23542
-
#6622 Nem kell progi! Sokáig én is szenvedtem, majd ITT adtak egy tanácsot. Tegnap az asszony is venni akart, nyüglődött, elmondtam, hogyan csinálja, megmutattam az első alkalmat, és Ő is meg tudta venni. Tehát a trükk, hogy egérrel katt a "Vásárlás"-ra, majd egyből a másik kezeddel nyomod az ENTER-t! pikk-pakk, ennyi. -
#6621 Megcsináltam újra a farmképemet^^
-
wintonio #6620 Üdv -
#6619 Sziasztok!
Grat a szintlépőknek,de majd csak estefelé tudom átírni:( -
wintonio #6618 Biztos vagyok benne hogy ezt nem saját kézzel csinálják!
Én is használtam hasonló progit. Csak avval lehet mással nem. -
Gólya #6617 de hogy???
hidd el, szívesen adnék...de mire leteszem a piacon, már le is nyúlták...
Maxi léptem egyet - köszi! -
#6616 Nah, kész az event.
És 70-es lettem végre :) -
wintonio #6615
csak 10 db kellene valaki segítsen! -
wintonio #6614 Sziasztok!
Azt árulja el valaki hogy a fenébe vásárolnak ilyen gyorsan egyesek???!
Mikor felvillan egy festékpaletta azonnal rámegyek és mire oké addigra már nem is található!
Hogy?????
-
gettobuxa #6613 nincs valami sok lóvéd, mire költötted? :) -
csery84 #6612 Ott is értékes jutalmak vannak a meghívásért, úgyhogy gondoltam rá, de mivel el kell érnie a 7. szintig (ami nem megy olyan gyorsan, mint a farmon), így nehézkes. mire beregelek és felfejlesztek 25 acc-ot, hónapok telnek el. annyit nem ér a jutalom, hogy egész nap a gép előtt görnyedjek.
Ha itt is úgy lesz, akkor sztem min. 20-as szintet kell elérni a meghívottnak, az meg ha nagyon aktív vagy, akkor is legalább 1 hét.
mondjuk automouse-zal salátatermesztéssel talán hamarabb is el lehet érni
Tényleg: nem tud valaki egy jó automouse progit? lehetőleg ingyeneset.
Előre is kösz.
Maxi: 67 lettem! köszi. -
csery84 #6611 Ja, főleg, ha úgy lesz, mint a DO-ban, hogy csak akkor kapod meg a jutalmat, ha a meghívott elér egy bizonyos szintet. -
#6610 és mé tennék? Így ugye mondjuk jelenleg van 1 millió regisztráció, úgy meg lesz 5 millió. Statisztika az egész. -
Ironman2 #6609 -
#6608 bla bla :D te sem hiszed el amit mondasz :D
sehol nem tudják kiszűrni, proxy csodákra képes -
Ironman2 #6607 Szerintem nem lehet csak ugy aláregelni.Lehet hogy figyelik az ip cimet,mert akkor hirtelen lesz nekik 100 millio felhasználó,és összeomlik az egész játék.Gondolom erre fel vannak készülve,hogy saját gépedről ne tudj meghivni alreget -
#6606 Persze. Mert ugye, ha Neked kellene beszerezned, kénytelen lennél venni a magtárban. Csak sokkal drágábban, mint ahogyan üzletelni tudnál vele, hogy megérje. Lásd pl saláta, répa, búza, széna. Ezeket meg tudod venni a magtárba, és haszonnal a piacra rakni. Ráadásul meg is veszik sokan. -
#6605 zsír :D jöhet az észnélküli aláregelés :D én tuti csinálni fogom :D
zsír ez az event :D nonstop zabot termelek, viszik mint a cukrot :D
zab,kukorica,napraforgó,komló folyton 0 van belőle a piacon -
Ironman2 #6604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jutalom a meghívottakért!)
Ha játékosokat hívtok meg a játékba, akik még nem voltak regisztrálva, jutalmat kaptok értük. Hogy pontosan mennyi játékos után, azt még nem tudni, de 3 különböző szintje lesz. Ezüst: TP és CSP jutalomért. Arany: őszibarackfáért. Gyémánt: a mókusokért.
A bevezetés időpontja még nem ismert.Elérése az idegenforgalmi irodában lesz -
Ironman2 #6603 -
Ironman2 #6602 Bizonyára láttátok már filmekben, a Rushmore nemzeti történelmi emlékparkot, ahol a 4 nagy elnök képmása van a sziklákba faragva. Egyes források szerint a farmerama-ba ennek mása kerül be. Birka, disznó és nyúl arcképe lesz a hegyoldalba vésve. Azt csiripelik a verebek, hogy a bahamához hasonlóan ez is egy új terület lesz, amit a városból értek majd el.
-
Ironman2 #6601
Szerény kis farmom -
groo #6600 Sziasztok! 5 szomszédom inaktív, helyettük kellenének újak. Felhasználónév: -groo-72 -
#6599 Akkor ez az event sem lesz 100% :( -
Ironman2 #6598 Készen is vagyok vele.Közben 72-es szintre léptem Maxi! -
#6597 60 -
#6596 Szamár hányas szinttől van ? -
wintonio #6595 Annyi óra van még az anyák napi eventből. -
Ironman2 #6594 Mi az a stopperóra a farmon? -
Ironman2 #6593 Nekem 300 van mindkét rózsából -
wintonio #6592 Hát az szomorú :( -
#6591 Elég kicsi az esély,hogy egy piacon legyünk:( -
wintonio #6590 Vagy esetleg 5 db szamaracska :D
-
wintonio #6589 Gondolom senkinek nincs felesleges festékpalettája -
wintonio #6588 Közben megkaptam a választ :D kösz -
Gólya #6587 csak mert én ma reggel néztem végig a hiv. fórumot - és nem volt ott
-
wintonio #6586 Sziasztok!
Az miért van hogy megvan mindenem 12 rózsa 100 búza és zab és mégsem engedi lezárni? -
#6585 nem néztem forumot csak akkor mikor ide beírták hogy mit kell beadni -
Gólya #6584 oksa, megvan...de....kérdés: ezt te láttad tegnap, vagy csak a dátumra hagyatkozol?
ezt már csak azért kérdezem, mert saját tapasztalat, hogy feltettek dolgokat korábbi dátumozással -ne kérdezd, hogy, de volt már rá példa
na mindegy, túl vagyok rajta:) -
#6583 vagy a Hivatalos közlemények vagy ahogy mondtad a GYIK-ba rakják, de milyen érdekes, hogy tegnap óta ott van feketén fehéren leírva, hogy mit kell majd beadni :D