23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Krezga
    Ma az ólakért dupla tapasztalati pont jár. És mindezt 20 perccel azután írják ki, hogy mindet leszedtem...:D
  • Krezga
    Hali!

Egy szomszédom megunta a játékot, így újat keresek!
  • Maximus4
    "Úgy néz ki, azt tervezik, hogy megszüntetik a számtalan útjelző táblát, és a helyükre egy tábla kerül, ami a térképhez vezet. Itt kiválaszthatjuk majd, hogy hova szeretnénk eljutni.

Erre a változásra bizonyára az új bővítések - mint például az erdő - miatt van szükség. Hogy a térkép az új területtel együtt jelenik meg, vagy már hamarabb, sajnos még nem tudjuk."

• fook
    Két szomszéd hely kiadó. fook7 :) vegyetek fel , ha úgy gondoljátok
  • Ironman2
    Pedig már kezdtem örülni
  • Maximus4
    Hát nem:(

"Sziasztok,

a jelenlegi karbantartás a bankolási oldal változása miatt van:"

"hamarosan (néhány óra) egy újítást vezetünk be a bankolási oldalon. Ha megnyitjátok a bankolási részt, akkor az nem egy felugró ablakban fog megjelenni, hanem a játék oldalán. Ennek oka: számos játékosnál be van kapcsolva a felugró ablakok blokkolása, ami problémákhoz vezet.
    Azon játékosoknál, akiknél a javascript deaktiválva van, a jövőben is megjelenik a felugró ablak.

A változtatás néhány perces leállással jár, tehát ne lepődjetek meg, ha ideiglenesen a játék nem lesz elérhető.

A Farmerama csapata"
  • Ironman2
    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Karbantartás van.Nem tudok belépni.Akkor lehet hogy most rakják be?
  • Maximus4
    Ajjaj van:D
  • Krezga
    "Rövid időn belül jön az új terület"

Jeje, és igen:)
  • grebber
    A gyors vásárláshoz nem kell semmi külső program csak kurva gyors egérhasználat ennyi.
    Festékpaletta részen folyamatosan frissíted és amit feltűnik egér rávisz megvesz.Nekem mindig sikerült.De mivel betankoltam tenyészettel így már eladom őket :D
  • Maximus4
    "Mióta elindult a Farmerama játék, sok játékos követeli a nyaraló üzemmód bevezetését, hogy amikor az ember hosszabb ideig nem tud bejelentkezni, ne érjék olyan károk, mint a gazosodás, vagy az aktivitásjelző pirosodása a szomszédoknál.
    Mint most megtudtuk, a fejlesztők végre dolgoznak ennek megvalósításán.
    Eddig sajnos semmilyen részletet nem sikerült megtudnunk, mint hogy dolgoznak rajta, és majd valószínűleg a beállításoknál lehet aktiválni."

"Rövid időn belül jön az új terület, ahol a korábban látott képen szereplő fának jelentősége van. Új elemeket terveznek a teliholdas éjszakához. Hamarosan újabb videóüzenetet kapunk. A Bahamarama fejlesztését is tervezik (megpróbálják jobban integrálni a farméletbe)."
  • ToCsEk
    betoltam 8k birsalmát kupába, el is értem a 13as szintet :D már csak 2 szint kell és fullos, de az odább lesz, kb összesen hogy meglegyen 6mill értékű anyag kell :S
  • csery84
    Ilyen szempontból (mármint aratás-vetés) én is ellenzem, bár biztosan van, aki használja. .
    Pl a múltkor láttam a piacon egy carrotking nevű júzernek több ajánlatát is, mind 3-5k db, 3,2 csp körül, nem hiszem, hogy kézzel nyomja. számolgattam egy kicsit, és napi szinten kb 44-45 ezer db-ot lehet így megtermelni. TP ügyileg nem a legjobb (csak 23k naponta), de mocskosul meggazdagszik, napi szinten min. 130k-t "kereshet" vele. persze mire megy a sok csp-vel, ha állandóan csak répázik?

amúgy nem fura egy kicsit, hogy sokan vannak, akik megveszik a piacon azt is, amit a magtárban olcsóbb? lúzerek

Jah, majd elfelejtettem: Maxi: léptem mindkettőn, így már 67 és 64. Köszi.

Ironman: Grat.
    nekem mostanában semmi nem jön össze.
  • Ironman2
  • fook
    ÁÁÁÁ ez nem igaz :( Pilótaponton kívül csak a szupertáp kellene , erre persze hogy ahhoz kell a szamár :(
  • gettobuxa
    sikerült, egy 10-es pakkot kaptam ki :) 3 kellett, többit el is adtam, de már megbántam...
    viszont így átléptem az áhitott 500.000 CSP határt :)
  • ToCsEk
    pedig tök egyszerű, mikor látod van egy piacon gyors katt rá, 100% hogy elviszik, de ottmaradsz az üres lapon, alul meg nyomod mint egy örült a jobb nyilat, így frissül mint állat és amint megjelenik csak feltolod az egert és már meg is vetted
  • Ancika24
    Sziasztok szomszedom lelepett johet valaki.ancika24
  • wintonio
    Én evvel a módszerrel ma min 50 db vettem :D
  • gettobuxa
    én kb fél óráig folyamatosan próbáltam festékpalettát venni, de nem sikerült... asszony mindjárt kitépi a falból a netet :D :D
  • Gólya #6642
    az biztos, hogy nagyon nehezen tud összejönni...

ittnem is tudom, meddig vártam az elsőre, aztán mikor az kész lett, hirtelen jött a többi is - most ez a kettő van fönn, + még van 4 kosár tartalékban:)

• Maximus4
    Ennyi erővel,beállíthatod aratni és ültetni is.Én ellene vagyok minden ilyen programnak.De csináljátok,a ti dolgotok.
  • csery84
    Beállítani kb 2 perc, és csak egyszer kell, akármit is akarsz venni, ami hiánycikk. bárminél jó lehet, mert minig ugyanott jeleníti meg az ablakot (a piac, vásárlás ).

Ha elég jó a gépet + a neted, akkor lehet rövidebb intervallumot beállítani neki, mondjuk 100 ms, azaz 0,1sec (vagy még kevesebbet). nem hiszem, hogy kevesebb, mint 0,3 másodperc alatt fissítesz is, rákattintasz a vásárlásra, + entert is nyomsz, de ha igen, akkor minden elismerésem.

Ironman2: amugy kösz a linket, tudom, nem nekem szántad, de jól jön.
  • Maximus4
    Ja,az nekem is van már:)
  • Krezga
    10, plusz fel van építve egy festőtelep:)
  • Maximus4
    Nekem 8 van:)
  • Ironman2
    2 kosaram már van
  • Alien69
    na, arra várhatsz vagy fél évet legalább. 3 korár kell hozzá, és elég nehéz össze szedni, ráadásul aki "termel" eleinte saját készletre. jelenleg BÁRMIKOR max áron el lehet adni. Mindegy, hogy van event, vagy nincsen.
  • Ironman2
    Ja.nekem se kell,csak megmutattam hogy melyikkel csinálják.Én maradok a reflexemnél.Idáig bevállt.Vagy előre felvásárlok mindent.
  • Ironman2
    Én is megvárom mig teli lesz festékpalettával a piac,meg lemegy az ára,és akkor veszek majd belőle.Amugy most a szarvasgomba olcso,érdemes felvásárolni
  • wintonio
    Ennél tényleg gyorsabb és egyszerűbb amit itt mondanak a többiek :D tapasztalat. :D
  • Maximus4
    Szerintem ez egy marhaság.Mire beállítod és el tudod kapni a megfelelő pillanatot pl. a festékpalettánál,én már rég befejezem az eventet:)
  • Krezga
    Inkább megtermelek mindent magamnak:)

Amúgy már hónapok óta nem kellett semmit sem vennem a piacon küldetésekhez, mindent elő tudtam állítani. (már, amit a szintem engedett, jamgyökerem pl nem tudom mikor lesz:D)
  • Ironman2
    Jó nagy türelem kell beprogramozni
  • Ironman2
    http://www.brothersoft.com/automouseclicker-25176.html

ezzel csinálják ha minden igaz.Meg lehet adni hogy ha kattintasz az egérrel,akkor a képernyő melyik területére ugorjon hirtelen

• Ironman2
    Én is ezen csodálkoztam tegnap.Amugy most könnyü dolgom volt,mert felvásároltam előre egy csomót.
  • Ironman2
  • Ironman2
    Fákra
  • wintonio
    Köszönöm neked is Már sikerült
  • Maximus4
    Pontosan:)