Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még 41 kell és vége..talán holnap estig meglesz
tonyr
nekem még 62 ufo kell... meglesz 2-3 nap alatt...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Ki az aki már teljesítette az UFO-s feladatokat? Nekem holnapra meg is lesz az összes

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Átírtam kedd éjfélig.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

de ha kedd éjfélig tart, akkor nem jó a visszaszámláló...

elég nagy valószínûsége van a 18-a éjfélnek, mert holdtölte 19-én lesz, akkorra kell befejezni, mert az a nap kell a szörnyeknek😊

írni kéne nekik, hogy nézzék az sg-t, ott van hivatalos visszaszámláló is 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Ez számomra sem világos.Remélem 18.-a éjfélig tart,mert akkor talán be tudom fejezni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maxi javítanál 56-ra? köszi!

egyébként ez az E:T-s event 17-e éjfélig tart vagy 18-a éjfélig?
én úgy értelmeztem a 12-18. között meghatározást, hogy a vége 18-a éjfél...vagy nem?

Maximus4
Mind a kettõt megcsináltam már.Most lettem kész a a két tojásos feladattal is.

zmeor
Te a gazdaköri küldetéseknél megcsináltál midnent már? Itt igazából az ilyen számomra értelmetlen Noé bárkája és Kisállatkert küldetésekre gondolok.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Meg az 50%-os tábla 1 napig.

zmeor
a legértelmesebb nyeremény az XXL láda sztem ufóknál

leszarom a konfigod...

szjuca
Igen, én is szívesen veszek mindent, amit ilyenkor adnak, illetve meg lehet szerezni.

Jó éjt mindenkinek, pihentessétek a derekatokat! Hihi

elég karcsú a határidõ... na mindegy, xp-t kapok bõven minden szinten, a "fõnyeremény" meg általában szar szokott lenni 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
szia... idegenek a földemen 😄
majdem függetlenség napja 2, csak ezek békések me hoztak tp-t ill minden jot 😄

Maximus4
Tudom,rajtad kívûl😊

SHADOWEYES7
Én is mondtam,hogy fasza lett! <#gonosz3><#conf><#confused>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Na végre,valakinek tetszik😊

szjuca
Sziasztok!
Klassz lett a topik új ruhája.
Látom, mindenki ufózik, én is természetesen, de ez a 3 nap még, háááát, remélem meg lesz. 6. feladatból 6 alien hiányzik.
Üdv mindenkinek, látom újak is vannak, nekik külön <#integet2>.

tonyr
akkor simán beleférsz 18-ig... rem én is.. kell az ufo a végén, bár az xxl-es láda is nagyon jol jött, ill a sok TP 😄

ok kössz
Maximus4
Ha jól emlékszem,az éttermi küldetés valamelyik feladata teljesítése után kapod meg.

zmeor
nekem már csak 54 és vége az egész eventnek.
utsó feladatot tolom.

leszarom a konfigod...

buttha szobrot honnan lehet szerezni?
tonyr
én is ott... már csak 100 ufo és meglesz minden... am a nubloni küldött vagy mi aranyos, mindig más jön át a csillagkapus teleporton 😄

Maximus4
Nincs mit😊

kösszi
maximus beirnád nekem is a szintemet 35 -vok és snowy97 -a nevem. köszi 😊
Maximus4
Tudom,már rég átírtam😊
Grat!

SHADOWEYES7
Max!

69-es lettem. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Nagy mázlista vagy😊Grat!

ma kicsit befogom a számat...

Maximus4
Õszinte részvétem😊

jáccik valaki a maffiozo.hu-n? 2-es szintü vok :-P - molnarbence97
zmeor
Amugy nemtom ti hogy vagytok vele, de engem marhára zavar, hogy nem lehet szimmetrikusan elrendezni a farmot

leszarom a konfigod...

Maximus4
Az gáz😞
Na mindegy,akkor így marad.Átírom a szövegdobozt😊

SHADOWEYES7
Úgy tudom flash-be nem lehet.

Maximus4
Köszi,de egy kis segítség elkelne,nem tudom,hogy kell pozicionálni a faq szöveget a bannerba😞
Vagy flash-be nem is lehet?

SHADOWEYES7
jó lett a banner Max! 😊

SHADOWEYES7
63 alatt nem lehet a szigetre jutni úgy tudom<#confused><#conf>

zmeor
Nem tudom, mi benne az érdekes?

Azt írják, hogy aki simán csak szintlépés után kap pilótapontot az valami 60valahányas szinten lép csak át.
De én nem csak szintlépés után kaptam PP-t

leszarom a konfigod...

SitatiS
<#wow2><#kerdes>

Let the good times roll.

Maximus4
Az érdekes!

zmeor
47-es szinttel ma átvettem a Bahamát! 😄

Itt a bizonyíték arra, hogy elég az ha megvan az összes pilótapont<#buck>

leszarom a konfigod...

yesssss! megvan a nagyvulkán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zmeor
nah 8as szintet nyomom ufóban 😊

leszarom a konfigod...

Zero07
alapszántóm csak föld és fa, rajta a 11%os mezõgazda kupa és 2 b@szott ûrlény.lehidallok

képfeltöltõrõl vagy csinálsz magadnak ide egy galériát - pl.

az én piacaimon a zab, kukorica, napraforgó megy - néha uborka, krumpli,de elenyészõ esetben

mindenesetre tegnap jól jártam a takarmánynövényekkel - kerestem egy kis pénzt😊

sztem most én is ráállok ezekre