23542
-
Ironman2 #6822 Most vezették be a barátok meghivását. -
Ironman2 #6821 Mennyi szomszéd lehet? MErt hivhatok ujakat is -
Ironman2 #6820 De joooooooooooooooooooooooo! Átalakult a szomszéd sáv!!! -
Ironman2 #6819 Ah.Törölni kell a sütiket.Már megoldódott. -
Ironman2 #6818 Szürke kép,azt semmi -
emese1979 #6817 Nekem most sikerült nagy nehezen, előtte kb, hnegyed óráig csak töltött... :( -
Ironman2 #6816 N most mi van? Be se tudok lépni a játékba. -
#6815 Ajánlom is,hogy így legyen:D -
#6814 szerintem igy lesz, azt őkse gondolhatták hogy kb 2-3 heti vagy még több szintlépés idővel magas szinten bárki is foglalkozna vele majd :D -
#6813 talán ugy lesz mint a repülöpontoknál, hogy visszamenöleg is megadja a csillagokat, de sajnos nemhiszem h igy lesz :( -
#6812 "A térképet nem csak az irányjelző táblára való kattintással lehet majd előhozni, hanem az AltGR billentyűvel vagy a Ctrl+Alt billentyűkombinációval is" -
#6811 Jaja, most értem haza, és vissza is igazoltalak^^
-
Ironman2 #6810 Visszaigazoltál? -
#6809 Majd meglátjuk milyen lesz ez a bölcs tölgy, remélem valahogyan egyszerűbben is lehet csillagokat szerezni, mert ez a szintlépős dolog nem móka, meg a küldetés sem annyira:) -
Gólya #6808 nagyon úgy néz ki...
szintlépés se megy már olyan könnyen 70 fölött (már 60 után se piskóta)
kerék ugyanígy működik nálam is...a feladatok jó része is kész...
na majd látjuk... -
#6807 szintén zenész -
#6806 Most ha jól értem, aki sok-sok feladatot eddig megoldott, és/vagy magas szinten áll, azoknak CUMI! Szintlépés??? LOL. 72-n vagyok, és nem pár nap egy szintlépés. Kerekkerék legtöbbször leszar, vagy levizel. De sebaj, gondolom pár ezer FA-ért hamarabb beköltözhetek. -
Ironman2 #6805 -
Gólya #6804 "Ehhez kapcsolódóan 2011.05.19. -én egy karbantartás várható, amikor a játékba illesztik az Erdei tisztást. Ennek pontos időpontja még nem ismert." -
Gólya #6803 "Adjisten, Gazdák!
Már megint történik valami izgalmas a farmvilágban! Itt aztán soha nem áll meg az élet, igaz?
Képzeljétek, a farmotok megint nagyobb lesz és még sok más újdonsággal is vár benneteket!
1. Erdei tisztás
2. Csillagok
3. Bölcs Tölgy
Az erdei tisztás
A 14. szinttől kezdve juthatsz el erre az új területre. A térképen már látszik egy ideje: igen, ott dél-keletre a fő farmtól van egy szép kis erdő. Az erdei tisztás hasznosítása csak a gazdán múlik, telepíthet oda fákat, termőföldeket vagy ólakat. Az új területnek négy szintje van, amelyeket persze nem lehet rögtön használni, előbb össze kell barátkoznod a Bölcs Tölggyel, aki az erdei tisztást őrzi. Ha sikerül teljesíteni a kívánságait, felemeli az egyik ágát, amely az eddig rejtett területet takarta és birtokba vehetsz megint egy darab új területet.
A titokzatos erdei tisztás még egy meglepetést tartogat: a szorgalmas gazdák itt a tenyésztésért és termesztésért még több tapasztalatpontot kapnak! De menjünk csak szépen sorjában, hisz az első kérdés az, hogyan szerezhetitek meg az erdei tisztás szintjeit és más jutalmakat a Bölcs Tölgytől.
Csillagok
A Bölcs Tölgy nagyon szereti a csillagokat bámulni éjszakánként, ezért ha egy gazda lehozza neki a csillagokat, rettentően örül, és egyből megajándékozza az illetőt valamivel. Minél több csillagot gyűjtesz, annál több területhez férhetsz hozzá a fán.
Csillagokat több helyen is szerezhetsz:
- a Gazdakör különleges akcióinak és normál feladatainak elvégzésekor,
- szintlépéskor,
- egy kis szerencsével a kerekkeréken.
És most szóljunk még pár szót a Bölcs Tölgyről!
Bölcs Tölgy
Az erdei tisztás közepén áll a Bölcs Tölgy, amely nem egy akármilyen fa, hanem meglepetések és különleges fejlesztések valóságos tárháza! Ha jóban vagy vele, rengeteg előnyt biztosíthat a számodra:
- a farmod növelése (az új terültek megszerzésével egymás után)
- képességek megszerzése (például gyorsabb tenyésztés)
- különleges tárgyak, amelyek még szebbé teszik a farmodat (például egy ritka őszibarackfa)
A fán különböző jeleket találsz, amelyek mögött egy-egy különlegesség rejtőzik. Ha meg akarsz szerezni egy ilyen extra előnyt, kattints rá a jelre és teljesítsd a feltételeket!
Az egyes jelek aktiválásához elsősorban csillagokra van szükség, amelyeket fentebb már említettünk.
Így adhatod át a fának a csillagokat:
- Válassz egy jelet és kattints rá, mire megnyílik egy kis ablak.
- Ebben a kis ablakban láthatod, milyen különlegességet takar az adott jel, és hogy van-e elég csillagod a megszerzéséhez.
- Kattints az „Ezt kérem!” gombra és a különleges képesség vagy tárgy máris a tiéd! Gratulálunk!
A különböző jelek:
- Négyszögletes jelek jelzik a megszerezhető új területeket.
- Kerek jelek alatt találsz új képességeket.
- A rombusz alakú jelek pedig különleges tárgyakat rejtenek.
A jelek kerete különböző színű:
- Sárga: ez a jutalom elérhető a számodra.
- Szürke: ez a jel még nem érhető el a számodra. Szerezd meg először az alacsonyabban levő extrákat! Minden szinten legalább egy jelet meg kell szerezned ahhoz, hogy a következő szintre juthass.
A legjobb, ha most rögtön megnézed a fádat és felfedezed, milyen sok meglepetést tartogat a számodra!
Jó csillaggyűjtést és sok sikert kívánunk az új erdei tisztáshoz, a Bölcs Tölgynek pedig adjátok át legmélyebb tisztelettel övezett üdvözletünket!
A FARMERAMA csapata"
-
Gólya #6802 ez van - előbb el kell mindig olvasni, mik a lehetőségek
senki nem fogja neked visszaadni a farmaranyakat
a titokzatos csemete csak első alkalommal adott tp-t
ha nem tetszik a diófa és az aranylevelű fa, tedd a tárolóba -
NettyYy #6801 Sziasztok! Nekem olyan problémám lene hogy volt 12 farmaranyam és elkültöttem belőle 10 fararanyat olyan fára ami 6 óra után 200 TP ad. De következő nap amikor felléptem a helyén egy diofa és egy aranylevelü fa ált és ez nekem nem tetszik.Ha valaki tud segiteni az segisten . Előre is köszi. :/ -
Andrea770422 #6800 Sziasztok!
A borzongató ólfejlesztéssel csak a denevérbarlangot lehet fejleszteni? -
Andrea770422 #6799 8 Szomszédot keres Réka0810 gazda!!! -
#6798 Akkor ez van. :-D Ezt is rosszúl dudtam. :-DDD -
Ironman2 #6797 Igazolj vissza.Amugy nagybetüvel kezdődik a neved,mert ugy fogadta el.Maxi javitsd a nevét légyszives:Krezga -
Ironman2 #6796 Okés bejelöllek! -
#6795 Én jönnék, megint inaktív lett egy szomszédom....
-
Ironman2 #6794 Az egyik szomszédom inaktiv lett.Ki az aki jönne hozzám? -
Ironman2 #6793
Meglesz a trutyivulkánom -
#6792 "Az event várhatóan 14:30-kor indul" -
vidu01 #6791 Azt lehet tudni hogy hány órakor kezdődik a halloween event? -
#6790 A piacon csengőpengőért rakja ki, de te pálmapengőben kapod meg, szóval úgy nem nagyon lehet gyűjteni birkára:) -
#6789 Nekem is van ott vagy 60-70E-m, csak abból, hogy a látogatókat kiszolgáltam. Már egy ideje nem adom el a cuccokat, mert gyűjtök, és inkább kirakom a piacra, ami csengőpengőre váltja. Gyűjtök juhocskára, valami csillogóra, aminek a piacon kb 350.000 az ára, bár, multkor meg tudtam venni egyet 280.000-rt. Tehát az a 100E nem is olyan sok(K). :-))) -
s4ny4b4 #6788 Szerintem pörgetetett egy 120ezres pálmapengőt... -
#6787 Én még csak 14-es vagyok, és baromi lassan fejlődök a szigeten...meg hogy van ennyi pénzed ott?, nekem ha van 5ezrem, aztán ennyi:D -
Ironman2 #6786 Kaptál még 1 szédült szántót a Bahamára -
#6785 jajj lehet hogy azért, mert a rendes farmon is 17től használhatjuk a szédültet.. és rosszul van megcsinálva nekik, mert bahamara is írja -
#6784 És még ezt is használhatod: Szédült szántó -
#6783 Az addig ok,hogy szintet léptél,de mi ez?