23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4

Szerintem csak dísz:)
  • PearlWide
    Sziasztok! Van a bölcs tölgyemen egy fészek, szerintetek mit keres ott?
  • Krezga
    Gondolom majd marha sok eper kell hozzá. Bár most eléggé lenulláztam magam mindenből, bele kell húznom megint a termelésbe:)
  • ToCsEk
    akkor lesd meg itt
  • Krezga
    Nem jön be a kép:(
  • ToCsEk

hamarosan lesz eper szezonra tekintetre eper event :D elvileg tavaly is volt
  • zmeor
    kiadó egy hely. 50-es felett

GM-Farmer
  • vidu01
    :)
  • grebber
    Nem nekem kell, én aranyat csak szupertápra költök mert a barikból jön a pénz.
  • Alien69
    Érdemes inkább mindent a piacon megvenni, és csak olyat FA-ért, amire nincs lehetőséged, mert nem vagy azon a szinten még. Így sokkal olcsóbban megúszható, már, ha minden áron meg akarod az adott event részt csinálni. :-D
  • Picar77
    nem, csak azt ami az adot szinthez kell amin vagy, ha ezüstön vagy akkor csak azt, ha aranynál tartasz akkor azt és igy tovább ^^
  • grebber
    Az eventeknél van olyan lehetőség,hogy fararanyért meglehet vásárolni a maradék tárgyakat!

Ez mire vonatkozik ? pl én csak az elsőból adtam be pár db-ot akkor ha FA-ért megveszem az összeset "megveszi" tehát gyémántig bezárólag?
  • Alien69
    Ahogy az elöttem szóló mondja, a CSILLAG MINDENT megér! Olyan előnyökhöz lehet jutni, mely igen is, komoly segítséget jelentenek. Ha megnézed pl mennyire felment a s*ar ára, rá jöhetnél. Nem régen még volt, hogy 0,05-rt ment el, meg ennél olcsóbban, ma meg 3 körül megveszik. :-DDD Ergo, érdemes csirkét tenyészteni, mert az hozza a legtöbb fekáliát egy nap. :-)))
  • Picar77
    hát szerintem sem az, de mivel kell a csillag , a csp meg már nem érdekel megcsinálom :D
  • Gólya #7088
    hát ez az űrlényoktatás...nem tudom, hogy vagytok vele, de nem nyerte el a tetszésem
    most néztem meg, pontosan mit lehet megszerezni az egyes szinteken...szerintem nem áll arányban megint a bedobandó és a nyerhető cucc - vagy csak én látom így?
    egyelőre úgy néz ki, ezt nem fogom megcsinálni - tp-ért dolgozik az ember eléggé, csp-t a piacon többet lehet szerezni a hiánycikkekkel, a többi meg...

mondjuk a másikban is ami nálam nyerő, az a 3. szint arany küldetésének nyereménye: a 12 órás gépek
  • Gólya #7087
    azt hiszem, igen
  • Krezga
    A Bölcs Tölgyön mindegy, hogy hogy megyek, végül mindent meg tudod csinálni?
  • Krezga
    A páva az király:D
  • zmeor
    amugy nem tudjátok, hogy ez az ufós lenne a gyereknapi event?

Mert pont ugyanazokat a terményeket kéri, mint a lejjebb lévő leírásban...
  • zmeor
    az nagyon jó lenne ha nem lenne külön pp és csp
  • ToCsEk
    majd kiderül idővel :) google fordító nem nagyon akart értelmes dolgot kihozni belőle :D
  • Ironman2
    Akkor megszünik a pálmapengő?
  • ToCsEk
    hamarosan beraknak egy új állatot: pávát, lvl54töl lesz elérhető
    meg lehet hogy egy közös pénz lesz a játékban.
  • zmeor
    nem is sajnálom a kis szintűeket..
    szépen szenvedjék fel magukat, ahogy én is és sokmindenki más is anno.

Akkor nem volt ennyi feladat orrba szájba..
  • Krezga
    A juharszirup és a neblunok kivételével mindegyikből van elég raktáron, szóval jó kis feladat, és a nyeremény sem rossz:)

Amúgy szerintem egyre többet kérnek már a feladatok, a kis szintűeknek kb semmi esélye.
  • ToCsEk
    kicsit számolgattam, remélem nem hiába :)
    nah szóval (2faladatros összesen):

1500 répa
    1200 búza
    1200 saláta
    1000 burgonya
    1000 eper
    1000 káposzta
    1000 kukorica
    1000 paradicsom
    1000 rebarbara
    1000 uborka
    800 dinnye
    800 szög
    500 áfonya
    300 fa
    227 űrlény
    200 juharszirup
    200 mandula
    200 olívabogyó
    150 narancs
    100 dió
    100 hagyma
    80 birsalma
    80 datolya
    80 narancs
    30 ló
    30 lovaglóóra
    30 méh
    30 méz
    30 tehén
    20 cseresznye
    20 körte
    20 szilva
    15 juh
    15 nyúl
    15 pehelytoll
    15 szarvasgomba
    5 disznó
    5 kacsa
    5 kecsketej
    5 pulyka
    5 tojás
    5 tyúk
    1 ásó

és hogy mit kapunk cserébe? (minden küldetés befejezése esetén)
    íme:

104900TP
    79600CSP
    110DB barkácsccucc
    73csillag
    15szupertrágya
    15szupertáp
    aratógép/vetőgép/állatgondozó - 12 órára
    űrlény matrica
    nublon farmer (8óra/45 Tp, 1*1 -es területigény)
    kék UFO (10 perc/ 8 Tp)

hajrá :D
  • Picar77
    hát szerintem itt senkinek se _D
    és 200 db kell belöle

amúgy már 72 vagyok átirsz majd Maxi ? köszi :D
  • Krezga
    Az komoly, akkor ahhoz még nincs sok közöm:D
  • Picar77
    ja már látom 77 szintől van olyan fa
    hát grat
  • Picar77
    2 helyre is kell juhar szirup, de az mi a fene ? :D
  • Krezga
    jaja, már megy az event.
  • Ironman2
    Nekem már jöttek fel ufok a mezőről..
  • Ironman2
    Megkékültek az ufok:

http://farmerama.flexsnake.info/?content=kkq&post=497
  • Picar77
    legaláb nem lesz unalmas a játék, márha nem olyan lesz amit csak farmarannyal lehet szerezni
    mert a főzőcukor/só gondolom vagy szomszédküldözgetős lesz vagy venni kell fa-ért
    kitelik tőlük...
  • Ironman2
    Ma kezdődik az UFO event,és 5 napig fog tartani.2 gazdaköri feladatsor lesz
  • Ironman2
    Kicsit fékezhetnének már
  • Ironman2
    Akkor mi lesz a piacon?
  • ToCsEk
    "Üdvözlet Gazdatársak!

Miután az olyannyira vágyott új földterületet birtokba vehettétek, ezúton szeretnénk bejelenteni nektek a következő nagy lépést a Farmerama világában: várhatóan két hónapon belül bekerül az új lehetőség a játékba: a termelés!

Ez lehetővé teszi számotokra, hogy feldolgozzátok a terményeiteket. Először egy pékség és egy lekvárüzem formájában.
    Ennél többet egyelőre nem mondhatunk nektek, de egy hamarosan megnyíló topikban várjuk tőletek a recept ötleteket, amik közül néhány be fog kerülni játékba. Gondolkozzatok, legyetek kreatívak, hátha pont a tiétek lesz az!

Ami fontos: minden sütemény receptnek tartalmaznia kell a sót, és minden lekvár receptnek a befőző cukrot!

A recepttárban természetesen kizárólag a leírásokat szeretnénk látni, a megbeszélésre vagy csevegésre külön részleget fogunk nyitni számotokra."
  • Picar77
    nekem még 5000 kell XD
  • Krezga
    Jah:) Akkor termelem tovább a salátát, már csak ezer kell és le tudom adni a 10.000-es mennyiséget:D