23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • csery84
    Aztakúú, ez elég brutális.
    8000 komló, , kb 8000 krumpli, ezeket nem termesztettem sokat, mert nem lehet olyan jó áron eladni (csak 4,5). akkor már inkább uborka, az is 2 óra, és 9-ért megy.
    remélem végleges lesz, mert a licsitől még elég messze vagyok. :(
  • gettobuxa
    mármint a bahamát nem használod, vagy a pilótapontokat? :)

bahama arra jó, hogy ha még nincs kész a mezőgazdasági és az állattenyésztői kupád maxon, akkor az ottani terményekkel sokkal gyorsabban meg lehet csinálni, mert kurvadrága áron számolnak be mindent
  • Ironman2
    Sertéspék táblázat:

Müzlibár táblázat:

• Ironman2
    Tanyaházban mindenért TP is jár ezentúl a csp mellé,nemcsak a különleges megrendelésekkor mint eddig
  • Ironman2
    Nem sokat vesztesz.Én már nem is használom azt,mert nagyon szarul oldották meg
  • tonyr #6937
    és a replöpontokat is má csak annyit ad szintlépéskor amennyi a szinted nem pedig a dupláját... sose jutok el bahamarára repülöpontokkal :(
  • zmeor
    ezt a szart..

72 ről 73 ra fejlődésnél csak kb 300000 TP kell míg
    73 ról 74 re kb 900000 TP...

kicsit drasztikus emelkedés..
  • Gólya #6935
    belépéskor tudsz nyelvet választani - kiválasztod a németet és úgy lépsz be
    városba be - gazdakörbe be és már választhatod is a feladatot
  • grebber
    És németen hogy tudok belépni?
  • Gólya #6933
    itt van a kis hamis

17. szinttől van paprika

• Gólya #6932
    a németen már tudod csinálni, magyarul a jövő héten
  • grebber
    Ez a salátabár mikortól lesz?
  • cspedro

de ilyet öcsém de szemetek!! paprika persze ugye bahamarama 14 től asszem onnan van de olyan ritka aki eljutott erre fel azér jáár össz. 2 xxl láda háát erre mit mondjak?
  • Ironman2
    Uborka már nincs is a piacon ddd
  • Gólya #6928
    paprika hol termeszthető? elvesztettem a fonalat...
  • ToCsEk
    Adj’ Isten gazdák.

Nagy népszerűségnek örvendett a titokzatos cserje, szinte minden gazdaságban fejlődött egy-egy különleges fa ezekből a korábbi akció alkalmával.

Azt a nagyszerű hírt van szerencsénk bejelenteni Nektek, hogy ezen a hétvégén újra megtalálhatjátok majd ezeket a csemetéket a gazdaboltban.

Előre láthatóan szombaton, azaz 2011.05.21.-én 10 órakor kerülnek újra játékba, és egészen 2011.05.23.-ig, azaz Hétfő 10 óráig van lehetőségetek megvásárolni ezeket.

A jó híreknek itt azonban még nincs vége.

Ebben az akcióban ugyanis a cserjékből nem más, mint akár egy
    csillagbokor
    is kifejlődhet.
    Éppen jókor nem?

A csillagbokor egy alkalommal beszedhető, 1 db csillagot ajándékoz Nektek, termésideje 00:04 perc.

Onnantól kezdve a továbbiakban dekorációs elemként szolgál majd benneteket.

Sikeres " csemetézést " kíván

a Farmerama csapata

• Ironman2
    Amugy itt a salátabár feladatsor:

• Ironman2
    "A hétvégén valószínűleg küldhető ajándékként bekerül egy fa amely 5perc érés után 1 csillagot, valamint 50 tapasztalati pontot ad, majd dekorációvá változik."

pssszt!
  • Alien69
    Ahogy nézem, a legtöbb ami kell, a ZAB. Abból rengeteg részbe KELL beadni. Amit eddig sikerült meg nézni, a zabból 9600 kellett volna. Komlóból az egyiknél pl 8000 a gyémánt rész, de több feladatba is kell komló, és kukorica is bőven.
  • Alien69
    Meg is van a 4. terület. De, hogy mennyibe került? Szerintem felesleges is kiszámolni! QRVA sok(K)ba. Pénzem 120E felett volt, most 66E, és aránylag sok terményem volt. Minden kisebből, ami mondjuk 3 óra alatt megtermelhető, minimum 1700, és bizony ez édes kevés volt! Egyik küldi 3 feladatába össz 10750 saláta kellett! Eszméletlen. De, legalább meg van csinálva.
  • Alien69
    Kösz, hogy szóltál!
    Viszont, tééényleg QRVA drága. Akkora mennyiségeket kérnek, hogy az már-már irreális.
  • hpelte
    legalább megélénkül a piac egy kicsit
  • Gólya #6920
    jaja, csak ha esetleg valakinek nagyon sürgős:)
    esetleg ha beruház némi csp-t még a nagy roham előtt:)
  • hpelte
    állítólag jövő héttől ezek lesznek nálunk is
  • Gólya #6918
    ha beléptek a német oldalon, lehet csinálni az új gazdaköri feladatokat

kérnek pár dolgot...:D
  • ToCsEk
    hamarosan 3 új küldetés sorozat érkezik, lehet az amiatt van most zavar az erőben
  • tonyr #6916
    na most meg már 1 orája kb a küldetésektöl eltüntek a csillagok.. WTF ?
  • tonyr #6915
    kösz, az nagyszerü lenne :D na majd kiprobálom ha lejár vmelyyik mühelyem :D
  • Maximus4
    Szerintem mindegyikre.
  • tonyr #6913
    erdei tisztáson az olak kb +10% tp, ez csak az állatokra vonatkozik mint ol, vagy a mühelyekre is mint pl tojásrako, angora, stb ?
  • tonyr #6912
    köszi !!!
  • Maximus4
    Bekerült a FAQ-ba a tisztás!

Idéznék belőle,mert volt itt erről kérdés:

"A tölgy jobb oldalán már ott van 250 csillag.
    A jobb oldalon az tapasztalatot jelent, bölcsességet, nem a felhasznált csillagok számát jelöli. Mindenki megkapta az eddig elvégzett küldetéseiért, és a szintlépésekért a csillagokat utólagosan."

"A szintlépésért pedig: szinted száma mínusz 13.
    Egy példa: ha valaki 60. szinten van, neki 47 csillag jár érte.
    (A 13 onnan származik, hogy 14. szinttől van a tisztás, és onnantól jár szintenként 1 csillag, az első 13 szintre nem.)
    Szintlépéskor azonban 1 csillag jár!!!"
  • Gólya #6910
    milyen telhetetlenek is vagytok...
    nekem minden farmon csak két terület vált szabaddá
    a gazdaköri feladatokat igazából hanyagoltam...szóval van még mit pótolgatni:)

de nem izgat...amikor meglesz, meglesz...ha nem, akkor meg nem - ez játék
  • Maximus4
    1-et.
  • tonyr #6908
    van hir arrol h szintlépéskor hány db csillagot kapunk ?
  • zmeor
    fasza.. most csesztem el 50 birkagyapjút és 180 angórát
  • Maximus4
    "A jövő hét folyamán újabb küldetések érkeznek majd a gazdakörbe, amelyek teljesítésével még több csillagot szerezhettek majd, hogy a Bölcs tölgy kegyeiben járjatok."
  • Ironman2
    Köszi.Szegény arra nem gondolt hogy ez Maxinak lesz jo,mert népszerüsitjük a topikját az sg-n.Főoldalon lehet látni melyik az első 10 topik

• Ironman2
    Én csak 3-at sajnos
  • Alien69
    Na ez az. Nekem ez nem jött össze. Asszem 174 csillagocskát adott. Ráadásul pörgetésnél nincs is csillag, legalábbis, eddig nekem.