23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Most már elmondhatnád a cheatkódot,amit használsz:)
  • hpelte
    Ott is lenne barkácscucc, sose tudnád meg mi volt benne. de a legdurvább a piac lenne.
  • Gólya #5380
    s mi lenne a nagy nyeremény? kici, ócó...
  • hpelte
    mondjuk egy kínai event jó lenne
  • Gólya #5378
    aztán ahogy egy másik topicon fogalmazott az egyik játékos: "a magyarok kapáitól ments meg Uram, minket":D

• Ironman2
  • Gólya #5376
    majd elválik - ha megüti a Marzanna szintjét, megyünk:)))
  • Ironman2

xD
  • hpelte
    jó volt ez a lengyel event, jövő héten nem lesz valahol máshol?
  • Maximus4
    Hála a Lengyel eventnek,meg lett mind a két farmomnál a festőtelep:)
  • Maximus4
    Be lettél jelölve.
    Majd este a tiédet is átírom^^
  • Picar77
    jöhet köszi ^^
    amugy már 67 vagyok egy ideje csak elfelejtettem szolni :D
  • Maximus4
    Az asszonyénál van egy üresedés ha elfogadod,73-as.
  • Picar77
    4 db szomszédot keresek inaktivitás miatt köszi ^^
  • Maximus4
    De nem akarom,mert akkor jönnek a barbis játékok,meg a többi.Már a falra mászok az ilyenektől:)
  • ExPi
    már elkelt a farm szoval már ne érdeklogyetek
  • Gólya #5366
    jójó:) semmi gond - gyereket hagyni kell kibontakozni:)
  • Ironman2
    Lemaradtam róla.Lehet hogy kihagytam ezt a részt a topikban
  • Maximus4
    Majd javítom,bocsi,de most másik gép előtt vagyok:)
    Nem akarom bekapcsolni azt a gépet,mert ott lányom van és akkor nem lehet lelőni:D
    De este átírom,esküszöm.
  • tonyr #5363
    hát igen.. mind3 xxl-es ládát megkaptam, igy az 1500-bol lett 3db fonott kosár.. jo %-ban adja mi ? :D
  • Alien69
    Jaja, ez a Lengyel event elég gáz. Qrva lassan adja a nárciszokat, és mivel későn kezdtem, nem is van nagyon esélyem. Pontosabban, teljesen megcsinálni hülyeség, mert pl búzáért cserébe kaphatok szuper trágyát, ami szvsz nem éri meg. Viszont 50 nárciszért 2xXXL barkács cucc az nagyon frankó lenne. Talán meg lesz az még.
  • Gólya #5361
    nem is 102, mert 120!:))

és még egyszer: l é p t e m :) ) )

(tudom, már javítottad:DDDD)
  • tonyr #5360
    nekem is van még belöle 80 orám, de... alig használom mindeig elfelejtem hogy van... nem vagyok hozzászokva igy mindig kattintgatok 1000el :D
  • Maximus4
    Kis kezit csókolom:D
    Én már az utolsónál járok és a 102 órás aratógépet nyüstölöm:D
  • Gólya #5358
    ember, te eddig hol jártál? egy hete ezt csináljuk:)
  • tonyr #5357
    ez már vasárnaptol volt és holnap lesz vége...
  • Ironman2
    2.szinttől sárga virágokat kell majd berakni,vagy 45-öt,de az sehol sincs,a földeken jön elő betakaritáskor.Most olvasom hogy ezek nárciszok
  • Ironman2
    Lépjetek be lengyelül(polska),és a gazdakörben van fasza event.Nem sokáig fog tartani,ugyhogy siessetek vele:

Ja,és ne rakjátok ki a kertbe a kapott cuccokat,mert elveszik.Aállítólag.A tp-k miatt megéri
  • Ironman2
    Neked is? heheheheh
    Szerintem ez bug lehet.De jól jött
  • Gólya #5353
    Maxi: megint léptem egyet...köszi!!!
  • SitatiS
    Hmm..ezt nem találtam meg sehol sem:D
  • Maximus4
    Alanyi jogon jár 74-es szinten:D
  • SitatiS
    Honnan a hódfarm?
    Igen jó a taktikád,ha pénzre megy valaki,én a zabbal csinálom ezt néha,40 perc alatt 5K pengő,ez sem rossz,de most a TP kell,így marad a spenót 105 tp/4*4es föld,igaz 17h az érése,de megfelel így is :P

Most találtam:
    Üdv Gazdák,
    Sajnos az utóbbi időben feltűntek olyan oldalak, melyek megszólalásig hasonlítanak a Farmerama oldalára, viszont a böngészősávban lévő url más, mint a Farmerama hivatalos elérhetősége. Ha ezeken keresztül léptek be, akkor az adataitok illetéktelenek kezébe fognak jutni.
    Tehát!
    SOHA NE JELENTKEZZETEK BE OLYAN OLDALON KERESZTÜL, MELYEK NEM AZ ALÁBBI FORMÁBAN SZEREPELNEK:

www.farmerama.com
    www.farmerama.hu
    www.farmerama.de

Vigyázzatok erre nagyon és figyeljetek kicsit oda milyen oldalt nyittok meg. Pár másodperc az ellenőrzés, de hosszú hónapok munkáját menthetitek meg vele.

A Farmerama csapata

és ezt is:Változások!!
  • Maximus4
    A lótüdőt!
    Nekem összesen 3 ólam van.Hód,hódfarm és rénszarvas.Pár darab fa (30-40)a többi föld.Kb. egy hónapja napközben csak kukorica megy nálam.Ezresével rakom ki a piacra max áron és viszik mint az állat.Ha kitartó vagy több 100ezret lehet így összeszedni,úgy,hogy nem szakadsz meg.Beállítom a cooktimerem és 1/2 óránként szól,és ránézek:)
  • SitatiS
    Mi a célja a birkáknak,eladni őket,aztán?
    Nem látom sok értelmét..nem is raktam le a házat,minek? :s
    Kétlem,hogy nagy sikere lesz ennek a "fejlesztésnek"..
    Én már szívem szerint a műhelyeket is felszedném,de soha nem lehet tudni mikor mi kell véletlenül valahova,így hagytam,ha lehetne egész idő alatt csak spenótoznék,jól "fizet" :D
  • hpelte
    egy kis bővítés nem ártana
  • Maximus4
    Szerintem nincs.Nem ráérsz?:)

Ez az egész szupertáposdi,+ a birkás marhaság csak arra próbáll sarkallni,hogy vegyél minél több FA.-t:(

Bezzeg ami pletyka szinten elindult,hogy kapunk új földterületet,nem lesz semmi:(
    Így még venném a műhelyes ólakat,de sajnálom föláldozni a helyet rá.
  • SitatiS
    Azt nem lehet,úgy is kiszedné belőlem:D
    Más:van értelme a szuper tápot gyártani?
    Drága is,időigényes is,de rövidebb az érési idő,ellenben a sima táp rövidebb előállítást igényel,igaz hosszabb az érési idő,de ócsóbb' :D
  • Maximus4
    Változtasd meg gyorsan a jelszavad:P
  • SitatiS
    Az biztos