Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én hiába jelentkeztem,a kutyának se kellek 😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
steam, origin: ACE_hun
De 5 nap múlva más okosabb lesz!
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
@ACE: Nem igazán lehet javítani, csak egy bonyolult javascriptel, ami a serveren tárolt és generált adatokból dolgozik. Mivel a flasht a gépeden futtatod és mindent, amit meg akarsz jeleníteni, le kell töltened, így az SWF fájlba írt dolgokhoz bármikor hozzáférhetsz 😉
Maxinak igaza van, vannak állandó nyeremények (csillag, szupertáp, szupertrágya) és megújuló (kitehetõ díszek, varázslatos fa / ól ) Régen a sárkány tojás volt a fõ nyeremény, most nálam ott a mesterségek bõvítése szerepel, de tessék itt egy példa, hogy milyen volt régen
Egyébként ha már minden ajándék megvan akkor tök fölös gyûjteni, mert semmit nem érek vele, nem?
Egyszerûen nem tudok hibázni a ládanyításoknál<#idiota>#idiota>
amíg nincs bizonyíték, addig ajánlott csöndben maradni, mert csak égetnék magukat
azt hiszem, ezt a békát most lenyelik és vagy nem lesz vidámpark vagy kitalálnak valamit hozzá...
korábbi játékok során nekem kétszer sikerült telitalálatot csinálni a kalózosnál egymás utáni játékban
ha most mindenkitõl, aki az említett segítség nyilvánosságra kerülése után többször egymás után telibe talált a kalózos játékban visszaveszik a zsetonokat, azzal simán büntethetnek olyanokat is, akik egyszerûen csak szerencsés kezûek voltak
ezt szerintem nem engedhetik meg maguknak
egyébként pedig nem játékon belüli bug kihasználása ez az egész, tehát lehet ezt úgy is csavarni, hogy semmi szájtátás a bigi részérõl, legfeljebb tényleg nem lesz több vidámpark...
Én legvalószínûbbnek azt tartom, hogy mikor kibukik a dolog, BP kiveszi a kalóz játékot, + utólag visszaveszi a zsetonokat/nyereményeket.
saját tehetetlenségük ékes bizonyítéka
egyébként most így belegondolva, abban sem vagyok biztos, hogy nagyon törni kellett a progit...mi van, ha simán csak "beszédes" egy programozó?
egy titok csak addig titok, amíg egyvalaki tud róla...
Ennek a kis 'csítnek' meg jobb esetben az lesz a vége, hogy kiveszik a kalózos játékot, rosszabb esetben meg elõveszik a banhammert.
Simán vissza tudják követni, ki mennyi zsetont gyûjtött. És elég kicsi az esélye annak, hogy valaki max pontot szerezzen a kalóznál akár 1x is, nemhogy zsinórban jó sokszor. Szóval csak óvatosan a dologgal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

elég lenne egy hivatkozás a "Tudjukmi"-re 😊 - de vicc nélkül
szinte majdnem biztos, hogy ez az utolsó vidámpark...ha erre a bigi rájön...
el kéne ezt valahova dugni, mert nagyon szem elõtt van...
@16sziszi: Köszönöm a segítséget!
Váltottam ezt a sárkánytojást de nem találom hol van 😞
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez nagyon egyszerû! 😊 Rég írtam már nektek, azt hiszem végre valami hasznosat is adhatok. Ehhez szükségetek van a FireFox FireBug programjára, amit innen tölthetek le:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firebug/?src=dp-dl-dependencies Utána pedig szükségetek van a FlashFirebugre (figyelem nem a FlashBugra!!!), amit pedig innen szerezhettek be: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashfirebug/ Ezek után, már csak a debugger flashplayer kell hozzá, abból is a Netscape böngészõhöz való, itt található: http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html Remélem tudtam segíteni. Arra figyeljetek, hogy ez a kis FlashFireBug program, csak 7 napig ingyenes, itt lehet megvásárolni:http://www.o-minds.com/payment/flashfirebug Elvileg van Chrome-hoz is, azt még nem próbáltam, majd holnap vagy ma este megnézem. Sajnos nekem mindig kiakad a FireFox, mikor betöltetném vele a flasht a játék oldalon, magán a farmon nem, ott látom is a preload.swf-et de ugye nekem a játék kell, szóval buktam jópár jegyet. Aki ebben tud segíteni nekem, megköszönném 😊 Remélem nektek jó lesz, sok sikert!
de ha valakinek mégis sikerül konkrétan ezt a változatot letölteni valahonnan, közkinccsé tehetné😊