23542
-
csery84 #6942 Aztakúú, ez elég brutális.
8000 komló, , kb 8000 krumpli, ezeket nem termesztettem sokat, mert nem lehet olyan jó áron eladni (csak 4,5). akkor már inkább uborka, az is 2 óra, és 9-ért megy.
remélem végleges lesz, mert a licsitől még elég messze vagyok. :(
-
gettobuxa #6941 mármint a bahamát nem használod, vagy a pilótapontokat? :)
bahama arra jó, hogy ha még nincs kész a mezőgazdasági és az állattenyésztői kupád maxon, akkor az ottani terményekkel sokkal gyorsabban meg lehet csinálni, mert kurvadrága áron számolnak be mindent -
Ironman2 #6940 Sertéspék táblázat:
Müzlibár táblázat:
-
Ironman2 #6939 Tanyaházban mindenért TP is jár ezentúl a csp mellé,nemcsak a különleges megrendelésekkor mint eddig
-
Ironman2 #6938 Nem sokat vesztesz.Én már nem is használom azt,mert nagyon szarul oldották meg -
#6937 és a replöpontokat is má csak annyit ad szintlépéskor amennyi a szinted nem pedig a dupláját... sose jutok el bahamarára repülöpontokkal :( -
#6936 ezt a szart..
72 ről 73 ra fejlődésnél csak kb 300000 TP kell míg
73 ról 74 re kb 900000 TP...
kicsit drasztikus emelkedés.. -
Gólya #6935 belépéskor tudsz nyelvet választani - kiválasztod a németet és úgy lépsz be
városba be - gazdakörbe be és már választhatod is a feladatot -
#6934 És németen hogy tudok belépni? -
Gólya #6933 itt van a kis hamis
17. szinttől van paprika
-
Gólya #6932 a németen már tudod csinálni, magyarul a jövő héten
-
#6931 Ez a salátabár mikortól lesz? -
de ilyet öcsém de szemetek!! paprika persze ugye bahamarama 14 től asszem onnan van de olyan ritka aki eljutott erre fel azér jáár össz. 2 xxl láda háát erre mit mondjak? -
Ironman2 #6929 Uborka már nincs is a piacon ddd -
Gólya #6928 paprika hol termeszthető? elvesztettem a fonalat... -
#6927 Adj’ Isten gazdák.
Nagy népszerűségnek örvendett a titokzatos cserje, szinte minden gazdaságban fejlődött egy-egy különleges fa ezekből a korábbi akció alkalmával.
Azt a nagyszerű hírt van szerencsénk bejelenteni Nektek, hogy ezen a hétvégén újra megtalálhatjátok majd ezeket a csemetéket a gazdaboltban.
Előre láthatóan szombaton, azaz 2011.05.21.-én 10 órakor kerülnek újra játékba, és egészen 2011.05.23.-ig, azaz Hétfő 10 óráig van lehetőségetek megvásárolni ezeket.
A jó híreknek itt azonban még nincs vége.
Ebben az akcióban ugyanis a cserjékből nem más, mint akár egy
csillagbokor
is kifejlődhet.
Éppen jókor nem?
A csillagbokor egy alkalommal beszedhető, 1 db csillagot ajándékoz Nektek, termésideje 00:04 perc.
Onnantól kezdve a továbbiakban dekorációs elemként szolgál majd benneteket.
Sikeres " csemetézést " kíván
a Farmerama csapata
-
Ironman2 #6926 Amugy itt a salátabár feladatsor:
-
Ironman2 #6925 "A hétvégén valószínűleg küldhető ajándékként bekerül egy fa amely 5perc érés után 1 csillagot, valamint 50 tapasztalati pontot ad, majd dekorációvá változik."
pssszt! -
#6924 Ahogy nézem, a legtöbb ami kell, a ZAB. Abból rengeteg részbe KELL beadni. Amit eddig sikerült meg nézni, a zabból 9600 kellett volna. Komlóból az egyiknél pl 8000 a gyémánt rész, de több feladatba is kell komló, és kukorica is bőven.
-
#6923 Meg is van a 4. terület. De, hogy mennyibe került? Szerintem felesleges is kiszámolni! QRVA sok(K)ba. Pénzem 120E felett volt, most 66E, és aránylag sok terményem volt. Minden kisebből, ami mondjuk 3 óra alatt megtermelhető, minimum 1700, és bizony ez édes kevés volt! Egyik küldi 3 feladatába össz 10750 saláta kellett! Eszméletlen. De, legalább meg van csinálva. -
#6922 Kösz, hogy szóltál!
Viszont, tééényleg QRVA drága. Akkora mennyiségeket kérnek, hogy az már-már irreális. -
hpelte #6921 legalább megélénkül a piac egy kicsit -
Gólya #6920 jaja, csak ha esetleg valakinek nagyon sürgős:)
esetleg ha beruház némi csp-t még a nagy roham előtt:) -
hpelte #6919 állítólag jövő héttől ezek lesznek nálunk is -
Gólya #6918 ha beléptek a német oldalon, lehet csinálni az új gazdaköri feladatokat
kérnek pár dolgot...:D -
#6917 hamarosan 3 új küldetés sorozat érkezik, lehet az amiatt van most zavar az erőben -
#6916 na most meg már 1 orája kb a küldetésektöl eltüntek a csillagok.. WTF ? -
#6915 kösz, az nagyszerü lenne :D na majd kiprobálom ha lejár vmelyyik mühelyem :D -
#6914 Szerintem mindegyikre. -
#6913 erdei tisztáson az olak kb +10% tp, ez csak az állatokra vonatkozik mint ol, vagy a mühelyekre is mint pl tojásrako, angora, stb ? -
#6912 köszi !!! -
#6911 Bekerült a FAQ-ba a tisztás!
Idéznék belőle,mert volt itt erről kérdés:
"A tölgy jobb oldalán már ott van 250 csillag.
A jobb oldalon az tapasztalatot jelent, bölcsességet, nem a felhasznált csillagok számát jelöli. Mindenki megkapta az eddig elvégzett küldetéseiért, és a szintlépésekért a csillagokat utólagosan."
"A szintlépésért pedig: szinted száma mínusz 13.
Egy példa: ha valaki 60. szinten van, neki 47 csillag jár érte.
(A 13 onnan származik, hogy 14. szinttől van a tisztás, és onnantól jár szintenként 1 csillag, az első 13 szintre nem.)
Szintlépéskor azonban 1 csillag jár!!!" -
Gólya #6910 milyen telhetetlenek is vagytok...
nekem minden farmon csak két terület vált szabaddá
a gazdaköri feladatokat igazából hanyagoltam...szóval van még mit pótolgatni:)
de nem izgat...amikor meglesz, meglesz...ha nem, akkor meg nem - ez játék -
#6909 1-et. -
#6908 van hir arrol h szintlépéskor hány db csillagot kapunk ? -
#6907 fasza.. most csesztem el 50 birkagyapjút és 180 angórát -
#6906 "A jövő hét folyamán újabb küldetések érkeznek majd a gazdakörbe, amelyek teljesítésével még több csillagot szerezhettek majd, hogy a Bölcs tölgy kegyeiben járjatok." -
Ironman2 #6905 Köszi.Szegény arra nem gondolt hogy ez Maxinak lesz jo,mert népszerüsitjük a topikját az sg-n.Főoldalon lehet látni melyik az első 10 topik
-
Ironman2 #6904 Én csak 3-at sajnos -
#6903 Na ez az. Nekem ez nem jött össze. Asszem 174 csillagocskát adott. Ráadásul pörgetésnél nincs is csillag, legalábbis, eddig nekem.