23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • zmeor
    dejó hogy van ott nekem 100k PP- m :D:D
  • zmeor
    Aloha, Farmlakók!

Egy pár fontos bejelentéssel készültünk mára, mivel a Bahamarama szigeteken a bennszülött lakosság népszavazás útján úgy döntött, belép a farmunióba! Az egyesülés persze néhány változással is jár:

Viszlát, pálmapengő!

A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengőpengő lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyűjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengőpengőre.

Az árfolyam a következő: 01:05, tehát 1 pálmapengő 5 csengőpengőt ér majd.

Viszlát, pilótapontok és reptér!

Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytől kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülős üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.

Viszlát, gaz!

A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövőben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.

További részletes információt a GYIK kérdései között találtok, mihelyt a változások közelednek.

Reméljük, hogy a szépséges szigeteken továbbra is élénk élet folyik majd és a turizmus is fellendül!

Ezen változások előre láthatóan július 6.-án történnek majd meg.

További jó szórakozást kívánunk:

a FARMERAMA csapata
  • zmeor
    nem úgy álltam le.. hanem úgy hogy most már nem nyomatok rózsát ezerrel. kéne még szántóföld :)))))))))
  • Ironman2
    Azért kár volt leállnod.Én is már a csp-re gyúrok inkább.A tp szerzés már nem hajt annyira.
  • zmeor
    nah 74 lettem.

és most 1 milla TP kell a kövi szinthez..
    úgyhogy leálltam :)
  • ToCsEk
    lol, ezt a fost :D hát 17helyett 15 elég az :D
  • tonyr #7338
    nem sajnos, napi 15 ajit kaphacc csak.. nalam is van 25 aki kuld,de csak 15 jon, tobbinel kiirja h tul sok ajit kaptam, majd holnap proba ujra :)
  • hpelte
    én is így vagyok várok várok...de semmi
  • zmeor
    én akármikor nézem a táblát, sosem adja be ezt az ajánlatot...
  • Maximus4
    Ezt vettem meg!1,99 euro,550 FT.

#7334:én a moneybookers-en keresztül vettem meg.Még be sem zártam a megrendelőablakot,már meg is kaptam.Csak ajánlani tudom.Itt olvastam utána,hogy is megy az egész:
    Moneybookers.

• Gólya #7334
    - köszi
    azt gondoltam, egyszerűbb a dolog - miért nem lehet ezt is mondjuk mobilról intézni? (költői kérdés volt:D)
  • Krezga
    Max, te milyen csomagot vettél meg, és mennyiért? Ebben vannak munkások is?
  • emese1979
    ok, írok mindenképp, elvileg holnap emelik le a számlámról majd a lóvét

paypallal én egyszer már megjártam, ebay miatt regeltem ott, csak a paypalt a saját nevemre csináltam, a számla, amiről ment az utalás a férjem nevén van, így nem jött össze a dolog, mert a 2 név nem egyezett (utalásnál közlemény ide vagy oda...) nagy nehezen sikerült a PP adminokkal visszautaltatnom a pénzt, amit elküldtem rá...
  • Gólya #7331
    hűha...mi van itt ma???
    ekkora nyüzsgés még event idején sincs:D

ez az eperszüret nem az, amire azt írták, hogy friss eper kell? mert akkor nincs gond, ha éppen kifogyott a készlet...

emese majd referálsz erről az átutalásosdiról? mert az én fantáziámat az egyhónapos farmmunkás-dolog piszkálja, de nagyon
    néztem a paypalt...nekem úgy tűnik, még rosszabb, mint az átutalás...épp a bugyiméretemet nem kérdezi meg (az lehet, hogy amikor már ezzel utalok, akkor nem kér különösebben semmit, de amíg a paypal reget megcsinálom...ott igen kíváncsiak
  • Krezga
    úúh, akkor bele kell húznom az eper termesztésbe, főleg hogy hétvégén 3 napig itthon sem leszek...
  • Maximus4
    Ez most már úgy néz ki,biztos!

"Holnap 12 körül kezdődik és junius 12-ig, 12 óraig tart"
  • emese1979
    :) pont ma nulláztam le az eperkészletemet :))
  • Maximus4
    Nem hivatalos!

"Holnap kezdetét veszi az eper szüret. És kerek öt napig tartani fog."
  • emese1979
    Jól nyomod :P
  • Maximus4
    :D
  • ToCsEk
    regeltem 10accot magam alá :D idő mire 10lesz mind :D
    utána regelek még 8at, kirúgom összes szomszédom, és napi 170 barkácscucc :)
  • hpelte
    kösz! azt néztem eddig is, de valahogy ez még nem jött elő soha
  • emese1979
    a városban van, a reptér mellett egy táblán, de mindig váltakozik, milyen ajánlat van épp kint (nálam pl.kb 30 percenként...)
  • hpelte
    a mesterfamer cucc merre van?engem is érdekelne
  • emese1979

Megnéztem a fórumban, mit írnak ennek a fizetésnek az ismertetéséről, de nem írják, h nem magyar bank lenne a fogadó bank, de 1-2 nap alatt kiderül majd úgyis :)
  • Maximus4
    Lehet,hogy tévedek ne vedd biztosra.De én egyszer megszívtam.Egy másik játékba akartam átutalással fizetni 1200 FT-ot és 5000 lett belőle,mert osztrák számlaszámra ment a pénz:(
  • emese1979
    Magyar a szlaszám, Raiffaisen (VI. kerületi bankfióknál van vezetve), de majd kiderül... most már mind1, mert elküldtem a megbízást :(
  • Maximus4
    :(
    Azt nem szabad,mert ha jól tudom akkor levonja a külföldi számlaszám miatti átutalási díjat is(pontosan nem tudom mi a neve).
  • emese1979
    :) igen, ennyiért nem sok...
    mondjuk átutalással fizettem, a bankkártyásat nem akartam bevállalni :)
  • Maximus4

Nagyon megéri!
  • emese1979
    Na beruháztam én is a mesterfarmer csomagra... 2 euróért, eddig még úgysem költöttem s játékra :)
  • Maximus4
    "Várhatóan jövőhéten egy újabb csomag.
    Tapasztaltabb gazdák részére (magasabb szint)."
  • tonyr #7312
    nos igen tp engem is addig érdekel amig lesznek ujdonságok szintenként, de sokat piacozok, most még többet h 1,75x áron tudok kirakni, még ha meg is veszem 1,5x áron akkor is megéri az a 15% többlet... hát a prémium tagság 6 honapra elöfizetve havi 5, 12 honapra havi 4 euro
    szenzonmunka meg 15/honap...
    hát nekem ez igy nem éri meg... inkább kaparom a földet h legyen valami :D
  • Maximus4
    Engem sosem érdekelt a tp.Sokan rohannak,de szerintem semmi értelme sietni.Elveszik a játék élménye:)
  • zmeor
    én most épp 73 és 74 közötti szinten állok. Ahogy elérem a 74-et.. leállok a TP maximalizálással és inkább ráhajtok gazdaságosságra.. kb 74. szint hódfaüzemig volt nálam értelme felfelé bandukolni a ranglétrán..
  • Maximus4
    Csak azt nem tudom,hogy ez meddig megy.Véglegesen lehet majd ilyeneket vásárolni?
    Mert 3 hét múlva,ha minden igaz nem kicsit változik meg minden körülöttem és akkor ráállok erre az ajánlatra:)
  • tonyr #7308
    hát jo kérdés, nálam is csak szemetek vannak, pl arany de még néha a kerekkerék vagy mi is ott van, rákattintok erre behozza h pörgessek, de ha akarok akkor a kerékre kattintva is odajutok... bexarás ... meg ami ajánlatokat tesz, hát nálam nem akarják h fizessek :D
    csak ha lejár nálad a téma, akkor milyen furcsa lesz visszaállni :D
  • Maximus4
    Jól tudod.Az volt az első amit bekapcsoltam:)
    Csak azt nem értem,hogy a másik farmnál miért nem vált ajánlatot,napok óta ugyanaz van:(
  • Picar77
    igy könnyü az élet talán tul könnyü is , majd elpuhulsz :D
  • tonyr #7305
    na te most aztán igazi farmerlegény lettél ezekkel a segitségekkel, és ha jol tudom a fákat se kell leszedned mivel be lehet kapcsolni a városban az örtoronynál.. vagy rosszul tudnám h ekkora segitség is van a prémiumosoknak ? :D