23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • V Carter
    Nálam is eltűnt :(
  • emese1979
    Nálam ott van!
  • grebber
    Na most mi van behalt valami? Eltűnt a tojásvisszaszámláló :(
  • Gólya #6259
    te egyébként normális vagy?
  • Maximus4
    Rossz helyen próbálkozol.Erre itt senki nem vevő!
  • jackoneill90
    van egy ősi ellenségem, akinek mindene a kertje.Eddig mindig ártottunk egymásnak. most ottartok hogy törölni akarok mindent a farmjáról majd később az accountját is. Valami hack program letöltési linkjét adjátok már meg mert már annyira utálom hogy megőrülök.
  • Maximus4
    Jobbulást,remélem hamar kiengednek:P
  • Ironman2
    Intenzíven gyüjtöm a tojásokat
  • Ironman2
  • Ironman2
    Nah.,Felvásároltam gyorsan a 10 kecsketejet,nehogy póruljárjak megint
  • Maximus4
    Köszi:)
  • Gólya #6251
    gondolom, feltűnt nektek is:)

"Üdv Farmerek!

A tojás felbukkanásával kapcsolatban egy kedvező változás lépett életbe, melyet mindenki tapasztalhat egy ki be lépést követően:

Ha nem szeditek le a tojásokat időben (11p 40 mp), 5 db húsvéti tojást képes a rendszer összegyűjteni számotokra nagyjából egy óra alatt.

Azaz ha óránként egyszer beléptek, és összeszeditek, el tudjátok érni a maximálisan elérhető darabszámot.

A Farmerama csapata"

• csery84
    jah, sorry . Nem olvastam annyit vissza.
  • Ironman2
    Vótmá..azért kösz
  • csery84
    Sziasztok.
    Van egy új ajándékkód: Schokohase2011
    A kód beváltása:

1.Bejelentkezel simán a farmodra.

2. Megnyitod ezt-> ajándékkód

3.Itt nem jelentkezel be hanem ahol már bejelentkeztél oda be írod a kódot és küldés.
  • Maximus4
    Ez hamar ment:P
  • Krszti1160
    ja ok, meg van :D
  • Krszti1160
    Sziasztok :)
    Lett egy barna nyulas ketrecem/karámom, vagy mim :D és nem tudom elhelyezni sehova a farmon :S valaki tudja, hogy hova kell tenni? :)
  • Maximus4
    Akkor indul ha felszetted.Én úgy vettem észre ha jó darabig nem nyúlsz hozzá,akkor kevesebb időt számol egy kicsivel.
  • Ironman2
    Amugy a visszaszámláló akkor elindul már,mikor előzöleg lejárt,nem akkor mikor megtaláljuk a tojást
  • Maximus4
  • Ironman2
    Amugy megvan már mind az 5 festékpalettám,és tudtam teljesiteni az egyik eventet.Tojásom az van bőven.
  • Ironman2
    hehe.tegnap még összevissza számolta az időt,ma meg már csak 11.40 ről számolgat visszafele.Kiváncsi leszek,hogy az utolsó pár napban átállitják-e gyorsabbra.
  • Alien69
    Úgy gondolom, hogy ez úgy müxik, hogy ha nem tudsz belépni időben, a másodikig tűrelmi időd van. Azaz, kirakja a tojást, és vár még egy tojás időt. Azaz, 2x11 percen belül van időd szüretelni tojglit. A maradék időt mutatja ilyenkor.
  • grebber
    Na mostmár nem 11:45 percenként ad tojást hanem 6:45
  • Maximus4
    Én most reggel 5-ig ki-be lépegetek a 4 farm között ha lesz időm.Aztán alszom 5 órát és folytatom:
  • Krezga
    Nem probléma, eddig amúgy is elfelejtettem szólni, már jó ideje álltam 65-ön:D

Ejj, viszont ezek a tojásos küldetések nem nagyon lesznek meg nem tudok egész nap a gép előtt ülni...
  • Maximus4
    Csak holnap tudom átírni,mert dolgozom:(
  • Krezga
    Én is a megvettem az ólat időben módszerrel csináltam meg, még jó, hogy hagytam a biztonság kedvéért 15-öt raktárban és nem adtam el mindent.)

Jah, és 68-as lettem.
  • Maximus4
  • Ironman2
    Megint sikerült! DDD
  • Ironman2
    Juhéééééééééééééééé! 1db festékpaletta megvéve. De örülök! Biztos fárad mindenki
  • gettobuxa
    igen, de pl a tojásfestés csak 5/5 szinten, a legutolsó szállításkor...
  • Ironman2
    A többi küldetés is ad szupertápot
  • gettobuxa
    szintet léptem max! (74) thx

szerintem érdemes a nyuszibolttal kezdeni, a 2. szinten már szupertápot ad! :)
  • Maximus4
    Én úgy csinálom,hogy vettem nemrég a műhelyben ólat hozzá:P

Pedig én is ígyszoktam,kellett egy pár tojás:)
  • Ironman2
    Áruljátok már el,hogy az istenbe tudják elvinni fél másodperc alatt a festékpalettát.Mi a trükkje.NEm hiszem el hogy valaki ilyen gyorsan rá tud menni az egérrel,meg utána megnyomni még a vásárlást,meg enterrel leokézni.Hihetetlen.
    Ti hogyan csináljátok?
  • Maximus4
    Azonnal:)
  • Gólya #6224
    jó leszek?:D
  • Maximus4
    Az 59-es farmomra keresek egy aktív,szorgos szomszédot:)