Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
2 szomszédom abbahagyta a játékot, ezért keresek 2 új szomszédot.
Ha lehet 50es szint felett legyenek.
Nevem: Ékszerteknõs
62es szintü vagyok.
Elõre is köszi.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mindenhol megkérdi hogy biztos hogy akarod ? erre véletlenül az olépitésnél rányomtam a tojástojonál az épitésre és nem az oldalso nyilra erre megépitettem véletlenül, itt persze nem kérdezi meg hogy biztos akarom-e.... pont a legnehezebb gyüjtögetösnél nem kérdezi meg persze mikor 1 almát veszek ott rákérdez persze
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
utána lápi póc jön 450 körül
utána a többi, kb 250 körül mozog
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
az ajánlott árak (zárójelben a nálam látható legalacsonyabb piaci ár)
tehéntej - 465 (250)
lovaglóóra - 720 (208)
lápi póc - 969 (400)
strucctojás - 760 (250)
méz - 740 (nincs jelenleg)
Amik érdekelnének:
Tehéntej, Rodeo, Lápi póc, Strucctojás, Méz.
Elõre is köszi!
leszarom a konfigod...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Next PC upgrade: 2022
leszarom a konfigod...
nah mind1.
reméljük lesz valami a szilveszteri tûzijátékon kívül..
leszarom a konfigod...
egy farmon volt némi kilátás a hódgyerekre, de egy napom kimaradt, így füstbe ment...
de hát van fenyõ, pálma, hóember, tó, hóágyú...mit is akarok még?😄
ja...egy rénszarvasistállót😊
Most végeztem a télapós feladatokkal,nézegettem a Trópusi bulit..kemény dió lesz az már biztos.. :S
Max:rakjál már a barkácscuccodba 1 méhkirálynõt!<#wink>#wink><#buck>#buck>
Let the good times roll.
ez eddig is volt?
leszarom a konfigod...
pont amikor aratnék és jönne a szintlépés
inkább várok nehogy elvesszen a cucc
leszarom a konfigod...
vhogy sejtettem, h termény már nem fog kelleni, mert a többi terménybõl van min. 500 ajánlat...
Bár gyanítom,hogy ma véget ér a télapós event és akkor az is le fog állni😞
Ha van kedved akkor állj neki valamelyik 108 órás küldinek és akkor az alapján válassz melyik ól kell😊
Én most csináltam meg a tojásosat és még így is maradt 58db,amit a 80db-os küldetésbe fogok betolni ha összegyûlik😊
akkor viszont lehet, jobban járok ha tojásosat csinálok, vagy gyapjút.. :S
neked mi a tapasztalatod? mindjárt 36. szinten vagyok.
leszarom a konfigod...
Hála Sitatis-nak: tessék
én most vagyok a 10/12 szinten, és nem szeretném feleslegesen eladni a nemsokára kellõ cuccokat... pont a mézes küldi elõtt adtam el vagy 20 mézet, akkor még csak a pehelytoll meg a birkagyapjú kellett...
kell majd még valami termény?
Az is csak addig lesz izgalmas amíg repülgetsz a 4ezer pontért.A mai napig nem értem miért kellett úgy megcsinálni,hogy amit learatsz az csak a piacon jelenik meg,a pajtádban meg semmi sincs.
Mert túl kicsi a beültethetõ rész és már csak 8 szint van a végéig,de ugye kapok addig egy két új dolgot,de a pénzre már nincs nagyon szükségem.Majdnem 62ezer pálmapengõm van amit el is tudnék költeni,de minek?Majd ha megcsinálom a gazdaköri feladatot,majd akkor,talán.Most egy kicsit pihentetni kellene de nem megy😊
Egy kicsit többet is kihozhattak volna ebbõl a szigetbõl.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
csak azért kérdem, mert már csak 1-2 szintlépés hiányzik, hogy termelhessek és ha jó áron van, akkor várok az alapanyagok elköltésével. Mert per pillanat, csinálhatnék 2 tojástojót is, de izgat a szarvasgomba (fõleg, hogy személyes élményem is van róla, itt gondolok a keresésre) 😄
Maximus, miért kezdesz besokallni a 12-es szinten Bahamán?
leszarom a konfigod...
Bár gondolom a szigetre való bejutást is azért tették 65-ös szintre,hogy a nagyobbaknak legyen valami,de én ott 12-es szinten kezdek besokallni.Már csak a legtöbb érési idõset ültetem és annyi.
Azért ne értsd szó szerint,hogy semmi nem motivál.Én arra értettem,hogy a szintlépésnél már csak egyszer kapok új cuccot,aztán már nem.De remélem ez meg fog változni és bevezetnek valamit a továbbiakban.
én ma szereztem meg a mezõgazdaság kukorica kupájának következõ szintjét 😄 11es lett, most váltott ezüstbõl aranyba már 11%ot ad 😄 már csak 4 szint és jó vagyok, na aztán jön a szenvedés a tenyésztõk kupájával :S ott még 9 szint hátra van 😄 hát még jócskán van miért játszanom 😄
Az eventeket meg csak ritkán csinálom,de terveim szerint majd megcsinálom az összeset valamikor,mert félek,hogy 73-as szint után nem fog motiválni semmi😞
A farmom önfenntartó, tulképp kiadásom nincs is, idõnként halat vagy kacsát vennem, ha kifogyok .
Amúgy szerintem tök kár vagyonra törekedni, én már kezdem elveszteni a motivációm, arra is gondoltam, hogy 0-ról újrakezdem az egészet, az eventek miatt nem tettem még .