Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

steam, origin: ACE_hun

tonyr
baby boom... kaptam egy robin hood hollóját szinte alap hollókból 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nagyon gyenge itt az élet. Kivégeztem a Kókuszdivat és Majomparádé Gazdakörit úgyhogy most megint üres. 😊

jojo
Firefox vált be, de szerintem a kép azért ilyen, mert akkor váltott a további alap állásba.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

köszönjük

Egy jó 1,5 év kihagyás után, megnéztem ûjra, hogy mit tud ez a játék.

Ez is egy retek lett.
Ez alatt azt értem, hogy a Farmerama elveszítette azt a kegyetlen egyszerûségét.
Ha csak simán a városba akarnék menni, minek nyomkodjak még egy gombot, mondván a Térképet meg akarom megnézni.
Ha csak azt a gazdi kihívást vagy miaretket akarok csinálni, régebben csak ennyi volt : "Elfogad" ra kattintok azt PáPá. Mostmeg, kajak nemtom' mivan.
Ez a sok új mapp, meg minden már összezavar.
Sajnálom, hogy ilyen retek lett.

És, hogy nehogy azt mondjátok, hogy : Azt se tudod mirõl beszélsz, asszed' menõ hogy fikázod a játékot meg Bla Bla Bla...,

Tessék itt egy kép, ide most csak a jobb cuccaimat raktam, ( a kerekkerék bevezetése után 5 - 7 hónappal jegeltem a játékot.

Van mindenféle, anno a Lara díj, az epres bódé, a különbözõ házörzõ dögök, Spuri a tekike, De fedezzétek fel ti. Amikor abba hagytam ezek nagyon is jónak számítottak, fõleg a 2db jávor szarvas kifutó, az XXL-es méh kaptár ( akkoriban XXL nek nevezték, látom most retro a neve) Nem, hogy most ezek jónak számítanak, de akkoriban nagyon is!

[/url][/img]
Gratula! Látom rajt sincs a kipörgethetõ listán, mást kaptál mint amit a kerékre rajzolt, IE-t használsz? Azt hiszem azon bugos néha, de lehet Firefoxon.
jojo
😄

Sajna a tojást nem adta.

tonyr
köszi, ugyan nem gond, majd legközelebb biztosan kapsz jobbakat 😉
hát trágyát én is összszedtem jopárat 😊

grebber
Ez az ugyanannyit ad az 1*1-es felröppenõben baromság max nálad.

Soha nem adott ugyanannyit még véletlenül se.Eventeknél aratógéppel mindig nézem ha már nem kell növény.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Az 1x1 nem arra lett "kitalálva",hogy több felröppenõt adjon,hanem eventeknél ha eszel lekvárt vagy csatnit,akkor hamarabb kész leszel vele.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

igen, és nekem pont ez a bajom 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Pont ezt beszéltük, hogy a felröppenõ nem függ attól hogy milyen területet raksz le, ugyanannyit ad rá.

végül meglett, még 2 beadandóm maradt is 😄

nekem csak az a furcsa, hogy 2x2 mezõbõl kiraksz 1 területre kb 50-et, és kapsz kb 20 felröppenõt. 1x1 mezõbõl meg ugye 200 terület van, és kapsz aratáskor 25 felröppenõt... szóval nem arányos...
na mindegy

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Gratulálok neked! Kár, hogy nem a fõ farmodon pörgetted ki a galambot. Sajnos nekem 56-bõl csak 1 csillag és 2 szivárvány fa volt... szóval kb semmi. De egy darabig nem kell félnem attól, hogy elfogy a trágyám... 500/300 😄 Remélem a többiek sikeresebbek lesznek. Sok sikert!
tonyr
a fenébe, sajnos nem a fõfarmomon pörgettem ki... bár így is a 50 feletti pörgetésekbõl lettek jók, pl répás-almás csatnik, szup-tápok, 10x48 óra arató kupon 😊

ezeket a "tojáskákat" nem igazán lehetett eddig sem küldeni😞

tonyr
postagalamb-tojást át lehet majd küldeni ajándékozós-napon ?

tonyr
én is 50 felett vagyok plusz pörgetésekbõl 😊
bár ezelõtt sem sikerült semmi jót kipörgetni a kerekkerék napon ...

Két rekesz van, van egy zöld, ahova csak 5 db fér, ide kerülnek a napi bónuszokból szerzett pörgetések. Ha viszont ezekkel a pörgetésekkel pörgetsz plusz pörgetést, 1-et vagy 2-õt, az a sárga rekeszbe kerül, ott viszont bármennyi összejöhet. Tulajdonképpen ott gyûjtheted a pörgetéseket az ilyen bónusz napokra.

grebber
50 hogy van amikor még a 10et sem éri el már ugat hogy megvan a max?

A tenyésztést nem vérom a leges legelsõknek sem érek soha a végére.

Ha jól láttam, akkor holnaptól indul elvileg a maki tenyésztés bahamán. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem annyira hoznak lázba a tenyésztések. Ti várjátok már? A kerekkerekes dolgot sokkal jobban várom, pont van 50 pörgetésem, meg a holnapi, szóval remélem annyiból kitudok valami jót pörgetni. A postagalamb felkeltette az érdeklõdésemet. Remélem minél több fórumozó megnyeri. Pörgetésre fel!
Senki ne adja fel!Még nyugdíj elõtt elérjük a 100-as szintet <#eplus2>

Ready Player One

Hosszú érésût kell vetni. Eleve úgy kell a felreppenõs eventeket kezdeni, hogy elõzõnap hosszúérésût vetünk, és event kezdés után aratás. Nekem átlagba 4-500 felreppenõ marad az eventek végén. Pedig a kupám csak 23as.
valami rémlik nekem is, de azért egy próbát lehet, megér...

Szerintem a csatninak meg a TP növelõknek nincs közük a felröppenõkhöz. Volt valami fórum errõl.

csatnit, töklekvárt nem eszel? vagy tp-növelõket?

ennyit már nem tudok küldeni😞

éjszakára vess rózsát, az jól szokott fizetni, a reggeli aratás elõtt meg edd tele magad, amivel csak lehet

grebber
Pite volt ez is!

1x1 miatt nem kapsz több felreppenõt. A felreppenõ leginkább attól függ hányszor tudsz egy nap aratni, és mennyi üres idõ van, amikor éppen nem érik semmi, és nem is aratod le...

hát nekem még 88 felröppenõ kell, sztem szokás szerint nem lesz meg...
1x1 mezõn szerintem arányosan többet kéne kapni, de mégse... <#nemtudom>

Nemtom, majd szólok 😊

sztem én is 😊 mennyi van még, mikor fogysz ki?

Nem tudom Te hogy állsz de én minden nap küldök...

ACE hogy állunk csatni ügyileg?
képtelen vagyok visszakövetni...

Emiatt tiszta fölöslegesnek érzem, elõször azt hittem, hogy tök jó meg minden, de tudatosult bennem, hogy egyszerre csak 4 dolog lehet aktív, oké hogy úgyis 1-2 féle növény van csak lenn, de van nem egy olyan típus, ahol szerintem akár 4-5-öt is aktiválni lehetne egyszerre, ha nem többet. Szóval elég kiábrándító, amennyit szenved vele az ember... szerintem közel nem ér annyit, pedig azért jó ötlet.
grebber
Ó de el voltam szállva ezzel a + 6% vizzel csak 5 percet nyerek vele 😞

Persze, 4 hely van ahova berakhatod õket szinted szerint, és tudsz venni még kettõt aranyért.

grebber
Nem néztem be semmit ? A megfejlesztett növényeknél egyszerre hatnak majd az elért fejlesztések?

jojo
A termények készek, a felrepülö pizza még kell vagy 120db, demá a nagyja kész!<#oooo><#oooo>

grebber
Sok elpazarolt rózsa nemesítése után már két plussz van hozzá ez a felröppenõk miatt jól jön!

+ 6% víz gyorsítás + 11.25% tp

Alien69

<#taps>

jóvanna😊
én analfabéta vagyok ezekhez😊)
de majd egyszer...😊

Maximus4
Most már õ is 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Az szupi lenne 😄

a mozgó feliratot😊

nnnnna...akkor jelentkezz csibének és mentornak is...ACE még jelentkezik csibének és valahogy kibulizzátok, hogy egymáshoz rendeljenek benneteket 😄

(ha ez se tetszik, azt csináltok amit akartok😄DD )

Maximus4
Mit is?

ezt hogy csinálod?

Maximus4
Az nem jó 😛