Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ejnye, ejnye kedves gazda<#vigyor>

PttM Fa
Aki már tud menni a szigetre azokhoz szólok!!!

Egy képet valaki tudna rakni a szigetrõl?
Köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

zmeor
vagy inkább egyiket se és gyûjtsek tovább mert késõbb szükségem lesz ezekhez az alapanyagokhoz más, jobb fejlesztéshez?

leszarom a konfigod...

zmeor
melyiket éri meg jobban elsõnek csinálni?
tojástojót vagy angóra esetleg kecsketejüzem?

mint említettem volt, lassan tudok fejleszteni.. 22-es szinten vok.

leszarom a konfigod...

szjuca
Tudom, tudjuk szerintem mindannyian. <#wink>

Maximus4
Tudtommal az ólakon kívûl nem kapsz semmit még a végén se.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
jaaa 😄 én is csinálom öket, de a méh-ektöl még messze vagyok..
amugy kiv vok h mi lesz ha minden feladatot megcsin gazdakörben 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Én csak azért vettem,mert csinálom a gazdaköri feladatokat😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
full méh-ek ? 😄
gondolom jobban megéri pár állatra rágyurni rendesen mint mindegyikböl pár ol 😄

Maximus4
Semmi érdekem nem származna abból ha átvernék bárkit😄

szjuca
Köszönjük, korrekt vagy! <#smile>

Maximus4
😛
Akkor itt egy kis bizonyíték😊
Itt mutattam be a sima farmomat akkor volt 250 ezrem.Eladtam egy rakat állatot és lett 415 ezrem aztán vettem 29 darab méhkaptárt 121 ezerért és így lett ennyim😊

szjuca
Az idõlimit jó ötlet, a kérdésekkel sem volt gond, csak annyi, hogy nem tudtam rájuk válaszolni. <#szomoru1>

szjuca
Ilyet már hallottunk (olvastunk) ! <#eplus2><#vigyor1><#smile>

Maximus4
Akkor a félreértések elkerülése miatt,hogy ne legyen véletlenül névtelen kitöltés,ez elég világos elsõ kérdésnek,hogy meg tudjam állapítani ki töltötte ki a kvízt?

Végül is ez csak játék.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jó a 2.30,én beleegyezek.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Te is félreértettél😛
Én 2 perc 30 másodpercre gondoltam,de szerintem lesz abból 3 perc is😊

Abba maradtunk,hogy minden résztvevõ küld a nyertesnek ajándékot.

tonyr
jo volt a kviz ! 1 ora is bööven elég rá ugygondolom 😊
mi volt az ajándéka a nyertesnek ? 😄

Maximus4
Bár most jobban belegondolva,megállapíthatok egy idõt és aki azon kívûl teljesít az kiesik automatikusan.
Na ez jó,a következõ így lesz,kb. 2:30 körüli limitre gondoltam.

Maximus4
Nem,félreértettél.Én azt írtam,hogy lehet puskázni,de azzal csak az idõ megy és az dönt pontbeli holtverseny esetén.

Én 6.44 alatt simán lelestem volna a válaszokat,de õ még hibázott is,és nem is keveset.

Jó volt a kviz.Nem volt olyan nehéz,meg könnyü se.Ha tudtam volna hogy lesz,akkor megjegyzem az elejérõl a lépéseket a Matula bá-nál,akkor tudtam volna rá a választ.Amugy Shadoweyes még mindig nem válaszolt,hogy miért tökölt vele majdnem 7 percig.Azt irtad hogy akinek gyanusan sok lesz az ideje,azt törlöd a listából,mert lehet hogy puskázik.Akkor mennyi az a gyanusan sok idõ?

Maximus4
Valami visszajelzés jó lenne a kvízzel kapcsolatban.Jó volt,rossz volt, nehéz,esetleg túl könnyû?Bármilyen negatívum is jöhet.A nyertes megkapta-e az ajándékokat és ha nem akkor így is folytassuk-e?

Maximus4
Baromi jól jött ez az állatbeadós karácsonyi balhé,2 nap alatt kb. 200ezer csp.-t szedtem össze belõle😊

szjuca
<#eljen><#eljen>

PttM Fa
<#eljen>

Maximus4
Köszi😊

Pár nap és 11-es leszek😊

szjuca
Ügyi vagy, grat.

Mi újság a szigettel? Olyan régen írtál, írtatok róla.
Mén falyinul?

Maximus4
Megvan a 4. szint az ajándékoknál😊

Közben meg belekezdtem a 60 méhes küldibe😊

PttM Fa
Kösz szépen!

SHADOWEYES : Küldtem a barkácscuccot! andor512 névvel.

szjuca
Arra tényleg ügyelj, hogy amikor "aratod" a tojástojót, utána 3-at fog kérni, ahhoz, hogy újra kezdõdjön a tojásgyártás.

szjuca
Nos.
1. város
2. postahivatal
3. Írsz egy üzenetet sedónak, mármint Mezõgazdász70-nek.
4. Üzenet elküldve
5. Belépsz az elküldött üzenetekbe
6. Sedónak küldött üzenet sorában az elején vagy egy emberkés ikon, rákattintasz és már fel is került a baráti gazdáid listájára
7. Ajándékot pedig legegyszerûbben úgy küldesz, hogy a városban a nagy ajándékra kattintasz, kiválasztod azt, amit küldenél, kattintasz és feladja a névsort, ahol a szomszédaid és a "csak" baráti gazdák is ott vannak.

Huh.

zmeor
ahh...

köszi!

akkor megyek és el is adom a többit. Én hülye meg gyûjtögettem, hogy ha majd végre tudok fejleszteni akkor milyen jó lesz. <#idiota>

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
Hûûûûûû abban segítsetek,hogy is tud nekem úgy küldeni valaki ajándékot ha nem a szomszédom. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PttM Fa
Ha elmondod hogy kell annak küldeni cuccot aki nem szomszédom akkor küldök!

szjuca
Oté!

Ropi07
én 9-dik lettem a kvízbe

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ropi07
szia maximus

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Maximus4
Sziasztok!

SHADOWEYES7
Semmi gond,de holnap gondolj rám! <#vigyor1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szjuca
Elküldtem ma már az összes ajándékot. Sajna.

SHADOWEYES7
Valaki küldene nekem barkácscuccot?
Csak 1 méhkirálynõ kellene a Méhészethez de sehogy nem akar összejönni. 😞

SHADOWEYES7
Max!

Szintet ugrottam: 66-os lettem. 😊

szjuca
Gratulálok a kétezredik posthoz! <#taps><#bohoc>

ac
A mai kód tree12 aratógép 5-órára.

szjuca
Szia!
Gratulálok és küldtem én is a Karácsonyi szopókát! :-)

SHADOWEYES7
A barkácscucc a legjobb! 😊

Picar77
ment a nyalokapálcád 😄

()() (^^)

Krezga
Sziasztok!

Jééé, most látom, hogy elsõ lettem a kvízben, dejó😊 (most is csak kölcsöngéprõl vagyok).

Ha nagyon küldeni akartok, akkor olyan nyalókapálcikát, vagy micsoda is, atz elfogadnék, az még nincs a farmomon😊De a barkácscucc is jó😊