Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eventórám kint van de az eventnövényt nem lelem 😞
nagggyon ügyes....egy szép fehér kép az összes, ami eddig megvan az eventbõl😊))

de van egy eventnaptár is, ahol megnézhetõk a betervezett eventek egy hónapra elõre - most hirtelen nem találom, de az is a hiv-on van😊

Maximus4
Például itt.Már napokkal elõtte lehet tudni,hogy mi jön,mert ugye külföldiek sokkal elõbb értesülnek mindenrõl mint mi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Hol látjátok ti ezeket hogy milyen event lesz?

Next PC upgrade: 2022

merjünk reménykedni?

vagy simán tudjuk be a söröknek az egészet?

SHADOWEYES7
<#buck>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nekem még az is messze van...összevissza eszek mindenfélét, de nem bírok haladni vele...
no de legalább még van programom az elkövetkezendõ 100-150 évre😄D

Maximus4
Én már 24 és félnél járok,szóval nekem már nem sok van hátra addig. <#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

egyébként - most meg nem mondom hirtelen, hogy hol - olvastam, hogy állítólag a sziget is 100 szintesre van betervezve...<#wow3>

jajj...minek néztem meg? most rémálmaim lesznek...<#nevetes1>

Maximus4
Emiatt nála kell reklamálni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

igen, elsõ futam: búza, tojás, 2. kecsketej, 3. a többi:9

egyébként...kapják be a ....vacsorát...😊)
a kecsketejért a tetején tudod mit ad? egy narancs tehenészetet...
(jó, mondjuk a "kisebbeknek" még talán elmegy, de én mit kezdjek vele? majd elküldöm valakinek ha egyszer még lesz cserenap...

Maximus4
Tudom,hogy annyi kell,csak azért szóltam,hogy ha valaki úgy járt mint én,akkor még van egy napja kb.,hogy termeljen egy keveset,mert nekem egy darab sem maradt és a piacon elég drága,hogy 65 darabot vegyek.Ha jól tudom,akkor ráadásul a 2. körhöz kell majd kecsketej,az elsõhöz még nem.

65 kell összesen...

kell még sima eper, búza, tojás, alma, körte, cseresznye, narancs és persze az eventnövény+felröppenõ

Maximus4
Kezdjetek el baromi gyorsan gyûjtögetni,vásárolgatni kecsketejet 😊
Én most adtam be az összeset a gazdaköribe 😞

grebber
Most fogok beadni egy kupához 40 ezer rózsát szóval 100% hogy olyan beadogatós cucc jön nemsokára ahova sok ezer rózsa kell majd!

ok

steam, origin: ACE_hun

szeva!
szombat-vasárnap nem leszek, nem tudok csatnint küldeni! 7fõn leszek csak! <#wave>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Közben megtaláltam.

Tudja valaki hogy hogyan lehet "elválni"? Annak idején küldtem ezüst esküvõi lugast, de az illetõvel már megszakadt a kapcsolat és most küldenék másnak. Hogy lehet?

én meg plusz területet...ülök a csillagokon, mint tyúkanyó a tojásokon😄

na ébredjünk fel😊))

egyelõre a hibákat nem képesek - vagy csak hosszabb idõ elteltével kijavítani

Én azt várom hogy gyémánt rekeszt majd lehet venni a tölgyön sok csillagért... volt egyszer egy ilyen terv.

félreérthetõ volt a fogalmazás...nem tippeket vártam, csak hangosan gondolkodtam😊

Mást nem nagyon lehet tenni szerintem a több felröppenõért.

túlhaladott dolog😊

tölgyön ki kell váltani a 300 csillagos rúnát és oda belepakolni a cuccot.

most már nekem is összejött az elsõ körre való...viszont sztem összességében nem több a felröppenõ, csak többfélére oszlik...tehát valószínû mindenbõl kevesebb lesz
lehet, "csipegetni" kellene valami felröppenõ-támogató cuccot...?😊

Nálam adogatja az érméket, eddig 99 db van. Szerintem ez független az eventektõl.
valószínû...tegnap kíváncsiságból belenéztem, volt összvissz 1, azaz egy db ilyen M6 érme...
kíváncsi vagyok, mennyire lesz gyakori a továbbiakban - ha folyamatosan fogják tolni az arcunkba az eventeket, akkor a farmmal együtt ezt a gazdakörit is végrendeletbe lehet majd foglalni😊

tonyr
kíváncsi vagyok hogy oldják meg a felreppenõkkel ha végzem vele - nem mostanában - akkor megszûnik a felreppenõ ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Köszönöm a válaszokat Gólya 😊
ha az "Akadályverseny"-re gondolsz, az állandó, igen

?
már mindjárt vége😊

az új gazdaköri állandó😊

Az új gazdaköribe a felröppenõsre nem írja akció csak most. akkor ez végleges?
grebber
Új felröppenõs beadogatós event van!

tonyr
Igazad van, bocsi...

A színesek csak a sima ólra pakolva mûkszenek.

a kutyaólat is meg kell szerezni, vagy "elég" az utolsó küldiben lévõ sárga ól? ez lerakható magában, vagy csak a sima ólra pakolva?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

egyébként ha jól számoltam, összesen 495 gumicsont és 8100 tûzcsapvirág kell

Itt

és itt:

Neked komolyan nehezedre esik felül a linkre kattintani?

tonyr
van info esetleg, hogy mennyi növény, ill felreppenõ kell ?

Maximus én a mili27-es farmomon 85ös lettem.Köszi <#buck>

Ready Player One

Alien69
Nekem is lett egy cicásom, de jött mellé sas, pocok, medve, mormota, megy egy csomó sallang. <#vigyor5>

jajj ne már...😊
én a mostanit annak könyvelem el, mert már nagyon régen nem sikerült a titokólból semmi új, tehát a cica most nekem kimondottan siker

egyébként is...a pohár nem félig üres, hanem félig tele van<#wave>

grebber
Volt valaha bárkinek is sikerélménye?

nos...a csoda ma is elmaradt...

tonyr
De az is különleges és sajnos az sincs...

nekem még mindig nincs pl. jávortanodám, rókám...bár még tíz ól beérésre vár, de nem nagyon bízom én sem benne, hogy ezekbõl bármelyik lesz - ha mégis, akkor az csodaszámba megy😊