23542
-
#6022 igy van vagy másodszorra GOCCIA2011 -
#6021 Így már jó kösz! -
#6020 Akkor elszúrsz valamit. Legelőször: goccia2011, utána pedig: Goccia2011. -
#6019 Nekem sehogy sem jó :( -
#6018 Beírtam a hivatalosba és rendesen le lettem oltva,hogy írhatok ilyen kis és nagybetűs marhaságokat:(
Lényeg,hogy működik,az ottaniak meg kapják be!
-
HALLELUIA! -
#6016 Működik nekem is! :)) -
emese1979 #6015 nálam is működik így :) -
#6014 muhahaha ! végre a juzer is kihasználja bp-ot -
#6013 Most is működik,kipróbáltam!Az első lépésnél a goccia szót kisbetűvel kell írni,a 2. beírásnál pedig naggyal! -
#6012 igy van, én most gyüjtöm a tápot, mivel ha jol gondolom akkor a nyulaknál is lesz ikres születés egy nap, talán husvétkor és akkor jobban lehet szaporitani nyuszikat :D
ill jo lenne havi egy nap ikrek születnének...mint boldog fék napja stb -
gettobuxa #6011 ja, inkább én is a biztosra megyek... lassú ez a szupertáp keverés :) -
#6010 itthon egyikünknél 1 fehér 2 barna 1 feketéböl göndör lett... de persze ez nagy csoda.. 20%.. én a biztosra megyek -
#6009 csak akkor ugorhat 2 szintet ha 4 egyforma van...
göndöröd sose lesz ebből
-
#6008 hááát... 60% h fekete lesz, azaz a végeredmény nagy valoszinüséggel az lesz h elvesztesz 3 barnát... -
gettobuxa #6007 ok köszi
nem is rossz, megéri bepróbálni, reggel le is tesztelem :) -
#6006 ha igy teszel (3barna 1 fekete) akkor a következö lesz az eredmény:
60% hogy fekete lesz
20% hogy kopasz lesz
20% hogy göndör lesz -
gettobuxa #6005 ezeket a birkákat lehet pároztatni előnyösebben? pl 3 barnát meg egy feketét, ha egybe rakok? -
#6004 nekem 1500 van és most akarok megszabadulni tölük max áron... szerintem kell sima tojás is a 3 küldetés küzül vmelyikbe,,, -
Ironman2 #6003 Pedig én már 200-at gyüjtöttem -
Ironman2 #6002 Akkor most a sima tojásoknak nem is lesz jelentőségük? -
#6001 Húsvéti event! -
#6000 Neee.... most akartam pont megcsinálni... -
Gólya #5999 nos aki eddig nem csinálta meg már meglevő farmján, az sajna már nem is tudja...
egy bug volt, ami engedélyezte régebbi farmon is ezt a megoldást - már csak új regisztrációval működik:( -
hpelte #5998 én is köszönöm :D -
Gólya #5997 igazán nincs mit - egy másik fórumon olvastam én is -
#5996 Köszi szépen!
-
s4ny4b4 #5995 Köszi Gólya a leírást, működik... -
csery84 #5994 ejj, megelőztél.
pont ezt akartam én is leírni.
annyit fűznék hozzá, hogy nem szukséges visszalépni a reg. űrlapról.
én is úgy csináltam, és jó volt, megadta.
Akinek ajándék barkács kell, írjon levelet a csery_vic2 farmra, a jövő 7től tudok onnan is küldeni, kimondottan ajándékküldős farm, ezért szomszédnak ne vegyétek fel, mert 8-as szinten megáll. -
Gólya #5993 kicsit hiányos a leírás...:)
már meglévő farmra is alkalmazható a következőképpen:
http://farmerama.com/goccia
- Katt a linkre.
- Lépj be.
- Hírek menü, írd be a kódot (goccia2011), okézd le. Nem történik semmi, hagyd így az egészet.
- Új ablakban/lapon újra nyisd meg a linket.
- Katt a regisztrációra, adatlap után (szerk: nem kell kitölteni) katt a vissza gombra.
- Lépj vissza az előző ablakba/lapra (ahol már be vagy jelentkezve) és katt a kód alatt az ok-ra.
Az ajándékok pedig:
25 búza
25 saláta
25 répa
2 almafa + XXL-fejlesztés hozzá
2 tyúkól + XXL-fejlesztés hozzá
2 nyúlól + XXL-fejlesztés hozzá
10 szupertáp
25 szupertrágya
10 tyúktáp
10 nyúltáp
1 strandkosár
+ egy extra kút
előtte ne felejtsetek el szétnézni a pajtában, tárolókban, miből mennyi van, így tudjátok ellenőrizni, megkaptátok-e a cuccokat
mi megcsináltuk az összes farmon, működik!
-
csery84 #5992 Üdv!
jesz ször, it wörksz! :)
De csak új regisztrációs farmra ad.
kíváncsiság kedvéért kipróbáltam a kisebbik farmon is a kódot, de semmi, semmi ablak, hogy hoppá, ez a kód nem jó, vagy valami.
Mostanában észre se vettem, hogy szintet léptem, már 63 a nagy, 60 a kicsi, és ha igaz, akkor a héten mindkettőnek levelup!
-
#5991 "Ha van itt vállalkozó szellemű ember, aki amúgy is akart új farmot csinálni, az kipróbálhatná a következő procedúrát:
- Menj a http://farmerama.com/goccia/ címre (német nyelvű).
- Bal oldalon látod, hogy miket tartalmaz a bónusz kezdőcsomag.
- Szintén bal oldalon lent kattints az Account erstellen gombra.
- Regisztráld az új farmodat.
- Loginolj be az új farmra.
- Menj a Hírekbe, kattints a vonalkódra, és add meg ezt az ajándékkódot: goccia2011
- Nézd meg, hogy van-e szupertápod és XXL állatod.
- Ha igen, akkor oké, működött.
- Ha nem, akkor valami nem kóser." -
s4ny4b4 #5990 Rosszul van írva a bónusz, én 10 szupertápot és 20 szupertrágyát kaptam... -
s4ny4b4 #5989 Köszi, akkor megszerzem én is... -
#5988 Persze. A bónuszt meg is kapod, ahogyan belépsz. A fejlesztéseket még nem néztem. -
#5987 Én is kaptam és tuti,hogy valódi! -
#5986 Nekem is jött ilyen mél,valós,és biztonságos -
s4ny4b4 #5985 Sziasztok!
Ezt kaptam mail-ben, szerintetek valós?
Remek bónusz és vadonatúj tenyésztési fejlesztés! -
#5984 Hehe, vörös rózsám van vagy 3000, jöhet az esküvőőő! -
Gólya #5983 másik - szintén egy másik fórumról:)
"Királyi esküvő:
Egyik feladatsorához valószínűleg kell: napraforgó,zöld növények? , búzavirág,tulipán, fehér liliom, vörös rózsaszirom.
Másik feladatsorához valószínűleg kell: mindenféle nagy haszonállat, sertések,kecskék, juhok,lovak. "