23542
-
#7062 müködik, de az event nem megy :D -
#7061 Ejj, én már leszedtem mindent, majd holnap reggel...:D -
#7060 hm az jo lenne épp mostanában lesz kész minden :D -
#7059 most ! :D
legalabbis ajajj gazdak van epp :) -
#7058 csak kérdés mikor :D -
#7057 Elvileg ma kezdődik az UFO-s event. -
Ironman2 #7056 Köszönöm a bókot! Ja az egy event? -
#7055 ugyan nem lényeg, ugyis elkölti mindenki a pénzét...
pl én nemsokára közel 30 lo, hal, méh és strucc olra a noé bárkájához :D -
#7054 Pékek gyöngye
Elérhető még egy feladatsor.
(tényleg kéne sok csp-t szereznem:)) -
#7053 Én nagyos kisstílű vagyok hozzátok képest:) 200k-nál több csp-m még sosem volt:D -
#7052 tegnp kecsketejböl 400k -t csináltam mivel akik 1,5x-ös vagy kevesebbért tették fel, megvettem majd adtam el 1,75x-ön... :D -
#7051 Kecsketejjel énis jó profitra tettem szert :) -
csery84 #7050 Az igen!
Jól bevásárolt, mikor még occsó vót
Kiváncsi leszek, hogy a másik 2 feladatot mikor teszik majd be.
Maxi: Bocs, elfelejtettem szólni, de azóta 69 és 67 lettem. Köszi!
Krezga: végleges feladatok, úgyhogy nem kell sietni vele. -
#7049 Ha bent marad véglegesen, akkor én szép nyugodtan megcsinálom, pénzráfordítás (csp) nélkül:) -
Ironman2 #7048 Vargakomyha event elindult.Bár én a felét már megcsináltam -
#7047 Ez a nem gyenge!
-
Gólya #7046 nézd meg a korábbi linkeket, egyből rájösz (#7034)
jön a gyereknapi event, ahhoz kell majd
mindenesetre megint kibukott az üzleti szellem - a salátás gazdaköri feladat a 4. szintnél bukik - már akinek nincs paprikája...márpedig sokaknak nincs... -
garfield5001 #7045 Miért fogyott el a kecske tej a piacról? -
#7044 vettem is 36 darabot kevesebb mint féláron :) -
#7043 Hát akkor nem gyengén rágyúrnak a terményekre megint :(
Már hiányoltam a lovaglóórákat hogy az minek van erre tessék mostmeg kell! -
Gólya #7042 a linkek neve direkt ezért az, ami
egyébként google a barátunk, ugyan elég "érdekesen" fordít, de a lényeg kihámozható - szerintem -
#7041 ezzel egy baj van hogy lengyel és nem értem -
Gólya #7040 jönnek az ufók
ezek teljesen beindultak... -
Gólya #7039 rémtermények, denevér
a szigeten termelhető növények
múzeum - korábbi eventekből megmaradt cuccok
hogy eventek lesznek, vagy gazdaköri feladatok, még nem tudni
mint ahogy azt sem, mikor lesznek - de a jelek szerint tervbe vették őket:) -
Gólya #7038 bár tudnék...sajna nyelvtehetetlenség vagyok:( -
Ironman2 #7037 ilyen jól tudsz németül? -
Ironman2 #7036 Jön az új Bahamás feladatsor: Tiki bár lesz a neve,7 szintből fog állni.És lesz teliholdas event:Brakula néven.(nem elirás!) 8 szintből fog állni,és csak teliholdkor lesz elérhető -
Gólya #7035 egy elfogadható fordítás hozzá:
Ujjé! Itt a vásár.. A mottója: mint nagymama idejében.
Itt kapható a legfinomabb palacsinta, mellette a tojájástojó területről származó friss tojás. Frissen tojták a tyúkok mindjárt a tésztába.
Saját készítésű kecskesajt. A vásári sajtkészítőnél a látogatók maguk fejik a kecskét, és készítenek a tejből sajtot. Aztán crepes készül kecskesajttal és fügével. Jaj de finom.
A gyereksminkelőnél a festőpaletták és pehelytollak segítségével a gyerek különleges lénnyé alakul át. Néhányan mindjárt a szellemvasúton is kísérthetnének.
Az egyik vásári bódéban a fonóhoz is ülhettek, és magatok készíthetitek a fonalat. Ehhez először is rengeteg birkagyapjúra van szükség.
Hurrá, pónilovaglás! A vidám lovacskákat minden gyerek imádja. Még akkor is, ha csak körbe mennek, a lovaglás csodás.
Sushi? Nem! A lápi póc nem a rizsbe kerül, hanem a nagy akváriumba. Nem simogatni, csak nézni. Tessék csak jönni!
Trüffelkrém mézzel! Ősrégi recept. Tessék csak tessék, kóstolják meg!
Egzotikus ételek a világ minden tájáról: A bódéban még strucctojásból készült óriáspalacsinta is kapható, mogyoróvajjal megkenve. Micsoda finomság!
Milyen lenne a vásár játékok és nyeremények nélkül? Hódfából és papagájtollakból szerencsekerék épült. Ki nem pörgetett még, ki szeretne még? -
Gólya #7034 gyereknapi event
valószínűleg hét végén -
#7033 Én júniusban pl 13 napig nem leszek internetközelben:)
amúgy ajjaj gazdák van. -
Ironman2 #7032 Szerintem ez nem akkora probléma.Nem a középkorban vagyunk.Manapság már mindenhol van internetelérés.Nem hiszem hogy valaki 1 honapig az erdőben piknikezne -
#7031 Ja,így már érthető:)
Nincs semmi "büntetés".Max annyi,ha ültetsz elgazosodik.Sőt.Ha egy jó darabig nem lépsz be,kapsz egy emailt,amibe felajánlanak x farmaranyat ha újra belépsz.De ezt nem tudom pontosan.Talán egy hónap.... -
#7030 Uhh, nagyon fáradt voltam, ezért jött ki ez az irdatlan fárasztó gondolat korábban... elnézést kérek érte.
(ami fent van, az oldalszám mellett és a kedvencek közé teszi.).
De a másik kérdés továbbra is kérdés, hogy ha hosszabb ideig nem nézek rá a farmomra, akkor az esetleges szomszédvesztésen kívül van más büntetés? Nekem nincs fake, általam generált szomszédom, és most csak ezért nem akarok generálni. A F.A.Q.-t pedig egyszer korábban átolvastam, de nem dereng, hogy részletezné ezt a kérdést. -
#7029 Ja nem szóltam , sg-n elakadás háromszög van :) -
#7028 gondolom jutalomcsillagok :) -
#7027 Milyen csillagokról beszélsz?:O -
#7026 És ha szimplán elküldöm magam szabadságra, akkor a szomszéd kihulláson kívül lesz valami hátrányom, vagy lesz valami következménye?
Mert a barátaim nem löknek ki, a spontán szomszédok meg nem hatnak meg, ha kilöknek; majd lesz helyettük másik.
Amúgy ebben a topic-.ban felszedett csillagot nem lehetne valahogy jóváírni ott? :-) -
#7025 Persze,hogy nem.Túl sok mindent nem kaptunk ingyen eddig se:( -
#7024 ?? azt hittem ez ingyenes sima funkció lesz... -
#7023 áááá :D sárga birkanyírót csak birkanyíróra lehet rakni ?