Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca
Adventi kódos topik a Farmeramán.

szjuca
Na ezt jól kitalálták. Én sem foglalkozok sehol a Farmeramaval, csak ott és itt.
Hátha az ottani fórumon is olyan jó fejek, mint itt és nyitnak egy kód topikot. Nem vagyok hajlandó regisztrálni sehová emiatt.
Kapjákbe

Jól gondoltam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Megpróbálom,de szerintem megint nem lehet.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ez érdekes - én valamikor voltam myvipes és ki tudtam lépni...már nincs erre lehetõség?

Myviprõl nem lehet kilépni sajnos.

ígérem, ahogy találok egyet, megosztom

na ja - ezért játék😊

tudod te, hogy 50 fölött milyen lassan tudsz haladni?

valaki(k) vegye már föl a tesom itt a neve:

atilaber11

-- http://www.heidoc.net/

Krszti1160
Ez van, ezeknél egy rakat idõt kell várni :S sajnos <#rinya>
De ha találsz kódot, akkor azt kiemelt szöveggel ki írhatod szerintem 😛 <#vigyor5>
Maximus4
Én az összes közösségi portállal így vagyok😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én most léptem ki Facebookról,mert nagyon utálom már.

Maximus4
Ez tényleg nem lenne rossz,mert én például(hála istennek)nem vagyok fönn facebook-on!

Amúgy meg,ha már végre házigazda lennék,kiírnám a vörösiszap szöveg helyére a napi kódokat,dehát....

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ha ilyen baromi jók vagyunk akkor miért nem tudják velünk megosztani?😊

Az elsõ adventi kód,holnap lezs elérhetõ:

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=1299157#post1299157

Azért megoszthatnátok velünk,ha valaki megtalálja a kódot.

Szerintem végtelenségig megy.Azért még 100-as szintü embert nem láttam.

Nagyon jó! Adnak ajándékot,de még keressük is meg

Airbus A380
Sziasztok. Ennek a játéknak van vége? Mármint ha felérünk a legfelsõ szintre vége vagy a végtelenségig lehet játszani? Remélem értitek a kérdést. <#confused>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Adjisten, Gazdák!

Nektek, dolgos farmereknek köszönhetõen az idei év hatalmas sikert hozott a FARMERAMA számára. Természetesen ezért megérdemeltek egy szép jutalmat! Így hát összeállítottunk egy különleges adventi naptárat a számotokra, amely még izgalmasabb a hagyományos naptáraknál, hiszen elõször meg kell keresnetek az ajándékot, ami minden nap egy bónuszkód lesz!

A FARMERAMA világa igen nagy, ezért a legkülönbözõbb helyeken bukkanhattok rá az említett kódokra. A napi kódért mindig izgalmas ajándékokat szerezhettek a játékban!

És hogy hol lehetnek a kódok? A következõ helyeken rejtõzködhetnek:

* a fórumban
* a játékban a hírek oldalán
* a rajongói oldalakon (pl.: www.hotdog.hu/farmerama)
* a Facebook oldalán (facebook.com/farmerama)
* és a Twitter oldalán (http://twitter.com/farmerama_com)

Minden bónuszkódot csak egy napig lehet beváltani (közép-európai idõ szerint 23:59-ig), és csak aznap, amikor rátaláltatok.

Fontos kérdés: honnan ismerhettek fel egy bónuszkódot és hogyan válthatjátok be?

A bónuszkód mindig tartalmazza annak a napnak a számát, amelyiken érvényes. Ha megtaláltátok a kódot, menjetek a hírek oldalára, kattintsatok jobboldalt a bónuszkód ikonra, majd írjátok be a kódot.

A bónuszkódot minden nap máshol rejtjük el. Jó szórakozást a keresgéléshez és boldog Adventet!

A Farmerama csapata

SitatiS
De jó hülye vagyok..<#buck>
4.90 CSP-t kérek(7,90 helyett)a piacon 85 datolyáért,visszavontam de még mindig ott figyel,ennyiért nem adom!<#schmoll2> 😊

Let the good times roll.

Krszti1160
Heheh, kb 😄 xD
Maximus4
Csak mert a 6. hozzászólásra reagáltál😊

Airbus A380
miért?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Nem de mivel elkezdtem a végét reagáltam.

Maximus4
Te sem vagy semmi,elolvastad az egész topikot?😄

Airbus A380
Mondom ezt úgy hogy amai napig röhögtem az ismerõseimen hogy ilyennel jáccanak felnõtt létükre, ma gondoltam kipróbálom, regeltem szinte azóta jáccok.. 😄

Airbus A380
Nálunk felnõttek játszanak ezzel a játékkal plusz 25 ön felüli barátaim meg ugye 26 vok én is. <#mf1>, szerintem ez nem csak gyereknek való program. Jó lehet nem v-mi komoly de idõtöltésnek tökéletes.

Maximus4
<#worship>

SitatiS
SitatiS
Neked is jó8! 😊

Let the good times roll.

Maximus4
Mentem aludni,jó éjt!

Maximus4
A shakes & fidget-en😊
Meg a maffiozon voltam,de leszoktam róla.

SitatiS
Farmeren kívül vagy még máshol is jelen?

Let the good times roll.

Maximus4
Akkor ne ültess semmit vagy állítsd be az ébresztõt😊

SitatiS
0:20<#buck>
Tutira alszom! 😊)
Uhh az nem jó..

Let the good times roll.

Maximus4
Ha nem alszol be mint én ma akkor meg lehet csinálni😊
Elúszott az elsõ ananász ültetésem😞

SitatiS
Ez bizony igaz! 😊
Tudtatok ma már pörgetni?
Mivel 9 óra a gazosodás a szigeten,tanácsos lenne üresen hagyni éjszakára a földet?

Let the good times roll.

Maximus4
Jól kell piacozni😊
A komlós küldivel nagyon megszedtem magam,rengetegen veszik a tojást és az angórát max áron.Inkább eladom õket minthogy beraknám a gazdakörbe.
Ezekkel elég jól lehet keresni😊

SitatiS
Nekem mindig van talonban 100e CSP ha valami beütne! 😊)
Mennyit kell rá költeni?
Ironman:Ha termelsz/eladsz nem sokat! 😉

Let the good times roll.

Maximus4
Nem olyan sok.Most volt 300 ezrem,de vettem halakat,de a következõ szinttel még várok,mert a 29 darab méh egy kicsit drága.121 ezer pénz és most csak 190 ezrem van😞

Mennyit kell rájuk költeni!

SitatiS
és még én vagyok szerencsés? <#buck>
Jó sok CSP összejöhet ennyi állatból! 😊)

Let the good times roll.

Maximus4
Jól küldenek ajándékot a szomszédok,meg így is kapok elég sok cuccot aratásnál😊Venni nem vettem barkácscuccot egyáltalán!

SitatiS
Nincs mit,szeretem megosztani a tapasztalataimat másokkal,ha ez segít! 😊
Nézegetem a farmod képeit,ahhoz képest elég sok különleges ólad van,mégis honnan szerzed pl a kalapácsot? 😛

Let the good times roll.

Maximus4
Annak idején olvastam ezt,de mondom,nekem nem jött be,Bár megpróbálom majd följebb vinni,hátha...
Köszi,hogy bemásoltad <#worship>

Maximus4
Én ezt régen próbálgattam,pakolgattam ide-oda aratásnál,de semmivel nem kaptam többet mint elõtte.

SitatiS
Fórumban volt egy közlemény:"15.09.2010 Mostantól érdemes ám csinálni a mezõgazdasági kiállítást és az állattenyésztési kupát.

Minden teljesített szint 1%-kal nagyobb esélyt ad betakarításkor a különleges tárgyak felbukkanására. Persze a kupákat ki kell helyezni, hogy megkapjátok a bónuszokat!"

Továbbá:
"- A kupák milyen módon és hol fejtik ki a hatásukat?

A mezõgazdasági és a tenyésztési kupák által nyújtott bónusz, ami aratáskor a különleges tárgyak megtalálásának esélyét növeli függõen a kupa szintjétõl (1-15% kupánként), általában az összes betakarításra vonatkozik (szántóföld, ól, fa) és ha egy farmrészen vannak, akkor összeadódnak.
Azonban mindkét kupa csak arra a farmterületre van hatással, amely farmterületen ki van helyezve.
Tehát ha például mindkét kupa a maximális szinten a szédült szántóra van kitéve, akkor a szédült szántón lévõ növényekre és ólak betakarítása után nõ az esély összesen +30%-kal, hogy különleges tárgyat találsz.
Ha az egyik a normál farmra, a másik a szédült szántóra van kihelyezve, akkor a bónusz megoszlik és +15% - +15% bónuszt nyújtanak arra a farmterületre, ahol ki vannak helyezve.

Remélem segítettem picit! 😊

Let the good times roll.

Krezga
Elvileg csak ott adja a bónuszt, ahol éppen van.