi.
  • Maximus4
    Mi lesz akkor?

#5391:Ma 13:30-ig tart.
  • vidu01
    Meddig tart a lengyel event? Úgy tudtam vasárnap vége lesz.
  • Ironman2
    Április 18-ra kérek szabit xD
  • Maximus4
    Szia!

Az alap birkanyíróra kell rárakni.
  • bencike51
    Sziasztok ! A birkanyiro állomás 1 szint sárga ez megvan de hogy és hova tudom kirakni ?
  • grebber
    Akkor jól sejtettem nem éri meg baszakodni velük.Amiket ott írnak az meg hazugság és félrevezetés a FAQ szerint.Mivel olyanokat ír hogy még több birkagyapjú ja 1 az az 1nél annyival több
  • Ironman2
    Véletlenül jött.
  • Maximus4
    Nem véletlenül van F.A.Q. itt a topikba is.Gondolom tudod mi az.
  • grebber
    Ezek a birkás cuccok hogy működnek van valami leírás?

Mert látom szintek vannak gondolom akkor egymásra lehet őket tenni. De mindegyiknél mást ír.
    Van ezekről a birkanyíró épületekről konkrét leírás mennyit ad miket ad stb?
  • Gólya #5383
    ja...szépen sorban kiírva: 1=100; sok=10