23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #21776
    komolyan gondolkodom, megérné-e aranyat venni...amilyen tempóval megy a játék, a jövő században érne ide Sid...:(
  • Maximus4
    Nem.De az eddigiekhez képest most katasztrófa,amit produkál a játék :(
  • Gólya #21774
    nem
  • grebber
    Csak nálam lett atomlassú a farm?
  • gettobuxa
    úgy kéne, hogy felesleges ólakat lehetne betenni, és abból ólat adna, vagy felesleges fákat, és fát adna...
    így eddig csak felesleges cuccokat kaptam :) bár a 8000 mandulával meg körtével amúgy se tudom, mit kezdenék :)
  • Alien69
    Szerintem meg tévedsz! Nekem sincsen MINDEN földi jó! Pl ez az első ilyen fám, pedig elhiheted, költöttem nem keveset fa csemetére is, még se lett. Szerintem Si (sárga irigység) effektus.
    De lehet az is, hogy olvassák a fórumokat, és aki sokat hőzöng, annak kevesebbet adnak.
  • grebber
    Hát igen megint 100% hogy olyannak ad jókat akiknek már alapból van mindenféle különlegesség :(

Se bébibumnl se soha nem ad semmi jót .
    Csak CSP ez feldughatja magának a BP mert semmire nem megyek vele meg tp meg a többi szar.
  • Maximus4
    Én is arra hajtanék,de eddig 2 bagoly és 1 kutya ami érdemleges,a többi tp,csp lett.
  • Alien69
    Hehe, össze jött egy varázsfa!
  • Gólya #21767
    itt van szó róla
  • Gólya #21766
    az újrahasznosítóval kapcsolatban figyeljétek a hivatalost...

sok esetben nem kerül elszámolásra a beadott cucc...amíg nem szólnak, ne adjatok be semmit újrahasznosításra!

sőt a gazdakörieket is függesszétek fel átmenetileg!
  • ACE
    link
  • gettobuxa
    olyasmi, de nem az... nublonos gömbre vagy mi a lószarra hasonlít sztem
  • Gólya #21763
    valószínű az M6 lasztikat láttad...egy gazdakörihez kell
  • grebber
    Már megint mik ezek az event nélküli (igen frissitettem és ki-be lépkedtem) bőrlabda felröppenők?
  • grebber
    Pontosan amit a haverom otthagyott csak azt adtam le.
  • Gólya #21760
    úgy emlékszem, csak egy farmtó akart szabadulni...:)
  • Gólya #21759
    azt nem értem, hogy miért kell mindent külön tesztelgetni...tképpen egy metod alapján megy a vetés, öntözés, trágyázás, aratás - miért nem lehetett egy füst alatt teszteltetni mindet?
  • Gólya #21758
    tesztelik bizonyos helyeken
  • Maximus4
    Még mindíg játszol?
    Nem arról volt szó,hogy cserenapon befejezed?
  • ACE
    Állítólag most megy valami teszt, amiben ezt teszteli pár ezer játékos. Mármint a gyorsaratást.
  • grebber
    Húzós neked? Mivan eltunyultunk 2 napja készvan nekem! Nagyon rég volt ilyen könnyű feladatsor.

Más: Reggel szem le az ajándékos részt hátul és a leszedésnél ki lehetett választani egy "villámleszedést" is amivel rettentő gyorsan le lehetett szedni.

Most ez bug vagy mi? Mert másik farmra lépve semmi ilyen nincs.

Mondjuk ezt meg a villámtrágyázást megcsinálhatnák már végre!
  • Gólya #21754
    :(
  • SHADOWEYES7
    mondjuk csak a rúna marad meg, bár az jó lett volna-
  • SHADOWEYES7
    nem leszek készt
  • tonyr #21751
    Én reggel melo elött leszek pont kesz..
  • Maximus4
    Azért ez elég húzós volt,csak most lettem kész vele.
  • gettobuxa
    szarni bele! az utolsó nekem se lesz meg, már nem is ültetek hordót meg növényt...
  • Gólya #21748
    naaaa...mi a baj?
  • SHADOWEYES7
    Ezért nem érdemes belekezdeni az eventbe, mert ha nem sikerül akkor bele tudnék vágni a monitorba.
  • ACE
    Ez kiba idegesít engem is...
  • Gólya #21745
    Boldogat főnök!!!!

• ACE
    Ez csak valami teszt volt. Ki akarták próbálni hányan vesznek aranyat, akik addig nem, és most hogy a teszt vége, előállnak ezzel, így még jól is jönnek ki belőle. :)
  • Gólya #21743
    ki van zárva...:DDD - valami más lehet a háttérben...
    én lassan már ha kérdeznek se hiszek nekik:D

• ACE
    Rájöttek hogy jobban járnak ha nem veszik el a játékosok kedvét, mintha mindenki elkölt 25 aranyat.
  • Gólya #21741
    ezt komolyan gondolták?

"éppen csak elegendő a gazdakörben megszerzett hordók száma az event teljesítéséhez" -pontosan elegendő, ui. 650 hordó kell az eventhez és 650 hordó szerezhető meg a gazdakörivel

"a hibás beszedés (túl fejletlen hordó) sajnos azzal a következménnyel jár, hogy vagy nem tudjátok befejezni az eventet, vagy pedig farmaranyat kell költenetek." - világosan leírták az ismertetőben, hogy melyik "érettségi" állapotban mennyit ér egy hordó, csak el kell olvasni...

melyik bennfentes sírta el magát vajon? merthogy nem egy mezei játékos kedvében akarnak járni, az ezer %...

• ACE
    Csokis hír
  • Gólya #21739
    ha gondolod, *Lúdanyó* - ra jöhettek:)
  • SHADOWEYES7
    küldjed őket, vannak innaktívak is majd szelektálok :)
  • Gólya #21737
    asszony farmjának nem kell esetleg szomszéd? van pár üres helyem, kopnak a szomszédok:(