23542
-
#6302 festékpalettához nem kell hódvár szint -
Frank27 #6301 Nagyon köszönöm aki eddig felvett szomszédnak.
De még mindig kellene néhány emberke.
Nevem: _Milan1899_
-
#6300 Meghívtalak a 4. gazdaságomba. :)) -
Frank27 #6299 Sziasztok!
Szomszédokat keresek.
Nevem: _Milan1899_
17-es szinten vagyok és ki szeretném gazolni a szédült szántót.
-
#6298 Ha még nincs azon a szinten, hogy építhessen hódvárat, akkor a piacon sem tud venni. -
#6297 Most nézem mandulám sincs. -
#6296 nekem van 7 db raktáron, ha megdumálunk egy időpontot és egy piacon vagyunk akkor kirakom neked.. hamár szomszédok vagyunk :D -
#6295 Hód az nincs! -
gettobuxa #6294 mid nincs? venni sem tudsz?
én festékpalettát képtelen vagyok venni, "sajnos" nincs időm egész nap a gép előtt ülni, és kattintgatni a piacon... az ólhoz való cuccai meg nincsenek meg, mert sok tyúkos és nyulas ólat építettem :( -
#6293 Na vége befejeztem a húsvéti eventeket (még nem de tojások meglesznek tuti).
Azért van game over mert bekurtak olyat is amit nem lehet teljesíteni mivel nem vagyok olyan szinten hogy legyen olyan cuccom!
-
Ironman2 #6292 Teljesitettem a Mezőgazdasági kiállitást is! Legjobb Farmerarany megvan! -
#6291 Gratt! -
Ironman2 #6290 Maxikám! 70-es lettem a mai napon.Puszilok mindenkit -
#6289 na látom mindenki nyomatja 1000el a küldetéseket :)
én a 3 küldetéssel végeztem, a bahamara ill hod és fa kivételével mindent megtudtam csin.. ill megvettem a nyuszit a bögrében-t - tök cuki :D - ill még a 250 tp ill 250 csp -s tárgy kellene még, de pár nap alatt az is meglesz :D -
#6288 ja, azzal mákom volt. pont szintet léptem 2 nappal ezelőtt, így termeltem azt is. Amúgy, a pilóta pontokat a bahamara szoktam fordítani. Sokáig a fő farmra koncentráltam, de a bahamas cuccok sokkal több TP-t adnak, ha valamibe kell. -
#6287 Ja így már értem.Nem esett le,hogy miről van szó:D
Nekem sincs még jamszgyökerem,de nem is fogom azt megcsinálni. -
#6286 ? Mit nem értesz, nem értem. Ahhoz, hogy meg legyen MINDEN feladat, ami kell. Köztük van egy pl., amit NEM lehet számomra teljesíteni. Adna 12 FA-t, de HÓDOT NEm tudok venni se a piacon, mert nem vagyok olyan szinten. Minden event feladat teljesíthető FA-rt cserébe. Ha beadod azt, amid van, olcsóbb, azaz "csak" 5 hódot kellene vegyek FA-ért, de az valszeg (tuti) nem éri meg, mert legalább 10 FA-t elkérnek érte, ergo nem nyerek rajta semmit se. -
#6285 Ezt nem igazán értem,mire kell farmarany. -
#6284 De ott is szelektálni kell, mert pl hódos feladatot nem tudom megoldani, csak farm aranyért, és gondolom, még ha minden mást be is adok, 5 hód többe kerül, mint 12 farm arany, de még ha nem is, a sok termény, amit bekér mellette, már nem éri meg kategória. -
#6283 Én is pont ezt csinálom.Farmarany,szupertáp és trágya.A többi nem nagyon érdekel,persze az aratógépen kívűl:) -
#6282 Van, ami tök felesleges, csak anyag kidobás. Kinek kell csengőpengő, meg TP sok ezer anyagért, amikor 3x annyit kap az ember a pijacon értük? A végén meg a tojásokat is be fogják )remélem) számolni. -
Gólya #6281 én csak "szemezgetek" - ami kell belőle, azt megcsinálom, a többi meg ha lesz elég cucc hozzá, meglesz, ha nem akkor felejtős -
#6280 Nekem 515. Eléggé felejtős:D -
#6279 Már "csak" 265 tojás kell,és kész mind a két feladat -
#6278 Összegyűjti, így már jobb valamivel. -
#6277 ja értem, azt hittem nem adja ha nincs számlálo :) -
#6276 Eddig is adta számláló nélkül. Csak azt nem próbáltam ki, hogy ha nem szedem le, össze gyűjti-e. -
#6275 szivesen, mehet ujra a tojás-kommandozás a farmon :D -
#6274 Kösz, hogy szóltál. Ki kellett jelentkeznem, meg vissza, hogy ismét legyen.
-
#6273 visszatért a tojás-számlálo :D -
#6272 Nem kell megvárnod. Valszeg ott az explorer is, és azt is használhatod. Legalább addig, amíg nem rakja fel a férjed mondjuk az operát, vagy a chrme-ot. -
emese1979 #6271
Akkor feltelepíttetek majd egy másik böngészőt is a férjemmel, mert most csak mozilla van fent :)
Köszi még egyszer! -
#6270 Van 3 böngésző a gépemen. Az egyikbe én vagyok bejelentkezve, a másikba az asszony, a harmadik meg az explorer.
Tehát, minden ilyen böngészős játékot lehet egyszerre nyomatni KÜLÖN böngészőket alkalmazva. Ilyen pl ikariam is. -
Gólya #6269 nyisd meg őket külön böngészőben:) -
emese1979 #6268 Két külön gépen vagy bejelentkezve a farmokra, vagy egy gépen?
Ha egy gépen, hogyan, mert mikor Ember dolgozik, akkor én csinálom az ő farmjét is, de én egy gépről nem tudok bejelentkezni a két farmra, mert kidob a rendszer :( jó lenne nem mindig ki-be lépegetni :)
köszi -
Gólya #6267 istenem...hogy nekünk semmi se jó:DD -
#6266 Én ki se jelentkeztem az asszonynál még, szerencsére. Sajnos, Tőlem már igen.
FAKK bigpoint -
emese1979 #6265 Akkor nálam azért van még ott, még a húsvéti mutyi sem cserélődött le a városban.
Korán kelt a gyerek, aztán be vagyok jelentkezve már vagy 1 órája :) -
#6264 Nálam is eltűnt, szerintem "felülírta" ez a szupertáp akciós cucc, mivel a városban az lett a nyuszis event helyén.... -
#6263 Jaja, eltűnt.