Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hagyd legutoljára, szedd le, mielõtt kilépsz a farmról és nem idegesít😊
Ne feledjétek, hogy holnap (2011. január 19.) ismét holdtölte van, így újra elindul a horror event. Az eventet elõreláthatólag 15:00 körül fogjuk elindítani - mint mindig, 24 órán keresztül fog a játékban maradni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Tartós kapcsolatra 😄 ha lehet 30, 40+ (de azért nem küldök el senkit 😉
Név: GM-Farmer
egyébként 146 ufóm van már pluszban. Remélem olyan 170 körül sikerül ma zárni
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mert amit találtam táblázatot az ezt nem írja le!
Next PC upgrade: 2022
Ne feledjétek az UFO-s event holnap, azaz 18-án éjfélkor véget ér!
A másik hir: minden fel nem használt UFO-ért (ami a feladatsor befejezése után megmarad a pajtában) kaptok majd a késõbbiekben 100 TP-t."
<#wave>#wave>
jó az, feljebb görgetem és már rendben is van..<#wink>#wink>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Megpróbálom valami scriptel lecserélni a betût vagy csak vastagabbra veszem.
A legjobb ha piacon veszel vagy a magtárban,de ott sokkal drágább.
A kisebbik lányom játszik a játékkal 7.-ik szinten van. A gond az, hogy a pajtában szerepel a zeller, és a burgonya de mind a kettõ mellett 0 (nulla) darab van, így nem lehet vetni belõle! Hogy lehet ez a problémát orvosolni, valaki segítsen!
Köszönöm szépen.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
na szóval...
csinálsz képet a játékról:
- a print screen gombbal - utána a paintben szerkesztés-beillesztés, majd mentés más néven (de jpg-ben)
vagy
- rákatt a játékban a virág ikonra, ott a látni akarom a farm képét szövegre, jobb klikk után kép mentése másként
itt kép beszúrása és bemásolod a mentett képet
(remélem, nem írtam hülyeséget - ez a háttér engem kicsit zavar)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
így kb 1:10-hez arányban "váltod be" + van rajta még kis veszteség.. de szûkös idõkben jól jön.
leszarom a konfigod...
1x1 = 2 -1 = 1
2x1 = 3 -1 = 2
2x2 = 5 -1 = 4
a -1 az az elültetés...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
én pl. a Fõzõfesztivál, és a Divatlap küldetést egyszerre kezdeném el.
Méz most 1000 felett van a piacon
amugy most várom a strucctojásosat.. arra gyûjtök
leszarom a konfigod...
Ha tp-t nézzük akkor 2x2 legyen szvsz.
amúgy figyeljetek mert most Happy Day van és csalóka, dupla TP-t ad minden aratásért a cuccos.
leszarom a konfigod...
ha terményt nézzük akko a 2x2-es.. tp-ben viszont most vettem észre ufo-s +50% tp-nél hogy a 2x1-es tök-re permetezéssel 108tp-t adott a 2x2-esre 162tp-t ha ezt elöre tudom akkor 2x1-eseket teszek erre az idöre, mivel akkor sokkal több tp jött volna, nem 10000.... bár igy akkor több permetezés is kellett volna, és nem érné meg lehet...
am nekem 2x2-es van az alap telken, az üres helyeken 2x1-es
hát amit most megéri az a pehelytol, birka gyapju meg a méz, ezeket veszik a küldetések miatt most, a többit nem igazán.
az Ufo-t meg remlem hamar átalakitják mert elég zavaro tudd lenni, meg ez az 5 perc 5 tp is elég nagy f...ság
()() (^^)
tojás ill angora -m van
a többi kell egyáltalán valahova ? pl a lovagloorát ki veszi meg ? mihez kell ? ill még jopárat nem tudom miért veszik meg...
vagy én nem látom a küldetést még ? pedig a tojásost ill angorást végigcsináltam...