23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Csaje1984
    hol lehet venni a cuccost? mennyiért? hogyan? ;)
  • Alien69
    Asszonynak vettem a cuccost, plusz 10%-ot ír, ha ugyan úgy fizetek, és fizetésnél adja a kódot. De, hogy mire jó...
  • Csaje1984
    ide a név mellé hogyan lehet kiírni a gazdanevem, szintem? köszi
  • Csaje1984
    Nekem azt írta ki ezt a kódot elírták, vagy hibás. :( nem helyesen van írva a kód szerintem.
  • Gólya #7258
    úgy látom, csak megvetted:)
  • Alien69
    Foggalmam sincsen. Vásárláskor adja ki, és én se tudom felhasználni, de új belépő valszeg igen. Csak, honnan szerzek olyat? Csak kipróbálni, mit ad, ezért nem csinálok még egy regisztrációt. Ha valakinek sikerül beváltani, annak csal örülnék.
  • Maximus4
    Nekem sem működik:(
    Mit ad egyébként?
  • Alien69
    Próbálja ki valaki EZT a kódot, please:
    6SNT5E76
    Ha lehet, új belépő, de kaptam, és foggalmam sincs, mit kezdjek vele, mivel nem fogadja el nekem egyik accal sem.
  • Maximus4
    Elég legyen!Már a moderátor topikba lett szólva,majd ők intézkednek:(
    Fejezzük be a flémelést!
  • Ironman2
    7241-re irtam.kicsit felhuztam magamat bocs.Egyébként ha routeres ip cim van megadva az lehet hogy egyezik,de az kizárt dolog hogy 1 ugyanazon ip cimről küldjék a kommentet.Routeron keresztül csatlakozom a netre
  • Gólya #7252
    mármint az, hogy én mit mondtam? azt itt is elolvashatod, azért nem kell várni
    légy szíves válaszolj a kérdésemre...ez talán nem IP cím-függő
  • Ironman2
    Kis türelmet kérek tőletek,amig kiderül a dolog
  • Gólya #7250
    talán az öregség, talán az időváltozás teszi, de még mindig nem értem, konkrétan én mi rosszat szóltam?
  • Ironman2
    Ez hihetetlen.Nem igaz
  • Maximus4
    Én már megtettem és egyeznek az ip-k.
  • Ironman2
    Irok a moderátoroknak,az nem lehet hogy ugyanarról az ip cimről irjon valaki.Tényleg nem én vagyok az.
  • Gólya #7246
    velem mi bajod már megint?
    mi rosszat szóltam?
  • Ironman2
    Egész héten este dolgoztam 16-tól 01 óráig.Ő meg az első üzenetet este 18-kor irta amikor már javában melóztam.hogyis van ez? Mindegy,nem huzom fel magamat.Azért vannak a moderátorok hogy tisztázzák a dolgot.
  • Ironman2
    Most olvasom a komenteket.Ti tévedésben vagytok.Az nem az én regem.Kérd ki az sg-től hogy hasonlitsák össze az ip cimeket.Milyen alapon veszitek azt hogy én lennék az? Gólya te meg ha valamit irsz,akkor először tájékozódj légyszives.
  • Ironman2
    Szerintem rossz nevet irtál,ne is haragudj
  • Maximus4
    Az.Ha nem fejezi be marha gyorsan banlistára rakom a topikba aztán irkálhat ide ha akar:(
  • Gólya #7241
    ez a pékek gyöngye??????

hát...gratulálok
  • Maximus4
    Pont tőled nem várnám el az ilyen viselkedést ironman.
    Baromi nagyot csalódtam benned:(
  • Gólya #7239
    holnapután kiskedden...
    szállítandó: lekváros palacsinta
    kód: csak neked...kutyulimutyuli
  • Csaje1984
    sziasztok! mikor lesz a következő event? mit kell majd szállítani? köszi nincs most új kód?
  • Alien69
    Me parasztok, és hűlyék. Arra apellálnak (gondolom), hogy aki eddig is fizetett valamiért, az ez után is fog. De, aki csak hébe-hóba, tessék-lássék, azt megkörnyékezik egy ilyennel.
  • Gólya #7236
    hát ezt még én is megvenném...nekem miért nem ajánlgatnak ilyet?
  • Alien69
    Jávorszarvas kifutó, 1 házőrző, 1 szerszámos láda XXL, nagy tó (dísz), 3 napra farm munkások, 4 hét prémium tagság.
    „Mesterfarmer” exkluzív csomag, ára 1,99 EURO.
    EZ szerintem QRVA jó ajánlat. Sajna, asszony nem akar fizetni, ennek ellenére lehet, megveszem, ha nekem nem adja a nyomi rendszer.
  • Maximus4
    Pontosan tudja,hogy mi a dörgés,hiszen alreg:((((
  • Gólya #7233
    mi az a jó ajánlat?
    nálam eddig még csak a kereket ajánlotta a játék...na meg a farmarany-vásárlást...
  • Gólya #7232
    mi is innen tájékozódunk
    egyrészt magyarul, aztán németül, lengyelül, románul stb...
  • Alien69
    Franc a pofájukat. Az asszonynak van qrva jó ajánlata, nekem meg nem ad igaziból semmi kedvezményt, hanem vegyek prémium opciót normál áron. fakk nekik
  • Csaje1984
    sziasztok! mikor lesz a következő event? mit kell majd szállítani? köszi nincs most új kód?
  • tonyr #7229
    nem idokorlatosak
  • grebber
    Ezek a vega ,pékes meg műzlifalós feladatsorok meddig lesznek?
  • Maximus4
    Azt nem is néztem:)Akkor még hátha megkapom.
  • tonyr #7226
    alul oda van irva h mennyi idön belül adják a FA-t.. vhol 23 ora...
  • gettobuxa
    arany birkája van már valakinek? megéri rágyúrni? én 1 csillogóig jutottam eddig...
  • Maximus4
    Köszönjük!
  • tonyr #7223
    persze !
    7FA - sponsor pay - legfelsö iphone képnél facebook-on kellett engedélyezni
    13FA - peanut labs media - legfelsö 21 kérdéses kérdöiv
    megyek tovább már csak 1 FA kell és repülhetek ismet :D