23542
-
V Carter #6262 Nálam is eltűnt :( -
emese1979 #6261 Nálam ott van! -
#6260 Na most mi van behalt valami? Eltűnt a tojásvisszaszámláló :( -
Gólya #6259 te egyébként normális vagy?
-
#6258 Rossz helyen próbálkozol.Erre itt senki nem vevő! -
#6257 van egy ősi ellenségem, akinek mindene a kertje.Eddig mindig ártottunk egymásnak. most ottartok hogy törölni akarok mindent a farmjáról majd később az accountját is. Valami hack program letöltési linkjét adjátok már meg mert már annyira utálom hogy megőrülök. -
#6256 Jobbulást,remélem hamar kiengednek:P -
Ironman2 #6255 Intenzíven gyüjtöm a tojásokat -
Ironman2 #6254 -
Ironman2 #6253 Nah.,Felvásároltam gyorsan a 10 kecsketejet,nehogy póruljárjak megint -
#6252 Köszi:) -
Gólya #6251 gondolom, feltűnt nektek is:)
"Üdv Farmerek!
A tojás felbukkanásával kapcsolatban egy kedvező változás lépett életbe, melyet mindenki tapasztalhat egy ki be lépést követően:
Ha nem szeditek le a tojásokat időben (11p 40 mp), 5 db húsvéti tojást képes a rendszer összegyűjteni számotokra nagyjából egy óra alatt.
Azaz ha óránként egyszer beléptek, és összeszeditek, el tudjátok érni a maximálisan elérhető darabszámot.
A Farmerama csapata"
-
csery84 #6250 jah, sorry . Nem olvastam annyit vissza. -
Ironman2 #6249 Vótmá..azért kösz -
csery84 #6248 Sziasztok.
Van egy új ajándékkód: Schokohase2011
A kód beváltása:
1.Bejelentkezel simán a farmodra.
2. Megnyitod ezt-> ajándékkód
3.Itt nem jelentkezel be hanem ahol már bejelentkeztél oda be írod a kódot és küldés. -
#6247 Ez hamar ment:P -
#6246 ja ok, meg van :D -
#6245 Sziasztok :)
Lett egy barna nyulas ketrecem/karámom, vagy mim :D és nem tudom elhelyezni sehova a farmon :S valaki tudja, hogy hova kell tenni? :) -
#6244 Akkor indul ha felszetted.Én úgy vettem észre ha jó darabig nem nyúlsz hozzá,akkor kevesebb időt számol egy kicsivel. -
Ironman2 #6243 Amugy a visszaszámláló akkor elindul már,mikor előzöleg lejárt,nem akkor mikor megtaláljuk a tojást -
#6242 -
Ironman2 #6241 Amugy megvan már mind az 5 festékpalettám,és tudtam teljesiteni az egyik eventet.Tojásom az van bőven. -
Ironman2 #6240 hehe.tegnap még összevissza számolta az időt,ma meg már csak 11.40 ről számolgat visszafele.Kiváncsi leszek,hogy az utolsó pár napban átállitják-e gyorsabbra. -
#6239 Úgy gondolom, hogy ez úgy müxik, hogy ha nem tudsz belépni időben, a másodikig tűrelmi időd van. Azaz, kirakja a tojást, és vár még egy tojás időt. Azaz, 2x11 percen belül van időd szüretelni tojglit. A maradék időt mutatja ilyenkor. -
#6238 Na mostmár nem 11:45 percenként ad tojást hanem 6:45 -
#6237 Én most reggel 5-ig ki-be lépegetek a 4 farm között ha lesz időm.Aztán alszom 5 órát és folytatom: -
#6236 Nem probléma, eddig amúgy is elfelejtettem szólni, már jó ideje álltam 65-ön:D
Ejj, viszont ezek a tojásos küldetések nem nagyon lesznek meg nem tudok egész nap a gép előtt ülni... -
#6235 Csak holnap tudom átírni,mert dolgozom:( -
#6234 Én is a megvettem az ólat időben módszerrel csináltam meg, még jó, hogy hagytam a biztonság kedvéért 15-öt raktárban és nem adtam el mindent.)
Jah, és 68-as lettem. -
#6233 -
Ironman2 #6232 Megint sikerült! DDD -
Ironman2 #6231 Juhéééééééééééééééé! 1db festékpaletta megvéve. De örülök! Biztos fárad mindenki -
gettobuxa #6230 igen, de pl a tojásfestés csak 5/5 szinten, a legutolsó szállításkor... -
Ironman2 #6229 A többi küldetés is ad szupertápot -
gettobuxa #6228 szintet léptem max! (74) thx
szerintem érdemes a nyuszibolttal kezdeni, a 2. szinten már szupertápot ad! :)
-
#6227 Én úgy csinálom,hogy vettem nemrég a műhelyben ólat hozzá:P
Pedig én is ígyszoktam,kellett egy pár tojás:) -
Ironman2 #6226 Áruljátok már el,hogy az istenbe tudják elvinni fél másodperc alatt a festékpalettát.Mi a trükkje.NEm hiszem el hogy valaki ilyen gyorsan rá tud menni az egérrel,meg utána megnyomni még a vásárlást,meg enterrel leokézni.Hihetetlen.
Ti hogyan csináljátok? -
#6225 Azonnal:) -
Gólya #6224 jó leszek?:D -
#6223 Az 59-es farmomra keresek egy aktív,szorgos szomszédot:)