23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    A megmaradt ufokkal mi lesz mert van egy csomó?
  • Krezga
    Nah, én is megcsinálta. Áhh, törölted az eddigieket? Pedig akkor jobban állnék:D
  • Maximus4
    Eddig 4-en töltötték ki:)
  • Picar77
    kész
  • Maximus4
    Nos.Elérkezettnek láttam az időt,hogy újra indítsak farmerama kvízt!Újra kezdjük,az eddigi 3 forduló törölve lett!

A szabályok:

-Az első "kérdéshez" írjátok oda az SG-n regisztrált neveteket,különben érvénytelennek veszem!
    -2 perc az idő limit!Csak én látom,hogy ki mennyi idő alatt lett kész!Értelem szerint azonos mennyiségű helyes válasz esetén az idő dönt!
    -2 hétig tart a kvíz,tehát Június 10.-én éjfélkor jár le.Azért eddig,mert így tudom biztosítani,hogy 2 hetente folyamatosan legyen kvíz,persze megfelelő érdeklődés mellett!

Az ajándékozás úgy megy mint eddig.Mindenkinek a lekiismeretére van bízva,hogy a nyertesnek küld a játékon belül azt amit kér.Remélem a résztvevők betartják ezt és sikeres lesz a játék!

A halloween naptár alatt megtaláljátok a kvízt!

Sok sikert kívánok mindenkinek!:)
  • Alien69
    Azért ne ess túlzásba. Ezt Te se gondolhatod komolyan. Arany bari egyből fehérért???
  • Maximus4
    "A lengyelek szerint hamarosan kibővül az éttermi megrendelés. De az is lehet ,hogy ez a korábban emlegetett ebéd nevű gazdaköri feladat.
    Tehát nézzük mik vannak az étlapon(vagyis mi kell a feladatba):
    1.feladat:Édeskömény(friss alapanyagokból sütött lepény).
    2.feladat Alacsony kalória tartalmú burgonya saláta és uborka saláta meg steak.
    3.feladat Svéd desszert eper és rebarbara torta.Tetején tejszínes krémmel?
    4.feladat Káposzta burgonya pürével.
    5.feladat Légy erős és karalábé! a nap jelszava az erőt adja a héjában sült burgonya darált hússal és töltött paprika darált hússal.
    6.feladat Francia hagymaleves sok-sok fokhagymával sütve és friss kenyérrel
    7.feladat Gombóc töltött brokkolival.
    8.feladat Az utolsó kérés:szállíts húsos spenótot ,naranccsal,és édesköményt salátával."
  • cspedro
    Úgy értem,lesz 4fehérből 1barna és annak ikertestvére például egy arany?Vagy az lehetetlen?
  • cspedro
    Na most jól jártam volt 42 szuper tápom és remélem sok birka lesz!Lehet amúgy 4 fehérből 1 arany is akár?

63 as lettem!
  • Ironman2
    Na én csak 3 gold-ot nem tudok már megcsinálni,a többit kivégeztem.Egyszerüen már legatyásodtam,mert mindent eladtam hogy legyen lóvém.Ufo az persze van annyi mint a dög.Hülyén csinálták meg az eventet.Piac meg tök üres,semmi értelme nincs már neki
  • Krezga
    nekem 4 fehér juhból 1 barna és egy csupasz lett.

Amúgy én is befejeztem az UFO-s eventet, kivéve, ahol a juhar kellett.
  • s4ny4b4
    És tényleg tart, 2 nyulam lett...
  • s4ny4b4
    Mindjárt kiderül, összeeresztettem 4 nyulat 4 butykossal...
  • Maximus4
    Szerintem elírták,30.-ig tart )
  • s4ny4b4
    A dátummal valami nem stimmel....
    Ha ma kezdődik, akkor nem 30. a vége?
    Vagy holnap kezdődik????
  • Maximus4
    "Üdv Farmerek!

A juhok és nyulak ma megkergültek, a kerge állatok helyett csupa ikerállat születik ma a tenyésztelepen! Az ikrek egy cseppet sem hasonlítanak egymásra, az egyik a szokásos öröklési szabályokat követi, a másik meglepetés! Tehát bármi lehet a ráadás állat!!!

Az akció ma 10 órától holnap (2011.05.31) 10 óráig fog tartani."
  • Gólya #7126
    egyet
  • Robi546
    üdv, jó reggelt mindenkinek! :)
    Azt szeretném kérdezni hogy szint lépéskor hány csillagot kapok ?? olyan csillagra gondolok amit fel lehet használni a Bölcs Tölgy fánál. :) Segítséget előre is köszönöm!
  • vidu01
    Én meg 60as szintű lettem, meglett a bahama sziget és az erdőt is sikerült teljesen kitisztázni köszönhetően az ufóknak.
  • gettobuxa
    na én végeztem :)
    a juharsziruposon kívül leszállítottam mindent. most jöhet a max áron való árusítás
  • ToCsEk
    biztos unlckolták ez erősebb trágyát. és használják is már
  • vidu01
    Tényleg miért nincs ganéj a piacon eddig 0,0akármennyi csp ért lehetett venni.
  • Ironman2
    Atyavilág!!!!!
  • g1397k
    kár lenne ha elveszne, de nekem elég a sajátom...
  • g1397k
    Hali gazdák!

Kár, hogy a piac ellentmond a piacgazdaság első számú alapvető szabályának: a piacot a kereslet-kinálat határozza meg, inkább lefelé kellene minimál árat meghatározni (a dömping árat tiltja a tv), mondjuk az alapár 50%nál nem lehet kisebb, felfelé viszont határ a csillagos ég: a kereslet-kinálat törvényei alapján: ha egy bizonyos árra nincs már kereslet úgyse fogják megvenni. :)
    Fura, hogy nincs trágya a piacon.

ui: HA VAN VALAKI AKI EL SZERETNÉ KEZDENI, ÉS ÉRDEKLI A GAME, DE NEM AKARJA ELŐLRŐL KEZDENI, VAN EGY 62-ES SZINTŰ FARMOM, 70K PÉNZ. FIDESZ FUNOK ELŐNYBEN: CSAK NARANCSFA VAN AZ EGÉSZ FARMON! :)))
  • Alien69
    Mé lenne? :-D Ha van is, MAX áron, nekem még csak 4,5-rt, de fél percig max.
  • Maximus4
    LOL

Nincs trágya a piacon!
  • Maximus4
    Még semmi.
  • zmeor
    mi hír a gyereknapi eventtel?
  • zmeor
    nah én meg végre a tölgyen unlockoltam a magasabb eladási árat..

most leállok a feladatokkal.. nyomom majd a termelést :)
  • Gólya #7112

nekem egy 50% tp sikerült ma reggel
  • ToCsEk
    reggel kipörgettem 100% terményt 1 napig, mákom van, adom el a kukoricát keményen :D
  • Maximus4
  • Krezga
    72-es lettem:)

Következő szinten már van hód, jeje:)
  • Maximus4
    Tudom,én is az vagyok.Csak most regelt ide.Ennyire még nem akartam belemerülni:D
  • Gólya #7107
    bocs a belevau, de ha vip, akkor tudja törölni és szerkeszteni itt is - nálam legalábbis működik:)
  • Maximus4
    Itt olyat nem lehet.Azt csak én tudom.Itt más rendszer van mint a hivataloson:)
  • PearlWide
    HOnnan látom a te válaszod? sry az OFF-ért, hol tudom törölni a hsz-eimet?
  • Maximus4
    A fejlécemben van egy privát felirat,arra kat és akkor nekem tudsz írni.Ne a topikot offoljuk szét:)
  • PearlWide
    Sziaaaa! :D
    Dejó,h itt vagy!
    kicsit szokatlan ez még nekem...
    A múltkori mod bannerről beszélnünk kellene