23542
-
#6902 Sziasztok!
Szia Picar!
Ezúton szeretném tisztelettel Ironmant megvédeni.
Bárki annyit ír, amennyit akar, próbáld meg figyelmen kívül hagyni, ha zavar.
Azt gondolom, hogy jó kis társaság jött itt össze, "belefér" a csacsogás a topik életébe, hiszen azért vannak olyanok is, akik szigorúan a tárggyal foglalkoznak.
A másik, amiért védem Ironmant, az az, hogy én is ilyen vagyok, mint ő. Sokszor-sokszor 5 posztban mondtam el a nagy semmit.
Píszlávjuniti =) -
#6901 Én jó pár feladatot megcsináltam már, és simán ki is tudtam váltani minden területet. -
csery84 #6900 Nos a helyzet az, hogy az elvégzett feladatokért (kivéve az időszakos feladatokat, azaz az eventek feladatait) mindenki megkapja a csilagokat visszamenőleg is, valamint a szint alapján járókat szintén. :)
-
#6899 Bakkják meg:
Rengeteg "pénzt" bukok ezen a 4. kerten. Ahhoz, hogy csillagot szerezzek pl angóra, és birka gyapjút KELL beáldozzak. Teljesen aránytalan, mert míg mások, akik eddig nem csináltak semmit szinte feladatban, lazán, és gyorsan nagy előnyre tehetnek szert. Egy sima feladat, asszem pl saláta termesztés, és máris meg van pár csillag. -
Ironman2 #6898 Ugye Maxi? -
Ironman2 #6897 Amugy most a 10.helyen van a topik,de feljebb is fog menni még ma! Maximus ennek csak jobban örülne -
Ironman2 #6896 Engem nem zavar.Néha irok azért hasznosat is.Idáig még nem panaszkodott senki sem. -
#6895 nem tudom lehet csak engem zavar , de mi lenne ha kedves Ironman2 nem irogatnál 3 percenként egymásután kb a semmiről?
ird bele egybe aztán hello -
Ironman2 #6894 Amugy van malom is,de még nem lehet elérni.Igy kénytelen vagyok visszamenni a másik területre -
Ironman2 #6893 Kiraktam a régi retro+-os állataimat,csak győzzem keverni majd a tápot! Szántóföldet nem is rakok az uj területre -
Ironman2 #6892 Hu gyerekek,ez nagyon király!!!!!! -
#6891 uhh olyan nekem is kell :) -
emese1979 #6890 köszi :)
ezt nem is láttam még! -
kalória #6889 emese: gondolom az eladó kiváltotta tölgynél a lehetőséget, hogy +75%kal drágábban adhassa el a terményeit...
hajajj, ez gondolom eventeknél külön fel fogja nyomni a az árakat :) -
emese1979 #6888 Az előbb piacon volt fent festőpaletta, 1050/ db áron... de hogy hogyan, nem tudom... -
Gólya #6887
viszont ha valaki rájön vagy megtalálja valahol, hogy mit lehet a tölgy csillagaival kezdeni, megoszthatná majd velünk -
Ironman2 #6886 Na,3 terület már megvan,a 4-ért kell még 34 csillag -
Ironman2 #6885 Megvan! Köszi -
Gólya #6884 tehát először a 2000 csp-ért kell adnod csillagokat, ezután már besárgul a földterület négyzete is és így látni fogod, mennyi csillag kell hozzá
egyébként az első terület 35 csillag, a második 45
tovább nem tudom, mert nekem elég sok gazdaköri feladat hiányzik, nincs túl sok csillagom, így csak két területem szabadult fel
de legalább a fáimat ki tudtam tenni, meg van egy kis szántórész is
majd lassan kialakul:) -
Ironman2 #6883 Akkor ez most hiba? Mert meg akarom szerezni az egyik területet,de nincs ott hogy mennyi csillag kell hozzá -
Gólya #6882 olyan sincs, hogy aktiválás? mert nálam - és gondolom a többieknél is - ez van, nem a beharangozott ezt kérem
ja és előbb be kell áldoznod pár csillagot a 2000 csp-ért, utána tudsz tovább lépni -
Ironman2 #6881 Hogyan kell megszerezni a területet? Nekem nem irja ki az ezt kérem gombot -
emese1979 #6880 Passz, arról nem olvastam semmit.
-
emese1979 #6879 Látom igen sokan megszerezték a pulcsis barikat pl. a tölgyfán, mert hirtelen jó sok ajánlat lett rá a piacon :P -
Ironman2 #6878 174 csillaggal indulok kapásból -
Gólya #6877 oksa - és azt mire lehet használni, illetve mire lesz jó? -
Ironman2 #6876 Az a szar hogy mindig be kell zárni ezt a szomszédsávot -
emese1979 #6875 Ott azok gyűlnek, amiket Te leadsz neki 1-1 terület vagy képesség megvásárlásával. -
emese1979 #6874 Én egy salin kipróbáltam, itt is 1 tp-t ad csak. -
Gólya #6873 na még egy kérdés: a bölcs tölgy csillagait is használhatom? azt látom, hogy gyűlik... -
hpelte #6872 ha többet ad már dobom is át a fáimat -
#6871 Most megkövetem őket.Hamar ment,nincs hiba(eddig)És amit külön értékelek,nem csak egyszerűen egy új területet kaptunk,hanem meg kell dolgozni érte!
Köszi BP -
hpelte #6870 eddig nekem is tetszetős ez a dolog..csak gyűljenek azok a csillagok -
Ironman2 #6869 Fasza.Akkor most ide hozzam az állatokat? -
Ironman2 #6868 Tök állat!!! Mégse vártak estig... -
#6867 "A titokzatos erdei tisztás még egy meglepetést tartogat: a szorgalmas gazdák itt a tenyésztésért és termesztésért még több tapasztalatpontot kapnak!" -
Gólya #6866 köszi mindenkinek -
#6865 Ha az arany színűre kattintasz,csak azt tudod megvenni,de sajna az elsőnél még csak 2000 CSP-t kapsz és pont annyi csillagot vesz le,hogy ne legyen elég:( -
emese1979 #6864 Középen meg kell előbb venni azt a sárga rombuszt, 20 csillagért, akkor tudsz földterületet venni -
#6863 Először csináld meg az első kis halvány sárga körvonallal jelzett részt
Csak pénzt ad, de utána feloldja a többi részt is.