23542
-
Ironman2 #5622 Szóljál maximusnak,és kiirja a neved mellé a gazdaneved,és a rangod,ha érdekel.Ugy mint a többieknél. -
Ironman2 #5621 Ok mindjárt felveszlek! -
hpelte #5620 engem érdekel!! DonFlack a gazdanevem -
Ironman2 #5619 Egyik szomszédom szerencsétlenkedik napok óta,mert piros a jele.Aki akar jönni az szóljon,és felveszem. -
Gólya #5618 így is sokba kerül...legalábbis nekem -
hpelte #5617 lassan megint nézhetek új szomszédok után -
#5616 Szemkiszúrás, ennyi. Ez van. :-))) -
#5615 Szupertáp akció van a városban,a műhely mellett! -
Ironman2 #5614 Töröltem magamat onnan.Mármint a Hospitalról.Csak a Farmerama érdekel semmi más. -
Ironman2 #5613 Már nem érdekel az.Ki is dobhatsz.Hülyeségnek tartom azt a játékot,és rohadt idegesitő -
Gólya #5612 vagyis a pohár félig tele...:))
oksa, de a morgás jogát fenntartom:D -
#5611 valamit ki tudj pörgetni. Nem rakhatnak minden mezőre "értelmes" cuccot, mondjuk XXL-s cuccot! Fogd fel úgy, hogy a xar/víz az a "NEM NYERT" kategória. :-))) Én már megszoktam. Egy jó ideje a legjobb a pálmapengő, meg a bahama víz, amit kaptam. :-))) -
#5610 Gratula!Elegem van!:D
Jó lenne ha néha ránéznél a betegeidre,mert nagyon elhanyagoltad a kamarát
-
Gólya #5609 nem vagy véletlenül a BP főrészvényese?
egyébként meg gratula - örülj, hogy ilyen nyerő szériád van - majd lesz biztos, amikor kipörgeted sorozatban a nagy semmit...
tényleg, mondja már meg valaki, ha nem esik az eső, a trágyának meg gyakorlatilag annyi szerepe van, hogy az eső ellen megvédje a vetést, akkor mi a pék izéjének van még mindig a keréken a car? -
Ironman2 #5608 Nekem akkor jön jól,mikor a lóvéra szükség van event közben -
#5607 Mondjuk nálam a kerge kert tele van víztartájokkal. Normál esetben elég lenne kb a fele is, de amikor event van, vagy sokat akarok ültetni, bizony locsolok rendesen, még akár a 45 percest is (asszem zab) belocsolom. Bár az is igaz, hogy 122 pénz nem sok, de ha anno már beruháztam ekkora mennyiségű tartájra, akkor már használom is. :-))) -
Ironman2 #5606 Tényleg elkéne már egy újabb terület -
Ironman2 #5605
-
#5604 mázlista, nekem a legnagyob amit eddig kipörgettem az 2 szupertáp volt -
#5603 Jaja, csókos vagy! -
Ironman2 #5602 Azért szerintem már nem mázli ez:
-
#5601 :D -
Ironman2 #5600 Amúgy megjött az ufócska -
Ironman2 #5599 Nekem rózsaszin álom marad a rózsaszin farm -
#5598 Kiarktam pár birkát 210-rt. Szinte ki se ért, már el is fogyott. -
#5597 lehet h.... talán... esetleg... uj terület ? :D -
hpelte #5596 ja elnéztem mert 8000-t adott, szóval még jobb az üzlet -
hpelte #5595 sikerült vennem egy csupasz birkát 15 ezerért, de teljesítéskor adott 5 ezert, így végül 10 ezerbe került, ami kb 54 birka ára -
#5594 Ajjaj!
Üdv Gazdák!
Jövő héten kedden, azaz 2011. Április 5-én egy rövid karbantartás lesz végrehajtva.
Várhatóan ez fél órát fog igénybe venni, éjszaka 03:00-03:30 közt. Ez idő alatt nem fogtok tudni belépni a játékba.
-
csery84 #5593 azt jelenti, h a régi módon törölheted, mozgathatod a dolgokat.
én még sose próbáltam ki. bejött ez az új. -
#5592 ááá na ez az ami nekem naon nem kell... :)
am mi a beállitásoknál az alternativ épitési mod ? ill a grafikát bármire állitom semmi se változik ... -
#5591 A rózsaszín szemüveges marhaság.Gazdaboltban "kapható". -
#5590 milyen uj dologrol van szo ? -
#5589 299 FA ezért az új sz@rságért?Hát normálisak ezek? -
#5588 jah ismerös :D
de igy h csak a kertben van már házikedvencé vált a kis drága :D -
csery84 #5587 nekem is, pedig kezdtem hozzászokni, hogy nem mászkál.
elég idegesítő tud lenni. legalább a rendes farmra már nem jön át.
az szokott az utsó lenni, amit összeszedek, kivéve, mikor mégse, akkor aztán szenvedek, hogy eltűnjön az útból -
#5586 Na ugye:)Mondtam én,hogy nem csak nálam repked még:) -
#5585 *tenyész-barit -
#5584 megjött az ufo-m :D merre tekergett ??? hozhatott volna pár tenyész-barát mások farmjairol :D -
#5583 én még a husvétot is várom 900+ tojással amit ha full áron adok el (405) majdnem 400k :D