Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én 6os szinten vagyok,de még én sem tudok,mert nincs! 😊)
Ananász,szõlõ,cukornád,maracuja van nekem.
Let the good times roll.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tegnap este volt a dolog:a párom nagyon szeretett volna egy pockot(megrögzött hörcsög tartók vagyunk)!😄
Mondtam neki "most én pörgetek" és láttam van a keréken ez a pocok,megpörgettem a kereket,és rávittem a kurzort a pocokra,és nem vicc,de a pockot pörgettem ki..
Lehet ez véletlen,vagy ez a módja a pörgetésnek?
<#rolleyes>#rolleyes>
Let the good times roll.
A nekem jobb oldalra esõ kezére viszem az egeret,és amikor odaér amit akarok rányomok és az egér mozdulatlanul marad amíg megáll a kerék😊
Ne kövezzetek meg,csak egy kérdés:Ki hogyan pörget?
Let the good times roll.
Nekem is kellene még egy,de úgy érzem soha nem fogja beadni<#szomoru2>#szomoru2>
Let the good times roll.
Gyertyát kaptam,de nem tudom mit ad.
Végre megjelent a Farmerama fórumon a magyar leírása az ünnepi eventnek,ideje volt..
Let the good times roll.
szabsza02
koszi
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
szeretném megnézni a játékban a farmodat - lehet?
Kicsit hihetetlen számomra ez a nagy összegõ csengõpengõ ilyen szinten mint te vagy. 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Utálom ha átvernek<#falbav>#falbav>
(én kérek elnézést mindenkitõl!!)
Let the good times roll.
Megszerezhetõ máshogyan is..
Ha teljesül a szerszámok beadása.
Let the good times roll.
A tárgy neve:Repülõ télapó!
Megszerzése:játékból kilép,nyelv németre,belép,aztán kilép,nyelv magyarra,belép,és a csillag alatt ott lesz!<#nyes>#nyes>
Let the good times roll.
De ha figyeled törlésnél az ikont,ha kalapács megmarad,ha kuka,véglegesen törli a tárgyat.
Let the good times roll.
az utolso elõtti szintig, a szerszámosat meg totál
majd kiderül mi lesz alapon 😄
()() (^^)
nekem nem ebbõl van pénzem,hanem simán eladtam az állataimat 1, vhány millióért,meg 2 milliót összecsöveskedtem 😄
ennyi idõ alatt nem gondolom, hogy összejött már 50 ajándék a farmodról...
És így szedtél össze ennyi pénzt?
Csapj le a viszonylag olcsó árukra,és add el olcsóbban.
Pl én így jártam: Kiraktak a piacra 99 csp-ért 200 disznót összesen xxx összegért.Én ezt eladtam 120 csp-ért xxx összegért.Lett rajta pár ezer csp hasznom😊
Össz csp-m: 3716500😊
"figyelmesen olvassátok el a "bedobálós" részt...
én azt gondolom, nem érdemes behordani az állatokat - hacsak valakinek nem a tp fontos
igazából az ajándék a lényeg, amit be kell majd hordani - ezekért jár jutalom
a bevitt állatok az ajándékokért kapható tp szintjét emelik csak, ezért gondolom, hogy igazából csak annak éri meg, akinek a tp fontos"
Lentebb írta egy farmer,érdemes megfogadni,és persze tájékozódni itt a fórumban😊
Let the good times roll.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Légyszíves ha valakihez szólsz,használd a válasz erre gombot!Sokkal áttekinthetõbb lesz a topik!Köszönöm!