23542
-
#6542 új földterületről lehet tudni valamit? már nagyon kéne!
amúgy 60.-as lettem kösz! -
#6541 Áhhám, köszi:) Akkor hanyagolom, annyit nem ér meg nekem:) -
#6540 ha azon lépsz be napi1x kapsz szintednek megfeleő xp-t, én pl 700körül -
#6539 Fuh, ez a toolbar engem nagyon zavar, úgy mint az össze ilyen hasonló cucc, úgyhogy gyorsan le is tiltottam:) Remélem majd szóltok, ha ad valami pluszt, mert akkor annyi ideig engedélyeztetem:D -
wintonio #6538 És esetleg küldenétek neki ha nem gond? Már ha még nem küldtetek.
Evetke80 néven játszik -
#6537 Igen, bárkinek, de csak napi egyet. -
wintonio #6536 Sziasztok!
Megint jövök a hülye kérdéseimmel :D
Bárki küldhet bárkinek ajándékot?
Azért kérdem mert a barátnőmnek most van a szülinapja és szeretném meglepni sok ajándékkal. -
Ironman2 #6535 Én is.De gondolom holnap délig fog tartani -
#6534 de jó hogy az előbb szedtem le a fáim :D -
csery84 #6533 Üdv!
Elvileg a mai nap Happy Tree Day lesz!
Minden fa 5* TP-t ad, + az XXL-es fafejlesztésekből1-et fizet, 2-t vihet akció lesz!
a toolbar legalábbis ezt mutatja. -
emese1979 #6532 Ja, értem :)
-
Ironman2 #6531 De én már egyszer aktiváltam a toolbart,és megvan már a kék traktor,csak azt hittem hogy most megint adni fog,de nem. -
emese1979 #6530 Szia!
A TP-t adó kütyük között van a kék traktor :) -
Ironman2 #6529 Azért nem adott uj traktort,pedig már azt hittem -
Ironman2 #6528 Végre itt a böngészősáv magyarul!
A kék traktor azonnal, akár napi 1000Tp és még sok dolgot ígér...
Egy kattintásos belépés is van rajta, amit több felhasználós gépen nem érdemes használni, mivel más is beléphet a fiókodba így.
Innen tölthető -
#6527 igy van, ill én is mikor még csak hire reppent a nyuszinál akkor már vettem tejet, most 1600 felett vagyok és ha max áron megy majd mivel feltételezem h ugyanugy lesz a küldetés mint a gyapjukkal akkor 1milla felett tudnám eladni de nem lesz annyi mivel beadom küldetésbe...
am igen festékböl én is vettem párat, ill gyümölcsökkel is jol állok, állatokkal is 200 körül mindenböl, rem h ez is könnyü event lesz... -
Ironman2 #6526 Én már felvásároltam egy csomó gyümölcsöt,meg 10 db festékpalettát -
#6525 Az ilyeneket jó lenne tudni, érdemes betárazni előre:) -
#6524 tudni h mikortol jön az ujabb tenyészállat (tehén) ?
mivel egyedül a tehén termékének az ára nött meg, azaz fogy a piacrol elég jol, talán ismét csak mi nem tudjuk h mikortol mi lesz ? -
Ironman2 #6523 Tojás,meg festékpaletta már most nincs a piacon -
Ironman2 #6522 Május 7-8-a között kerül megrendezésre az anyák napi event a farmon.
1. tortahozzávalók (pl. búza, tojás)
2. kölyökállatok énekelnek (bárány, tehén és csikó, szamár)
3. festőpaletta, mert az állatok fényképezkednek a mamával
4. gyümölcsléhez a fák gyümölcsei
4. mindenféle virág
Az információt ne vegyétek készpénznek, mert nem hivatalos forrásból származik -
Jafa #6521 Sziasztok!
Szomszédot keresek a j0303 farmra, 60-as szint -
#6520 Aha, tééényleg. Na mindegy. -
csery84 #6519 Ok, egyébként gondoltam, csak nem volt teljesen egyértelmű :)
Viszont egy egészen aprócska jelzés azért van: az ár mellett a "pénznem" jele: barna=pp; szürke=csp
am egyetértek veled.
-
#6518 Bocsi, természetesen a NEm egyértelmű BP-re, mert amikor beírom, nem jelzi. -
csery84 #6517 Ezt most arra érted, amit én írtam, vagy a BP baromságára?
Ha az utóbbi, akkor OK, -
#6516 Upsz, ezt a baromságot. -
Andrea770422 #6515 Sziasztok!
1 szomszédot keresek!!!!
Gazdanevem: Andi770422 -
csery84 #6514 ja, azt elfelejtettem: 1 pp = 10 csp
-
csery84 #6513 Üdv!
Ha bahamás cuccot akarsz kirakni, akkor az árat pp-ben kell megadnod, és pp-ben is kapod meg az árát, viszont a piacon csp-ben lesz feltüntetve az ár, és csp-vel kell fizetni érte.
Maxi: léptem egyet mindkettőn. köszi. -
Szopatnak! Ki akarok rakni cuccokat a piacra, és a kocsogok hozzá raknak egy nullát még. Azaz, beírom, hogy 322, és lesz belőle 3220. Több féleképpen próbálkoztam, beírtam csak a 322-t is, akkor is hozzá csapott egy nullát.
-
#6511 Jaja:) Ráadásul milyen lassan lehet fejlődni:) Meg nekem nincs valami sok pénzem ott. -
Ironman2 #6510 Ja,már rájöttem.El kell osztani 10-el. -
Ironman2 #6509 Hát ez igen hülye megoldás ez a Bahamarama.A piacon csengőpengőért vannak az áruk kirakva,de én pálmapengőért tudom csak kirakni.Honnan tudjam,hogy mennyiért rakjam ki az árut? -
Ironman2 #6508 Ez most komoly? Amit termelek,azt nem tudom ujra elültetni a Bahamaraman? Mindig meg kell venni a terméseket? -
#6507 Az ütős :D:D -
#6506 Szép főnyeremény:D -
Ironman2 #6505 -
Ironman2 #6504 És megvan a Bahamarama is! Csuda jó napjaim vannak -