23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Szintén zenész:)Már van 10 ezer salátám és búzám.Most megy a répa:)
    Persze mindent locsolok is,mert most az sem fogy 1 hónapig:)
  • tonyr #7303
    legjobb, nekem persze nem ajánl fel értelmes dolgot a hirdetöplakát, de vehetnék 2000csp-t 2ojroért.. ez ám az üzlet... inkább nem is fejtem ki véleményem...
    most nekem is van pár napos aratom, me befejeztem a barigyapjus küldit és a végén 3,5 napos aratot/állatgondozot adott... most nyomatom 1000el a 5-10-45 perces növényeket :D
  • Maximus4
    Sokan arra esküsznek,hogy elég ha "csak" a megrendelőket szolgálod ki és dől a pénz.Persze az ültetés nélkül nem megy:)
    Az előbb elfelejtettem,hogy most rákkatantam a szigetre is az 1 heti aratógép miatt:D
  • tonyr #7301
    hát igen, nekem végülis bejön a sziget, a küldetések miatt megéri, de ha meloba kell menni akkor felesleges ültetni... állatokat viszont megéri hisz még nincs kész a kupám és egzotik állatkákat megéri bepakolni...
  • tonyr #7300
    na meg... kevés a ppengö, de sok a csp, akkor veszek egzotikus cuccokat piacon, majd ujra eladom :) hisz csp-ért veszem meg de ha elkel akkor pp-t kapok, igaz 10ed annyit, de a kis pénz is sok a szigeten :D
  • Maximus4
    Pedig nem fog megmaradni.Kíváncsi vagyok,hogy fogják összevonni.
    Amúgy engem továbbra sem mozgat meg a sziget.Van egy pár fám amit naponta learatok,de ennyi.
  • tonyr #7298
    ja akkor lehet h köze van hozzá...
    am végre eljutottam bahamara-ra :)
    de nagy világválság van a szigeten... DE jo lenne ha megmaradna a pálmapengö, és legalább nehéz küzdeni h legyen pénz erre-arra :D
  • Maximus4
    Nekem nincs.680 csillagom van ott,ahol neked 725.
  • tonyr #7296
    ja nektek nincs ott pipike ?
  • Maximus4
    Gondolom a bölcs tölgy csillagai miatt van.
  • tonyr #7294
    pipi:
  • Maximus4
    Na ezt most hogyan?:)
  • Picar77
    képet :D
  • tonyr #7289
    lett egy sárga madárkám a tölgy-ön, olyan cukii hogy belehalooook :D
  • tonyr #7288
    hát igen, am szerintem azért is vezették be ezeket a vásárlásokat ilyen olcson, mivel ök is rájöttek h a nagy lové a kis árban van, hisz igy sokkal több ember fog befizetni...
  • Maximus4
    Ahhoz képest mit ad,szerintem nem vészes az ára.
    Azért az vicc,hogy 3x barkácscucc is ennyi:)
  • tonyr #7286
    legjobb :D
  • Maximus4
    550 FT,1,99 euro:)
  • tonyr #7284
    mennyiért ? 2-5 ojro ? :)
  • Maximus4
    A városban az ajándékdoboz fölött szokta váltogatni,de ki kell fogni.Eddig nem nagyon adta be ezt nekem.
  • zmeor
    ezt hol lehet igénybe venni?
  • Maximus4
    Végre sikerült,bár nem a paypal-on keresztül:D

• Maximus4
    Én tudom csak kiírni.
  • Csaje1984
    név mellé hogyan lehet kiírni a gazdanevem, szintem? köszi
  • Alien69
    Válts böngészőt.
  • Maximus4
    De először 4 napja használtam,azóta nem.Most a farmon belül akartam fizetni és ez a "Your account access is limited fogad:(
  • Ironman2
    Köszi azért a segitséget!
  • Alien69
    Lehet, elérted a napi limited. Tehát, ha pl be lett állítva egy napi max limit, akkor így, ebben a formában nem tudsz lépni, csak ha netbankolsz, és át állítod, de, azt nem tom, hogy ha most át állítod, mikor lép életbe.
  • Maximus4
    Valaki nem ért a paypal-hoz?:((
    Egyszer már rendeltem azon keresztül,de most ez a nyűgje:
    "Your account access is limited"
    Már feltöltöttem a személyim és egy közüzemi számlát,mert elvileg az kell még hozzá,de már órák óta in progress van mindkettőnél és így nem tudok semmit csinálni.
  • SHADOWEYES7
    Ip eleji eggyezés van valóban,a vége dinamikusan változik de a regsztrált napon tényleg nem egyezett most részletesen vissza néztem.
    Sorry ha megtévesztettem valakit.
  • Maximus4
  • Ironman2
    Okés főnök! No problem!
  • Maximus4
    PM-be elintéztem ironman-el a tévedésemet,tényleg nem az ő alrege akire gondoltam!

Itt is bocsánatot kérek tőled és szeretném ha minden maradna a régiben!Sajnálom:(
  • Gólya #7269
    húúú...teljesen lázba jöttem...:DD
    mi várt ma reggel? egy hónapig mindhárom gép 4200 Ft-ért...
    nagyon erősen gondolkozok...lehet, mégis lesz paypal-em?:)
  • Csaje1984
    név mellé hogyan lehet kiírni a gazdanevem, szintem? köszi
  • csabicsabi
    Az a kód annak lesz jó aki még nem vásárolt farmaranyat.Ha azt megadja kap kedvezményt. :-)
  • Ropi07
    Sziasztok
    Nagyon rég jártam már itt
    Szint:56
  • Gólya #7265
    ha tényleg tudsz olvasni, akkor az ajánlott linken választ kapsz a kérdésre
    hogy még mindig nem érted, az meg téged jellemez
  • Csaje1984
    ilyet inkább ne kérdezz ,mert téged jellemez milyen vagy. tudd meg tudok olvasni ! látom vette ,csak azt nem tudom hol???
  • Gólya #7263
    tudsz olvasni ugye? #17232.