23542
-
Annyit megtehetnél,hogy leírod melyik résznél kaptál FA-t,hátha van más is aki próbálkozna. -
#7221 siker ! kaptam 7 FA-t... van olyan h 240fa :D -
#7220 köszi leszedtem, most tesztelem... :) -
#7219 Ha kell a program PM-ben elküldöm a linket. -
#7218 nem ártana nekem se pár FA... csak annyi h repüljek és baha-ra eljussak ... nincs kedvem csillagot áldozni rá :) -
#7217 Ha van kedve valakinek molyolni az ingyen farmarany szerzéssel a bankban,annak tudok adni egy programot.
A hivataloson ajánlották,14 napos trial,de van benne time reset is ami visszaállítja az időt és elölről kezdődik a 14 nap.Hide my IP a neve.
Röviden,ha elindítja az ember vagy angol vagy amerikai ip címet oszt ki.És így a bankban az ingyen farmaranyon belül a free résznél jóval több ajánlat van mint magyar ip címmel.Célszerű a játékba a program indítása után belépni.
Én tegnap próbáltam ki Dr. Oz online tesztjét kitölteni 19 FA-ért,de persze nem kaptam semmit:D -
Gólya #7216 semmi vész - túléltük
(mire jó a BP...) -
Ironman2 #7215 -
#7214 Elnézést kérek mindenkitől,de tőlem független okok miatt problémák voltak a fél topik képeit tartalmazó szerverrel!Most már remélem minden visszaáll a régibe:) -
#7213 Oh, az édesburgonyáig még simán el lehet jutni, aztán utána kicsit belassul a dolog.) -
vidu01 #7212 Szerintem jól van ez így, egy 5 feladatból álló gazdaköri megbízásban igenis legyen 1-2 arany gyémánt cél amihez nagyobb szint szükséges.
Kb 1 hete van bahamarama szigetem már közelítek a 8. szinthez. Amit idáig hallottam róla az alapján azt hittem nehezebb lesz de egyáltalán nem vészes a fejlődés.:) -
#7211 nem ugy gondoltam, a játékosok legnagyobb százaléka szerintem közelsincs olyan szinten hogy baharamájuk legyen ugy meg ugye szivas
de persze tudom hogy őket ez nem érdekelné csak én még reménykedek hátha :DD
tudom hogy felesleges de a remény hal meg utoljára -
#7210 Itt is beütöttek a farmerama-s hibák! -
Ironman2 #7209 Hova lett a háttér? -
#7208 Magas szinte szerinted mennyire érdeklik őket?SEMENNYIRE sem!!
Mostaniak között is van bőven ami pl 10 szintes de már 5. et nem lehet mert nincs cuccod. -
Csaje1984 #7207 mikor lesz a következő event? és mi lesz neve? mit kell teljesíteni benne? köszi -
#7206 én már nem hiszek senkinek..
gyereknapi eventből is egy nagy 0 lett, szal beszoptam.. hiába kell ez meg az a termény.. még mitnem -
#7205 NOOB :D -
#7204 hát baharamás cuccokat nem szoktak kérni, főleg hogy az csak jo magas szintől van...
de ki tudja -
#7203 ez valos ?
Sziasztok gazdák. Újabb event készülődik apák napja néven. Itt a feladatsor leírása:
1. Kora reggel ébredtél ma és eszedbe jutott, hogy ma van apák napja! Szerencsére apa még alszik. Papagájtollal díszített üdvözlőlapnak örülni fog.
2. Apa már felébredt és készíti a reggelit. Add át jókívánságaidat neki, és csomagold be az ebédjét. Ne felejtsd el a finom kakaót, amit annyira szeret.
3. Amíg apa dolgozik, készítsd el a vacsorát. Tudod jól, hogy a sertéscsülköt szereti káposztával. És mi illik hozzá? Burgonya, kenyér és persze a sör.
4. A vacsora finom volt, apa elégedett. Hálából mindenkit meghív sétálni, közben egy eperfagyira és …. italra.
5. Vége a napnak, megyünk aludni. Hagyjuk a szülőket nyugodtan egy üveg borral, sokat köszönhetünk nekik.
Ez által biztos kell:
Növények: káposzta, komló, burgonya, búza, eper,
Állatok: disznó
Baharamról: szőlő, papagájtoll, kakaóbab -
#7202 tárhely javitás gondolom :D -
#7201 Áhh, mi van a fórummal?, nem látok semmit. -
Ironman2 #7200
Én is szeretem a sört,de nem csavargok,és nem bulizok,és nem nőzök,hanem gépezek...xD -
Gólya #7199 hmmm...olyan negatív vagy...mi a baj?
-
#7198 Nem iszok ilyen keserű szarokat! Csak a gépemnek élek!Ső pia,se cigi se nők,se bulizás,se csavargás,csak a gép na meg sajnos a kötelező munka! -
Gólya #7197 úgy látom, a sört jobban szereted, mint a körhintát:D -
#7196 Gyereknap már lejárt szerintem kár volna az! -
Gólya #7195 ??? lemaradtam...erről volt szó korábban? nem gyereknapit emlegettek...valami vidámparkosat? -
#7194 Ha minden igaz,ma indul este 6-kor az apák napi event! -
#7193 Engem nem nagyon zavar ha nem forgatok semmit,nincs szükségem semmire.Bár a 120 ezres pénznek örülnék:) -
Gólya #7192 gondolod, nálam másként megy?
idétlen idők óta víz, car, egy kis bahama tp, egy kis csp - ennyi
úgy vannak vele, hogy nem ám elkényeztetni a népet, mert akkor nem fog örülni semminek:DDDD
(lásd lejjebb:D) -
#7191 Mázlista:)Én hetek óta semmit nem forgattam:( -
Gólya #7190 most, hogy visszaolvasok...tényleg:)
na akkor egy - mondjuk úgy, nem elégedetlenkedő hsz:) ma reggel a legelső farmomon csíptem egy aranylevelű fát jupppijéééé:D -
#7189 Igazad van,hogy néha tényleg sz@rakszik a játék.De kérdem én,és akkor mi van?Más is szokott néha elégedetlenkedni,de kitartunk,de neked nincs egy pozitív hozzászólásod,csak az megy,hogy ez milyen sz@r játék stb.Erre mondom azt,hogy nem muszáj játszani vele,hála istennek nem kötelező! -
Gólya #7188 költözött a BP - nyilván ennek a következményeit szenveded te is - és mások is -
#7187 Van is miért bőven! -
#7186 Te állandóan elégedetlenkedsz.Töröltesd a farmodat a francba és akkor le van tudva a gond!Jobbra lent a supporta kattintva megteheted! -
Ironman2 #7185 Ja.Az a hiba nálam is előjött -
#7184 Egyre okádékoabb mockos szarabb lesz ez a farmos foshalmaz!
Nemtudom mozgatni az olakat lerakni a fákat stb. CSak 76. frissités és vagy ki be lépkedés után.
-
#7183 Ezzel a csillagozással is nagy a gáz.
Kötelező olyanra elkúrni a továbblépés érdekében amire nem is lenne szükségem.:(