23542
-
#5942 10k, az nem sok :D fórumban irták van aki, 25-35k termel xpbe -
#5941 most ismerkedek a kapihospitallal... :D -
sichun #5940 A Szédült Szántóm tiszta fa..
Lehet hogy nem jól teszem de szintlépés
Napi 10k TP -
Janoooo #5939 Hali!
Inaktívok miatt 3 szomszédhely kiadó.
Nevem: Ékszerteknős
71es szintü vagyok.
Ha lehet minél magasabb szintüek jelöljenek be.
Előre is köszi. -
#5938 Nagyon megéri:D -
Ironman2 #5937 Nem semmi árak vannak.Azt hittem először hogy rosszul látok -
Ironman2 #5936 Úristen miket ki nem találnak? Luxuscikkeket lehet vásárolni a boltban -
#5935 Én is ebben reménykedem, ezért nem is foglalkozom most velük, majd később megcsinálom a küldetéseket. -
#5934 még 1 kis idő és szarért húgyért vehetjük a tenyésztett állatokat a piacon :) -
#5933 apránként készül nálam is a szuper táp:) -
hpelte #5932 annyi szupertápom nem volt hogy sokat tenyészek, most csillogó birkára gyűjtök -
#5931 meg a pajtámban -
hpelte #5930 annyi előnye volt ennek a tenyézsztőnapnak, hogy több a színes beerka a piacon -
#5929 -
#5928 -
#5927 Csak nem?:P -
#5926 ja hogy már tegnap elkezdödött... tök jo .... -
#5925 "Üdvözlet gazdatársak!
Ettől a perctől kezdve, 24 órán keresztül a birka tenyésztő házak extra bárány szaporulattal örvendeztetnek meg benneteket!
Ez a bónusz nem csak az újonnan most elkezdett tenyésztésekre vonatkozik.
A 24 óra letelte után beérő tenyésztések már nem fognak plusz állatokat adni, csak a befejezés előtt learatottak."
--->Tegnap, 18:14<--- -
#5924 vége van az ikrek születésének most ? fél orája még 2 született most csak egy a barimotelben... -
wintonio #5923 Szép jó estét mindenkinek!
Régi arcok új környezetben :D -
#5922 Jó ötlet! -
#5921 Ha ezentúl lesz valami event,beteszem a visszaszámlálót! -
#5920 Volt ilyen és szerintem lesz is.
#5918:ez aztán marha fontos:(Gondolom az lesz a feladat,hogy csak csp-t vagy fa-t kell beadni:) -
hpelte #5919 lehet csak angol event lesz, bár ha más nemzetét meg lehet csinálni, akkor tökmindegy :D -
#5918 hehe hamarosan lesz egy új kis event aminek a témája William és Kate esküvője lesz
-
sichun #5917 Lehet hogy nagyon hülyén hangzik amit kérdek de ....
van ilyen hogy belépek az angol vagy román farmeraman es ha valami ujdonság van ott tudom teljesíteni magyar létemre? -
#5916 -
#5915 Szia!
Üdv köztünk:) -
sichun #5914 sziaszok!
Még új vagyok a topicban ha lehetne feltennék majdan néhány kérdést a topicban :D
Másképp Székelyföldön élek és tevékenykedek 18 éves vagyok :P -
#5913 Még most is adja.
-
#5912 Mostmár nem 10:00-kor van event váltás? Átrakták éjfélre vagy mi? -
Ironman2 #5911 Nárciszok minek jönnek fel,ha vége az eventnek? -
#5910 nem éppen :D angoloknál csak utánunk hírezték ki... -
#5909 Én anno elkezdtem a Lengyel eventet, és sajna MOST se jutok a végére. Tiszta gyökér rendszerük van, fizetni meg most tuti nem fogok nekik. Elég volt már a lehúzásból. Magyar eventnél fizettem rendesen, hogy nekem (meg az asszonynak is) meg legyen tutira a zászló.
Ezért kapják beee: -
hpelte #5908 nem tudom mennyiből állna játékon belül küldeni mindenkinek egy hivatalos üzenetet az ilyenekről -
#5907 Lefogadom,hogy bárhol a világon már rég tudták,de t e r m é s z e t e s e n m i v a g y u n k a z u t o l s ó k:( -
hpelte #5906 gondolom nem ma délben találták ki, hogy lesz. naivan várom, hogy egyszer normális tájékoztatás lesz -
#5905 Mit vársz ezektől:(
-
hpelte #5904 csahogy eszükbe jutott szólni
Üdvözlet gazdatársak!
Ettől a perctől kezdve, 24 órán keresztül a birka tenyésztő házak extra bárány szaporulattal örvendeztetnek meg benneteket!
Ez a bónusz nem csak az újonnan most elkezdett tenyésztésekre vonatkozik.
A 24 óra letelte után beérő tenyésztések már nem fognak plusz állatokat adni, csak a befejezés előtt learatottak. -
#5903 annyit lehet tudni még csak, hogy ápr.17től ápr. 28ig tart majd a húsvéti event.