23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Revans85
    Igen, már látom. 12 percenként kapok egy tojást :-)
  • cspedro
    dehogy robban csak a roh@dtak megcsinálták hogy csak a farmon bukkan szédült szánton meg kergébe nem és az mutatja hogy mikor telik le az idő amikor a nyúl tojik egy tojást
  • csery84
    az igaz, csak a gépem nem bírja. ezeréves 2ghz p4, 512 ram, de döglődik.hamarosan (pár éven belül :D ) lesz másik, azzal talán menni fog.
  • Revans85
    Sziasztok!
    Amikor beléptem, egy húsvéti tojásban visszaszámlálás indult. Robban a telkem, vagy mi lesz?
  • cspedro
    ez a csomag is amit mondanak hogy tartalma 150 farmarany és 10 szuper trágya az mibe kerül?
    vagy hol lehet megvenni?
  • Alien69
    Gyökerek. Arra megy ki az egész, hogy vegyél farm aranyat, ha meg akarod oldani. Kocsog pénzsóvár banda. Persze, mert FREE! ANYÁD.
  • Maximus4
    Én is 4-et viszek most.Használj két böngészőt(pl.ff+chrome).Úgy nem annyira macerás és egyszerre be tudsz jelentkezni két farmra.
  • csery84
    őszintén remélem, hogy visszaállnak.
    most 4 farmot viszek: enyém 2 meg őcsémé 2.
    ki-be, ki-be lépkedhetnék a farmok között. a 45 perc még istenes, de ez a 12...
  • Maximus4
    Valahogy nagyon cinikusnak hangzik a hozzászólásod:P
  • Gólya #6213
    láttam...kacc, kacc...nagyon tréfás kedvükben vannak ezek a gyerekek...
  • Maximus4
    Vissza fognak szerintem.Nézd meg a gazdakörben a két feladatot."Teleshoposították" Akció csak most:D
  • hpelte
    kíváncsi vagyok még mennyit változtatnak ezen a tojásos izén
  • Gólya #6210
    nagyon remélem, hogy sürgősen visszaállnak legalább a 45 percre...
  • Maximus4
    Nem fog.Amíg le nem szeded,nem kapsz másikat:(
  • Krezga
    Jah, 11:40 nekem is....

Remélem felgyülemlik, ha nem vagyok a gépnél:D

Nah, inkább mentem az osztrák hegyekbe tekerni egyet.
  • Gólya #6207
    hát nem semmi...

nálam 11.40-ről indul a visszaszámlálás

azért a 45 perc se volt semmi, de ez most már nagyon durva...ki az Isten haragja ül egyfolytában a fép előtt a képernyőre meredve?
  • Maximus4
    Üdv Farmerek!

A húsvéti tojás felbukkanása meg fog változni.

Mostantól csak a farmon fog felbukkanni, a szántón és a kerge kertben nem!
    Nem kell mostantól lépegetni egyikről a másikra, és frissíteni sem.

A megjelenés rövidebb időközönként fog történni: 11perc, 25 mp
    A Matula felett találni fogtok egy tojás ikont, ez fogja jelezni számotokra, már el van rejtve a húsvéti tojás a farmon, vagy még várnotok kell rá.
  • Maximus4
    Nálam 6 percenként:)
  • ToCsEk
    9percenként ad 1 tojást, érdekes
  • Krezga
    Nekem okés, és bal oldalt van egy tojás, ami visszaszámol.
  • tonyr #6202
    ajaj gazdák van :D
  • Maximus4
    Üdv Gazdák!

Néhány újdonságot szeretnénk bejelenteni Nektek a mai napon.

1.A korábban már meghirdetésre került kedvezményes csomag a megrendelési oldalon pár órán belül megjelenik.
    Ennek tartalma 150 Farmarany, és 10 Szupertrágya lesz.

2.A farmfoto opció jelenleg még mindig nem online, de remélhetőleg jövő héten megoldható lesz ennek visszakapcsolása.

3.A húsvéti tojásokért beváltható tételek a gazdaboltban hamarosan elérhetőek lesznek, tájékoztatunk Benneteket, amint játékba kerülnek.

4.A játék készítői azon dolgoznak, hogy a holnapi napon megoldható legyen egy újítást betenni a játékba.Ez az időkorlátos gazdaköri feladatokat érinti.Eleddig, ha egy ilyen feladatot időn belül nem sikerült teljesítenetek, az addig beadott tételek elvesztek.

A fejlesztők azon dolgoznak, hogy ezek a tételek sikertelenség esetén visszakerüljenek az időkorlát lejárta után a pajtába.
    Egyelőre nem biztos, hogy ez az újdonság már holnap online lesz, tájékoztatni fogunk Benneteket róla.
  • Krezga
    Gondolom mindenki előre tervez, nekem is van szinte mindenféle fejlesztésem, és így még nem is kellett vennem soha semmit, mert minden van raktáron. Persze, amik jobban mennek (tojás, angóra), azokból nekem is több van.
  • grebber
    De akkor minek olyat építenek az userek?

Én eddig céltudatosan csináltam láttam van angórás tojásos küldi és van is 4-4 angóra/tojástojó cuccom.
    Így most a tojásos küldivel nincs is bajom még így is van 160 tojásom.
    Most ami hátrány volt hogy nem volt 1 db pulykaólam sem meg ilyen festős fejlesztése ,mert eddig soha nem kellett.De szerencsére piacon tudtam venni.
  • Krezga
    Pont ezért, mert senki sem veszi, és csak felhalmozódik.
  • grebber
    Tojásfestős részt sikerült megcsinálni!

Mondjuk amit nem értek hogy a piacon miért azokból a terményekből vannak több ezer db-ok amiből még életemben nem láttam hogy kellett volna bármilyen küldetéshez?
  • Krezga
    Adjisten, nemtomcica gazda!

A sok mag mellé most már jól jönne némi pénzmag is? Akkor csapj le erre az egyedülálló lehetőségre! A jó gazda okosan visszaforgatja a pénzét a gazdaságba, befekteti új növényekbe vagy gépekbe. És ha a legjobbat akarod az állataidnak és a földjeidnek, használj szupertápot és szupertrágyát!

Jelentkezz be ismét ezzel a linkkel: http://www.farmerama.com a FARMERAMA-ba, és jutalmat kapsz érte:

- 800 csengőpengő
    - 10x szupertáp
    - 25x szupertrágya

Ilyen levelet kaptam a kicsi farmomra.
  • grebber
    Ezúton elnézést szeretnék kérni azoktól akiknek véletlenül barkácscuccot küldtem.
  • Maximus4
    Akkor majd a melóba játszol:)
    Én már megkezdtem:(
  • Ironman2
    3-ra megyek melózni.
  • Maximus4
    Hátha éjszaka lesz.
  • Ironman2
    Áhhhh.Ez nekem fail.Festőpalettához hozzá se tudok férni a piacon
  • Alien69
    Látszik, hogy le van(nak) terhelve a szarver(ek). Nehezen adja be a tojásokat, van, amikor 2-3 alkalom kell, átlépni, meg vissza az adott farm részre.
  • Andrea770422
    Köszönöm mindenkinek már nekem is működik!
  • Ironman2
    Köszi,már müködik a kód
  • Gólya #6187
    :DD
  • Maximus4
    :D
  • vidu01
    Nálam így működik!
  • Maximus4
    Ha valakit érdekel a kód akinek nem sikerült annak itt a megoldás:

Ezen a linken lépjetek be.
    Beírni a kódot: Schokohase2011
    Újra megnyitni az első linket,vissza a belépett oldalra és leokézni a kód alatt!
  • Gólya #6183
    na akkor egy próba:

belépsz a farmodra, egy másik lapon pedig megnyitod ezt a linket - itt nem kell tovább semmit csinálnod - visszamész oda, ahol bejelentkeztél és beírod a kódot: Schokohase2011