Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Már "csak" valami leírás kellene hozzá. Persze, NEM lengyelül. <#ravasz1>

steam, origin: ACE_hun

zmeor
Új bónusz: Felröppenõ Kacsa Kata szupertrágya. : 1,25%-esély arra hogy nem használsz fel kacsa katát...

szerintem a kettõ két külön dolog, nem mind1 hogy nem használok fel valamit néha, vagy felröppenõként odaadja.. most melyik? Rózsánál kaptam

leszarom a konfigod...

grebber
Nekem a buzáshoz adta meg az elsõ sikert +4% és +5% viz illetve trágya hatás. Pont ezeket az életbe nem használtam még a buzán 😞

Most a rózsával probálok szerencsét!

Next PC upgrade: 2022

Alien69
De ezek idióták, vagy csak komplett hülyék? <#zavart1> Mintha a kis üvegház adná a legértelmesebb dolgot, az érési idõ csökkentését! <#taps> A többi meg ugye bizarr. Több víz kellhet majd, mert 5% esély arra, hogy duplázza a locsolást? Na bumm. Cserébe több kalapácsot kaphatok??, WTF... <#nevetes2> Akkor már az érési idõ csökkenése, fõleg olyan növényeknél, melybõl sok kellhet, vagy, ugye a felröppenõk miatt. Például, lehet, majd megérheti ezért a rózsát nemesíteni. <#vigyor> De, a hagyma, mogyoró, valszeg eléggé kedveltek lesznek ilyen téren másoknál is. Az eleve legrövidebb érésûeket szerintem felesleges, nem nyer rajta az ember elég sokat. <#alien2>

Én a szénát próbáltam és elsõre nem sikerült, az 1200 szénából visszakaptam 300-at...

grebber
Nemesítem a szegfût legalább 2 órával hamarabb kész lesz ha sikerül a nemesítés!

Leírást olvastam és elég lehúzos ez is tuti nem lesz jó elsõre 😞

Jaj, közben megtaláltam a google segítségével.. 😊
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=4777644#post4777644
Sziasztok!
Láttam, hogy elindult a "csibeszoba" a tanyaházban.. Tud errõl valaki részletesebb információkat?
jojo
Manapság nem kell, nem szabad értelmetlen a + növény termesztése., sajnos.
Leírásból ollózva :

Event végeztével mindkét növény beváltásra kerül az alábbiak szerint:
Festõ rekettye normál ---> 3 TP / db
Festõ rekettye komfort ---> 3 TP + 2 CSP / db

Ha lesz is ilyen a menûbe max akkor ha megveszed a boltból. 😞

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Én mindent leszedtem mint mindig de így legalább lett + 3200 növényem!

hááát...az elõrejelzések szerint még mindig nem lesz😞

egyébként ma du. kész lett az enyém is...egyszerre lett meg a növény és a felröppenõ is (és nem szedtem le a fákat, ólakat)

grebber
Hm na kész is , nem kellett izgulni sokat! CSERENAP JÖJJÖN MÁR!!!

jojo
1x1-s ültetésnél eleve 2100db-t ad répás almás csatnival az összes terület ha málna van rajta vizzel 85 db körüli ecset várható.

nyugi, meglesz😊

grebber
Szokásos modon a növény az már holnap meglesz! És rágyúrhatok a felröppenõkre!

Ha jól megy akkor napi 2 rózsa és paprika ültetéssel olyan 100-at össze lehet kaparni akkor neccesen,de elméletileg meglehet!

jojo
4 órás ültetésûn én is annyit kapok, de azt lehet 6x aratni naponta.

ha kész leszel a növénnyel, a hosszabb érésûek biztos többet adnak majd

most néztem rá az enyémre...növénybõl 11 e van, pemzlibõl 329 (persze nem szedtem le a fákat, ólakat)

Maximus4
Én most állok neki az 5. résznek.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Egyenlõre 98 óra van hátra és fullosan esélytelennek látom a feledat 100%-ra teljesítését!

Minden leszedve mindenhol 1x1-es és az összes területet leszedve 25 felröppenõ LOL <#boxer><#boxer><#gun>

jojo
Fõleg 1x1-s táblákon gyerekjáték. igen...

tonyr
na szerencsém lett.. pörgettem 24 órára +100% termény... csatnival így hamar meglesz 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Ha ugyanannyi idõ lesz rá mint az elõzõre akkor ez hurka mennyiség!

Maximus4
26000 növény kell a normálból az eventhez

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

1x1-en is ad szépen...legalábbis nekem ez a tapasztalatom
persze mindenki másképp csinálja - ha neked a 2x2-es jön be, akkor azt csinálod<#circling>

grebber
Mindig leszedem õket hogy meglegyen a növény mindenképpen!

Mert most is 3 nappal elõbb meg voltak a növények.És ez abban az esetben igazán jó amikor vannak felröppenök mert utána 3 napig lehet hosszú idejüt ültetni persze már 2x2-ön mert 1x1-en lószart se ad!

pedig most az elõzetes szerint folyamatosan lesznek eventek

minek szeded le a fákat meg az ólakat? nálam mind fent van, mellé 1x1-es föld és nem variálok
csatnival vagy akár töklekvárral simán megvan minden event így is
vagy olyan sok fád, ólad van hogy muszáj cserélni?

grebber
Kizökkennék az SG-s légkörbõl nem lehet<#idiota>

Fa..om ezekbe az eventekbe állandóan szinte vissza se rakom a fákat állatokat azt megint szedhetem le 1*1 miatt 😞

legalább EZT az egy helyet látogasd már - kb. annyi idõbe telik, míg ide belépsz és míg itt nem biztos, hogy van, aki válaszol a kérdésedre, ott megtalálod, amire szükséged lehet

grebber
Már megint milyen event lesz?

Maximus4
Ja és holnaptól ne felejtsetek el mentorkodni 😊

Maximus4
Holnapi event kapcsán,lehet többek közt ilyen pólókat is rendelni. 😛

Nekem nincs vele gond.

ok, megkaptam, küldtem!
tudom hol kell megnézni, de képtelenség normálisan görgetni, a csúszka össze-vissza ugrál...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Most küldtem nemrég. Vissza lehet keresni. Jobb felül kérdõjel-felkiáltójel ikon, és az alatt a tekercs, vagy mi, ikon, az alatt pedig lejjebb lapozol és ott van hogy ajándékaid.

ma küldtél? képtelenség visszakeresni...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Az nem lesz, ellopták a héliumot 😊
grebber
Na akkor már csak a cserenap kéne hozzá<#idiota>

Cserélni lehet, nekem is onnan van.
szerintem a só meg a cukorfa nem elajándékozható...

erõsen ajánlom, hogy áprilisi tréfa legyen...

Maximus4

grebber
Azt akarják hogy tovább szenvedjek a haverom farmjával is tudják hogy nyûg nekem és nem eresztenek!

mégis mi a fészkes fene kell ahhoz NEKIK, hogy a játékosok egymás között csereberéljenek?
persze...tudom...pénz - hát nem...
elõször is, ha az eddigieket vesszük, háromhavonta volt csere - ennek alapján februárban kellett volna lennie

szánalmas banda<#unalmas>

jojo
460 pont értékû tojásom eladó, Esetleg cserenepkor jól jöhet! 😄

Gondolom az is az ápr.1.es tréfa része, hogy az elmúlt 10 percben 5x vágott ki a játékból.
Maximus4
Színvonal megvan 😛

zmeor
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=4768914#post4768914

Ezzel a feljánlásos izével eléggé lebuktak hogy Áprilisi tréfa...

leszarom a konfigod...

grebber
Most már nekem is! Legyen már cserenap és lesz 2 zselécukorfám!

Maximus4
Kész is vagyok az eventtel 😊