23542
-
#21857 Ezért itt kérezek mindent mert mindig ti vagytok azok akik nézik is ennek a fosnak a fórumjait azt majd ide jól megválaszoljátok nekünk. -
#21856 megint jönnek a bugyuta kipróbálatlan hulyeségek, igen aztán kínlódunk vele 2 hétig. A szerencsétlen piacot nem képesek úgy megcsinálni, hogy rendesen működjön, pedig annak van már 1 hónapja is. -
#21855 "A legjobb, ha magatok derítitek ki, mi minden vár a Bahamarama szigeten"
Nevetséges!Egy nappal előtte képtelenek egy leírást adni hozzá,aztán majd ha rohannak az emberek a fórumra,akkor meg ki lesznek akadva és nem győznek moderálni. -
Wootan #21854 Holnap jön az új bahama :)
Meg jó eséllyel egy halom bug, leállás, stb. :D -
#21853 Talán ez elviszi az oldalt
Bár amennyi mozgó vacka van az se tuttiiii! -
#21851 Na rakhatnának ég be olyan 7-8 eventet meg minden szarságot hogy az amúgy is használhatatlan foshalmazuk méginkább az legyen. Nevetséges pénzéhes köcsög banda!
Hova megy a pénz kérdem én?
Mert hogy szervereket nem fejlesztik/bővitik az mocskosul biztos. Vagy ha nem birja a nyomorult flash ültessék át másra mert ez katasztrófa!
Én vagyok barom hogy kinzom magam ezzel a fossal! -
#21850 Android alatt eléggé tré az tuti, sajnos nem igazán arra van tervezve.
A 4.1.1-s verzióval is csak döglődik... -
#21849 4 magos 1.8ghzes 2gm ramos táblagépen is elég lassú szóval sok értelme nincs ott.
-
Gólya #21848 miért ez jutott eszembe? - "Heinz, du bist eine idiot..."
(bocs...) -
#21847 -
#21846 Ezt olvasd el. -
Maya70 #21845 SZiasztok!Imádom ezt a játékot és telorol is szertném játszani de nem tudom milyen készüléket vegyek amin fut ez a játék.Segitsen nekem valaki konkrét márkát kérek mert nem vagyok márka függö :) -
#21844 Nem találtam, de az adminok segítettek . :D -
#21843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21842 Köszönöm Szépen, bár még most se találtam meg a hivatalost :( -
#21841 "A felhősorra kitehető mindhárom tárgy ára egyforma, azaz 100 Farmaranyba fog kerülni a később megvásárolható másik két tárgy is."
Júliusi event kalendárium.
Közeleg az új sziget! -
#21840 Keresem, de nem találom ezzel kapcsolatba, hogy ugyanis a többi elem mikor , mennyiért lesz esetleg elérhető.
Nem szeretnék abba a hibába esni ugyanis, hogy ez 100FA a következő 250, a harmadik, meg mivel a barom 2-t megvett majd 500FA lesz, azért a havi 1db 3 órás kuponért.
Lehet erről többet tudni? -
#21839 Az mindíg fontosabb mindennél. -
#21838 Mert az új fizetős fos az fontosabb megint. -
#21837 Nem vagy vele egyedül. -
#21836 LOL,de nem úgy hanem nincs teljesítve és úgy nincs már a listában :(
Frissitettem ki be lépkedtem másik böngészővel néztem ,de eltünt.
A készek között sincs (még jó mivel nem volt kész) -
#21835 Nálam is eltűnhetne már,de kell még 16 felröppenő a végéig :) -
#21834 LOL nálam eltűnt az event! -
#21833 (:
igen, itt van előttem, én meg nem látok, s kattintgatok össze-vissza :) -
BestCompany67 #21832 ja csak 100 [#fejvakar
qva sok ezért a vacakért
ez egy újabb dolog amiről nehéz szívvel lemondok
83. szinten vagyok de még sosem volt ennyi aranyam egyszerre,és nem hiszem hogy most lesz
-
#21831 Na,"csak" 100 aranyba kerül az egyszarvú játékóra,nem is olyan sok egy teljesen értelmetlen dologért -
#21830 Pedig nem olyan nehéz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21829 köszi, vak vagyok, mert nem találtam a leírást (: -
#21828 Üdv Farmerek!
Holnaptól egy új tárgy megvásárlására lesz lehetőségünk, amely a fentebb látható felhősorra is kitehető lesz.
„Egyszarvú” játékóra
Az akció kezdete várhatóan: 2013. június 25. (kedd) 10:00
Az akció vége várhatóan: 2013. július 25. (csütörtök) 11:00
-
#21827 és látja valaki hol az egyszarvú játékóra ??? -
Wootan #21826 Pffffffffff, még ha naponta adna egy kupont, a 3órással úgyse sokra megy az ember, max 1-2 aratás, de inkább 1. -
Gólya #21825 egy másik helyről infó:
"Csak most és csak rövid ideig: szerezd meg a különleges játékóra-gyűjteményt a farmodra! Elsőként itt az „Egyszarvú” játékóra - mesebeli külső, remek bónuszok, ráadásul még egy hosszú egérkattintással fel is húzhatod. Nézz be a városban a Gazdaboltba és lepd meg magad ezzel a különlegességgel! Tipp: tartsd nyitva a szemed, mert hamarosan még két különleges játékóra érkezik - és a teljes kollekció hetente egy háromórás farmmunkás kupont jelent az égig érő paszulyon! Jó szórakozást!"
nagy valószínűséggel farmaranyért lehet majd megszerezni az órákat...
-
#21824 Hivatalos infó:
"A ráhelyezhető dekorációs elemek még nem állnak rendelkezésünkre.
Kérünk Benneteket, kísérjétek figyelemmel az új híreket." -
#21823 Megjelent egy új felhősor melyen kérdőjelek vannak és 3órás munkás kupont ad majd.
Ezt hogy lehet megszerezni ? -
gettobuxa #21822 ajjajjjj lementél 10M csp alá? :D -
Gólya #21821 hát meg kő' nézni a leírást, mert általában az eventnövényekre valóban nincsenek hatással ezek - de ezt fejből nem tudom és hadd ne keressem már most meg:) -
De az az egyéb kategóriájú növényekre vonatkozik,nem hiszem,hogy az event növény is abba tartozna,vagy tévednék? -
Gólya #21819 kiteszed a földre, ahol a hatását érvényesíteni akarod
-
Gólya #21818 jön a kacsa is nemsokára:)
-
#21817 srácok a mandragóra koboldot, hogy tudom aktiválni?
már 2 db van a raktárba ami rövidebb tenyésztési időt ad elvileg a földeken