Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca
Reggelt!
Grat Sedóóóóóóóóó! Meg vagyok sárgulva.

obasz gazda 27-es szinten 1 db szomszédot keres!

Maximus4
Nem,nyomdász vagyok,már 16 éve.
Majd pár hónap múlva talán tudok váltani más területre😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
telekomunikációnál melózol? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
okés

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Most dolgozom reggelig.Holnap délután átírom.
Amúgy meg gratula!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
<#eljen>

SHADOWEYES7
Max, 68-as lettem.

SitatiS
<#wow2>
Grat!
Nekem 80 sziget TP! 😊)

(Örülök,hogy tetszik nektek a traktor!) 😊
12 óra / 90 TP

Let the good times roll.

SHADOWEYES7
Végre valami értelmeset pörgettem! 😊

SHADOWEYES7
Köszi!

Feltelepítettem és a kék traki is ott vírít a farmon. 😊

Ez tetszik.Most már látszanak azok a dolgok is a piacon,amik nem elérhetõk,tehát 0 db van belõlük.Igy tudom hogy mit érdemes termeszteni.Egy sötét ikon jelzi mindennek a helyét

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szjuca
Köszi szépen! Meglett, jópofa. :-)

Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

eladásra vonatkozik

Az mit jelent hogy plusz 50 százalék csp,24 órán keresztül? Eladásra vonatkozik,vagy amit termelek,azt rögtön meg is veszi?

Ropi07
sziasztok

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Maximus4
Köszi szépen,és gratula a szintlépéshez!

SitatiS
Sziasztok farmerek!

Nem nagyon volt idõm mostanában idenézegetni,de utólagosan is szeretnék minden farmernek,topic olvasónak,sikerekben gazdag(nem csak a játékban.. 😛)boldog új évet kívánni!

Új év új hírek:
Szerezd meg Te is a kis kék traktort!
Bõvebben!

Én már kitettem,még nem tudom mit ad,de már megvan,jópofa! 😊
Max!
Szintet léptem,68-ra. 😊

Let the good times roll.

<#wave> - akkor kezdõdhet a kapálás😊

jaaa...😊
a hiv.fórumra értettem - máshol úgyis szóba kerül😊

SHADOWEYES7
Sziasztok gazdák!

3 napi meló után újra itthon.

szjuca
"mindenesetre a farmerama topicjaiban nem kell ilyesmit emlegetni..."

Erre írtam, hogy nemnem! Nem kell a farmerama topikjaiban ilyesmit emlegetni.

Okés?
<#wink>

???

szjuca
Kattints rá, mint mikor gratulálni kell, nézd meg a hõmérõjét. Lehet, hogy reumás lett a dereka és nem dolgozik rendesen!

szjuca
Reggelt!
Tuképpen nem jönnek rá szerintem sem, ha csere történik. Fõleg, ha probléma mentesen zajlik és késõbb a régi tulaj nem kezd el ugatni valamiért vagy az új.

Gólya!
<#ejnye1> Nemnem!

amiket eddig hallottam a többiektõl (bár ez nem most volt...úgy egy-két hónapja), annak alapján az iwiwest nem tudod folytatni - legjobb, ha újat kezdesz (valami jelszó meg egyéb azonosító-bajok vannak, bár gondolom, egyszerûen csak arról lehet szó, hogy az iwiw sem akarja kiengedni a kezébõl, amit már egyszer elcsípett)
de a hivatalos fórumon azért érdeklõdhetsz, hátha találtak valami megoldást már a dologra...

soo277
Hali all!én anno az IWIW en regeltem,de aza fos álandóan szarakodik!van arra lehetöség hogy, iwiw nélkül folytathassam a gémet?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Maximus4
Szerintem kitörölt a szomszédjai közül valaki.

szia!

itt is érdeklõdhetsz, elõfordul, hogy valakinek sok, ami van, vagy nincs ideje elegendõ

Bug.Frissitsd az oldalt

itt

és itt

489.ill. 572. hsz.

állítólag kipróbált és mûködik - én nem tudom, nekem nincs meg

mindenesetre a farmerama topicjaiban nem kell ilyesmit emlegetni...

Tuvok
Az mit jelent, ha a szomszédlistán egy régi szomszédomnál a "ló" átlátszóvá válik ?

Maximus4
Ez eddig rendben van,nekem is eszembe jutott,de ki jönne rá ha gazdát cserélt egy farm?

szjuca
Sziasztok!
Nem akarok ünneprontó lenni de:
Ezt olvassátok el farm elajándékozásátadás ügyben.

Maximus4
Mostanában nem nagyon volt.

Nem tud valaki valami jó kódot?
Sziasztok, látom, abba hagyja egyik társunk a játékot, szeretném megragadni az alkalmat hogyha, van olyan valaki, aki még abba akarja hagyni vagy tud, ilyenrõl szóljon nekem.
Ha kérhetem amióta mozgás sérült lettem sajnos, más elfoglaltságaim mellet elkezdtem játszani és nagyon megtetszet ez a játék, és a helyet hogy vesszenek, a farmok inkább gondoljanak rám és folytatom a játékot vele tovább, ha tud, ilyet valaki írjon privátba, köszönöm
Broafka
sziasztok, a farmomat már eladtam, további jó játékot minden kedves farmozónak

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

soo277
Ment 1 MÉL

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Broafka
sziasztok!
66-os vagyok, és úgy érzem ráuntam a játékra. Ha valakit érdekelne egy 66-os farm, akkor üzenjen itt rám privátban, és a részleteket (felhasználónév, jelszó, e-mail csere) majd megbeszéljük.
üdv: Broafka <-- ezen a néven vagyok fönt farmeraman is

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Maximus4
<#integet2>

Krszti1160
Sziasztok, Boldog Újévet minenkinek 😊 <#pias><#smile><#smile>
Pont egy helyem van üresen, majd igazolj vissza. 😊
kiesett 2 szomszédom, lehet jönni, akinél még van hely 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
A Shakes topik egy kicsit odébb van😄

neem van egy olyan karim amiben van gomba XD
Maximus4
És mit tudsz annyit fejleszteni?

Én meg mindig elköltöm fejlesztésre a lóvét

ne mérgelõdj...a kergémen 4! azaz négy db macsek figyel - igaz, nem adtam érte egy fillért se, de mikor már a negyediket forgattam, úgy öt percig nem igazán ismételtem magam...<#gun>