23542
-
wintonio #6342 Sajna én is úgy jártam mint jojo nekem is azt írja valami rossz. Pedig a leírást követem
Ötlet? -
wintonio #6341 Köszönöm
-
#6340 zsír,köszi, bár nekem 3 húsvéti tojást adott és 1 tejcsoki nyulat :D -
Gólya #6339 farmod-hírek-jobb oldalt találsz egy vonalkódot-na ott:) -
wintonio #6338 Sziasztok!
Full kezdőként lenne egy olyan kérdésem hogy hol tudom megadni az ajándékkódot?
Válaszotokat kösönöm. -
#6337 na, megy ez csak követni kell a leírást!
Köcce! -
Gólya #6336 melyik oldalon írtad be? az eredetin, amin egyébként is be szoktál lépni, vagy amit a Max hsz-ában kaptál? -
#6335 Nekem is ment. De, mint írtam, nálam úgy, hogy NEM léptem be. Az első linknél léptem be, majd azt a linket ISMÉT megnyitottam. A többi stimmelt. -
#6334 -
Gólya #6333 milyen többit nem találsz?
-
Gólya #6332 nem tudom, ki hogy csinálja...
a hites copyzta, neki nem ment - nekem nyitva volt ez a topic, a farm, ahol beléptem, plusz a Max által adott linken megnyitott oldal és jöttem-mentem egyik helyről a másikra -
Andrea770422 #6331 Sziasztok!
Az első sikerült a többinél nem tudom,hogy kell átírni a számokat nem találom. . -
#6330 Egyáltalán nem megy ez az okosság, de miért?
Úgy csináltam, ahogy leírva, de a próbálkozások után nem enged többet egyenlőre. -
Gólya #6329 egy gond van...most már nekem is nagyon kellene némi plusz terület...nagyon nem férek...a kergém már olyan, mint a dzsungel:) -
#6328 Köszi! Bár, annyival kiegészíteném, hogy Nekem csak úgy ment, hogy az ADOTT linken léptem be, tehát ahol szoktam, úgy NEM! -
Gólya #6327 yeeee....ssssssssssssssss!!!!!!!!
-
#6326 Van 5db kód
5db kód külön aid számokkal megy!
1.Lépj be a játékba ahol szoktál!
2.Egy másik lapon ezt a linket kell megnyitni!
3.A már bejelentkezett oldalon beírni a kódot: RTL2Ostern2011
1.A megnyitott oldal címsorában az utolsó 3 számot kell átírni(518-ról,215-re,enter)
2.Most vissza a bejelentkezett oldalra és a kód: Eiersuche2011
1.Címsor átírás (215-ről,584-re)
2.Vissza a másikba,kód beírás: HappyEaster2011
1.Címsor átírás (584-ről,226-ra)
2.Kód beírás: webdeostern2011
1.Címsor átírás (226-ról,338-ra)
2.Kód beírás: ostsereier2011
Remélem érthető mindenki számára.A kód beírásnál nem kell ki-be jelentkezni,elég csak bemásolni az új kódot és kész.Kipróbálva,mind működik.
Amit adnak:
-1 fehércsoki nyúl
-2 tejcsoki nyúl
-3 húsvéti tojás
-
#6325 Ez kell nekem,olyat kapnak tőlem
"Kedves Bigpoint játékos!
Szerinted mit csinálunk jól és min kellene változtatnunk?
Kérjük, segíts nekünk: mondd el a véleményedet, hogy a Bigpoint játékait a Te kívánságaid szerint fejleszhessük tovább!Ezúttal leginkább a megjelenésről van szó, tehát például betöltési időről, játékkimaradásokról, stb.
Kérjük, szánj kb. 15 percet a kérdőívre!A részvétel természetesen teljesen névtelen , az adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk tovább harmadik félnek.
Egyébként is jó dolog elmondani a véleményedet, de most a kérdőív kitöltői még jutalmat is kaphatnak, mert ajándékokat sorsolunk ki közöttük. Egy kis szerencsével remek játékelemeket szerezhetsz a Bigpoint játékodhoz!Ha részt szeretnél venni a sorsoláson, kérjük, a kérdőív végén add meg az e-mail címedet."
-
Ironman2 #6324 -
#6323 Én is ott tartok,még kell 9 darab,hogy a 6-osra lépjek. -
Ironman2 #6322 Változnak a tápkeverési idők!
Várható dolgok
Hogy mikortól, még nem tudni.
Méh: 7,5-ről 7-re
Ló: 6,5-ről 6-ra
Jávorszarvas :5,5-ről 5-re
Juh:5,5-ről 5-re
Szamár: 8,5-ről 8-ra -
Ironman2 #6321 Angóránál már az 5.szinten vagyok,és egész komoly jutalmakat ad -
#6320 nah csak összehoztam.
700000 csp-m lett :) -
#6319 -
#6318 na végree 2 hete csak trágyát és vizet pörgetek ma végre egy kengurukarám -
#6317 Én pörgetésre nem költök FA-t:)
A kis farmommal két nap egymás után xxl-es barkácsot pörgettem:D -
csery84 #6316 Az már igaz.
egyszer régebben egyszerre szállt fel vagy 10 kalapács, na de a pajtában nem volt egy darab se, se előtte, se utána.
ha egyszer sikerülne a trágya helyett 120k PP-t pörgetni (álmodozz csak, öcsém :) )
akkor vennék egy rakás fát (esetleg még ólakat is), aztán nem lenne ilyen gondom.
Maxi:
Nah, jou nagy gratula!
ilyen mázlista vagy, vagy FA-val pörgetted ki?
amióta játszom, még egyszer sem sikerült.
( ja és köszi!) -
Gólya #6315 szedjétek le mindketten és újra rakjátok ki - elvileg így már működni kell -
#6314 Nekem kint van a teljes, és tökéletesen működik.
Viszont az esküvői lugas, az működésképtelen mindkettőnknél. -
Gólya #6313 ha nem teszed ki, akkor is 70 pontot ad? mert ha igen, akkor ne szenvedj vele
nekem két farmon volt meg teljesen még amíg lengyelül csináltam, aztán hogy elindult magyarul is, akkor automatikusan megkaptam a másik kettőre is az utolsót - mind a négy farmon kint van teljesen, plusz a tárolóban ott van a harmadik rész mindegyiknél (de a teljes pontot adja, a 70-et) -
#6312 Ettől a hülye marzanás figurától megőrülök.Akárhányszor leteszem az utolsó darabot mindíg visszakerül a menübe:( -
#6311 egyik legjobb :)
csak kár h a barihotelböl nem 2-t ad, bár már az is jo h az állatokat is duplán számolja :D
és persze mindenkinek boldog nyuszit :D -
#6310 Ilyen is ritkán van:)
-
Gólya #6309 egy ideje már nincs eső - a trágya meg csökkenti a termésidőt -
Gólya #6308 nem szabad a szemünknek hinni...ezt már egy korábbi eventnél tapasztaltam elég keserűen - örültem, mint majom a farkának, hogy milyen jó, mennyi cuccot kaptam...aztán később benéztem a pajtába és alig valami volt belőle
máskor meg látszólag alig röppent fel valami, mégis egy csomó került a pajtába
ezt a bahamást én is észrevettem, de ennyire nem jártam utána - most a négyből egy helyen foglalkozom csak a szigettel, ott is inkább csak fáim vannak - nincs kedvem két-három óránként rohangálni aratni-vetni... -
gettobuxa #6307 eddig én sem értettem, hogy lehet, hogy csak pár mező gazosodik el...
mostanában viszont nincs vihar, vagy csak az eventre vették ki, hogy akárhányszor be lehessen lépni a farmra? -
csery84 #6306 Ti észrevettétek azt, hogy ha a bahama elgazosodik, akkor csak a fele látszik gazosnak? a többin mintha érett cucc lenne, le is tudod aratni,
látszólag megadja a TP-t is érte, és mégse. ha frissítesz, akkor se tp, se cucc. egyik este nem tudtam belépni, reggelre persze gazos volt a sziget. akkor láttam, hogy csak a fele gazos. jé, gondoltam, de jó, legalább a felét le tudom aratni, aztán eszembe jutott, hogy ez nem valószínű, hát megnéztem előtte is, meg utána is. (mármint gazolás előtt és után) nézem közben, hogy szállnak fel a tp-k arról a területről, ami nem látszik gazosnak;
végzek a gazolással: F5, és se a tp-t se a terményt nem kaptam meg.
egy előnye van: nem kell az összes területet megvárni a gazolással.
Mellékesen: Öcsém írt a fórumba (hibák észlelése), modi nem válaszolt, csak egy másik játékos, de ő félreértette a problémát.
-
csery84 #6305 Ez az event nem valószínű, hogy meglesz 100%-ra, már csak a hód, hódfa és jamszgyökér miatt se. azoktól még nagyon messze vagyok. FA-t meg nem pazarlok rá.
Csak nagyon ritkán szoktam dobni egy sms-t. Ált. xxl barkácsra költök: pl a héten (csak az event miatt) kellett a festékpaletta, de nem volt elég kalapács.
És ez a tojásgyűjtés is gázos. Sajna nem tudok egész nap a gép előtt ülni :( még elég sok hiányzik, nem számoltam össze, de sztem legalább 150.)
Maxi: szintet léptem,a nagyobbikon 65, a másikon 62 lettem.
-
#6304 Elolvastam, sry^^ -
gettobuxa #6303 már csak 2 festékpaletta kell, szerintem 4 nap alatt meglesz :) a többi sima ügy..