23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • emese1979
    mennyi angóra kell majd a marzana-ra?
    sajnos pont lecsúsztam róla, a szupertrágyáig jutottunk csak :(
  • hpelte
    kár lenne eléggé gazdag event volt, ellenben akkor jól lehet majd keresni vele, az angóra már el is tűnt a piacról
  • tonyr #5700
    pedig jol jonne ujra 3 xxl-es barkacs :D
  • hpelte
    valamelyik fórumon olvastamt hogy akik megcsinálták ők most már nem tudják még egyszer
  • Krezga
    Akkor az angóra megint jó áron fog menni:)
  • hpelte
    Kedves Játékosok

Úgy gondoljuk, sokak számára nagyon jó hír lesz a következő.

A korábban csak a lengyel szerveren elérhető

Marzana event

várhatóan holnap, azaz 2011.04.05.-én előre láthatóan 12 órától minden nyelven elérhető lesz, tehát nálunk is.

Azok a játékosok, akik korábban a lengyel szerveren ezt az eventet már teljesítették, és Marzana babájukat eddig a magyar szerveren nem találták a menüjükben, a magyarországi indulás után pár órával újra megtalálják a virág ikon megfelelő ikonsorában.

Mindenkinek jó szórakozást, és sok sikert kívánunk az eventhez.

A Farmerama csapata
  • Ironman2
    Maxikám! 68-as lettem.Köszönöm a bókot mindenkitől
  • Gólya #5695
    a legújabb:

"Kedves Játékosok.

A mai délutánon, (2011.04.04.-én) pár újdonság/változás kerül majd a játékba, ezekről hoztunk hírt Nektek.

- A trágya ezentúl 5%-kal fogja csökkenteni a növények érési idejét. (Szupertrágya előállítására jelenleg még nincs lehetőség, ez a későbbiekben kerül bevezetésre.)

- Egyes juhakol fejlesztések használatakor nem egy, hanem több birka szedhető be majd a szaporulati idő lejárta után.

- A két legnagyobb, tehát a műhelyben készíthető 2 utolsó birkanyíró állomás használatával nem egy, hanem 2 gyapjút szedhettek be a termelési idő végén.

- Azok a fejlesztések, melyek több állatot/egyéb terményt termelnek, a jelenleginél hosszabb szaporulati idővel dolgoznak majd.

Ezek a változások a már jelenleg folymatban lévő termelésekre nem érvényesek.

Tehát ha esetleg már van kihelyezve fejlesztett akol, vagy műhelyből származó speciális birkanyíró fejlesztés, ezeknél meg kell várni egy-két termelési kört ahhoz, hogy aktiválódjon a változás.

További jó szórakozást kívánunk a játékhoz."

• Gólya #5694
    ha lehetne hinni a pletykáknak, talán lesz nemsokára - én már gondolkodom, hogy "szakosítom" a területeket (bár ezzel biztos nem vagyok egyedül:D) - szántóföld-állatfarm-gyümölcsös...no meg a kerge:)

viszont ha egy ekkora területet telerakok fával, ínhüvelygyulladást kapok, mire leszedegetem őket minden nap:))
  • Gólya #5693
    őszintén: nekem a csoportos gazdálkodás sem szimpatikus...
    sajnos tapasztaltam ezen a játékon belül, milyen az, amikor részben vagy akár egészben a mások "jóindulatától" függ a saját "eredményem" - hát köszönöm szépen, de nem kérek belőle...
    (nem véletlenül van azóta 4 kis farmom, ami kizárólagosan saját célokra szolgál)

a chat-stílust ne is említsd - amikor nemrég megláttam egy topiccímet: "elfolytott...." , azt hittem, elhajítom a gépet...
    ráadásul a modiknak vagy nincs annyi beleszólásuk vagy nem érdekli egyáltalán őket, hogy legalább ott kijavítsák az ilyen égbekiáltó hibákat - mert ez nem "jaj, gyorsan írtam, elütöttem véletlenül"-eset

ha én ilyesmiket látok, inkább lépek is azokról a helyekről, mert szó nélkül nem állom meg, viszont akkor én vagyok a kerékkötő - hát akkor irkáljanak csak nyugodtan, illetékesek meg nyugodtan vergődjenek, hogy alig van már ember, aki normálisan tud írni, megfelelően meg tud címezni egy borítékot, stb.
  • Maximus4
    De nekem elég durva.Mivel céhvezető vagyok a játékban,majdnem napi szinten kapok ilyen leveleket:(
    Ez csak egy példa.
    Ezt ugyan nem nekem írták,de kiborító.
  • hpelte
    csoportos gazdaság? anno TSZ-nek hívták őket
  • hpelte
    nemcsak ők, néhány ismerősöm is néha amit leművel fb-n pedig egyetemisták
  • Picar77
    ez még nem is durva :P, ha hallanadád hogy a kislányok milyen édin beszélnek
  • Maximus4
    A 2. része igen,de a chat..pff
    Nem akarok senkit megbántani és tisztelet a kivételnek,de játszom a Shakes-el és ott annyi írástudatlan 10-13 éves kis pöcs van,hogy a falramászok tőlük!Egyik kedvenc mostani szavam a "lécci",de még sorolhatnám.
    Szóval nem vagyok kíváncsi ilyen stílusú beszélgetésekre:(
  • Ironman2
    Az nagyon jó!
  • Picar77
    chat , bravo
    inkáb adnák végre oda az uj területet
  • Maximus4
    Te jó isten!
    Állítólag lesz a játékon belül chat,na még ez hiányzik:(

Bár ígérnek csoportos gazdálkodási opciót is,lehet,hogy ahhoz kell,de akkor is:(
  • Maximus4
    Sokan belefásulnak.Szinte már minden feladat arról szól,hogy igazi pénzt ölj bele a játékba sajnos és szerintem úgy érzik,ha nem teszik meg,akkor kimaradnak egy csomó mindenből és inkább abbahagyják.
  • hpelte
    mostanában nagyon fogynak a szomszédok
  • Maximus4
    Egyelőre nem akarom kirúgni.
  • hpelte
    nálam most van egy szabad hely
  • Maximus4
    Van egy SG-s szomszédom,aki "haldoklik":(
  • hpelte
    délután én is bontok, nálam is a pulcsis birkák a sorosak, de szerintem én inkább megveszem őket, igaz ahhoz aktívnak kell lenni a piacon
  • Krezga
    Én ma délután, ha megérnek lebontom a nagy részüket, aztán nekiállok tenyészteni, de csak szép nyugisan, ráérek:)

A küldetésben most már pulcsis barikat kell leadni, és azt drága lenne megvenni, inkább kitenyésztem őket:)

Amúgy a piacon a festékpaletta, meg a birkagyapjú még jól megy, azokat kell eladni mind:)
  • Maximus4
    Sajna igen,azt hiszem le is fogom ma bontani őket:(
  • emese1979
    Ne is mond, nekem is ott a nagycsomó birkaólam :)
  • Krezga
    Nah, lejárt a nagy birkafelvásárlási láz.

Egy szomszédhelyem kiadó, krezga néven fel tudtok venni.
    Ajándékot ritkán küldök, de ha te is küldesz, akkor tuti visszaküldöm :)
  • Tatyla
    Vegyetek fel légyszi szomszédnak. Tatyla néven vagyok ott is.
  • szjuca
    Ez csak azért van, hogy le ne égjen a malom.
  • Ironman2
    Nevetséges.Szupertápnál csak 2-t tudsz előállitani egyszerre a viz miatt
  • SHADOWEYES7
    Napi 3x jönnek a barik. :)

Mind eladom rögtön hisz nincs bari a piacon.
  • Gólya #5670
    bírod a bégetést?
  • SHADOWEYES7
  • szjuca
    Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó fakk
  • SHADOWEYES7
    Igen van elég tenni való! :)

• szjuca
    Okés.
  • Ironman2
    Tudom.Kapom tőled az ajándékokat.Majd küldök neked bájitalt is!
  • szjuca
    Sedó Neked már igaziból is sok dolgod van a nagy"farmon" nem?
  • szjuca
    Jajjj, de kedves vagy! Én minden nap gondolok Rád attól függetlenül, hogy nem jövök!