Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(A gazdakörbe fog vezetni benneteket.)
1. Hol a legénység?
Alig hiszel a szemednek, amikor megpillantod a kis lényecskét, aki rád bámul nagy fekete szemével (már ha az ott a szeme egyáltalán). Bárhol rejtõzködhetnek ûrlények a farmodon: ólakban, fákon, földeken. Betakarításkor könnyen rájuk bukkanhatsz! Ha teljesíted az összes feladatot, különleges adó-vevõt kapsz ajándékba, amellyel bármikor kapcsolatot teremthetsz a földönkívüliekkel!
Feladat: 10 Ûrlény
Jutalom: 1500 TP, 20 szupertrágya
Szükséges szint: 5
2. Gabonakörök.
Az ufók nyilván oda bújtak el, ahol a legjobban szórakozhatnak. És mit szeretnek a földönkívüliek igazán? Hát persze, gabonaköröket csinálni! Ha sok búzát termesztesz, aratáskor biztosan rábukkansz néhány ott rejtõzködõ kis zöld lényre!
Tipp: kivételesen a gazdaboltban is kapható a Búza.
Feladat: 1000 Búza
Jutalom: 1000 Tp, 10 szupertáp
3. Traktorozás.
Juhé, a kis lényeknek jobb a humoruk, mint gondoltuk volna! Elkötötték a traktort és most fel s alá rohangálnak vele a földjeiden. Gyorsan kapd el õket! Ha sikerül megbeszélni velük a dolgot, jobbra is fordíthatják az energiáikat: például segíthetnek a betakarításban.
Feladat: 20 Ûrlény
Jutalom: 3000 Tp, Aratógép 24 órára
4. Tankolás
Az ûrlényparancsnok gondterhelten jár-kel a repülõ csészealj elõtt és magában mormog valamit. Hallgasd csak! „Napforg üzany! Napforg üzany!" Fura nyelven beszél, az szentigaz. De ha megkéred, hogy „Kapcs ford!”, akkor lefordítja neked ómagyarra: napraforgót kér üzemanyagnak!
Tipp: a gazdaboltban különleges napraforgócsomag kapható!
Feladat: 1000 Napraforgó
Jutalom: 3000 Tp
5. Sétarepülés
Az ûrlényparancsnok most már tényleg kétségbe van esve. A legénységének nagy része még mindig sehol és a telihold igencsak közeleg, amikor muszáj útnak indulnia. „Ke meg leg!” könyörög és most már különleges tolmács nélkül is megérted, hogy arra kér, keresd meg a legénységét. Ha sikerrel jársz, sétarepülést tehetsz a repülõ csészealjon!
Feladat: 30 Ûrlény
Jutalom: 4000 Tp, 100 Pilótapont
6. Földönkívüli szerszámok
A repülõ csészealj közvetlenül a mûhely elõtt ért földet. Az ûrlények nem sokáig bírnak a kíváncsiságukkal és hamarosan egymás után beosonnak a mûhelybe, ahol jó nagy kavarodást okoznak. Remekül szórakoznak a primitív földi szerszámokkal és eszközökkel, amíg te a maradék ûrlényt hajkurászod. Ha kitombolták magukat, hálából neked ajándékoznak egy szerszámosládát!
Feladat: 40 Ûrlény
Jutalom: 5000 Tp, 1db XXL szerszámosláda
7. Nublon bolygó küldötte
Szinte az összes ûrlényt sikerült már összeszedned és az ûrhajó már majdnem indulásra kész. A parancsnok még egyszer ellenõrizni akarja az összes funkciót, többek között a tehéntranszportáló lézersugarat is. (Ez az egyik legfontosabb eszköz, ez nyilvánvaló.) Ha szállítasz néhány tehenet, cserébe megkapod Nublon bolygó küldöttét!
Feladat: 30 Tehén
Jutalom: 1 Nublon
Szükséges szint: 20
8. Tapasztalatcsere
Az ûrlényparancsnok igazán hálás a segítségedért! Amikor egy újabb csapat ûrlényt vezetsz vissza hozzá, azt mondja, rengeteget tanultak és tapasztaltak a Földön és cserébe a füledbe súg egy nagy titkot. Úgy érzed, hirtelen fény gyúl a fejedben és a homlokodra csapsz. „Hogy én erre nem gondoltam!” A következõ nap pedig minden betakarításkor 50%-kal több tapasztalatot szerzel!
Feladat: 50 Ûrlény
Jutalom: 50% -os Tp tábla 24 órára
9. Viszlát
Úgy tûnik, sikerül lassan az összes kis ûrlényt összeszedni. A legénység legélénkebb és legravaszabb tagjait kell még felkutatnod. Mostanában annyi idõt töltöttél az ûrlények között, hogy lassan jó barátokká váltatok. Most már sajnálod, hogy el kell menniük! Szerencsére megajándékoznak egy adó-vevõvel, amellyel bármikor felhívhatod õket!
Feladat: 60 Ûrlény
Jutalom: 3000 Tp, 1 UFÓ
A feladatok teljesítéséhez rendelkezésre álló idõ korlátlan: azaz a pajtából is teljesíthetõ, ami rendelkezésre áll.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
leszarom a konfigod...
egy most induló farm gyakorlatilag szakadtra keresheti magát, míg 50 felett már kissé lassú a dolog, 60-70 körül meg gyakorlatilag adtak a carnak egy jó nagy pofont<#gonosz3>#gonosz3>
(egyik farmon tegnap léptem 65. szintre...na ott szerintem már esélyem nincs)
"Január 12-én kezdõdik az ufo-event?
Ahogy megtudtuk, január 12-tõl ufó-event lesz a Farmeramaban.
Itt egy rövid szövegrészlet Nektek:
Ufo a városban. Január 12-tõl 18-ig kis földönkívüliek jönnek látogatóba. Sajnos a kis látogatók a landolásnál kiestek az ûrhajóból. A kapitány most kétségbeesetten keresi a csapatát. Segíts neki, sürget az idõ: holdtölte elõtt el kell hagynia az ufonak a földet. Gyûjtsd össze mindegyiküket, és kapsz egy ufo-antennát, aminek segítségével tartani tudod velük a kapcsolatot.
Az eventhez tartozó feladatsornak 9 szintje lesz.
Pontosabb információkat valószínûleg holnap találhattok a Hivatalos közleményekben."
Egy igazán jó hír számotokra:
A holnapi naptól (2011. január 12, körülbelül déli 12 órától) még egy okotok lesz örülni a szintlépésnek: minden szintlépés alkalmával 1 farmarannyal lesztek gazdagabbak.
A Farmerama csapata
Kiegészítés:
- Az 1 Farmarany csak a normál farmon történõ szintlépéskor íródik jóvá, a BAHAMARAMA szintlépéskor nem.
- Visszamenõleg az elért szintekért nem jár farmarany. Csak a mostantól elért újabb szintekért jár a farmarany."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Üdv Farmerek!
Újabb ól fejleszthetõ mostantól a mûhelyben, megérkezett a hódvár fejlesztése, a Hódfaüzem.
A fejlesztésrõl bõvebben😞2011.01.10.) egy új ólfejlesztéssel bõvült a mûhelyünk, lássuk miket lehet róla tudni.
Ebben a különleges Hódfaüzemben elsõ osztályú Darabolt fa állítható elõ a szorgalmas hódoknak köszönhetõen. A készterméket kérhetik a megrendelõk, illetve piacképes.
Sima alap ólra lehet csak ráhelyezni.
Be kell szerezned a következõ alapanyagokat:
* 14 fûrész
* 18 kalapács
* 360 fa
* 1000 szög
* 15 gépalkatrész
Szükséged van az etetéshez 1 tápra és 1 hódra. Minden egyes elõállított Darabolt fa után 270 TP-t kapsz, illetve 4 egység trágyát. A Darabolt fa piaci alapára 1050 csp.
A 74. szint elérése után építhetõ meg.
A termelési idõ:
táppal: 48 óra
vízzel: 38:24
szuper táppal: 24 óra
szuper táppal és vízzel: 19:12 óra
Let the good times roll.
legalább nem halok meg hülyén😊))
hogy tudod felmérni, hogy melyiken vagy? eladók alapján?
<#confused>#confused>
a lényeg nem is az, hogy miféle jószág, hanem hogy miért én érzem rosszul magam, amikor felzavarom...ugye nem vagyok függõ?<#whatever>#whatever><#fejvakaras>#fejvakaras>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
kialakul egy idõ után a játék ritmusa😊 nem olyan szörnyû...
néha már én is olyan "érdekesen" érzem magam😄
most meg, hogy ott a pocok a tábla miatt, szinte én érzem magam rosszul, hogy felverem, amikor épp azt a táblát kell lekaszálni vagy bevetni...<#whatever>#whatever><#nevetes1>#nevetes1>
most úgyis pótolgatom a kimaradt dolgokat - igen jól esik, hogy dupla mennyiség kerül a pajtába😊
napokban kínáltak egy igen jó farmot, írtam is a tulajnak, erre visszakérdez: hány farmom van? kérdem, akkor most ennek alapján dönt, hogy adja vagy nem? mondja: igen, úgy gondolta, mivel több jelentkezõ van...hát azért arról nem volt szó, hogy tender lesz kiírva...<#ijedt>#ijedt>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ma viszont az egyik farmon a pörgetés eredménye: 24 órán keresztül minden pajtába kerülõ dolgot duplán kapok...<#taps>#taps>
(kicsit sem vagyok függõ...)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ha egy-egy órára lehetne bérelni, lehet, ugyanannyira jönne ki a végösszeg, de amikor 100 Ft-ot adsz ki egy alkalommal, az mégis másképp fest (😄)
arról már ne is beszéljünk, hogy még 48 órán keresztül sem ül senki a játék mellett (mert igazán ugye akkor tudod kihasználni a gépet), hát még egy hónapig...
egy óra (esetleg kettõ) viszont egész más - abba pont belefér egy nagy betakarítás meg még esetleg egy rövidebb idejû vetés
de hát ha ez a többség óhaja...