23542
-
Ironman2 #6182 Na,látom sok gond van az eventtel.Amugy nálam nem fogadja el a kódot. -
#6181 A pénz beszél:) -
hpelte #6180 nem nagyon néztem eddig, hogy ott elöl mit csinálnák, de ők ketten eléggé elléptek a 3-tól -
#6179 Nem hiszem.Sokat beszéltek már róla és jessi-ről. -
hpelte #6178 lehet azért nem esik le mert "belsős" -
#6177 hát ez az amitöl féltem :D
am a farmer csapatnak nem esik le h pont a #1 ember kép nem stimmel ? nyomatok is rá 1-es szavazatot... minden nap :D -
#6176 A játékon belül nehezen hiszem,hogy photoshoppolt lenne a kép. -
#6175 amugy a srác akiröl szo volt h elsö a top-ban: hát ha ö nem csal akkor fotoshop-olt a képe, mivel a vizben vizesésen de még a boltok is vannak fái :D -
#6174 Gratula! -
#6173 Még úgy se.... -
#6172 nah 16 os lettem bahamán :) -
#6171 Használd az entert is,máshogy nincs esélyed! -
#6170 Amúgy szerintem jópáran "csalnak", és scriptet és/vagy makró progit használnak a piacra (is). Egyszerűen csak akkor tudok venni pl tojást (festék paletta végképp esélytelen), ha egyszerre érkezik ki több, és akkor TALÁN az egyiket elcsíphetem. Pedig, én is gyorsan kattintgatok, frissítem, nyomom a vételre, leokézom, és már jön az üzi, hogy ez már nincs is. Szinte a másodperc fele, harmada elég ezen progiknak, mert, hogy NEM ember csinálja, az szinte tutkó. -
#6169 45 perc, 3 tojás! Rendes farmon, szédült szántón, és kerge kertben IS van 1-1! Ha nem találod, akkor gyors vetés, mintha, és akkor láthatóvá válik, és be is gyűjthető. -
#6168 mivel volt egy bug... amikor átállitották azt h 45 percenként ne 1 hanem minden területeden 1 azaz össz 3 tojást találj, akkor pár percig minden területváltásnál volt himes tojás :D
most már csak 45 percenként 3 db -
#6167 de én 45 percenként 1 tojást találok ti meg 200 felett jártok na az most mért van? -
#6166 Ez egy dolog, azért, mert nem emlékeztem rá, még ők a hibásak, neeem? De. -
Gólya #6165 ápr.15-én
ma meg 18-a van - szóval ez kivételesen eléggé időben jelent meg
(Krucifix hozzászólásának dátumát nézd - 04.15.15.21) -
#6164 Lehet, de mikor is "Írták le"? Majdnem utólag, amikor elkezdik? -
Gólya #6163 hát...elég világosan leírták, hogy elrejtik a tojást és meg kell keresni - nem volt ilyenről szó, hogy majd aratáskor röpködnek... -
#6162 :D amugy azt változtatták a farmon, h 45 percenként minden területedre tesz egy tojást a nyuszi :) -
#6161 Ennyi volt:(
"Sziasztok!
A gyakori húsvéti tojás felbukkanása egy bug volt, ami remélhetőleg 100% -ban javításra került. Aki sokat talált, szerencsés volt, nem fogja utólag hátrány érni." -
#6160 Milyen furcsák ezek a nagy hézagok a földek között. -
#6159 Állítólag először úgy volt,de aztán kivették belőle:( -
#6158 De eddig az összes eventnél így volt. :-/ Ha itt nem, akkor: -
hpelte #6157 az aratásért nem is lehet kapni. -
#6156 Aratásnál nem is fogsz kapni,mert akkor nem lehet. -
#6155 Dehogy! Szerintem az van, hogy megent kocsok bugosra csinálták meg, mert pl az aratásért egy darabot se kaptam! Ezzel próbálják kompenzálni valahogyan. -
Gólya #6154 próbáljatok meg ki-belépni...
most mentem vissza az első farmra, megint jönnek:DDD -
hpelte #6153 lehet megkaptuk a 3 napi adagot egybe -
#6152 Ezt mondom.Akkor jár nekik egy ilyen:P
-
Gólya #6151 most nálam is leállt...lehet tényleg az lesz, hogy 45 percig szórja, aztán egy darabig csend?
de hát ki ül egész nap a gép előtt?
ez így nem oké... -
#6150 Én akárhogy meresztgetem a szemem,nálam nincs egy darab sem:( -
Gólya #6149 katt a gyors vetés gombra, utána egy növényre - megmutatja, hol a tojás:)
nem esik ki a szemünk (csak a kergén...):D -
#6148 Mondom.Figyeld meg,hogy úgy lesz ahogy mondtam.De akkor bekaphatják! -
#6147 Most egy ideje egyse. -
#6146 Viszont ha ez így lenne,hogy random 45 percre dobálni fogja a tojásokat és az ráb@szik aki nincs gépközelben az elég durva kiszúrás lenne! -
#6145 megy még a szédültön tényleg !!! köszi !!! -
#6144 ugyan ! örülök h segithettem, azthiszem ezzel páran igy vagyunk -
#6143 Nekem még megy az egyiken! De, csak a szédült szántóra adja, amit sokkal nehezebben szúrok ki a sok állat, és fa miatt.