Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Szerintem mindenki próbálta😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szerintem csak véletlen lehetett - ne nevessetek ki, de én is próbáltam már "delejezni" azt a nyamvadt kereket...<#nevetes1>...nem jött össze

Maximus4
7-es szinten lehet cukkinid.3-as szinten csak kókuszpálmát kapsz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Cukkinit??
Én 6os szinten vagyok,de még én sem tudok,mert nincs! 😊)
Ananász,szõlõ,cukornád,maracuja van nekem.

Let the good times roll.

Broafka
üdv, elértem a 3. szintet a bahamás farmon, és tudnék cukkinit termeszteni, mégse tudok venni cukkini magot, ez miért lehet?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SitatiS
Igen éppen erre voltam kíváncsi! 😊)
Tegnap este volt a dolog:a párom nagyon szeretett volna egy pockot(megrögzött hörcsög tartók vagyunk)!😄
Mondtam neki "most én pörgetek" és láttam van a keréken ez a pocok,megpörgettem a kereket,és rávittem a kurzort a pocokra,és nem vicc,de a pockot pörgettem ki..
Lehet ez véletlen,vagy ez a módja a pörgetésnek?
<#rolleyes>

Let the good times roll.

Maximus4
Mi a gazdaneved?

5 napig halmozom és a 6adoik napon egyszerre lepörgetem mind az 5öt,aztán a hetedik napon megpihenek😄
Maximus4
Bemegyek a városba és ott a kerékkeréken rányomok a startra😛

A nekem jobb oldalra esõ kezére viszem az egeret,és amikor odaér amit akarok rányomok és az egér mozdulatlanul marad amíg megáll a kerék😊

SitatiS
Ha nem alszom be éjfélig én is küldöm<#wink>
Ne kövezzetek meg,csak egy kérdés:Ki hogyan pörget?

Let the good times roll.

Maximus4
Hajnalba küldöm😄

SitatiS
Rendben! 😊)
Nekem is kellene még egy,de úgy érzem soha nem fogja beadni<#szomoru2>

Let the good times roll.

Maximus4
Isten ments!Jöhet a barkácscucc,mert most nagyon gyûjtõk egy méhkirálynõre!

elég, ha a gazdaneved megadod - vagy titkos?

SitatiS
Majd holnap küldök,én meg a 2 barit("fagyöngy alatt" a pontos neve)kérem majd😛
Gyertyát kaptam,de nem tudom mit ad.
Végre megjelent a Farmerama fórumon a magyar leírása az ünnepi eventnek,ideje volt..

Let the good times roll.

Maximus4
Hát persze.Úgy nézek én ki mint aki ilyen mázlista?😛

tonyr
egyik kedves ismerosom keres szomszdokat:
szabsza02
koszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SitatiS
Print Screen gomb..

Maximus:kaptál már adventi gyertyát?

Let the good times roll.

Csinálnék neked screesnshotot ha lenne ilyen gomb a billentyûmön. csak ma több mint 1 millió csp értékben adtam el állatokat😊
SitatiS
Gratula! 😊

Let the good times roll.

Maximus4
Beindult a piac😊Kaptam most a 10 szamáról aratásért 4db ajándékot!

SitatiS
<#eljen> 😊

Let the good times roll.

Maximus4
2 másodperc alatt eladtam 18 jávorszarvast max áron😊

mi a gazdaneved?
szeretném megnézni a játékban a farmodat - lehet?

Maximus4
Osztom a véleményed.

SHADOWEYES7
Csinálnál errõl 1 PrintScreent? 😊

Kicsit hihetetlen számomra ez a nagy összegõ csengõpengõ ilyen szinten mint te vagy. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SitatiS
Sajnos nem..engem is behúztak..

Let the good times roll.

mai napra rendelt szívatásod?

SitatiS
Valóban nincs..
Utálom ha átvernek<#falbav>
(én kérek elnézést mindenkitõl!!)

Let the good times roll.

SitatiS
Igen,a virág alatt😊
Megszerezhetõ máshogyan is..
Ha teljesül a szerszámok beadása.

Let the good times roll.

Krezga
Nálam sincs semmi.
Web mester
Én nem kaptam semmit. A csillag alatt úgye a virágot érted? 😊

SitatiS
Elkaptam egy pici fülest..
A tárgy neve:Repülõ télapó!
Megszerzése:játékból kilép,nyelv németre,belép,aztán kilép,nyelv magyarra,belép,és a csillag alatt ott lesz!<#nyes>

Let the good times roll.

Web mester
Oké, köszi.

SitatiS
Igen,megmarad mind2😊
De ha figyeled törlésnél az ikont,ha kalapács megmarad,ha kuka,véglegesen törli a tárgyat.

Let the good times roll.

Web mester
Ha kitörlök egy ólat, utána szabadon visszarakható, ugye? Valamint a fejlesztés is megmarad?

Picar77
hát én beraktam az állatokat
az utolso elõtti szintig, a szerszámosat meg totál
majd kiderül mi lesz alapon 😄

()() (^^)

SitatiS
Én most kucuzom,+12e csp! 😊)

Let the good times roll.

10 perc alatt jött 10 ezer csp haszon😊
Maximus4
Na de azt kiszúrni,hogy mikor járok jól egy állattal/terménnyel tökmindegy mivel,hogy megérje megvenni,hát nem tudom mennyi idõ kellene hozzá.

hát ha látod a piacon ha valamit kiraknak 105 csp-ért,egybõl eladhatod 120-csp-ért minimum,eladás után 10%-ot levon akkor is hasznod van belõle.
nekem nem ebbõl van pénzem,hanem simán eladtam az állataimat 1, vhány millióért,meg 2 milliót összecsöveskedtem 😄
SitatiS
Fel fog menni😉

Let the good times roll.

ha figyelmesen olvasod, az elsõ szinthez 50 db ajándék kell - ezért kapod a Befagyott tó elsõ részét...a további jutalmakért nyilván legalább ugyanennyi vagy arányosan növekvõ mennyiségû ajándékot kell "visszaszolgáltatni" a télapónak

ennyi idõ alatt nem gondolom, hogy összejött már 50 ajándék a farmodról...

Maximus4
Na ezt majd kipróbálom,bár én tartok tõle,hogy mi van akkor ha nem megy annyival feljebb az ára miután megvettem,hogy megérje eladni.

És így szedtél össze ennyi pénzt?

Csináld most az a piacon hogy:
Csapj le a viszonylag olcsó árukra,és add el olcsóbban.
Pl én így jártam: Kiraktak a piacra 99 csp-ért 200 disznót összesen xxx összegért.Én ezt eladtam 120 csp-ért xxx összegért.Lett rajta pár ezer csp hasznom😊
szintem: 48😊😊
Össz csp-m: 3716500😊
SitatiS
Mert elõtte az állatokat kellett volna beadnod,hogy növelje a TP-t ajándékonként!

"figyelmesen olvassátok el a "bedobálós" részt...

én azt gondolom, nem érdemes behordani az állatokat - hacsak valakinek nem a tp fontos
igazából az ajándék a lényeg, amit be kell majd hordani - ezekért jár jutalom

a bevitt állatok az ajándékokért kapható tp szintjét emelik csak, ezért gondolom, hogy igazából csak annak éri meg, akinek a tp fontos"

Lentebb írta egy farmer,érdemes megfogadni,és persze tájékozódni itt a fórumban😊

Let the good times roll.

tonyr
miert nem ad a telapo semmit ay ajandekokert ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Milyen szinten vagy?És mennyi az össz pénzed?

Légyszíves ha valakihez szólsz,használd a válasz erre gombot!Sokkal áttekinthetõbb lesz a topik!Köszönöm!

nem nem, több mint 1 millió csp-t hozott a maradék a piacon😄