23542
-
Ironman2 #6982 "Farmarany ingyen!
Erre is lehetőség van.
Menj a városban a bankra. Ott az utolsó ikon a farmarany ingyen. Itt különböző ajánlatokat találsz. A cikk írásának pillanatában egy halom jó ajánlat van. Válaszd ki a radium social céget. Kattints a Featured offers: free gombra.
Itt ingyenes ajánlatok vannak, mindnél halványan ott van mit kell teljesíteni. Pl: a facebook fiókodhoz kell engedélyezned egy oldal hozzáférését. persze ez rejt magában némi kockázatot de később letilthatóak. Használjátok a google fordítóját ha nem értitek mi a feladat egy ajánlatnál. Megéri. " -
#6981 Üdv.
Akit érdekel néhány ajándék csillag:
farmerstars -
#6980 fórumon írták, ennyi kell összesen a 3 feladathoz
répa-2250 búza-13950 zab-13850 komló-10070 napraforgó-4000 kukorica-7350 krumpli-7400 cseresznye-300 tehéntej-57 tojás-95 repce-200 széna-1500 alma-300 eper-1550 búzavirág-2050 kókusz-1200 banán-950 licsi-300 uborka-2800 saláta-30475 kecsketej-75 paprika-800 olajbogyó-150 rókagomba-300 retek- 520 fokhagyma-450 csili-2750 -
#6979 Szia!
Elvileg ha teljesíted a fánál a + szomszédot,akkor igen,bár én addig még nem jutottam el. -
hpelte #6978 az a baj én meg már teljesítettem a pulcsisat és kb 120-130 ezerért vettem darabját -
#6977 Kiraktam a fás cumo előtt egy pulcsis cundert a piacra na mondom megszedem magam fainul erre mindenki szaré hugyé adja a fától kapottat így az életbe nem fogom eladni :(
Visszavenni meg nem fogom mert akkor bukok rajta. -
#6976 Sziasztok!
Szomszédokat akkor még lehet felvenni a 18 felett? :) -
hpelte #6975 én örülök neki, legalább megéri termelni és lehet piacozni is rendesen -
#6974 Azé az a 2 év erős túlzás. De, lehúzás, ez tény. Viszont azért adnak is ám! Szerszámos ládákat, szupertápot, nem keveset, és sorolhatnám. Bár az is igaz, hogy ettől még erős lenyúzás. -
#6973 Ez nem event,hanem gazdaköri feladat,amit nem kötelező megcsinálni! -
#6972 Hát ez az új event sorozat nem kicsit lehúzás adjál be mindent amit 2 év alatt összehoztál azt alig kapsz valamit :( -
#6971 Én nem a dizájnra törekedtem:) -
#6970 Mármint szupertáp az állatba, szupertrágya (bár ez szerencsére elég ritka) / permet meg a növénybe. -
hpelte #6969 azt én sem értem, hogy aratáskor minek kell kétszer kattintani, mivel csak egy opció van az aratás.. -
#6968 Huhh. Ez nagyon egyen farm. Az enyémen a fák direkt összevissza vannak, amolyan vegyes társulás, valahogy szerintem hangulatosabb, legalábbis számomra.
gettobuxa!
Nem azt nem látom, hogy megérett-e, hanem a gyors kattingatások következtében, ha mellémegy a kijelölés, akkor megy rá a permet vagy bele a szupertáp a szomszéd növénybe.
Miért nem lehet olyanra megcsinálni, hogy ha nyomom a Ctrl-t, akkor csak elég a betakarítható akármire kattintani, és leszedi, nem kell még egy felugró ablakban kattintani? -
Ironman2 #6967 Ja,azt én is megtaláltam már -
Gólya #6966 tisztás...hmmm...na persze...:DD -
hpelte #6965 zsíííír én holnap akarom az ólakat meg a műhelyeket átpakolni, alkalmazkodni kell az új igényekhez -
#6964 Így néz ki az én kis tisztásom:)
-
Gólya #6963 na ezt megnézem legközelebb - ezek szerint elkerülte a figyelmemet... -
#6962 Ez nem egészen így van.Aki szintet lépett,annál az online/offline gombnál van egy csillag és csak arra kell kattintani.A folyamatosan kinyíló panel engem is idegesít. -
Gólya #6961 viszont végig kell mindenkire kattintani, hogy tudd, ki lépett - ráadásul ha többen léptek egyszerre, ugyanúgy eltűnik a csillag, amikor egynek gratuláltál, tehát mindenképpen végig kell nézni mindenkit
és mi a fészkesnek van folyamatosan nyitva? bezárom, a következő belépésnél ugyanúgy nyitva van... -
#6960 1 előnye van ennek az új szomszédsávnak.ha van szintlépőd,akkor azt kijelzi a kettős nyíl mellett:) -
#6959 Én már rengeteg szupertápot elqrtam, jellemzően tök szar dologra, pl tyúk-nyúl etetése, mert közel rakták DIREKT ezt a lehetőséget, és bele is sétálok a csapdájukba. Jobban kell figyelni, ez van sajna.
Vagy még megoldás:
-
gettobuxa #6958 locsold meg, és ha eltűnik a vizes tábla a mező elől, akkor megérett :D -
#6957 Helló mindenki!
Azért hol kell sírni, ha azt szeretném, hogy betakarításkor elég legyen egyet kattintani a megérett akármire, ne kelljen 2x? Tök felesleges. Ez annyival nem gyorsítja fel a betakarítást, de egérkímélőbb lenne, és ha valami nem érett meg, nem kelt, nem született meg, és mellé kattintok, akkor nem permetezem le a repülővel és nem adok neki a "mindig hiány van belőle" szupertápból. -
Ironman2 #6956 Ha nem időkorlátos,akkor ok -
#6955 Ja, és a bahamán is van feladat, relative könnyűek eleinte. -
Gólya #6954 de nem vagy függő ugye te sem?
egyébként ebből a szempontból igazad van, csak most a salátától nem látok tovább -
hpelte #6953 a "hobby"farmomra szomszédokat keresek gazdanév: genefke szint : 36 -
#6952 A Bahama LÉT kérdés! A pilótapontokat is ésszel KELl beváltani, miután meg van a Bahama is. pl érdemes a sok TP-t adó fákra rá húzni. Akár az erdei tisztáson kirakott fákra is, persze ide NEm szabad pl alma fát rakni, az merő pazarlás. Egy négyes területen ad mondjuk egy nap, ha 4XL-s fa, 80 TP-t, ami vicc. Inkább más fa, vagy bármilyen állat. Habár, most sajna a köv. szint lépéshez kell nekem 736400 pont. LOL.
-
kalória #6951 :D
az aratógép ötlete nekem is megfordult a fejemben, de azt hiszem tegnap első lendülettel a durvább részét bedobáltam már - olyan áron is, hogy a magtárból vettem hozzá cuccot - elvégre csp van dögivel, úgyse költöm semmire alapon...
ma már megfontoltabb vagyok, a másik farmon vetegetek is. :) -
#6950 Neba, hát aki minél előbb össze hozza a fontos fa feladatokat, az relative, de nagy előnybe kerül. Nézd meg a piacot. Eleve +75%-on tud kirakni árút, azaz, több dologgal tud NYERESÉGESEN piacozni, vagy, a jelenleginél is nyereségesebben. Pl festékpaletta. Még ha 900-rt veszi is meg, ki tudja rakni 1050-rt. Ezen persze oltári kicsi a nyereség, de van pár looser, aki kirakja 600-rt. Pár ilyet már elfogtam. Ezen felül nyereséggel tud a magtár-piac viszonylatban IS gazdálkodni. Ergo, MINDEN pénzt megér, ezért is költöttem már el kb 150E-t, igaz, ez még csak arra volt elég, hogy felfele is elindulhassak. Az asszonynál meg most fogom ugyan ezt elkezdeni. -
Gólya #6949 nyugi, nekem a négy farmon megy az aratógép ma reggeltől - azóta gyártom a salátát ezerrel - nem, nem, nem vagyok függő,,,ááá, ki se találjon senki ilyet -
kalória #6948 Remélem tényleg nem időkorlátos (nem mintha mindezek ellenére tegnap óta nem dobálnám be a cuccokat, mint egy hülye - elvakítanak a csillagok :)) -
Gólya #6947 de hát emberek - ezek gazdaköri feladatok, ráadásul nem időkorlátosak...hova rohantok? -
hpelte #6946 sztem rájöttek, hogy senki nem teljesíti a megrendeléseket -
kalória #6945 Néztem nagyokat a követelményeken, de amikor megláttam a müzlibár 1200 kókuszdióját és 950 banánját, azon azért felnevettem, főleg miután nézelődtem a piacon, mennyiért tudnám megvenni ezeket... :D -
#6944 erre hajtok én is mivel az állatos csak igy lesz meg... 2 utolso szint... 7,4m .. -
#6943 ez jo hir ! :)