23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Én is,mert nem akarom fölöslegesen másodszorra is kiváltani a 4. területet.
    Mára ígértek részletes tájékoztatót,de erre inkább nem mondok semmit.
  • ACE
    Kíváncsi leszek mi az hogy visszaállítják...
  • Maximus4
    Event halasztás :D

És a sok hiba ellenére,egy rettentően fontos dolgot vezettek be,ami nélkül nem is lehet gazdálkodni.Köszönjük!
  • Maximus4
    Alapból a 3. területig kapod meg.Ha kiváltod 40 banánért,akkor jön hozzá a 4. is +54 1x1 kockával.

• grebber
    Ez a bahama földetrület növelés mit takar? Beváltom és 1db 2x2 -es trülettel nő ,vagy sokkal nagyobb mértékben?
  • Maximus4
    Újabb bahama hír.
  • Maximus4
    A kedvedért visszaraktam és így már minden oké :)
  • ACE
    Jó csak így olyan mintha én lennék a hülye... még az sincs ott hogy módosítottad a hozzászólást... Nem is értem hogy ezt hogy lehet...
  • Maximus4
    Nem kell,maradhat :)
    Először a régi leírást néztem én is,ahelyett,hogy a farmon néztem volna meg :D
  • ACE
    Na ez csudijó, akkor ha megváltoztattad akkor az én hsz-eimet töröld lécci, köszi...
  • ACE
    Helyett: fix 7500 BTP

link
  • Maximus4
    Mangós - narancsos turmix
    egyszeri Bahamarama szint X 130 BTP
  • ACE
    És mit kezdesz vele?
  • Maximus4
    Ez is meglett végre valahára.
  • Gólya #21923
    na ezért fújom én a nótámat, hogy nem árt néha a konkurrenciánál figyelni...
    egy újítást arra vállalkozó játékosokkal kell teszteltetni és amikor ők azt mondják, hogy simán fut, akkor bevezetni csak a játékba

persze ehhez tovább kéne látni az orrunknál...illetve a dollárjelnél....

• Maximus4
    Hiba magyarázata.

Ez jó,mert ebből sem kaptam választ a jelenlegi problémámra,ami nem csak nálam jelentkezik :(
  • Gólya #21921
    ki tudja? majd kiderül...
  • Maximus4
    De ez nem sírám!Nem azt várná az ember,(ha már a fórumba nem kap sokszor semmilyen választ csak azt tudják hajtogatni,hogy takaríts gépet,és egymás után ne kommentelj kétszer,ami a moderátorokra érdekes módon nem vonatkozik)hogy a supportnál tudniuk kellene a választ minden feltett kérdésre?Nem a relativitás elméletéről akartam megtudni dolgokat,hanem a játékkal kapcsolatban.Elvégre ott hozzáértő embereknek kellene lenniük.Na jó ezt én sem gondoltam komolyan.

De ez a válasz tőlük erősen elgondolkoztatott,hogy nagyobb lehet a baj,mint azt bárki gondolná és nem egy egyszerű script lefuttatásáról van csak szó.Én attól tartok,hogy nagyon sokáig fog tartani,mire helyreállnak a dolgok és itt ugye az is baj,hogy a sziget hibái sok minden másra is kihatással vannak ahogy olvasom a hivatalost,most már napok óta.
  • Gólya #21919
    ja...most nézem a korábbi hsz-t...

háááát...nem tudom...nem tud ott senki semmit ezek szerint...tegnap olvastam egy hsz-t - egy százas szintű játékos írta...kb. azokat írta le összefoglalva, amit a többiek elaprózva...de annak se lesz semmi haszna...
    abbahagyja egy játékos, tíz, száz, ezer...lesz helyettük százezer, tehát a biginek nem fáj így se, úgy se...szóval szerintem egyáltalán nem hatja meg őket semmilyen sirám...
  • Maximus4
    De ezt én a supporton keresztül kérdeztem és egy Board Admin válaszolt.A fórumra csak olvasni járok belépés nélkül.
  • Gólya #21917
    sztem le se tojják a modikat az illetékesek...kell modi, mert kell akit lehet b...tatni, de egyébként senki és semmi egy modi:(
  • Maximus4
    Kérdésem egy részlete:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Kapok-e vissza aranybanánt vagy sem?
    2. Lesz-e valami változás a mombinszilvával,amit feljebb kérdeztem?
    3. Lesz-e valami változás a már kiváltott 4. területemmel?
    4. A jelenleg futó script esetleg ezeket orvosalja majd és csak várnom kell még?

Válasz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megértem elkeseredésedet és zavarodottságodat, ám sajnos érdemben ebben az esetben jelenleg nem lehetek segítségedre.

A javítási fázis egy része még mindig úgy tűnik, hogy nem ment teljesen végbe. Kérlek, legyél még türelemmel ebben az esetben, és várj a nagyobb volumenű szigeti tevékenységekkel egy keveset.

Sajnálom, hogy nem tudtunk számodra kedvező választ adni az ügyedben.

Ezek teljesen egyszerű kérdések.Ezt nem is értem.Miben tudnak akkor segíteni?Kérdezzem meg milyen nap van ma?Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom,hogy írtam nekik :(
  • Maximus4
    Ja.Délelőtt 11 óra körül írtam a supportnak,de azóta sem kaptam választ:(
    Gondolom mostanában percenként kapnak levelet,de akkor is válaszolhatnának már:(
  • grebber
    Végre egy értelmes nemes gesztus!
  • Maximus4
    A kód: ISURVIVED

Érvényes:

2013.07.05. Várhatóan 15:00-tól, 2013.07.08. Várhatóan 23:59-ig

Amit ad:

10 Aranybanánt
    1300 Bahama TP X a szinted
    48 órára az összes munkás (nem kupon, azonnal aktiválódik)
  • Maximus4
    "A mai napon a Bahamarama fejlesztések következményeként két természetgyógyászatban előállítható termék bónusza megváltozott.

Piros Bólé mostantól fixen 2500 Bahama TP-t ad
    Mangós-narancsos turmix fixen 7500 Bahama TP-t ad"

Azért takarodjanak már!Eddig a bólé adott 7000-et,most már cseszhetem a 2500-at!Fényévekre vagyok a 3. szinttől a természetgyógyásznál.Ráadásul még mindíg megvannak a mombin fáim,de kereskedni nem tudok vele.Azt se tudom visszakapjuk-e a banánokat vagy a 4. területet.Ehhhhh......
  • Gólya #21911
    tőlem el se vették...
  • grebber
    Valaki visszakapta már a bahamás tpket?
  • Wootan
    Haliho!

2db állandó szomszédot keresnék, akikkel napi szinten tudnánk ajándékot küldeni.

Akit érdekel, az privátban írja meg a gazdanevét, és felveszem szomszédnak.
  • Gólya #21908
    jaja...erről nem láttam még infót

hát legfeljebb majd vigyorgunk...
  • Maximus4
    Ez akkor lesz vicces,ha a bahán is lehet majd ültetni.
  • Gólya #21906
    nem tökéletes még mindig...sokan panaszkodnak

és holnap rátolják az eventet....

• Maximus4

Valami nálam is történt most.Visszakaptam a 120 bólémat,de a szentélybe a mombin még mindíg szürke,viszont kint van 4 darab belőle,de kereskedni nem tudok vele.A szintem nem változott a mai naphoz képest se a banánok mennyisége.
  • Gólya #21904
    no meg is van (face-ről):

1. szint
    Beadandó: 750 Forgó, 45 Piknikkosár, 900 Kukorica, 40 Dió
    Nyeremény: 8500TP, 4680CSP, 18 Szupertrágya, 1 „Július 4.” tűzijáték

2. szint
    Beadandó: 1000 Forgó, 55 Piknikkosár, 60 Pulyka, 45 Szilva
    Nyeremény: 11800TP, 6440CSP, 12 órára farmmunkások, 1 Függetlenség napja matrica 2013

3. szint
    Beadandó:1500 Forgó, 75 Piknikkosár, 650 Eper, 30 Disznó
    Nyeremény: 15500TP, 8300CSP, 20 Szupertáp, 1 Dinnyeevő verseny

4. szint
    Beadandó:2000 Forgó, 90 Piknikkosár, 50 Körte, 50 Tehén
    Nyeremény: 19100TP, 10500CSP, 2 Töklekvár, 2db 3ó kupon

5. szint
    Beadandó: 2500 Forgó, 110 Piknikkosár, 700 Vörös áfonya, 50 Ló
    Nyeremény: 23300TP, 12900CSP, 9 Kerekkerék pörgetés, 1 Sasfészek

6. szint
    Beadandó: 3250 Forgó, 125 Piknikkosár, 850 Egres, 60 Narancs
    Nyeremény: 28300TP, 15200CSP, 15 Kacsa Kata turbótrágyája, 1 Hazafutás

ebből meg az áfonyával sikerült némi pénzmagot csinálnom:)
  • Gólya #21903
    lesz, igen
    várhatóan a szokásos időben kezdődik, vagyis du. kettőkor

várj, mindjárt nézek egy listát...
  • grebber
    És elvileg holnap event is lesz igaz? Lehet tudni róla már?
  • Maximus4
    Én meg azt hanyagoltam el,nem ültettem régóta.5000 körül volt,de most reggeltől estig az megy csatnival :)
  • Gólya #21900
    gondoltam...csak én most értem ide:)

most néztem épp...még 5 szintlépés kell, hogy kiválthassam az utolsó területet...
    kicsit elhanyagoltam a bahamát, most összevissza eszek mindenfélét, amit csak találok:D

viszont a szőlő nagyon hálás...több, mint félmillát sikerült összepiacoznom rövid időn belül:)
  • Maximus4
    Mint ahogy én is.
    Már utána olvastam.Javító script fut és sorra veszi a farmokat.
  • Gólya #21898
    javítgatják az új bahama bevezetésekor előjött hibákat
    van, aki folyamatosan bent van a farmon, ezért szoktak szólni, hogy kell egy ki/belépés