23542
-
Csaje1984 #7262 hol lehet venni a cuccost? mennyiért? hogyan? ;) -
#7261 Asszonynak vettem a cuccost, plusz 10%-ot ír, ha ugyan úgy fizetek, és fizetésnél adja a kódot. De, hogy mire jó... -
Csaje1984 #7260 ide a név mellé hogyan lehet kiírni a gazdanevem, szintem? köszi -
Csaje1984 #7259 Nekem azt írta ki ezt a kódot elírták, vagy hibás. :( nem helyesen van írva a kód szerintem. -
Gólya #7258 úgy látom, csak megvetted:) -
#7257 Foggalmam sincsen. Vásárláskor adja ki, és én se tudom felhasználni, de új belépő valszeg igen. Csak, honnan szerzek olyat? Csak kipróbálni, mit ad, ezért nem csinálok még egy regisztrációt. Ha valakinek sikerül beváltani, annak csal örülnék. -
#7256 Nekem sem működik:(
Mit ad egyébként? -
#7255 Próbálja ki valaki EZT a kódot, please:
6SNT5E76
Ha lehet, új belépő, de kaptam, és foggalmam sincs, mit kezdjek vele, mivel nem fogadja el nekem egyik accal sem. -
#7254 Elég legyen!Már a moderátor topikba lett szólva,majd ők intézkednek:(
Fejezzük be a flémelést! -
Ironman2 #7253 7241-re irtam.kicsit felhuztam magamat bocs.Egyébként ha routeres ip cim van megadva az lehet hogy egyezik,de az kizárt dolog hogy 1 ugyanazon ip cimről küldjék a kommentet.Routeron keresztül csatlakozom a netre -
Gólya #7252 mármint az, hogy én mit mondtam? azt itt is elolvashatod, azért nem kell várni
légy szíves válaszolj a kérdésemre...ez talán nem IP cím-függő -
Ironman2 #7251 Kis türelmet kérek tőletek,amig kiderül a dolog -
Gólya #7250 talán az öregség, talán az időváltozás teszi, de még mindig nem értem, konkrétan én mi rosszat szóltam? -
Ironman2 #7249 Ez hihetetlen.Nem igaz -
#7248 Én már megtettem és egyeznek az ip-k. -
Ironman2 #7247 Irok a moderátoroknak,az nem lehet hogy ugyanarról az ip cimről irjon valaki.Tényleg nem én vagyok az. -
Gólya #7246 velem mi bajod már megint?
mi rosszat szóltam? -
Ironman2 #7245 Egész héten este dolgoztam 16-tól 01 óráig.Ő meg az első üzenetet este 18-kor irta amikor már javában melóztam.hogyis van ez? Mindegy,nem huzom fel magamat.Azért vannak a moderátorok hogy tisztázzák a dolgot. -
Ironman2 #7244 Most olvasom a komenteket.Ti tévedésben vagytok.Az nem az én regem.Kérd ki az sg-től hogy hasonlitsák össze az ip cimeket.Milyen alapon veszitek azt hogy én lennék az? Gólya te meg ha valamit irsz,akkor először tájékozódj légyszives. -
Ironman2 #7243 Szerintem rossz nevet irtál,ne is haragudj -
#7242 Az.Ha nem fejezi be marha gyorsan banlistára rakom a topikba aztán irkálhat ide ha akar:( -
Gólya #7241 ez a pékek gyöngye??????
hát...gratulálok -
#7240 Pont tőled nem várnám el az ilyen viselkedést ironman.
Baromi nagyot csalódtam benned:( -
Gólya #7239 holnapután kiskedden...
szállítandó: lekváros palacsinta
kód: csak neked...kutyulimutyuli -
Csaje1984 #7238 sziasztok! mikor lesz a következő event? mit kell majd szállítani? köszi nincs most új kód?
-
#7237 Me parasztok, és hűlyék. Arra apellálnak (gondolom), hogy aki eddig is fizetett valamiért, az ez után is fog. De, aki csak hébe-hóba, tessék-lássék, azt megkörnyékezik egy ilyennel. -
Gólya #7236 hát ezt még én is megvenném...nekem miért nem ajánlgatnak ilyet? -
#7235 Jávorszarvas kifutó, 1 házőrző, 1 szerszámos láda XXL, nagy tó (dísz), 3 napra farm munkások, 4 hét prémium tagság.
„Mesterfarmer” exkluzív csomag, ára 1,99 EURO.
EZ szerintem QRVA jó ajánlat. Sajna, asszony nem akar fizetni, ennek ellenére lehet, megveszem, ha nekem nem adja a nyomi rendszer. -
#7234 Pontosan tudja,hogy mi a dörgés,hiszen alreg:(((( -
Gólya #7233 mi az a jó ajánlat?
nálam eddig még csak a kereket ajánlotta a játék...na meg a farmarany-vásárlást... -
Gólya #7232 mi is innen tájékozódunk
egyrészt magyarul, aztán németül, lengyelül, románul stb... -
#7231 Franc a pofájukat. Az asszonynak van qrva jó ajánlata, nekem meg nem ad igaziból semmi kedvezményt, hanem vegyek prémium opciót normál áron. fakk nekik
-
Csaje1984 #7230 sziasztok! mikor lesz a következő event? mit kell majd szállítani? köszi nincs most új kód? -
#7229 nem idokorlatosak -
#7228 Ezek a vega ,pékes meg műzlifalós feladatsorok meddig lesznek? -
#7227 Azt nem is néztem:)Akkor még hátha megkapom. -
#7226 alul oda van irva h mennyi idön belül adják a FA-t.. vhol 23 ora... -
gettobuxa #7225 arany birkája van már valakinek? megéri rágyúrni? én 1 csillogóig jutottam eddig... -
#7224 Köszönjük! -
#7223 persze !
7FA - sponsor pay - legfelsö iphone képnél facebook-on kellett engedélyezni
13FA - peanut labs media - legfelsö 21 kérdéses kérdöiv
megyek tovább már csak 1 FA kell és repülhetek ismet :D