Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20 db-ból sem jött egy macska meg róka sem, gratulálok a fejlesztõknek, így aztán nem csoda hogy abbahagyják sokak a játékot... sikerélmény 0.

steam, origin: ACE_hun

Na, kiraktam 20 db tenyészetet, kíváncsi vagyok mi lesz belõle, a múltkori 10 db-ot is elfelejtettem kirakni úgyhogy az is megvolt még, most vettem észre...

cicc...cicukám...😊
tízbõl ez az egy - meg még két pocok, a többi felejtõs

pisztácia? vagy az nem különleges? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
nincs sajnos 😞
cserenapig még agyalok, hátha találko valamit mellék-farmokon is..
De ha nem jön össze az sem baj, csak nincs kedvem venni 400 macit piacon 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

japán akác fa?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
csatni, vagy ilyesmi ?

tonyr
én a medvéért adnék sokmindent, bár se macskám, se rókaám 😞 de ha valamiben meg tudunk egyezni...

lett 1 sasom, 1 szentjanim, és 1 medvém... ezeket mind elcserélném, ami kéne az egy macska és egy róka
na már ha lesz valaha csere event <#fejvakaras>

Na a farm hozta a szokásos formáját. Szereztem 100% táblát. Na mondom aratok, de elõtte leszedem a többi bónuszt is. Megvárta míg mindet kiváltom, aztán lefagyott. Visszalépek, és eltûnt az összes bónusz 😄DDDDD
Ez a játék már több bosszúságot okoz, mint örömet.
grebber
Csak eventkor 1x1-esnél almás rétest de sosem néztem a hátterét milyen rekesz milyen szintû stb az engem nem érdekel.

Kész legyen az event és ennyi 😄 Az ha eljõ a cserenap úgyis lehúzom a rólót.

Next PC upgrade: 2022

nem szoktál használni tp/dbszám növelõ cuccokat? csatni, töklekvár, répás kenyér stb....😮

grebber
Nekem ilyen bajom nincs azt se tudom mik ezek a rekeszek így baj nem érhet.

megkaptad végül a plusz rekeszt?

képzeljétek, hogy jártunk...

ma reggel (na jó, kicsit hajnalban😄 ) korábban kezdtünk a farmon a szokásosnál
párom beírja a kódot...elsõ reakció: ez a kód nem érvényes - oké, frissítés, újbóli beírás, következõ reakció: ezt a kódot már felhasználtad - újabb frissítés...plusz rekesz sehol....
nosza kérdezzünk...válasz: "Szia!
Az általad jelzett hibát továbbítottuk a fejlesztõknek (a kora hajnali idõpontban az ajándékkód nem aktiválható). A javításig türelmedet/türelmeteket kérjük."

oké, csak aztán esik a húszfillér, hogy én szinte ugyanakkor aktiváltam a saját farmomon és nálam hibátlanul mûködött...akkor most mi van? mégsem a "koránkelés" a gond?<#fejvakaras>

kíváncsi vagyok a fejleményekre😊))

Na, a 12 új üzenet láttán sejtettem hogy megint valaki értetlenkedett 😄

SHADOWEYES7
Köszi. 😊 <#puszis>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
A kód jutalma: Plusz* gyémánt rekesz 12 órán át.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Akkor ez nem aratógépet ad?<#conf><#nemtudom><#fejvakaras>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
<#fejvakaras>

Mert az nem azt adja,hanem:
A kód jutalma: Plusz* gyémánt rekesz 12 órán át.

Már ha a DIAMONDSLOT12H-ra gondolsz.Mondjuk más kód nincs is,szóval ezt meg is beszéltem magammal 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nem aratógépet ad
gyémántrekeszt 12 órára, de azonnal

Maximus4
Nekem valamelyik nap a szédültön amikor rányomtam az aratógépen a locsolásra,bedobta a víztartályt,ami persze fullon volt.Ott nem is tudtam semmit locsolni.Én kérek elnézést.

SHADOWEYES7
Srácok!

Hiába írtam be a kódot az nem aktiválta az aratógépet, valamit rosszul csináltam? <#csodalk>

leszedtem a kergét...

aztán frissítés után a kerge maradt változatlan, viszont a sima farmot learatta a gép...

<#taps>

naaaaa....fõnök!!! éééébresztõõõõ....!!!! <#nevetes1>

Maximus4
Akkor jól van.Elõbb remélem még lecserélnek egy pár grafikát a játékban,mert az kell,aztán foglalkozhatnának a hibákkal is.

én már vagy két hete írtam a "hibák" topicba, már akkor azt mondták, tudnak róla a fejlesztõk...😛

Maximus4
Ja,több mint egy hete ez van.Akkor egész jól haladnak.

Ismerik a problémát és javítás alatt van...

Maximus4
Másnál is van olyan,hogy a gazdakörbe 56x kell beadni valamit mire elfogadja?És ha valami feladatot megnézek,akkor másikba már nem tudok belemenni csak ha kilépek a gazdakörbõl.

grebber
Na azért csak csak fejlõdnek ezek is. Végre megcsinálták hogy az a nyomorult feljövõ csík ami jelzi mik röppentek fel ne akadályozza idegbetegséget okozólag a felhasználókat az ültetésben immáron lehet aratni ha ott van mert elé kerül a kis ikon!!

Még 1-2 év és lehet hogy a gyors trágyázás is bekerül!

jojo
kód : DIAMONDSLOT12H
12 óra+1 gyémánt rekesz

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Ez a feltöppenõs dolog nekem örök rejtély marad.
Nagyon randomba adja a cuccokat.

tonyr
Sajnálom, ha tudod, mielõbb váltsd ki a tölgyön a kupás rúnát, 400+ felreppenõm marad kb minden eventnél
Kitartás, legközelebb, ha minden igaz most majd valami kutyás event lesz, biztos sikeresen tudod majd teljesíteni 😊

grebber
A holnapi event vajon hánykor indulhat? 10 vagy 14-15h?

jojo
a felröppenõ a fontos mindig, azaz ha sokat teszel hosszut úgy jó, a többit mikor ráérsz, és összejön az simán! 😄

Grat nektek! Nekem pont beért 2 kor, amikor lekapcsolták és már a felröppenõ se jött aratásnál fél úton 2 aratás között, meg már leadni se lehetett õket, pedig meg lett volna csak 2 perc kellett volna... kicsit pipa vagyok, de túl teszem rajta magam azt hiszem
tonyr
grat 😊
én is végeztem az eventtel, bár az elején nem hittem volna hogy minden meglesz 😄

jojo

1 csatni árából kb. 15 csatninyi idõt hosszabbított... Ez csak úgy éri meg hogy több csatnit eszel, és olyankor mindet meghosszabbítja.

Azt írja, de nekem jóval többel hosszabbított...

háát, én még nem ettem meg, de azt írja, h 30 %-kal hosszabbít

Maximus a mai napon ugrottam a mili27-en bahamakon:23-mas vagyok.Köszi

Ready Player One

Nem tudom hogy mûködik ez a Pinkie Pie, de nekem majdnem megduplázta a bónuszok idejét...

jojo
2 nap alatt megtermett 10 000 dudva, már hosszu érésû növényeket teszek le, ugyanis a felröppenõ visszafog így a közepén, még most is 7000 event növényem, legalább van idõ a répás almás csatnihoz hagymát mogyorót termelni és nem kell 3 óránként itt ülni, hanem az egész nap az enyém! 😄

Május 1-e van!!<#csodalk><#csodalk><#csodalk>

eléggé...
most letakarítottam a farmot...így hamarabb kész a növény és mehet a felröppenõért a harc😊

cserenapot még mindig nem látok az eventnaptárban😞
remélem, nem akarják kivonni a forgalomból...

Maximus4
Mindenkinek jobb lenne.

grebber
Már megint event van?Tényleg abbahagyom a francba a fél életem erre megy el :-/

Jól látom hogy 30ezer szivárványfonál kell? És 930 db felreppenõ? Ez nem durva csöppet?

Képes 😊

Az igen... csak tudnám hogy csinálod, ennyire sok CSP-d van? Képes voltál a kókusz kebelkosarakat 15-20k ért megvenni? 😮