23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #7022
    naná, hogy megveszi...hisz még 100 FA sincs:DDD
  • Maximus4
    Félreértesz.Nekem az a bajom,hogy miért nem 100 arany,miért csak 99:P
    Így bárki meg fogja venni
  • Gólya #7020
    ne mondd, hogy nem akartál...:DDD
  • Maximus4
    "Jön a nyár, a szorgos gazdáknak is kijár némi pihenés.

Hogy ez idő alatt ne fájjon a fejünk a gazdaság miatt, a Bölcs Tölgynél lehetőségetek van évente két hónap szabadságot elérni anélkül, hogy veszítenétek az aktivitáspontjaitokból.

Ez azonban még nem minden, a mai naptól a gazdaboltban 99 aranyért is megvásárolhatjátok a várva várt vakáció módot a Bölcs Tölgytől függetlenül.

A vásárlás után ez egy hónapig él majd."

Igen.Biztos 99 FA-ért akart mindenki vakáció módot.
  • vidu01
    Ma dupla TP napot tartok , úgy döntöttem. :) Remélem most sikerül 2x learatni a fákat azzal nagyot lehetne kaszálni, mindent eltelepítettem datolyával.
  • Alien69
    Szintlépéskor 1, azaz EGY csillag jár!!!
  • tonyr #7016
    a lényege h 10 embert kell meghivnod h kezdje el a játékot és jussanak el a 7es szintre.. vagy csinálsz 10 mail-t ill uj farmot...
  • Gólya #7015
    nyugi, egyelőre csak németül találod meg az új gazdaköri feladatokat - jövő héten lesz nálunk is az ígéret szerint
  • SHADOWEYES7
    marhára nem vagyok otthon ebben az új feladatokban
    hol találom ezeket?

bocsi de megint 1 hét után most van 3 szabadnapom,hogy gép közelben vagyok
    telefonon követem a topicot de a farmot nem tudom csinálni
  • Alien69

Franc a belüket! NEM enged egyszerre 2 feladatot, hogy degeljenek meg.
  • SHADOWEYES7
    De!
  • tonyr #7011
    nem arra gondolsz h uj embert meghivni jáccani ? mivel azért kapsz ajándékokat (tp/csp, fa, mokusok vagy mik) ha meghivott embereid elérnek egy szintig...
  • Alien69
    eL LEHET KEZDENI EGYSZERRE KÉT "küldetést" is?
  • SHADOWEYES7
    e-mail cím alapján hogyan keressek szomszédot?

vagy van a fórumon ilyen topic is a BP-on?

bocs a kérdésért
  • Krezga
    Majd nekem is átírhatod, léptem egyet, és kaptam érte egy csodás csillagot:)
  • Ironman2
    Húha! Akkor lehet hogy mégis el kéne mennem? Már igy is majdnem 100 kg vagyok
  • Gólya #7006
    csirkehúsleves, sült csirke Jamie-féle sült krumplival...a plusz kaják a csemetéknek: csikós tokány, tejfölös csirke, vadas marha, Raffaello-szelet
    csak vége lesz már ennek a félévnek egyszer...
  • Ironman2
    Amugy kösz a meghívást,de csak képzeletbeli vendég leszek nálatok,mert megyek majd este dolgozni jövő hét vasárnap ha minden igaz
  • Ironman2
    Nálunk most pulykahúsleves volt az ebéd,meg főtt zöldségeskrumpli grillcsirkecombbal,meg salátával.
  • Gólya #7003
    a húslevesben főtt paprikát senki nem szereti nálunk - minden más elfogy...de akkor jövő vasárnap jöhetsz, mert megint húsleves lesz (akkor a lány tiszteletére:D) és megint lesz paprika:)
  • gettobuxa
    mi négyen voltunk a családban, mindenki más zöldséget evett meg a levesből, semmi nem ment kárba :)
  • Ironman2
    Én nem értem? Már nem egy embertől hallottam hogy kidobja a levesből a zöldségeket,pedig én azt is szeretem
  • Maximus4
    Majd este tudom csak.
  • Gólya #6999
    te Maxi...most nézem, hogy szintet léptem a héten...javíts már ki...köszi!
  • Gólya #6998
    még megvan, amit a levesből kiszedtem a zöldségekkel - most szólj, míg ki nem dobom:DD
  • Ironman2

Paradicsomot szeretem.Paprikát csak főve eszek
  • Maximus4
    Nekem egy darab van a hűtőben,kell?:P
  • Ironman2
    Van valakinek paprikája?
  • Alien69
    Asszony szintet lépett. Egy nagy SEMMIT kapott érte, de csillagot TUTI nem!
    Én a Bahama-n léptem szintet, azért se semmitse. FAKK.
  • ToCsEk
    nem kell bocsánatot kérni, nem történt semmi
  • Gólya #6992
    nem adtam össze mindent, csak a salátánál az előző számot néztem, nem az utána következőt...(már a te összesítésednél)

hiába na, nem sokat aludtam - bocsi
  • ToCsEk
    amit bemásoltam szerintem pontos, nem mindent kell összeadni, régebben is írtam már
  • Gólya #6990
    pontosan - s onnan kezdve csak dekoráció
  • rikkcsicsi
    Hy
    Nekem lett 1 csillagfa!
    Az csak 1szer ad csillagot?
  • Gólya #6988
    itt lejjebb megtalálsz három táblázatot - ha az pontos, akkor nagyon nem elég, amiket írtál
    #6926. és #6940.
  • vidu01
    semmi, elnéztem. :)
  • vidu01
    Nem tudom ez mennyire pontos mert pl a 200 szénánál meg a 300 ubinál biztos hogy több kell. Saliból sem elég annyi.
  • Ironman2
    DDD.Nekem a babylonért most irt jóvá egy farmaranyat
  • Ironman2
    Nemtudom,még nem probáltam.Mindenki csak saját felelősségére probálja ki.Nem minden az ami látszik
  • fook
    működik , nem átverés ?