23542
-
#21897 Ezt valaki magyarázza már el nekem a hozzászólás alján lévő piros szöveget.Milyen változásról van szó? -
#21896 Jaaa. a fenébe.. :(
Na majd akkor nemsoká kiderül miket művelnek még a kéretlenek a farmocskáinkon (:
Vidám kapálást :) -
#21895 De pont ezt mondom,hogy nincs már meg a 4. területem :(
Nekem minden növényből volt 10000 darab az édesburgonyáig.Azt most jelenleg nem tudom befejezni a gazdakörben,de majd idővel.Most gőzerővel szőlőzök,hátha nem kapom vissza a 100 körüli bólémat :(
Most minden hibát a bahára fognak,legyen szó a tölgyről vagy bármiről.Szóval lehet,hogy nálad is változnak majd a dolgok.
Róla tud valaki valamit?Vagy csak külső kukkoló itt a topikban?
-
#21894 A mombinak nagyon örülj, ill Én is Neked, legalább kihasználhattad a rendszer gyengeségét, s ráérsz a legvégén kiváltani... 27 aranybanán.. nehogy 25 legyen, vagy 30... minden 5-re kerekített, ez nem.. azanyátok :)
Talán a 4. területed is megmarad... én azt csak a mombi után unlock-olom...
Azon csodálkoztam hogy kaptam 110 csillagot míg melóban voltam.. s kiderült... visszavették tőlem a gorilla ill a 20majsom10szuptáp stb-t a tölgyről... no sebaj, majd időőőővel ezeket ujra kiváltom majd aranybanánért :)
Szerencsére bahamaán minden növényből 4000 felett voltam így most alig kell 1-2x ültetnem s a gyémánt küldiket is be tudom adni... -
#21893 Az még nekem a hibajavítás előtt volt :(
Arra azért kíváncsi leszek,hogy oldják meg ezeket a visszadásokat.Nem fűzök hozzá sok reményt,mert lecsekkolni több milla játékost,hogy ki,mit,mennyit adott,használt el két és fél óra alatt,reménytelen.És vajon mi lesz a banánokkal és az ezzel járó kiváltott 4. területtel,amit már megszereztem?Impossible mission :)
Ja és a mombin még mindíg inaktív nálam a szentélyben,de le van rakva 4 darab a bahán :) -
#21892 Ne érts félre,segítek szívesen bármiben,de közöm nincs support szinten a játékhoz,ezért kell beérned az esetleges tanácsokkal :) -
#21891 most léptem 2 szintet bahamarán ... szintenként 5-5 aranybanánt kaptam, nem 5, 10-et :( -
#21890 Hm most nézem tudok 50 piros bolét csinálni az 1.5 szint az új bahamán.Ha helyrerakják váltom is be. -
BestCompany67 #21889 komoly gondok vannak ezeknél
a gyerekem farmján a sziget 15 -ös jelenleg
legnagyobb ültathető növény a szölő
a paprika helyett
+ nem található az új feladat sem
megint remekeltek
szép napot mindenkinek -
BestCompany67 #21888 szia
bocs,nem gondolok semmit!
szép napot
Best
-
#21887 De miből gondolod,hogy bármiben is tudok érdemben segíteni?
Max tanácsokat tudok adni,nem vagyok én support :) -
BestCompany67 #21886 Jó reggelt:))
Maxi kérlek segíts!
Csak a bahamás növényeket találom a Gazdaboltban
hova lett a búza ,saláta stb????
valamit elbénáztam??
köszönet
Best -
Gólya #21885 mégis mit vártál? :)
én már annyiszor mertem kritizálni őket...egy hsz sincs már a hivatalosban, csak a gépemen a mentés róluk :(
annyira azért nem gerinces csapat, hogy egy normális hangnemben megfogalmazott kritikát elbírnának :P
-
#21884 Komolyan mondom 1 éve beigért ujitás hogy ennyire rosz legyen, nem hittem volna. Megjegyeztem ezt a fórumon, de már bannoltak is, hát köszönet érte , látom hiába a rosz meló, de szidni azt se lehet...... -
gettobuxa #21883 fasza ez az új sziget... pár napja lettem 24. szintű, és kezdtem el a licsi nagyüzemű termesztését... erre most 2 féle növényt tudok ültetni? -
#21882 Ez várható volt,bár én nem számítottam ilyen nagy mértékűre.Ráadásul a második karbi után rengetegen panaszkodnak,hogy 15-ös szintre kerültek a bahán és emiatt összesen kétféle növényt tudnak ültetni.
Jó ez az új sziget,de már előre látom,hogy ez is csak egyfajta pénzforrás lesz a jövőben.Új szobrokat és kamrákat lehet majd súlyos összegekért venni és bedobálnak majd pár FA-ért aranybanánokat is,stb.
Közben új hír:
A holnapi nap folyamán (július 03) a következő dolgok kerülnek javításra:
Minden olyan Gazdaköri küldetés és Tanyaházi megrendelés által adott TP-t visszakapunk, ami Bahama TP-t ad. Ez a július 02-án 13:00 és 15:20 közötti beadásokra vonatkozik!
Minden olyan elfogyasztott bónuszt visszakapunk (terményt és nem TP-t), ami a Bahama szigethez adott TP-t. Ez a július 02-án 13:00 és 15:20 között elfogyasztott bónuszokra vonatkozik!
A javítás után sokan rossz Bahama szintre kerültek vissza, ennek korrigálása is megtörténik!
Valószínűleg elveszett Bari Mari tanyaházi megrendelőnket is visszakapjuk a javítás során.
A javítás pontos kezdetéről még nem tudunk információt adni, az a holnapi napon (július 03.) fog megtörténni.
-
okmt #21881 Egyre szarabb a game amit ezek művelnek az kritikán aluli. -
#21880 Én se estem neki,mint tót az anyjának,hanem csak egy apró dolgot kipróbáltam,és nem csak elméletileg,hanem gyakorlatilag is minden rendben volt.Előre ki a fene tudta,hogy ahogy haladsz,akkor jönnek a gondok?
Ráadásul az első szintlépésnél elkapott a hév és mivel volt bőven cuccom a továbbiakhoz,nem bírtam abbahagyni.De megérdemeltem,inkább olvasgattam volna a hivatalost :( -
Gólya #21879 akkor most nagyon csúnyát fogok írni...
még mindig nem tanultátok meg, hogy újítás után türelmesen várni kell, míg tényleg helyrerázódik minden...nekiestek, utána meg persze mérgelődés van, mert nem jó
tessék pár napot várni...nem nyúl ez, nem szalad el... -
#21878 Szerinted engem nem dobott vissza?Buktam a 4. területet is,a banánokat,de a mombinom megmaradt,ami érthetetlen,mert a szentélybe úgy van,hogy nincs még kiváltva.Amit sajnálok jelenleg,az a rengeteg termék,ami a szintlépésekhez elment.
De ígéret van rá,hogy éjjel mindent helyreállítanak. -
#21877 Jó fos halott megint ez a hulladék rakás szar te leglaább pozitivan jártál jól nem is gyengén.
Anyum meg majdnem 114-es lett erre visszarakta a gép a 113-as elejére :(
Nem kurvázni kéne a befolyt pénzből hanem hozzáértő embereket felvenni akik képesen normálisan dolgozni.
De mit is akarok egy pénzéhes bandától. -
#21876 nemááá, hogy csináltad?
Nekem a szilvához évek kellenek a 24. szint után is!
Nálam megint KO az oldal! -
#21875 Tessék hiba :P
Bármit aratok a szigeten,mindíg kiírja a szintlépést,plusz a 25 banánt is és most itt tartok.
A:SD?AS?DA?:S?D
Szerk.: Most arattam a rendes szántón is,és ott meg megkaptam a 88. szintért járó dolgokat újra.
Ez kész.Komolyan mondom,hangosan röhögök ezeken.Ez vicc :P -
#21874 Megvettem a mombinszilvát is :P -
#21873 Azért így már barátságosabb a sziget :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21872 A válsz: igen :) Többet már nem rakok be :D
-
#21871 Na ez érdekes :) Akkor ezek szerint ötösével növekedne?
-
#21870 Az első szintlépésem hamar ment :P
-
#21869 Az is a 4. szinthez tartozik.Ráadásul onnan elérhető a szentély,a dzsungelből,nem kell kilépni a térképre. -
#21868 Nézd meg jobban a fák alatt lesz még hely, de egyenlőre csak a 113. pályán vagy, a 255. pályaszinten azt is megkapod!:D -
#21867 Csodálatos!8 szintet kell lépnem a bahán,hogy elérhessem a 4. területfejlesztést :O
Köszönöm szépen!
Mondjuk lövésem sincs a szintekről,mert táblázat még nincs,mert minek,de jelenleg,160 ezer tp kell a 114-es szinthez.Ebből levonva a következtetést,nem lesznek milliós szintlépések egyelőre.Hozzátéve,hogy a terület mérete és minden más maradt a régi. -
#21866 Komolyan mondom ez a csapat tiszta szégyen. Nem képesek arra amit lassan 3 éve ígérnek, normálisan megcsinálni. Ennyi erővel lapát meg ásóval lehet Németbe adminnak jelentkezni, "számítógépes tudás hiány nem akadály" :D :D :) -
#21865 Nah,most lépek be :) -
BestCompany67 #21864 jah 1 óra mi?
már rég letelt ,és még mindig semmi
kiváncsi leszek
-
#21863 Üdvözlet Gazdatársak!
Holnap, azaz 2013. július 02-án egy 30 perces karbantartás várható a játékban.
2013 július 02, 11:00 órától várhatóan 11:30-ig.
Ma, 11:26
Sajnos még nem sikerült minden tervezett munkát elvégezni, ezért tart tovább a tervezett időpontnál a karbantartás.
Várhatóan egy órán belül elindul ismét a játék.
1 óra van :P
No comment -
#21862 Új a gazdaköri a szigethez. -
#21861 :O
113-as szinten leszek a szigeten? :P -
#21860 Itt az új baháról a leírás! -
#21859 Akkor most lehet vetni rá vagy nem? Nem is értem, 1 hete lassan nyomják a reklámot és semmi, csak szivatás az egész! -
#21858 Mindenki attól fél,hogy ha ma bevezetik az új szigetet,akkor ami le van most rakva,az mind eltűnik :D
Ráadásul arról is szó van,hogy nem lesz egyelőre plusz terület,csak a jelenlegi lesz egy kicsit nagyobb.
Most már kíváncsi vagyok mi lesz,de az tuti,hogy rengeteg probléma előtt állunk.Hol ez,hol az nem fog működni hetekig :)