23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Alien69
    Nem kell progi! Sokáig én is szenvedtem, majd ITT adtak egy tanácsot. Tegnap az asszony is venni akart, nyüglődött, elmondtam, hogyan csinálja, megmutattam az első alkalmat, és Ő is meg tudta venni. Tehát a trükk, hogy egérrel katt a "Vásárlás"-ra, majd egyből a másik kezeddel nyomod az ENTER-t! pikk-pakk, ennyi.
  • Maximus4
    Megcsináltam újra a farmképemet^^

• wintonio
    Üdv
  • Maximus4
    Sziasztok!

Grat a szintlépőknek,de majd csak estefelé tudom átírni:(
  • wintonio
    Biztos vagyok benne hogy ezt nem saját kézzel csinálják!
    Én is használtam hasonló progit. Csak avval lehet mással nem.
  • Gólya #6617
    de hogy???

hidd el, szívesen adnék...de mire leteszem a piacon, már le is nyúlták...

Maxi léptem egyet - köszi!
  • Krezga
    Nah, kész az event.

És 70-es lettem végre :)
  • wintonio

csak 10 db kellene valaki segítsen!
  • wintonio
    Sziasztok!
    Azt árulja el valaki hogy a fenébe vásárolnak ilyen gyorsan egyesek???!
    Mikor felvillan egy festékpaletta azonnal rámegyek és mire oké addigra már nem is található!
    Hogy?????
  • gettobuxa
    nincs valami sok lóvéd, mire költötted? :)
  • csery84
    Ott is értékes jutalmak vannak a meghívásért, úgyhogy gondoltam rá, de mivel el kell érnie a 7. szintig (ami nem megy olyan gyorsan, mint a farmon), így nehézkes. mire beregelek és felfejlesztek 25 acc-ot, hónapok telnek el. annyit nem ér a jutalom, hogy egész nap a gép előtt görnyedjek.

Ha itt is úgy lesz, akkor sztem min. 20-as szintet kell elérni a meghívottnak, az meg ha nagyon aktív vagy, akkor is legalább 1 hét.
    mondjuk automouse-zal salátatermesztéssel talán hamarabb is el lehet érni

Tényleg: nem tud valaki egy jó automouse progit? lehetőleg ingyeneset.
    Előre is kösz.

Maxi: 67 lettem! köszi.
  • csery84
    Ja, főleg, ha úgy lesz, mint a DO-ban, hogy csak akkor kapod meg a jutalmat, ha a meghívott elér egy bizonyos szintet.
  • Alien69
    és mé tennék? Így ugye mondjuk jelenleg van 1 millió regisztráció, úgy meg lesz 5 millió. Statisztika az egész.
  • Ironman2
  • ToCsEk
    bla bla :D te sem hiszed el amit mondasz :D
    sehol nem tudják kiszűrni, proxy csodákra képes
  • Ironman2
    Szerintem nem lehet csak ugy aláregelni.Lehet hogy figyelik az ip cimet,mert akkor hirtelen lesz nekik 100 millio felhasználó,és összeomlik az egész játék.Gondolom erre fel vannak készülve,hogy saját gépedről ne tudj meghivni alreget
  • Alien69
    Persze. Mert ugye, ha Neked kellene beszerezned, kénytelen lennél venni a magtárban. Csak sokkal drágábban, mint ahogyan üzletelni tudnál vele, hogy megérje. Lásd pl saláta, répa, búza, széna. Ezeket meg tudod venni a magtárba, és haszonnal a piacra rakni. Ráadásul meg is veszik sokan.
  • ToCsEk
    zsír :D jöhet az észnélküli aláregelés :D én tuti csinálni fogom :D
    zsír ez az event :D nonstop zabot termelek, viszik mint a cukrot :D
    zab,kukorica,napraforgó,komló folyton 0 van belőle a piacon
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jutalom a meghívottakért!)

Ha játékosokat hívtok meg a játékba, akik még nem voltak regisztrálva, jutalmat kaptok értük. Hogy pontosan mennyi játékos után, azt még nem tudni, de 3 különböző szintje lesz. Ezüst: TP és CSP jutalomért. Arany: őszibarackfáért. Gyémánt: a mókusokért.
    A bevezetés időpontja még nem ismert.Elérése az idegenforgalmi irodában lesz
  • Ironman2
  • Ironman2
    Bizonyára láttátok már filmekben, a Rushmore nemzeti történelmi emlékparkot, ahol a 4 nagy elnök képmása van a sziklákba faragva. Egyes források szerint a farmerama-ba ennek mása kerül be. Birka, disznó és nyúl arcképe lesz a hegyoldalba vésve. Azt csiripelik a verebek, hogy a bahamához hasonlóan ez is egy új terület lesz, amit a városból értek majd el.

• Ironman2

Szerény kis farmom
  • groo
    Sziasztok! 5 szomszédom inaktív, helyettük kellenének újak. Felhasználónév: -groo-72
  • fook
    Akkor ez az event sem lesz 100% :(
  • Ironman2
    Készen is vagyok vele.Közben 72-es szintre léptem Maxi!
  • Krezga
    60
  • fook
    Szamár hányas szinttől van ?
  • wintonio
    Annyi óra van még az anyák napi eventből.
  • Ironman2
    Mi az a stopperóra a farmon?
  • Ironman2
    Nekem 300 van mindkét rózsából
  • wintonio
    Hát az szomorú :(
  • Maximus4
    Elég kicsi az esély,hogy egy piacon legyünk:(
  • wintonio
    Vagy esetleg 5 db szamaracska :D
  • wintonio
    Gondolom senkinek nincs felesleges festékpalettája
  • wintonio
    Közben megkaptam a választ :D kösz
  • Gólya #6587
    csak mert én ma reggel néztem végig a hiv. fórumot - és nem volt ott

• wintonio
    Sziasztok!

Az miért van hogy megvan mindenem 12 rózsa 100 búza és zab és mégsem engedi lezárni?
  • ToCsEk
    nem néztem forumot csak akkor mikor ide beírták hogy mit kell beadni
  • Gólya #6584
    oksa, megvan...de....kérdés: ezt te láttad tegnap, vagy csak a dátumra hagyatkozol?
    ezt már csak azért kérdezem, mert saját tapasztalat, hogy feltettek dolgokat korábbi dátumozással -ne kérdezd, hogy, de volt már rá példa
    na mindegy, túl vagyok rajta:)
  • ToCsEk
    vagy a Hivatalos közlemények vagy ahogy mondtad a GYIK-ba rakják, de milyen érdekes, hogy tegnap óta ott van feketén fehéren leírva, hogy mit kell majd beadni :D