Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
szerintem a kettõ két külön dolog, nem mind1 hogy nem használok fel valamit néha, vagy felröppenõként odaadja.. most melyik? Rózsánál kaptam
leszarom a konfigod...
Most a rózsával probálok szerencsét!
Next PC upgrade: 2022
Leírást olvastam és elég lehúzos ez is tuti nem lesz jó elsõre 😞
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=4777644#post4777644
Láttam, hogy elindult a "csibeszoba" a tanyaházban.. Tud errõl valaki részletesebb információkat?
Leírásból ollózva :
Event végeztével mindkét növény beváltásra kerül az alábbiak szerint:
Festõ rekettye normál ---> 3 TP / db
Festõ rekettye komfort ---> 3 TP + 2 CSP / db
Ha lesz is ilyen a menûbe max akkor ha megveszed a boltból. 😞
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
egyébként ma du. kész lett az enyém is...egyszerre lett meg a növény és a felröppenõ is (és nem szedtem le a fákat, ólakat)
Ha jól megy akkor napi 2 rózsa és paprika ültetéssel olyan 100-at össze lehet kaparni akkor neccesen,de elméletileg meglehet!
most néztem rá az enyémre...növénybõl 11 e van, pemzlibõl 329 (persze nem szedtem le a fákat, ólakat)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Minden leszedve mindenhol 1x1-es és az összes területet leszedve 25 felröppenõ LOL <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
persze mindenki másképp csinálja - ha neked a 2x2-es jön be, akkor azt csinálod<#circling>#circling>
Mert most is 3 nappal elõbb meg voltak a növények.És ez abban az esetben igazán jó amikor vannak felröppenök mert utána 3 napig lehet hosszú idejüt ültetni persze már 2x2-ön mert 1x1-en lószart se ad!
minek szeded le a fákat meg az ólakat? nálam mind fent van, mellé 1x1-es föld és nem variálok
csatnival vagy akár töklekvárral simán megvan minden event így is
vagy olyan sok fád, ólad van hogy muszáj cserélni?
Fa..om ezekbe az eventekbe állandóan szinte vissza se rakom a fákat állatokat azt megint szedhetem le 1*1 miatt 😞
tudom hol kell megnézni, de képtelenség normálisan görgetni, a csúszka össze-vissza ugrál...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
persze...tudom...pénz - hát nem...
elõször is, ha az eddigieket vesszük, háromhavonta volt csere - ennek alapján februárban kellett volna lennie
szánalmas banda<#unalmas>#unalmas>
Ezzel a feljánlásos izével eléggé lebuktak hogy Áprilisi tréfa...
leszarom a konfigod...