23542
-
Gólya #7022 naná, hogy megveszi...hisz még 100 FA sincs:DDD -
#7021 Félreértesz.Nekem az a bajom,hogy miért nem 100 arany,miért csak 99:P
Így bárki meg fogja venni -
Gólya #7020 ne mondd, hogy nem akartál...:DDD -
#7019 "Jön a nyár, a szorgos gazdáknak is kijár némi pihenés.
Hogy ez idő alatt ne fájjon a fejünk a gazdaság miatt, a Bölcs Tölgynél lehetőségetek van évente két hónap szabadságot elérni anélkül, hogy veszítenétek az aktivitáspontjaitokból.
Ez azonban még nem minden, a mai naptól a gazdaboltban 99 aranyért is megvásárolhatjátok a várva várt vakáció módot a Bölcs Tölgytől függetlenül.
A vásárlás után ez egy hónapig él majd."
Igen.Biztos 99 FA-ért akart mindenki vakáció módot.
-
vidu01 #7018 Ma dupla TP napot tartok , úgy döntöttem. :) Remélem most sikerül 2x learatni a fákat azzal nagyot lehetne kaszálni, mindent eltelepítettem datolyával. -
#7017 Szintlépéskor 1, azaz EGY csillag jár!!!
-
#7016 a lényege h 10 embert kell meghivnod h kezdje el a játékot és jussanak el a 7es szintre.. vagy csinálsz 10 mail-t ill uj farmot... -
Gólya #7015 nyugi, egyelőre csak németül találod meg az új gazdaköri feladatokat - jövő héten lesz nálunk is az ígéret szerint
-
#7014 marhára nem vagyok otthon ebben az új feladatokban
hol találom ezeket?
bocsi de megint 1 hét után most van 3 szabadnapom,hogy gép közelben vagyok
telefonon követem a topicot de a farmot nem tudom csinálni -
Franc a belüket! NEM enged egyszerre 2 feladatot, hogy degeljenek meg.
-
#7012 De! -
#7011 nem arra gondolsz h uj embert meghivni jáccani ? mivel azért kapsz ajándékokat (tp/csp, fa, mokusok vagy mik) ha meghivott embereid elérnek egy szintig... -
#7010 eL LEHET KEZDENI EGYSZERRE KÉT "küldetést" is? -
#7009 e-mail cím alapján hogyan keressek szomszédot?
vagy van a fórumon ilyen topic is a BP-on?
bocs a kérdésért -
#7008 Majd nekem is átírhatod, léptem egyet, és kaptam érte egy csodás csillagot:) -
Ironman2 #7007 Húha! Akkor lehet hogy mégis el kéne mennem? Már igy is majdnem 100 kg vagyok -
Gólya #7006 csirkehúsleves, sült csirke Jamie-féle sült krumplival...a plusz kaják a csemetéknek: csikós tokány, tejfölös csirke, vadas marha, Raffaello-szelet
csak vége lesz már ennek a félévnek egyszer... -
Ironman2 #7005 Amugy kösz a meghívást,de csak képzeletbeli vendég leszek nálatok,mert megyek majd este dolgozni jövő hét vasárnap ha minden igaz -
Ironman2 #7004 Nálunk most pulykahúsleves volt az ebéd,meg főtt zöldségeskrumpli grillcsirkecombbal,meg salátával.
-
Gólya #7003 a húslevesben főtt paprikát senki nem szereti nálunk - minden más elfogy...de akkor jövő vasárnap jöhetsz, mert megint húsleves lesz (akkor a lány tiszteletére:D) és megint lesz paprika:) -
gettobuxa #7002 mi négyen voltunk a családban, mindenki más zöldséget evett meg a levesből, semmi nem ment kárba :) -
Ironman2 #7001 Én nem értem? Már nem egy embertől hallottam hogy kidobja a levesből a zöldségeket,pedig én azt is szeretem -
#7000 Majd este tudom csak. -
Gólya #6999 te Maxi...most nézem, hogy szintet léptem a héten...javíts már ki...köszi! -
Gólya #6998 még megvan, amit a levesből kiszedtem a zöldségekkel - most szólj, míg ki nem dobom:DD -
Ironman2 #6997
Paradicsomot szeretem.Paprikát csak főve eszek -
#6996 Nekem egy darab van a hűtőben,kell?:P -
Ironman2 #6995 Van valakinek paprikája? -
#6994 Asszony szintet lépett. Egy nagy SEMMIT kapott érte, de csillagot TUTI nem!
Én a Bahama-n léptem szintet, azért se semmitse. FAKK.
-
#6993 nem kell bocsánatot kérni, nem történt semmi -
Gólya #6992 nem adtam össze mindent, csak a salátánál az előző számot néztem, nem az utána következőt...(már a te összesítésednél)
hiába na, nem sokat aludtam - bocsi -
#6991 amit bemásoltam szerintem pontos, nem mindent kell összeadni, régebben is írtam már -
Gólya #6990 pontosan - s onnan kezdve csak dekoráció -
rikkcsicsi #6989 Hy
Nekem lett 1 csillagfa!
Az csak 1szer ad csillagot?
-
Gólya #6988 itt lejjebb megtalálsz három táblázatot - ha az pontos, akkor nagyon nem elég, amiket írtál
#6926. és #6940. -
vidu01 #6987 semmi, elnéztem. :) -
vidu01 #6986 Nem tudom ez mennyire pontos mert pl a 200 szénánál meg a 300 ubinál biztos hogy több kell. Saliból sem elég annyi. -
Ironman2 #6985 DDD.Nekem a babylonért most irt jóvá egy farmaranyat -
Ironman2 #6984 Nemtudom,még nem probáltam.Mindenki csak saját felelősségére probálja ki.Nem minden az ami látszik -
#6983 működik , nem átverés ?