23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • zmeor
    festékpalettához nem kell hódvár szint
  • Frank27
    Nagyon köszönöm aki eddig felvett szomszédnak.
    De még mindig kellene néhány emberke.
    Nevem: _Milan1899_

• SHADOWEYES7
    Meghívtalak a 4. gazdaságomba. :))
  • Frank27
    Sziasztok!

Szomszédokat keresek.
    Nevem: _Milan1899_
    17-es szinten vagyok és ki szeretném gazolni a szédült szántót.
  • Krezga
    Ha még nincs azon a szinten, hogy építhessen hódvárat, akkor a piacon sem tud venni.
  • grebber
    Most nézem mandulám sincs.
  • zmeor
    nekem van 7 db raktáron, ha megdumálunk egy időpontot és egy piacon vagyunk akkor kirakom neked.. hamár szomszédok vagyunk :D
  • grebber
    Hód az nincs!
  • gettobuxa
    mid nincs? venni sem tudsz?

én festékpalettát képtelen vagyok venni, "sajnos" nincs időm egész nap a gép előtt ülni, és kattintgatni a piacon... az ólhoz való cuccai meg nincsenek meg, mert sok tyúkos és nyulas ólat építettem :(
  • grebber
    Na vége befejeztem a húsvéti eventeket (még nem de tojások meglesznek tuti).
    Azért van game over mert bekurtak olyat is amit nem lehet teljesíteni mivel nem vagyok olyan szinten hogy legyen olyan cuccom!

• Ironman2
    Teljesitettem a Mezőgazdasági kiállitást is! Legjobb Farmerarany megvan!
  • Alien69
    Gratt!
  • Ironman2
    Maxikám! 70-es lettem a mai napon.Puszilok mindenkit
  • tonyr #6289
    na látom mindenki nyomatja 1000el a küldetéseket :)
    én a 3 küldetéssel végeztem, a bahamara ill hod és fa kivételével mindent megtudtam csin.. ill megvettem a nyuszit a bögrében-t - tök cuki :D - ill még a 250 tp ill 250 csp -s tárgy kellene még, de pár nap alatt az is meglesz :D
  • Alien69
    ja, azzal mákom volt. pont szintet léptem 2 nappal ezelőtt, így termeltem azt is. Amúgy, a pilóta pontokat a bahamara szoktam fordítani. Sokáig a fő farmra koncentráltam, de a bahamas cuccok sokkal több TP-t adnak, ha valamibe kell.
  • Maximus4
    Ja így már értem.Nem esett le,hogy miről van szó:D
    Nekem sincs még jamszgyökerem,de nem is fogom azt megcsinálni.
  • Alien69
    ? Mit nem értesz, nem értem. Ahhoz, hogy meg legyen MINDEN feladat, ami kell. Köztük van egy pl., amit NEM lehet számomra teljesíteni. Adna 12 FA-t, de HÓDOT NEm tudok venni se a piacon, mert nem vagyok olyan szinten. Minden event feladat teljesíthető FA-rt cserébe. Ha beadod azt, amid van, olcsóbb, azaz "csak" 5 hódot kellene vegyek FA-ért, de az valszeg (tuti) nem éri meg, mert legalább 10 FA-t elkérnek érte, ergo nem nyerek rajta semmit se.
  • Maximus4
    Ezt nem igazán értem,mire kell farmarany.
  • Alien69
    De ott is szelektálni kell, mert pl hódos feladatot nem tudom megoldani, csak farm aranyért, és gondolom, még ha minden mást be is adok, 5 hód többe kerül, mint 12 farm arany, de még ha nem is, a sok termény, amit bekér mellette, már nem éri meg kategória.
  • Maximus4
    Én is pont ezt csinálom.Farmarany,szupertáp és trágya.A többi nem nagyon érdekel,persze az aratógépen kívűl:)
  • Alien69
    Van, ami tök felesleges, csak anyag kidobás. Kinek kell csengőpengő, meg TP sok ezer anyagért, amikor 3x annyit kap az ember a pijacon értük? A végén meg a tojásokat is be fogják )remélem) számolni.
  • Gólya #6281
    én csak "szemezgetek" - ami kell belőle, azt megcsinálom, a többi meg ha lesz elég cucc hozzá, meglesz, ha nem akkor felejtős
  • Krezga
    Nekem 515. Eléggé felejtős:D
  • Maximus4
    Már "csak" 265 tojás kell,és kész mind a két feladat
  • Krezga
    Összegyűjti, így már jobb valamivel.
  • tonyr #6277
    ja értem, azt hittem nem adja ha nincs számlálo :)
  • Alien69
    Eddig is adta számláló nélkül. Csak azt nem próbáltam ki, hogy ha nem szedem le, össze gyűjti-e.
  • tonyr #6275
    szivesen, mehet ujra a tojás-kommandozás a farmon :D
  • Alien69
    Kösz, hogy szóltál. Ki kellett jelentkeznem, meg vissza, hogy ismét legyen.
  • tonyr #6273
    visszatért a tojás-számlálo :D
  • Alien69
    Nem kell megvárnod. Valszeg ott az explorer is, és azt is használhatod. Legalább addig, amíg nem rakja fel a férjed mondjuk az operát, vagy a chrme-ot.
  • emese1979

Akkor feltelepíttetek majd egy másik böngészőt is a férjemmel, mert most csak mozilla van fent :)

Köszi még egyszer!
  • Alien69
    Van 3 böngésző a gépemen. Az egyikbe én vagyok bejelentkezve, a másikba az asszony, a harmadik meg az explorer.
    Tehát, minden ilyen böngészős játékot lehet egyszerre nyomatni KÜLÖN böngészőket alkalmazva. Ilyen pl ikariam is.
  • Gólya #6269
    nyisd meg őket külön böngészőben:)
  • emese1979
    Két külön gépen vagy bejelentkezve a farmokra, vagy egy gépen?
    Ha egy gépen, hogyan, mert mikor Ember dolgozik, akkor én csinálom az ő farmjét is, de én egy gépről nem tudok bejelentkezni a két farmra, mert kidob a rendszer :( jó lenne nem mindig ki-be lépegetni :)

köszi
  • Gólya #6267
    istenem...hogy nekünk semmi se jó:DD
  • Alien69
    Én ki se jelentkeztem az asszonynál még, szerencsére. Sajnos, Tőlem már igen.
    FAKK bigpoint
  • emese1979
    Akkor nálam azért van még ott, még a húsvéti mutyi sem cserélődött le a városban.

Korán kelt a gyerek, aztán be vagyok jelentkezve már vagy 1 órája :)
  • ChaosTeam
    Nálam is eltűnt, szerintem "felülírta" ez a szupertáp akciós cucc, mivel a városban az lett a nyuszis event helyén....
  • Alien69
    Jaja, eltűnt.