Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let the good times roll.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
most kipróbálom gombával,
amúgy honnan van 25% dupla drop esélyed? nekem 3-3%ot ad a két kupa :S
betakarításnál meg kattingatok mint egy õrült nem várok semmit sem 😄
nem kell az nekünk <#banplz>#banplz>
jol van akkor 😄
()() (^^)
Let the good times roll.
megprobálom mondani akkor máshogy
az emberek szeretik a meglepetéseket legalábis én és ezért jobb ha változik a nyeremény mértéke, és mivel te csinálod tõled függne 😄
nem tudom igy érted-e már hogy értettem
ha nem akkor mindegy 😄
()() (^^)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
én összevissza szoktam és nem várok semmi rebbenésére
lehet akkor ez a baj, bár akkor az vicces 😄
()() (^^)
Hogyan aratsz?
Én soronként,és megvárom ameddig felreppen valami,aztán következõ sor,és így tovább(elég idegõrlõ,és lassú),de nekem így bejött a dolog!<#buck>#buck>
Let the good times roll.
Nekem +25% a találati esélyem,különleges tárgyakra😊
Let the good times roll.
néha ez néha az , ahogy a topik gazda gondolja 😄
()() (^^)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mennyi ideig tartson?
én 50 megfelelõen tököt ültettem és mint emlitettem 3 db mert adni XD
de azért szurkolok hátha
()() (^^)
Tehát elvileg ennél fogja Neked a legjobban szórni. 😊
Let the good times roll.
lvl41es vagyok mit ültessek? 😄
ültettem kb 50 napraforgot 5x5es területen kíváncsi leszek 😄
Érdekel valakit egy pár farmeramas account?
Nekem mindenhol mogyoró van,és a mai aratásomkor(beleértve az állatokat is!!) 28 ajándék reppent fel,aztán utána fórumon olvastam el ezt:
"Fontos! A megtalált (illetve megvásárolt) ajándékok mennyiségét, amit még nem dobtatok be, a pajtában tudjátok megnézni, az egyebek menüben.
Tehát aki arra kíváncsi, mennyi ajándékkal rendelkezik még, annak a pajtába kell menni, az egyebek menüpontra."
Itt még volt 16 kis ajándék!
Let the good times roll.
nálam is hasonló problémák vannak
kukorica adot 1 db két szántora
tök 3 két szántora
ugyhogy szerintem mindegy hogy buza vagy egres mindkettõ rosszul ad jelent pillanatban...
()() (^^)
azt kijavitanod se tart sokáig és akkor nem kell sokat várni az eredményekre
()() (^^)
Szerintem nem buktad,de lehet,hogy mégis😛
Kidobott..pont a mogyorót arattam,most buktam a felreppenõ ajándékokat is?
Azért kérdem,mert ilyenkor mindig újratölti az elõzõ állást a játék..
Let the good times roll.
Engem is most dobott ki😞
Titeket beenged a farmra?
Mert nekem belépési kodot ir ki...
Köszönöm a türelmet!
1.Nagyon szívesen csinálom.
2.Emberenként kb.1 perc alatt megvan.
A
Ha hazaérek és érdekel valakit nagyon szívesen elmagyarázom,hogy megy ez a dolog.
mert ha jol tudom ezeket az infokat másik oldalrol tölti be
()() (^^)
S így mindenki azonnal javítani tudja a szintjét, és figyelemmel lehet egyszerûen kísérni másnak is.
amugy 24-éig tart az ajándékok gyüjtögetése stb ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol