23542
-
#7304 Szintén zenész:)Már van 10 ezer salátám és búzám.Most megy a répa:)
Persze mindent locsolok is,mert most az sem fogy 1 hónapig:) -
#7303 legjobb, nekem persze nem ajánl fel értelmes dolgot a hirdetöplakát, de vehetnék 2000csp-t 2ojroért.. ez ám az üzlet... inkább nem is fejtem ki véleményem...
most nekem is van pár napos aratom, me befejeztem a barigyapjus küldit és a végén 3,5 napos aratot/állatgondozot adott... most nyomatom 1000el a 5-10-45 perces növényeket :D -
#7302 Sokan arra esküsznek,hogy elég ha "csak" a megrendelőket szolgálod ki és dől a pénz.Persze az ültetés nélkül nem megy:)
Az előbb elfelejtettem,hogy most rákkatantam a szigetre is az 1 heti aratógép miatt:D -
#7301 hát igen, nekem végülis bejön a sziget, a küldetések miatt megéri, de ha meloba kell menni akkor felesleges ültetni... állatokat viszont megéri hisz még nincs kész a kupám és egzotik állatkákat megéri bepakolni... -
#7300 na meg... kevés a ppengö, de sok a csp, akkor veszek egzotikus cuccokat piacon, majd ujra eladom :) hisz csp-ért veszem meg de ha elkel akkor pp-t kapok, igaz 10ed annyit, de a kis pénz is sok a szigeten :D -
#7299 Pedig nem fog megmaradni.Kíváncsi vagyok,hogy fogják összevonni.
Amúgy engem továbbra sem mozgat meg a sziget.Van egy pár fám amit naponta learatok,de ennyi. -
#7298 ja akkor lehet h köze van hozzá...
am végre eljutottam bahamara-ra :)
de nagy világválság van a szigeten... DE jo lenne ha megmaradna a pálmapengö, és legalább nehéz küzdeni h legyen pénz erre-arra :D -
#7297 Nekem nincs.680 csillagom van ott,ahol neked 725. -
#7296 ja nektek nincs ott pipike ? -
#7295 Gondolom a bölcs tölgy csillagai miatt van. -
#7294 pipi:
-
#7292 Na ezt most hogyan?:) -
#7290 képet :D -
#7289 lett egy sárga madárkám a tölgy-ön, olyan cukii hogy belehalooook :D -
#7288 hát igen, am szerintem azért is vezették be ezeket a vásárlásokat ilyen olcson, mivel ök is rájöttek h a nagy lové a kis árban van, hisz igy sokkal több ember fog befizetni...
-
#7287 Ahhoz képest mit ad,szerintem nem vészes az ára.
Azért az vicc,hogy 3x barkácscucc is ennyi:) -
#7286 legjobb :D -
#7285 550 FT,1,99 euro:) -
#7284 mennyiért ? 2-5 ojro ? :) -
#7283 A városban az ajándékdoboz fölött szokta váltogatni,de ki kell fogni.Eddig nem nagyon adta be ezt nekem. -
#7282 ezt hol lehet igénybe venni? -
#7281 Végre sikerült,bár nem a paypal-on keresztül:D
-
#7280 Én tudom csak kiírni. -
Csaje1984 #7279 név mellé hogyan lehet kiírni a gazdanevem, szintem? köszi
-
#7278 Válts böngészőt. -
#7277 De először 4 napja használtam,azóta nem.Most a farmon belül akartam fizetni és ez a "Your account access is limited fogad:( -
Ironman2 #7276 Köszi azért a segitséget! -
#7275 Lehet, elérted a napi limited. Tehát, ha pl be lett állítva egy napi max limit, akkor így, ebben a formában nem tudsz lépni, csak ha netbankolsz, és át állítod, de, azt nem tom, hogy ha most át állítod, mikor lép életbe. -
#7274 Valaki nem ért a paypal-hoz?:((
Egyszer már rendeltem azon keresztül,de most ez a nyűgje:
"Your account access is limited"
Már feltöltöttem a személyim és egy közüzemi számlát,mert elvileg az kell még hozzá,de már órák óta in progress van mindkettőnél és így nem tudok semmit csinálni. -
#7273 Ip eleji eggyezés van valóban,a vége dinamikusan változik de a regsztrált napon tényleg nem egyezett most részletesen vissza néztem.
Sorry ha megtévesztettem valakit. -
#7272 -
Ironman2 #7271 Okés főnök! No problem! -
#7270 PM-be elintéztem ironman-el a tévedésemet,tényleg nem az ő alrege akire gondoltam!
Itt is bocsánatot kérek tőled és szeretném ha minden maradna a régiben!Sajnálom:( -
Gólya #7269 húúú...teljesen lázba jöttem...:DD
mi várt ma reggel? egy hónapig mindhárom gép 4200 Ft-ért...
nagyon erősen gondolkozok...lehet, mégis lesz paypal-em?:) -
Csaje1984 #7268 név mellé hogyan lehet kiírni a gazdanevem, szintem? köszi -
csabicsabi #7267 Az a kód annak lesz jó aki még nem vásárolt farmaranyat.Ha azt megadja kap kedvezményt. :-) -
#7266 Sziasztok
Nagyon rég jártam már itt
Szint:56 -
Gólya #7265 ha tényleg tudsz olvasni, akkor az ajánlott linken választ kapsz a kérdésre
hogy még mindig nem érted, az meg téged jellemez
-
Csaje1984 #7264 ilyet inkább ne kérdezz ,mert téged jellemez milyen vagy. tudd meg tudok olvasni ! látom vette ,csak azt nem tudom hol??? -
Gólya #7263 tudsz olvasni ugye? #17232.