23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Alien69
    Megérkezett a TV! Ja, nem, a TeVe! Illetve, telihód event!
  • Maximus4
    Teve 1
    Rá 15 percre:
    Teve 2

• Maximus4
    A teve a Bahamarama szigeten lesz elérhető.
    Várható érkezése: 2013.07.23. (kedd) 14 óra.

Ennek azonban feltétele van: a 6. kamrának nyitva kell lennie, és 25 aranybanánért ki kell váltanunk a megfelelő szobort!

Érési idő: 12 óra
    Táp alapanyaga: 5 gyep
    Tápkeverési idő: 8 perc
    Amit ad: 1 teve és 165 TP
    Ára a gazdaboltban: 8.000 Csp
    Kihelyezhető: kizárólag a Bahamaram szigeten
  • ACE
    Jah, nekem az event kész, uncsi, mindig ugyanaz...
  • Alien69
    no, mi van, mindenki nyaral? Egy bejegyzés se? Pedig új event is van, ugyibár.
  • tonyr #21972
    nekem lennének ötleteim:
    pl.: 1 szupertáp kell a tenyésztéshez, nem 20, hanem 40-50-60% eséllyel koborol oda plusz tenyészállat, a gyorsaratás is lehetne runa, stb...
  • tonyr #21971
    köszi, sajnos nincs kedvem máshol keresgélni a hireket :)
  • ACE
    Pont ezért nem tesznek semmit a fára, mert mindenkinél hegyekben áll a csillag, és semmi értelmesre nem lehet kiváltani. Vicc hogy 50-60 csillagot kell kiadni egy "második generációs" tenyészállatért, ami 20-30ezer CSP a piacon...
  • grebber
    Persze most már ömlesztik a csillagokat amikor már semmi értelmes és csak hegyekbe áll az 1000 csillag.
    Ki van ez találva.Ott is kerülhetne már valami új cucc a fára!
  • ACE
    Segítek: link
  • tonyr #21967
    na megint hazaérek munkából és... ismét kaptam 150 csillagot kb... mire ? no mindegy, egye fene elfogadom :)
  • grebber
    Mert itt egyszerűbb kérdezni,mint ott keresgélni az új infokat!
  • ACE
    Miért nem tudja egyikőtök sem olvasni a fórumot?

link
  • tonyr #21964
    Értem, csak úgy leállt magától, aha, persze... (ez az a két pozitiv szo ami egymás után negativot jelent) :)
    Hát végre volt olyan ami miadt felesleges volt kiváltani aratót, el kell venni ...
  • Maximus4
    Most olvastam,hogy az is leállt,mint sok minden más is,de már továbbították a problémát a fejlesztők felé :D
  • grebber
    Sajnos igen :(
  • tonyr #21961
    Már nincs nálam gyorsaratás... másnál is eltünt ?
  • BestCompany67
    Ma egész nap nem tudtam BAHAMA növényeket és fákat sem venni a gazdaboltban
    eddig a szigetről visszatérve ment ez a dolog,de ma nem
    Valakinek valami ötlete,hogy mit bénáztam el???
    Előre is köszönet
    ja és titokzatos ól: retró stucckarám hurrá megérte
  • gettobuxa
    ja, már megtaláltam :D
  • gettobuxa
    mostani titokzatos tenyészeten lehet vmi spécit (újat) nyerni? fórumon nem is írják, h event van...
  • tonyr #21957
    Én is kaptam banánokat, s ki is tudtam váltani a 4. területet ill a mombit (:
    Már csak a gorilla, ill a majomtenyésztési segítség van vissza, de azok ráérnek :)
  • Maximus4
    Amíg az adminok többek közt ilyen hozzászólásokat produkálnak,addig ne nagyon higgy nekik :D
    A viccet félretéve,itt pontosan le van írva,hogy 35 banán kell hozzá és szó sem esik FA-ról.
    Azt tudom hogy 40-ért vehető de a 7 szint engedélyezéséhez kell FA, adminok szerint is. A + jelre kattintva azt írja, hiába van meg a 40 aranybanán anélkül állítólag nem tudom aktíválni :(
  • jojo
    Bocs, hogy beleszólok, de a trágárkodás nem egy menő dolog a fórumon.
    Magyar vagyok, ki tudom fejezni szavakkal a gondolataimat, és ehhez nincs szükség obszcén szavakra.
    Számomra is bosszantó a játék, de a szabályokat ott hozzák, nekünk meg be kell tartani, vagy el kell felejteni, az egészet. Sokszor nekem is tele lesz vele a cipőm, de hát van panaszkönyv, ott bánatunkat elmesélhetjük szépen. Lehet csúnyán is beszélni azokon a fórumokon, de nagyon hamar kitiltás a vége, és nem véletlen.
    Törekedni kell a szép, tisztes bemondásokra, normálisan, megy az úgy is! :D
  • grebber
    Irigyelni tudlak csak,mert ezek szerint trágálkodást még az életbe nem hallottál.

• Maximus4
    Nem unod még?Mert én már baromira!

Minden hozzászólásodból fröcsög a szar,a fos a trágya.Nincs egy kulturált hozzászólásod .Ahogy Gólya is mondta,nem tartanak pisztolyt a fejedhez,hogy játsz.Hagyd abba a francba a játékot,mindenkinek jobb lenne.

Ráadásul hülyeségeket beszélsz,mert miért is kellene beadnod bármit ahhoz,hogy szintet lépj?Gazdaköri?Ja,erről szól a játék,hogy termelj,máshogy nem megy(?).Vedd meg a piacon.Ja,hogy semmi értelme a pénznek?Vagy mégis?

Tényleg hagyd abba ezt az örökös trágárkodást,lehet szidni a játékot,mert van miért,és ahogy azt más is teszi,de a te stílusod már túl megy minden határon!
  • grebber
    Ez az új bahama is csak arra jó hogy lesz nagy területet meg mombingenyó,csak közbe semmi másod nem ,mert az egész életedet be kell adni,hogy szintet léphess.

De mekkora fless már hogy 3 éve termelsz a szigeten és 2 perc alatt beadsz mindent azt kb minden nullázodik :(

Szar az egész
  • Maximus4
    Szerintem inkább aranybanánért.Azért nem mindegy :)

Jövőhéten 400 szintes lesz a sziget
    400 1,910,808,200 TP :P
    A 7. sort a bahamán csak 35 FA-ért lehet kiváltani, nem semmi :(
  • Maximus4
    Ma én is megkaptam a 45 banánt,úgyhogy másodszorra is (remélem utoljára) kiváltottam a 4. területet és a mombint
  • jojo
    Vaooo, megpanaszoltam a BAHAma szintemet, és korrekten kiszámolták a dolgokat, megkaptam a szilvát!!!! :D
    Ez egy jó nap!!!!!!
  • Gólya #21946
    nyugi mindig voltak és lesznek, akik nyolcvanszor kérdeznek, míg egyszer olvasnak
  • Gólya #21945
    mondom én hogy egyszer nagyon megverlek:)
    ha ennyire bosszant, mifenének csinálod? ki fog rád stukkert? passzold el a farmot és kész:)
  • Wootan
    Ezt inkább nem kommentálom, nincs kedvem flamelni :)

Egyébként kb. fél perc utánajárni a dolognak.

A régi bahamán 2milla tp azért nem 2 perc alatt jött össze, így nyilván jó lenne visszakapni, amit már egyszer elértem.
  • ACE
    Hogy egyesek még mindig nem tudják használni a feni menüsort... szegénységi bizonyítványt már párszor ki lehetett volna állítani... Ha tényleg 40-45 éves vagy, akkor sajnos kiöregedtél ebből a fórumból. 7 hsz-el lejjebb kellett volna csak elolvasnod, amit mások írtak...

Event halasztás
  • jojo
    Jelen pillanatban semmilyen event nem megy és nem is készülődik.

"Nyaralás Franciaországban" event. A kalendárium szerint előreláthatólag ma várható, de semmi egyebet nem látok róla! (július 10. - július 15.) Kösz!

Kész röhej ez a cég!
  • grebber
    Öreg vagyok én már bohócnak hogy ilyeneket nézegessek.
    Nem nagy eresztés ez az új bahama amúgy se!
  • Maximus4
    Nem igazán hiszem,hogy napi szinten követte volna a TP állását,és "atomelvetemült" lenne,de gondolom olvasta a hivatalost,és ahogy mindenki,te is megnézheted,hogy mennyi TP-d volt az átváltás előtt.
  • grebber
    Max az ilyen "atomelvetemültek" jelzik majd akik ezzel feküdtek keltek,hogy mennyi tpjük van és hol.Én konkrétan nagyon leszarom.
  • Wootan
    Jól megcsinálták ezt az átváltást :D

Átalakítás előtt 10.280.000 TP-n voltam bahamán, utána 111-es szintre tettek, ami az új táblázat szerint 8.373.000 TP.
    Ha normálisan, TP szerint váltanak át, 122es szinten kezdtem volna.

Na de elvileg javítják, csak jelezni kell nekik.