Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Direkt nem válaszoltam😊
Nem jó azt tudni elõre,mert ennyi erõvel minden kitöltõ után nyilvánosságra hozhatnám az eredményt😊
Türelem helyezést terem😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
SitatiS
Nem kaptam választ a kérdésemre!<#smile>
-->#2080<--

Let the good times roll.

Maximus4
Azoknak szól akik még nem töltötték ki a kvízt,a jelenlegi elsõ helyezettet csak idõvel lehet megverni,ponttal nem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
majd holnap lesz jobb, vagy nem 😄

()() (^^)

tonyr
hát nemsokat :S

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SHADOWEYES7
Ez a mi kód által adott ajándék semmit nem ér.<#szomoru2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
kwiz kész 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Ok,csak most "kaptam" meg az eredményt.

SHADOWEYES7
Beírtam! <#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Olyannyira,hogy nem írtál nevet?

#2086:hajjaj😛

Picar77
jol van akkor megnyugottam hogy nem vagyok annyira lemaradva ajándékok terén 😄
am kvizben belefértem az idõbe ? bár szerintem elég gyors voltam bár kitudja

()() (^^)

Maximus4
Bõven benne vagy az idõben😊

SHADOWEYES7
Kitöltöttem bár kapkodtam kicsit! :/

Ropi07
akkor csak igaz

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

PttM Fa
Maximus kérlek lesd meg mennyi idõ alatt töltöttem ki a kvizt mert beléptem és késõbb fogtam csak neki. nem puskáztam
Köszi elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

ToCsEk
ez igaz, pl nekem van egy accom amit nem használtam tök rég óta és kb hetente küldik:

"Adjisten, farmpro gazda!

Ragadj kapát-kaszát, arasd le a termést, takarítsd be a gyümölcsöt, majd add el a piacon! A jó gazda ravasz üzletember is, és úgy ismeri a piac törvényeit mint a saját tenyerét. Minél többet tudsz termelni, annál nagyobb lesz a bevételed, amelyet természetesen befektetsz újabb vetõmagok, fák vagy istállók vásárlásába. Meglátod, milyen szépen fejlõdik majd a farmod!

Jelentkezz be ismét ezzel a linkkel: http://www.farmerama.com a FARMERAMA-ba, és jutalmat kapsz érte:

- 500 csengõpengõ
- 50 farmarany
- 10x szupertáp
- 25x szupertrágya
- egy hónapig minden prémium elõny ingyen

Tudtad már?
A baráti gazdák akár a szomszédaid is lehetnek, a jó szomszédok pedig mindig segítenek egymásnak: ha valamelyik szomszédod egy szinttel feljebb lép, Te is egy jó adag tapasztalattal leszel gazdagabb!
"

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

SitatiS
Aha! 😊
Persze hogy elolvastam,csak azt ne mond,én vagyok az egyik emberke aki kicsúszott az idõbõl!<#buck>

Let the good times roll.

SitatiS
Ha nincs benne svindli,akkor dúrva..
<#conf>

Let the good times roll.

Maximus4
Annyi értelme van,mint az összes többinek,semmi.

Könnyû volt?Ugye elolvastad az idõlimites hsz-emet?😊

Akkor errõl ennyit.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SitatiS
A szigettel kapcsolatban:van értelme a kókuszdiónak,kell majd valahova?
Mert még nincs,de nézem az ára is alacsony a piacon..
Ha nem fontos,akkor nem veszek.

Max😞könnyû volt a <#nezze>!)<#kuss><#vigyor>

Let the good times roll.

Maximus4
8 ember töltötte ki és abból 3 idõn kívûl😞
Van olyan is aki 1 másodperccel csúszott ki az idõbõl😞

Ropi07
én is ezt mondtam neki

Maximus4
Átverés,ne dõlj be neki!

Ropi07
egyik haverom azt mondta hogy ha 1 hónapig nem mész föl farmeramára akkor kapsz 100 farmaranyat szerintetek ez igaz

SitatiS
5. rész
kb. 11/200 a beadás😊

Let the good times roll.

Úgy ahogy én csináltam.Figyelni kell egy adott terméket,pl a napraforgót,amit nagyon jó áron adnak,de sok ember nem tudja ezt,és kirakja eredeti 4.20-as áron.Ugye a kezdõk,mert még a napraforgó ott van az elején.Gyorsan fel kell vásárolni,és 6-os áron eladni.Én 1 óra alatt kerestem vele 8000-et

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
Veszel sms-ért farmaranyat és beváltod. <#idiota>

Ropi07
szerintetek hogy lehet legkönnyebben csengõpengõhöz jutni

Ropi07
én most töltöttem ki Quizt

Maximus4
<#integet2>

Ropi07
sziasztok

Én a 4.-nél tartok,nemsokára meglesz az egész befagyott tó

Maximus4
Én az 5.-nél tartok,59/200.

Picar77
ajándékokkal ki hogy áll?
én most tartok a 4. felénél 😞

()() (^^)

Pont ezt akartam én is kérdezni.Kösz

Maximus4
A városban az idegenforgalmi irodában,bal oldal alul tudsz kereteket választani,de ha megcsinálod akkor új képet kapsz és lenullázódik az értékelésed.

Krezga
Hogyan lehet beállítani a képkeretet télire?
Maximus4
Elindult a kvíz 2. fordulója,péntek éjfélig tart!Figyelem,ez már idõlimites,3 perc áll rendelkezésetekre!Aki ezen túl tölti ki az automatikusan kiesik a pontozásból!Sok sikert mindenkinek!

SitatiS
Jó reggelt!

A mai kód:rudolph13,és amit ad,az a régen várt téli képkeret! 😊

Let the good times roll.

Krezga
Köszönöm a nyalókát😊
Maximus4
Az ok,de én a kezdeti max árra értettem.

SitatiS
Ó dehogynem!😛
500csp/db az angóra,és 400csp/db körül van a tojás,nekem igen megéri,ha 200csp/db lesz,akkor majd sírva fakadok,de ez még most elfogadható ár.

Let the good times roll.

SHADOWEYES7
Köszönöm meg is kaptam. 😊

Maximus4
Már nem megy sajna olyan jól😞

SHADOWEYES7
Én nem is figyeltem az idõkorlátot és mást is csináltam közben.
Ha puskáztam volna szerintem nem itt végeztem volna. 😊

SitatiS
Sziasztok!
Gratulálok a Quiz nyertesének,holnap lesz kézbesítve a nyereménye. 😊

Szerintem a gazdaköri feladatok miatt jobban jársz még így az elején,ha a tojást,és az angórát csinálod(és persze jó áron is eladható a piacon),aztán késõbb jöhet a többi ól. 😊

Let the good times roll.

Maximus4

Sziasztok! Ha esetleg van megmaradt ajándéka valakinek, szívesen fogadok egy barkácskészletet! Egy flakonra lenne még szükségem a fejlesztéshez, de hetek óta nem sikerül kapnom... 😞 Farmom: Kriszty29
Köszi, Üdv!