Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem rossz az ötlet<#eljen>

szjuca
Okés.

Azt gondolom, hogy a szintek átírogatása plusz terhet jelent neked, hisz ahogyan látom népesedik a topik, egyre többen kiíratják a gazdanevüket is. Egy idõ után másból nem fogsz állni, csak a szintek módosításából.

-Ha esetleg szavaznánk errõl, én amondó vagyok, hogy kíméljük Maximust és a szinteket ne vezesse.
-Az aláírásában mindenki önállóan vezethetné aktualitás szerint a szintjét, így minden postban ott lenne.

Maximus4
Köszi a kódot^^

Srácok,majd délután átírom a szinteket,de most dolgozom😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

azért jönnek ezek az ajándékok szépen...húszon felül hozott minden farmon a reggeli betakarítás

(Maxi: szintet léptem - köszi)

szjuca
<#smile>

Picar77
nm
jaja már 6:57-kor kint volt biztos nem tudot valaki aludni 😄

()() (^^)

szjuca
Köszi szépen!

Ma jó korán meglett. :-)

Picar77
mai kod: merry7

A jutalom: 5 db szupertáp.

()() (^^)

szjuca
Ja és 44-es lettem tegnap. :-)

szjuca
Jó reggelt Gazdák!

A piacon alig van burgonya. <#nemtudom>

tonyr
hoember az 5. szint ? nekem az kell, olyan aranyos 😄
de elötte hülye fagyott tavat is össze kell kaparnom 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SHADOWEYES7
Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
3. Farmerama<--------------------------------<#nezze>
4. V V 4 - (16) éven felülieknek
5. FC Internazionale
6. XBOX360
7. Call of Duty: Black Ops
8. Milyen gépet vegyek MOST?
9. Autómodellek
10. World of Tanks

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Elkezdtem árulni a beraktározott állatokat.
Elszaladtak az6 árak rendesen...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Jó éjt!

SitatiS
Jó éjt! 😊

Let the good times roll.

Maximus4
Persze,én is figyelem naponta többször a szomszédaimat😊

Mentem aludni,reggel meló😞
Jó éjt srácok!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Résen kell lenni mindig,én is így "hadakozok" a 65-ös szomszédokkal,ha valaki beelõz nem sokra rá én is követem,mivel mindenki elég aktív,így ez egy örök körforgás.
Egyszer fenn,egyszer lenn😛

Let the good times roll.

Maximus4
Jól gondolod😊
Én max azt figyelem kinél megy lefelé a hõmérõ.Amióta lecsökkentették a szomszéd szintlépéséért kapott jutalmat azóta nem nagyon követem figyelemmel az ilyeneket.

SitatiS
Az egyik szomszédom is 68-as volt,és a sorban a 3.
Most lett 69-es,ezzel megelõzve Téged,ami nálam azt jelenti,hogy Te is hamarosan szintet kell lépj! 😛
Vagy nem jól gondolkodom?

Let the good times roll.

Maximus4
Honnan?

SitatiS
Tudom! 😛

Let the good times roll.

Maximus4
Figyelj holnap,meglesz a 69-es szint😊

SitatiS
Dehogyis!

Let the good times roll.

SitatiS
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Hát ez jó,most igazán jót nevettem! 😊)
Szóval 10 óra alatt ad 30TP,és ez 20x használható fel! 😊

Let the good times roll.

JethroHUN
mekkora egy szar... ez is ilyen valódi pénzért veszek játék salátát típusú hülyeség :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SHADOWEYES7
Erre értem,mivel nem tudok németül!!!!! 😄DDDDDDD
<#taps><#banplz><#nezze><#fogmosas><#integet2>

Anpflanzdauer: 10 Stunden
Erfahrungspunkte: 30
Ladungen: 20

SitatiS
Huh! 😄
Nagyon elbeszélünk egymás mellett..<#nevetes1>
Szóval:elhiszem amit mondtál(miért ne hinném el?),nálam 150CSP/db(ezért írtam vicces ára van) a lovagló órának(sajnos),és én ennyiért nem adom el,de nem ám..<#schmoll2>
Így magyar?😊)

Let the good times roll.

SHADOWEYES7
<#idiota>

magyarul lehetne? 😄

SitatiS
Én már tudom! 😊)
Anpflanzdauer: 10 Stunden
Erfahrungspunkte: 30
Ladungen: 20

Let the good times roll.

Maximus4
Még annál is jobb😊

SitatiS
Elég jó! 😛

Let the good times roll.

SitatiS
Sajnos elhiszem,nekem is ott áll a pajtában,mert nem éri meg kitenni ennyiért! 😊)

Let the good times roll.

SHADOWEYES7
Nálam így mennek most...

JethroHUN
Ez ennyire jó játék h SG-n mindig elsõ 10be van a topikja? 😄 most már meglesem én is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Miket adnak ezek a jutalmak? Befagyott tó...stb..

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
õõõõõõõõõ hogy értve?

most nem hiszed vagy valóban elég viccesen olcsó lett?! 😊

Picar77
én most kaptam egyet
10 órás és 20 szor lehet felhasználni mennyit ad azt nem tom még 😄

()() (^^)

SitatiS
150.. elég vicces ár

Let the good times roll.

SHADOW szerinted miért érdemes felvásárolni?😊
Tényleg:p Köszi az infót én is pont ma kezdtem el felvásárolni,gondoltam hátha késõbb behoznak valamit és max áron el lehet adni a terményeket😊
Maximus4
Nálam 252😊

SHADOWEYES7
Figyelem!

Érdemes már most a terményeket felvásárolni akinek van pénze mert pl: a lovagló óra 200 csp körül van!

Korábban értesültem errõl az állat beadogatós dologról mint TI!EZÉRT!:AZ event megjelenése elõtt felvásároltam nem kevés állatot ,akkor még igen kevés áron,ma pedig szinte max áron el tudtam adni! Hogy honnan értesültem? Ez az én titkom😉Gazdanév:spin270
SHADOWEYES7
Azért 1 gazdanevet elárulhatnál légyszíves. 😊

A nevemben a 14-es szám nem az életkoromra utal.😊
Hoppá!: A gyerek szót mellõzzük ha nem gond.😊
Szerintem én simán teszek a vélemyédedre nem fogok magyarázkodni neked.nem egyszer pörgettem 120e csp-t és nem keveset piacozok.
úgy legyen!😊

SitatiS
Remélem nincs igazad,és ma kiforgatjuk így a 120e CSP-t!<#nevetes1>
Broafka: Itt nézelõdj! 😊

Let the good times roll.

szerintem simán szívat mindenkit...
én is 48-as vagyok, elég sokat piacozok, de amit ez a gyerek ír, az finoman szólva hihetetlen (s míg nem látom a játékban a farmját, addig számomra hiteltelen is)