Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szülinapos birka ólnak eléggé durva "ára+ van
Extra barit ?? Nem tudom milyen barika lehet ,mert most a juh ára a béka seggénél van. HA még több lesz a piacon még jobban csökken az áruk. Kinek adjuk el ??
Nem jobb lett volna a meglévõ állatokat ,és terményeket ,bedobálni valami extra ajándékért ?? HA már szülinap durranjon nagyot.
A játék készítõi oda figyelhettek volna ,hogy izgalmasá tegyék a játékot.
TAlán jelezni kellene valahogy nekik ,és átgondolnák.

Maximus4
Nem szivatlak!Neked köszönhetõen már 2 és felet megcsináltam😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Na jól van!Már megint kaptam egy 1500-ast😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Ne szívass most nem is küldtem,már nem engedi!<#nevetes1>

Let the good times roll.

De jó hogy nem ma kezdtem a játékot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

úgy tûnik, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal...

mint írtam elõbb, 57. szinten van 1900 kalóriás tortám, amit ajándékba küldhetek, itt pedig azt idézed a hiv. oldalról, hogy csak a 70. szinttõl van...

Maximus4
Ezt,hogy csinálod????
Most kaptam tõled egy 1500-ast!

Pedig most nagyon szükségem van barkácscuccokra.Mindegy,felõlem küldjetek tortákat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SitatiS
Ez vicces..2x küldtem 1500kal-os sütit,és 1x barkácsmotyót,de 110-es nincs is 😄

A tortákat, vagy a darabjaikat csak az 5. szint után tudod küldeni a szomszédoknak vagy a baráti listádon szereplõknek. A küldhetõ sütik szintekhez vannak kötve:
5. szinttõl 500 kalóriás
15. szinttõl 800 kalóriás
25. szinttõl 1100 kalóriás
50. szinttõl 1500 kalóriás
70. szinttõl 1900 kalóriás (forrás: német hivatalos)

Let the good times roll.

na igen...

szólhattak volna, hogy most társasjátékot fogunk játszani😊

hát ha ez így marad, akkor ezzel bizony nem fognak nyulat...

amit eddig okosodtam: csak úgy jutunk tortához, ha a szomszéd/barát küld

DE

az sem mindegy, milyen szintû a szomszéd...

44-es szintû ismerõs írta, õ csak 1500 kalóriást tud max. küldeni - én az 57-es szinttel 1900 kalóriást

na most, van egy viszonylag kezdõ csapat (elõfordulhat ugye), akkor megszívták - sose lesz elég kalória, vagy ki tudja mikor?

ezért kár volt reggel elhanyagolnom az aratást

Maximus4
Ja és az alsó csíkon pedig az összes játékos össz torta növekedést lehet látni.Ha megtelik akkor mindenki kap valami extra dolgot!

Maximus4
Nem.Extra TP-t és extra mennyiségû barit kapsz érte!

Szóval,én arra gondoltam,hogy össze kellene fognunk valahogy nekünk SG-seknek,hogy tutira megkapjuk az ajándékokat.Egymásnak küldözgetni,stb.

Mi lesz a birka ólaknál ? Én ott sem kaptam semmit 😞 JA de ,, hidegrázást ,hogy vártam valami frankó dologra ,és kaptunk egy nagy semmit.
Lehet ,hogy a barkács cuccal jobban járunk ha azt kapunk ?? Azzal ólakat fejleszthetünk.

Maximus4
Elõször egy barkácscuccot,aztán egy 110 kalóriás sütit😊
De én már csak holnap tudok küldeni😞

ahhoz képest amekkora várakozás elõzte meg, eddig eléggé gyengére sikerült
SitatiS
Sziasztok! 😊

Elég érdekes ez az ajándékozás téma,ugyanis,egy szomszédnak tudok küldeni bármit,de másnak csak kiírja "ezt meg ezt küldtél ennek a gazdának..",de nem vonódik le a mennyiségbõl,már kiléptem,aztán vissza de ugyan az..
Max mit kaptál tõlem??

Let the good times roll.

Maximus4
Ja és ne feledjétek a szülinapi birkaólat!

Maximus4
Egyetértek.Ha csak ennyi marad ez elég gyenge eresztés.Túlságosan nem erõltettek meg magukat.

Akkor most csak ajándékozással jönnek a kalóriák?

Az elõjelek alapján eddig ez a leggyengébb feladatsor amit produkáltak. Akinek jó sok pénze van az eredményes ,és büszke lesz. Sok FA vásárol ,és azon sok sok édességet.
Azt hiszem nem fog különösebben a géphez kötni ez a játék 😞
HA lehetne , terményeket ,állatokat bedobálni mint eddig a többi feladatnál ,akkor értelme van a termesztésnek az állat tenyésztésnek.
Így reggel elküldöm az ajándékokat ,és ennyi.

Maximus4
Én meg vártam az aratásnál a sok szart😊
Azért egy leírás nem ártana.

Nekem a vetemények ,és az ólak alol nem jön fel egy morzsa sem 😞 Jó hogy vártam az aratással 😊

hi fejlöttem szintet 38-vok😊
Picar77
mert gyökerek 😄

()() (^^)

zmeor
jah.. eléggé FA gyûjtésre megy nekik a szülinap..

amugy, nem értem miért van összeszámláló, ha egyszerûen ki lehet számolni, hogy ha eventen mindenki küld mindenkinek akkor hány kalória jön össze...

leszarom a konfigod...

Picar77
pfff hát ez igy fura lesz ha csak küldeni lehet , na meg ugye a farmarany :|

()() (^^)

Már megjelent a torta!!!!

goooooo
Ezt írták a Farmerama fórumban. Ma van 24.-e HM......

2011. január 24-tõl kezdve alaposan és tejszínhabosan megünnepelhessétek a kedvenc játékotok születésnapját!

Maximus4
Na jó,én nem várok tovább.Megyek fodrászhoz😛

oneal1
szerintem felesleges várni, mert lesz két karbantartás
ma és holnap éjjel.

úgyhogy 26án fog kezdõdni....

csak nem értem miért nem lehet errõl írni a forumra

!Forza Ferrari!

nálam is ott ül még az összes liliom meg mogyoró...szaladgálok két gép közt, mint a mérgezett egér😄

nem, nem vagyok függõ...<#nevetes1>

a türelem eventet terem
Maximus4
Basszus,el kellett volna mennem délelõtt,de gondoltam megvárom,hogy délbe induljon.Remek,sok értelme volt😄

Picar77
hát ha egyszer elkezdõdik akkor biztosan 😄

()() (^^)

oneal1
jol elkezdõdött délben...errõl ennyit!

!Forza Ferrari!

azért event végéig még arathattok néhányszor
Picar77
bakker nekem se 😄

()() (^^)

Én sem arattam még 😊

Maximus4
Látod,ez nekem eszembe se jutott😄

SHADOWEYES7
Én is az összes farmon nem kezdtem el a betakarítást remélve,hogy a torták is úgy jönnek fel mint az ufók. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Bizony.A hivatalos fórumon már szedik a gyógyszereket annyira be vannak zsongva tõle.

SHADOWEYES7
Sziasztok!

Déltõl indul a szülinapi tortacsata? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
okés köszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Tégla,festék,tetõcserép kell a strucc TSZ-hez.
Máshoz nem kell egyik sem.

Ez jó kérdés.

tonyr
oppá igazad van 😄
betolom a sok téglát stb, ugyis sok van...
am ti már nagyobb szinten vagytok.. más müelyhez is kell tégla, cserép, festék, flakon ?

tonyr
okés az jo, de mire jo, kellett vmi eventhez ? vagy ha eladod akkor vki miért veszi meg ? 😄