23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • hpelte
    Remélem a húsvéti event nem ilyen gyűjtögetős lesz
  • Gólya #5901
    grat.!
    ami igazán nagy volt ebben az eventben - legalábbis nekem -, az az ötnapos arató...na az nagyon jól esett:)
  • grebber
    Az meg a legnagyobb hogy nekem 12-es a szobrom havernak meg 6-7-es azt kb 4-5 ször több cuccot kap mindig :(
    Mindegy ez van!6/6 az amugy sem nagy érvágás ha nincs kész! A többi az megvan!
  • Gólya #5899
    amikor lengyelül csináltuk, az az idő is kevés volt, pedig még rá is húztak egy napot (vagy egy felet?)
    én is csak most tudtam befejezni rendesen
    azóta meg jönnek a nárciszok, mintha csillaghullás lenne...

másik topicon volt olyan, aki már a supportnak is írt, mert aratott úgy reggel, hogy egy deka nárciszt nem kapott...a válasz kb. annyi volt, hogy ossza be, ami van...
    pedig ez tényleg nem normális dolog...
  • grebber
    Akkor esélytelen megcsinálnom.Nyugodtam mondhatom ez az eddigi legnehezbb event volt.A gép a valaha adható legkevesebb nárciszt adta :(
    Az meg megalol+ultragáz hogy egy "kertnyi" saláta leszedése többet adott mint pl egy eper vagy káposzta :(
  • Maximus4
    Ma éjfélig.
  • grebber
    Meddig tart ez a Morena feladatsor?
  • Gólya #5895
    többen is panaszkodtak más fórumon is...megint mi a manót találtak ki?
  • hpelte
    azt hittem a netem rosszalkodik, lehet nemsokára ajjjjajjjj gazdák lesz
  • Maximus4
    Nálam is:(
  • Ironman2
    Nektek is akadozik a játék? Alig tölt be néha
  • Maximus4
    De komolyan kíváncsi leszek az árára,mert,hogy csengőpengőért nem lehet majd venni az tuti!
  • hpelte
    nem tudom, de nem fenyegeti őket a veszély. hogy rendelni fogok
  • Maximus4
    150 farmarany?És mennyiért lehet majd venni,300-ért?

• hpelte
    Üdv Farmerek!

A mai napon, vagy jövő hét elején egy új csomag lesz elérhető a bankban, melynek tartalma 150 Farmarany, és 10 Szupertrágya lesz.

Hétfőtől megvásárolható lesz néhány luxus tárgy, amelyek azok számára készültek, akik már nem tudnak mit kezdeni a felhalmozódott Csengőpengő vagyonukkal.
    A Farmerama csapata
  • hpelte
    én inkább piacozom és megveszem ott
  • Alien69
    Szerintem nem is kell. Mindenki az arany birkára céloz, holott enél kisebb is elég. Mekkora előny is az arany birka? Mennyi pluszt is ad, és ehhez mi is kell? Ha kiszámolod, bőven elegendő a hármas szintű birkanyíró is. De akár késöbb meg is vehető az az arany barika, oszt ennyi. :-)
  • Picar77
    ennyi szupertápot ami ehez is meg a birkáshoz is kell összesen , soha az életben nem fogjuk 10 órás idővel megcsinálni
  • Ironman2
    Na,most jól jött a 400 pilótapont.Holnapra meglesz a dupla óriás szerszámosláda,és juhééééééj,buli lesz!
  • tonyr #5883
    na már a nyuszik máshogy néznek ki a piacon... (állat, táp)
  • Krszti1160
    Köszi :)
  • SitatiS
    Itt megtalálod kérdésedre a választ:)
  • Krszti1160
    Sziasztok, újra játék közelben :) Egy kérdés, hogy-hogyan lehet állatot tenyészteni azzal a kis viskóval? Ezzel? Előre is kösz, és üdv mindenkinek :)
  • Krezga
    Nálam már maxon van az ár...
  • tonyr #5878
    ma adtam el 350 nyuszit naon jo áron ... és még a barik is 200ért mennek... jön a lové de... szupertáp kéne jo sok :D
  • SitatiS
    9 óra a türelmi idő:)
  • gettobuxa
    már emelkedik is a nyulak ára a piacon...

a tikiwikire ha sokáig nem megyek, akkor is elrohad a termény, ha trágyázva van?
  • ToCsEk
    nyulak

• hpelte
    Üdvözlet Gazdatársak!

Ígéretünkhöz híven hamarosan bevezetésre kerül a nyúltenyésztés lehetősége!
    A dolog menete azonos lesz a birkatenyésztéssel minden tekintetben.
    Ha a nyúltenyésztés elindul, akkor természetesen ugyanúgy megkapjátok a megfelelő információkat, ahogyan a barikák esetében.

Tervezett indulási időpont: jövő hét kedd/szerda, vagyis április 12/13.

Remélhetőleg ezzel egy időben a kapcsolódó Gazdaköri feladatok is bekerülnek a játékba.

Ugyanakkor a két régi gazdaköri feladat (angóra és divatlap) kikerül a játékból, ennek tudatában kezdjen csak bele bárki is az elvégzésükbe!
  • soo277
  • Maximus4
    Rámész az eladásra,amit kiír azt elosztod kettővel,hozzáadod az alapárat és így max áron el tudod adni.
  • grebber
    Nem tudja valaki hogy a göndör bárány mennyiért megy a piacon?
    Mert már szinte mindegyiknél láttam árat csak ennél nem.Jelenleg ott tartok hogy most lett 1 db.
  • hpelte
    az nem kevés ól. én lebontottam az ólakat, de lehett visszapakolom, de nekem csak 40 volt
  • vidu01
    Jah viszik 200 csp feletti áron, én még mindig azt nyomatom 83 ólban.
  • hpelte
    most megint alig van juh a piacon
  • Maximus4
    Volt már a játékban,de hamar kivették:)
  • Ironman2
  • Ironman2
  • Maximus4
    Hirtelen nekem is elegem lett,meg a témából is:)
  • Gólya #5863
    ez majd akkor lesz, amikor már vadászni is lehet a farmereknek és kapunk hozzá puskát is:DD