23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • szjuca
    Sziasztok! =)
  • Maximus4
    Én sem:(

"Sziasztok,

akinél még nem működik a piac, lépjen ki a játékból, törölje a böngészője gyorsítótárát és a sütiket, zárja be a böngészőjét, nyissa meg újra és lépjen be a játékba újra.
    Ezt követően működnie kell a piacnak."
  • Krezga
    ehh..nem tudok belépni a piacra...
  • tonyr #6699
    nem... bocs nem igy értettem, FA nélkül gondoltam... hogy a bari szapurulat jo de szerintem nem kell minden barit kiszaporitani hanem csak az alap baribol elkészülteket eladni ez a legjobb pénzforrás...
    FA-t költeni nem érdemes ilyenre ill pörgetésre sem ugy vélem, én gyüjtögetem, van pár FA-m, most talán veszek pár cserepet hogy legyen egyedi fám, bár amilyen szerencsés vagyok valami legalapabb lesz benne :D
  • vidu01
    Én még csak 55ös szinten vok úgyhogy közel sincs annyi műhelyfejlesztésem azért szoktam néha venni barkácsot. Többre tartom mint a szupertápot főleg most hogy lehet malomba is készíteni. Egyébként mire lenne érdemes költeni az FAt ha nem ezekre? Vegyek belőle rózsaszín szemüveget 300 aranyért? :)
  • vidu01
    Akkor nem is használtál sokat belőle gondolom. Én csak a birkanyíró fejlesztéséhez szükséges barikat tenyésztem, mégis kifogytam pedig malomba is kevertetek néha. Eventekből kiszedhető szupertápra is rá szoktam menni.
  • grebber
    Barkácscucc-ra minek költeni? Elég sok esetben kapni küldikben + raklap szomszéd küld.

Szinte nincs olyan termény már szerencsére amit ne tudnék gyártani és nem vettem FA-ért.(Majd hülye leszek)
  • Krezga
    Nem kell arra FA-t költeni, nekem még így is több száz szupertápom van, és nem vettem egyet sem.
  • vidu01
    Leegyszrűsítve te azt mondod hogy FAból csináljon cspt? 2 szupitápot adjon el 5k cspért? Tát ez nagyon megéri... A meggazdagodásnak van más útja is, FAból értelmes dolgot kell venni pl barkácscumót.
  • tonyr #6693
    siman jo a baris-cucc... en ugy velem h celszeru csak feher barit berakni es a barna/fekete barikat full aon eladni es a penzbol venni a tobbit... igy eri meg legjobban szvsz
  • Krezga
    Én küldetésnél most a pulcsis barinál tartok, de inkább jegelem a témát, most nem törődök ezzel a szaporítással, reménykedem, hogy majd valamikor olcsó lesz a piacon, és akkor megcsinálom.
  • grebber
    Ez a birkás cucc eléggé kiakaszt viszi a sztápot ezerrel.És még a pulcsis bariknál nem is tartok :(
  • gettobuxa
    én elköltöm szupertápra, ha összejön 20 farmarany
    más most nem is érdekel, csak a birka szaporítás
  • tonyr #6689
    hát ja.. végülis szombatig 5 szintlépés sima ügy :D
    am nekem 145 fa-m van, de nemtom h költsek e ilyenre... 1et veszek azt tuti vmi hülyeséget kapok érte - sima almafára tippelek :D
  • gettobuxa
    lál, szerencsekerékre költötted? akkor bizony megérdemled! :D

néha eventeknél lehet "ingyen" kapni, amúgy passz :)

ja, szintlépésnél is asszem kapunk egyet :)
  • tonyr #6687
    max küldetéssel.. bika (3as szint) vagy angora (8as szint) gyapjuval...
  • cspedro
    1*db van bocs elírtam
  • cspedro
    ááááá de szemetek 5 FA áh 12 van kárvolt elforgatni most nem tudok venni 1et se

nincs vmi ötletetek hogy szerezhetnék FA-t? (rendelésen kívül)
  • Maximus4
    Nehogy már komolyan vedd,csak vicceltem.
  • Gólya #6683
    ha így gondolod...

ettől függetlenül fenntartom azon véleményemet, hogy olyat a büdös életben nem fognak tudni csinálni, amire egyöntetűen mindenki rábólint

lehet szidni őket (a morgás jogát én is fenntartom), de ha ezt tudták, akkor ez van
    ha földhöz verem magam, akkor is - hát inkább nem idegesítem magam

majd ha leszek olyan okos és ügyes (mint a legkisebb ugrifüles), akkor én kreálok játékot magamnak, addig meg kénytelen vagyok elfogadni azt, ami van
  • Ironman2
    Már van hozzászóló is.Jót flémeltem...xD
    Csatlakozzatok ti is a hozzászóláshoz,hátha sikerül valamit elérni:

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=2190329#post2190329
  • Ironman2
    Hehe,meg is kaptam a hidegzuhanyt:

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=2190329#post2190329

Éljen a demokrácia!
  • Maximus4
    Áruló:P

Most kimaradsz a BP utálatból:D
  • Gólya #6679
    most komolyan...ekkora világvége ez az újítás?

így csinálták meg, hát így van - szokatlan, de talán nem az ördögtől való...egy hónap múlva a kutya se fog vele foglalkozni

• Gólya #6678
    fehér holló...de legalább van:)
  • ToCsEk
    vannak még rendes playerek is
  • Ironman2
    Irtam nekik a fórumban.
  • Maximus4
    Ők meg jót röhögnek magukban:(
  • Ironman2
    Én most kapásból adtam 2 ötletet
  • Ironman2
    Vagy csináljanak alulra egy eszközsávot,amin tudunk váltani a telkek között.Olyan nehéz ezt megcsinálni nekik.Biztos most sokan anyázzák őket emiatt
  • Ironman2
    Simán meg lehetett volna oldani.A szédült szántóra beraknak még egy irányjelzőt,és kész.Ez igy nagyon szar.Állandóan visszamenni a térképre,idegesítő

• Picar77
    azta k..... ez mekkora szar lett igy :|
  • Gólya #6670
    hát...talán nem tudták máshogy megoldani az új területet...nyugi, majd megszokjuk:)
  • Ironman2
    De legalább gyorsan bejönnek a telkek
  • Ironman2
    Kérjük vissza a régit!!!!
  • Ironman2
    OMG! M iez a szar?

• Maximus4
    Ezúton szeretnék gratulálni,hogy megint sikerült egy teljesen fölösleges és zavaró újítást bevezetniük.Remélem majd április 1.-én csinálnak egy kis viccet belőle,ahova menni akarsz az nem ott lesz a térképen,de akkor tuti BP székházat robbantok!

• csery84
    A hétvégén lehet majd egy különleges magot venni a gazdaboltban (5FA), amiből kifejlődhet valamilyen fa: sima, xl, xxl, vagy valami egyéb, ami még nincs a játékban

a titokzatos palánta

Valamint ma déltől a térkép segítségével lehet majd közlekedni a farmterületek között
    Világtérkép

Remélem az új területet is hamar bevezetik
  • Krezga
    Szerintem kb 10-ig, mert akörül kezdődhetett.
  • tonyr #6663
    remélem h holnap reggelig tart a dupla tp...