Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt gondolom, hogy a szintek átírogatása plusz terhet jelent neked, hisz ahogyan látom népesedik a topik, egyre többen kiíratják a gazdanevüket is. Egy idõ után másból nem fogsz állni, csak a szintek módosításából.
-Ha esetleg szavaznánk errõl, én amondó vagyok, hogy kíméljük Maximust és a szinteket ne vezesse.
-Az aláírásában mindenki önállóan vezethetné aktualitás szerint a szintjét, így minden postban ott lenne.
Srácok,majd délután átírom a szinteket,de most dolgozom😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
(Maxi: szintet léptem - köszi)
de elötte hülye fagyott tavat is össze kell kaparnom 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
3. Farmerama<--------------------------------<#nezze>#nezze>
4. V V 4 - (16) éven felülieknek
5. FC Internazionale
6. XBOX360
7. Call of Duty: Black Ops
8. Milyen gépet vegyek MOST?
9. Autómodellek
10. World of Tanks
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elszaladtak az6 árak rendesen...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mentem aludni,reggel meló😞
Jó éjt srácok!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egyszer fenn,egyszer lenn😛
Let the good times roll.
Én max azt figyelem kinél megy lefelé a hõmérõ.Amióta lecsökkentették a szomszéd szintlépéséért kapott jutalmat azóta nem nagyon követem figyelemmel az ilyeneket.
Most lett 69-es,ezzel megelõzve Téged,ami nálam azt jelenti,hogy Te is hamarosan szintet kell lépj! 😛
Vagy nem jól gondolkodom?
Let the good times roll.
Hát ez jó,most igazán jót nevettem! 😊)
Szóval 10 óra alatt ad 30TP,és ez 20x használható fel! 😊
Let the good times roll.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#nezze>#nezze><#fogmosas>#fogmosas><#integet2>#integet2>
Anpflanzdauer: 10 Stunden
Erfahrungspunkte: 30
Ladungen: 20
Nagyon elbeszélünk egymás mellett..<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval:elhiszem amit mondtál(miért ne hinném el?),nálam 150CSP/db(ezért írtam vicces ára van) a lovagló órának(sajnos),és én ennyiért nem adom el,de nem ám..<#schmoll2>#schmoll2>
Így magyar?😊)
Let the good times roll.
magyarul lehetne? 😄
Anpflanzdauer: 10 Stunden
Erfahrungspunkte: 30
Ladungen: 20
Let the good times roll.
Let the good times roll.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
most nem hiszed vagy valóban elég viccesen olcsó lett?! 😊
10 órás és 20 szor lehet felhasználni mennyit ad azt nem tom még 😄
()() (^^)
Érdemes már most a terményeket felvásárolni akinek van pénze mert pl: a lovagló óra 200 csp körül van!
Broafka: Itt nézelõdj! 😊
Let the good times roll.
én is 48-as vagyok, elég sokat piacozok, de amit ez a gyerek ír, az finoman szólva hihetetlen (s míg nem látom a játékban a farmját, addig számomra hiteltelen is)