23542
-
Gólya #6582 figyu...eddig a GYIK-ben voltak az event-leírások...most néztem, mielőtt a hsz-t írtam
megosztanád tudatlan fejemmel, legközelebb hol keressem? -
Gólya #6581 na azért...:)
megvannak a rózsáim...most már befogom... -
#6580 fórumon kivan rakva már rég az event leírás csak tudni kell hol kell keresni
nekem sem vették el a rózsákat
én is megcsináltam, igaz nem fullosan csak ami kellett a matricához meg az anyajuhoz, közben rájöttem, hogyan lehet gyorsan lecsapni a piacon a terményekre :) -
#6579 nekem is megmaradt a 3000+ rózsám mindkettőből -
#6578 Ez érdekes azért.Nekem mind a két farmomon és az asszonykám farmjainál is meg maradtak a rózsák:) -
#6577 dettó -
#6576 Beléptem haver elhagyott farmjára és neki is megvan az összes fehér és vörös rózsája :D -
Gólya #6575 miért is lenne?
tényleg...
valaki egyszer már azt is megírhatná a németeknek, hogy a magyar fórum gyakorlatilag egy kalap ..... - legalábbis az eventek idején, no meg a problémák megoldásában sem tündökölnek... -
#6574 Sorry a milyenségérért ,de ezt dobtam össze gyorsan!
-
emese1979 #6573 Akinek megvan már az event, leírná, hogy miket kell majd szállítani? A fórumon még semmi infó erről :(
Amúgy tőlünk is elvették az összes rózsát :(
köszi! -
Gólya #6572 ha tudsz németül, akkor szerintem a legpraktikusabb a német fórumon szóvá tenni - nem?
fene essen beléjük, nagyon felbosszantottak - a hites rózsáit is elvették:( -
Gólya #6571 azért ez akkora pofátlanság...
még ha csak játék, akkor is...én megdolgoztam azokért a rózsákért...most miért nem lehet visszakapni?
tényleg elveszik az ember kedvét... -
#6570 nem tudjátok mi a hivatalos bejelntö mail ? nem a magyar forum ahol szinte nem is a játékkal foglalkoznak ...
irnék nekik h mi a hányás... köszi... -
#6569 hát igen nekem csak volt mivel elvették és adtak 3-3 db-ot... komolyan ha nem tudom befejezni akkor kaptyákbeee :D -
#6568 Nekem is majdnem 1000 darab volt mindkettőből:) -
#6567 Na event kész nekem is :D 8xx rozsa volt mindkettőből!
Most akkor ez hogy van van akitől elvették van akitől nem? -
Gólya #6566 na mondd csak...honnan van 12 rózsád?
elvettek mindent, ami megmaradt a múltkor, adtak helyette 3-3 db-ot...akkor hogy van ez? -
#6565 gondolom neked nem nullázták le a rozsákat.... mázlista :D -
Gólya #6564 ???????????????????? -
#6563 Kész is van az event:) -
#6562 hát igen, én majd holnap nekiugrok mivel megyek el itthonrol... :(
ja 47 ora van vissza, értem okés :) -
Gólya #6561 tolvaj banda -
Gólya #6560 basszus...
szupertrágya, sima trágya és víz - így is 3!!!!!! óra, mire leérik az első kör...és akkor még csak 15 db lesz.... -
Gólya #6559 az eventből hátralevő idő
-
#6558 no meg mi az a 47-es szám oldalt ? mit számol, tudni rola ? -
Gólya #6557 akkor nem csak én emlékszem úgy, hogy többnek kellene lennie...
érdekes játékpolitika... -
#6556 miért vették el a rozsákat ? mind a 2-böl 3000 felett voltam.. szemetek -
#6555 MOST !!! :D -
#6554 Május 7-én 10:00-tól május 9-én 10:00-ig -
#6553 anyák napi event mikor kezdődik?
mert aratnék... :) -
#6552 Jó lenne,de azt honnan szedted azt a térképet?Felférne az új terület erdő nem tudom minek.
#6547:Felvettem Veroniq76-ot! -
#6551 Jó lenne^^
Nekiállnánk fát kitermelni:) -
csery84 #6550 upsz, itt a térkép
térkép -
csery84 #6549 Egyesek szerint erdő lesz, egy kép alapján gondolják így, ami a farm "térképe" akar lenni.
ott az új terület egy erdő mellett van.
kékkel van jelölve
és talán ez a kép is megerősíteni látszik ezt a véleményt.
íme -
hpelte #6548 talán mégse a baharamara lesz az új terület http://octava.gratisforo.es/viewimage.forum?u=http%3A%2F%2Fi293.photobucket.com%2Falbum -
#6547 3 szomszédot keresek Allien néven, és egyet Veroniq76 néven. Előre is köszi! -
Ironman2 #6546 Anyák napi event részletek:
1. Nincs is finomabb mint a házi készítésű sütemény, ünnepeljük az anyák napját egy tortával. A hozzávalókat neked kell összegyűjtened!
2. Köszöntsük énekkel az anyukákat, ebben a birkák és szamarak lesznek segítségedre. Komponálj egy különleges dalt!
3. Hatalmas virágcsokrot is kötnünk kell, nosza gyűjtsd össze a legszebb virágokat!
4. Ajándékcsomagok állnak készen arra, hogy átadd őket. Aratáskor találhatod őket és a városban az ajándékért jutalom jár!
-
hpelte #6545 baharamara új rész, de remélem téves a hír és a rendes farmra lesz. Már én is helyhiánnyal küzködök, most is csak a fa nap miatt tettem ki a fákat. -
#6544 Mármint hogy? baharama már van, vagy esetleg ott egy új rész?
Amúgy már nagyon jó lenne egy plusz terület, nem férek el:) -
hpelte #6543 én valahol azt olvastam, hogy a baharamara lesz, amit nagyon remélek hogy nem igaz