23542
-
Ironman2 #5662 ÍIgen lesz új terület,de mikor? AAzt nem tudni -
#5661 ÓÓÓ, hát akkor gyógyulást neked. Gondolkodtam én is rajta, de nem csináltam meg végül. Mostanában mindennel befaragok, előnyszerzés céljából törlök ezt-azt, helyette termelek, aztán pedig arra lenne a legnagyobb szükség, amit kiraktam a farmról.
Egy munkatársam említette, hogy bővítik a farmot, tudtok erről valamit? Talán új területek lesznek? Bocs ha már megbeszéltétek. -
Ironman2 #5660 Én most jobban lettem hogy megláttalak -
#5659 Tényleg rég jártál erre. :)
Én 38 fokos lázzal farmozok itthon(mindennek meg van az előnye) .
A sima szántómat csak juh ólall raktam tele mivel a piacon nincs juh így meggazdagodás céljával tenyésztek most! -
#5658 Sziasztok!
386 új üzi, mióta nem voltam, ez igen! Ment a csacsogás. :-)
LószŐrnagy gazda 63-as szinten szorgos szomszédot keres lehetőleg 60-as szint felett!
Ám jól vagytok?
-
emese1979 #5657 Sziasztok, van 2 üres helyem kiadó, 2 szomszédom megunta a játékot :(
emese1979 a gazdanevem :) -
Ancika24 #5656 Sziasztok van egy ures helyem KuruncziAnna a gazdanev -
#5655 Pont ezért mondtam,hogy ennek baromi sok értelme volt betenni a hivatalosba amikor köze nincs a játékhoz:(
Biztos valakinek a valakije. -
hpelte #5654 kitöltöttem azt a kérdőívet, de a farmeramahoz nem sok köze volt -
hpelte #5653 manapság már mindenből lehet phd-zni? -
#5652 fontos najo nem is -
#5651 Erre van eszük,betenni a hivatalosba.Bezzeg a gazdaköri feladatról meg ló...rt sem:( -
#5650 nem bizunk bennük hogy ilyet bevegyünk :D
túl sok csalodást okoztak már -
#5649 Azt hittem többen fognak ráugrani,de ez nem jött be:D -
#5648 Attól félek, hogy csak ápr 1... -
#5647 hm , jó hogy semmi nem lett belöle :D
áprilisi tréfa ? -
#5646 meg sem lepődök... #szomoru2] -
#5645 Én ilyesmire számítottam tőlük:((
-
hpelte #5644 hiszem ha látom -
emese1979 #5643 Sziasztok! Jól pörög ez a topic :) :)
Az új szántó tök jó lesz végre :P -
#5642 Na végre
"Üdv gazdák!
Ma 15:30 perckor bevezetésre kerül az oly régóta várt új terület!A halloween-es ikonnál lesz elérhető!Nincs korlátozva,bármi letehető.Ól,föld stb.
Üdvözlettel Farmerama csapata" -
Ironman2 #5641 Rájöttem közben.Azért köszi -
#5640 hehe.. enyimet is... ha van kupac akko katt rá és visszajön ha nincs akko frissitsd a farmot azt ott lesz :D -
Ironman2 #5639 Jaj.Vazze.A hülye vakondok.Elvitte a fámat! -
#5638 vett 249FA-ért tápot és ezzel minden szomszédja is kap2-t... -
#5637 valakitől az előb szupertápot kaptam ajándékba, de én nem tudok olyat küldeni, de akkor én hogy kaptam ? :D -
#5636 hát igen amugy sem értettem h minek vették meg eddig a trágyát... -
alphard #5635 Amugy valoban maradhatna ez a vakondos dolog az eso helyett... Ugyis a legtobbunk kilep majd negyed ora mulva vissza, mint tragyazzon. :P sima tragya legyen 10% ido csokkentes es mindenki jol jar. :) -
#5634 prilisi téfa... értem :D -
#5633 Nekem meg újra kezdte azt a bugot, hogy amikor a kerge kertre váltok, a rendes farm cuccait rakja be, és csak ki/be lépéssel lehet belépni oda. -
Ancika24 #5632 Sziasztok szomszedot keresek 2 farmra. KuruncziAnna az egyik a masik ancika24 -
hpelte #5631 a vakond áprilisi tréfa -
csery84 #5630 üdv!
Ellustult szomszédom helyett keresek egy másikat a nagyobbik farmra.
Maxi, szintet léptem, 62 vagyok! Kösz. -
#5629 Ez nem a vakondos dolog,ami az elázás helyett lesz? -
#5628 másnál is van olyan h az olját vagy ajándéktárgyát... hát valami... felemelkedik összezsugorodik és a földbeássák ? azt ha rákattintasz akkor vissza vö és a helyére megy.. WTF ? :D -
hpelte #5627 igen! -
Ironman2 #5626 63-as vagy -
hpelte #5625 megvan -
Ironman2 #5624 Felvettelek.Igazold vissza légyszives -
hpelte #5623 ok nálam is valaki feladta