Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
nekem is van szerintem lépjetek ki meg be
én 59 vagyok amugy 😄(csak már megint elfelejttem átiratni XD)
22 óra alatt lesz kész

()() (^^)

komorandi
Elég fura....remélem azért kap mindenki ilyet....

MAXI

SitatiS
Milyen szintû Farmerek?

Let the good times roll.

Krezga
Én is most léptem be barátnõmhöz, mert már egy napja nincs nete, és nála is volt ilyen. Nálam meg semmi.
komorandi
Nektek van ilyen??? Tesóm rég nem lépett be,most beléptem, hogy küldjek neki ajándékot,és kapott ilyet...nekem nincs....

MAXI

SitatiS
Fura,de unni nem unom a játékot,érdekesnek találom,mindig van valami amit csinálni kell benne,vagy valamit elérni,kigyûjteni,stb.
Az meg hogy mi lesz a vége ennek az eventnek nem igazán hat meg,nekem személy szerint az ilyen "felröppenõs/beadós" feladatok tetszenek,a lényeg,hogy pont a játék elsõ évfordulóján kell ekkora bakinak bekövetkeznie az gáz,sajnálom a készítõket,szerintem õk sem így tervezték,fel is bolydult rendesen a fórumuk,de majdcsak elindul rendesen is a dolog..
De volt már ettõl sokkal jobb kitalált event is az tuti..
Ufo nekem csak ki van rakva,akkor szedem le a TP-t mielõtt kilépek 😄

Let the good times roll.

El van az ott a mezõn.Nem kell rákattintanom aztán jól van.Ha kell a hely,akkor leveszem onnan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Picar77
az ufo szerintem mindenkit idegesit én számüztem vissza a virág alá ott legaláb nem zavar 😄

()() (^^)

komorandi
Pontosan...én sem fogok soha,de soha egy fillért sem fizetni érte....szépen játszogatok,néhs unom néhs nem....de hát ez van sajnos mindenhol...mindenki a pénzre megy😊 éss nem azért, de megint mi lesz a vége, kapsz egy tortát,vagy éépen valami kis szöszmösz tárgyat,amiért kapsz egy kis tp-t....de pl az ufo,engem roppantmód idegesít...repked mint az örült😄

MAXI

SitatiS
Ebben igazad van,nekem sem annyira lételemem ez az event,na meg a FA sem,régóta játszom már,de még soha nem költöttem rá egy fillért sem(és nem is fogok),így tudom igazán értékelni a játékba fektetett munkám,és persze semmi nem kötelezõ,ez a szép,és jó ebben a játékban,úgy játssza az ember ahogyan neki jó,és így is lehet elég szépen haladni FA nélkül is!😊

Let the good times roll.

komorandi
Jó hogy elindul,meg minden happy,de akkorsem olyan nagy durranás ez az egész,én többet vártam tõlük....nagyon rámennek mostmár a FA-ra....remélem azért,azt nem érjük el, hogy fizetõs legyen maga a játék...

MAXI

komorandi
ki tudja...sokszor az íráskészség és az értelem hiánycikk😄
Egyszer nekemlegalább 10 üres üzit küldött valaki..😄

Ha valaki gondolja, nekem szabad 2x2 ajándékom😊

MAXI

Picar77
válaszolj neki ha már kérdezet<#idiota>

()() (^^)

ToCsEk
én az 5 legnagyobb szomszédomnak írtam, hogy küldök nekik ha õk is visszaküldik, majd kiderül mi lesz, egyik válaszul visszaküldte amit én írtam, akkor ez most ok? <#idiota><#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

SitatiS
Ha minden jól megy, egy fél óra, és készen van a javítás.

Az event a tervezett hétfõ helyett kedd délig fog tartani - friss infó.

csocsoovb írta egy másik topicba az elõbb!

Let the good times roll.

SitatiS
<#wave>

Let the good times roll.

komorandi
Csak sokat kell dumcsizni😛

Van már valakinek szupi birka óla??
Nevetséges ez a szülinapi event....össze kellene fogni,hogy az sg-seknek minden nap legyen 5 sütije! Mit szóltok hozzá?

MAXI

komorandi
sziasztok!

Tudom rég írtam már ide,de nem nagyon van idõm,de mindig látom mi történik itt😊 (maxinak hála)

MAXI

Picar77
<#pias><#wink>
amugy 6. a topik ,rég volt már ilyen elõl

()() (^^)

SitatiS
Egy kis poén így a nagy búslakodásban..
Farmer fórumon futottam bele a hsz-ba!

Hsz:
"nem irja ki a írásom"
Lehet szomorú a dolog,de én ezen jót derültem 😊)

Let the good times roll.

Picar77
jol van akkor ebbõl se lesz ma semmi az tuti 😄

()() (^^)

SitatiS
Basszus tényleg!<#wilting>

Let the good times roll.

Maximus4
Hajnali 1-tõl meg karbantartás😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Jó kérdés.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
23:00 - 24:00h-t írtak az újra indulásra 😊

Let the good times roll.

Igazad lehet, mert küldött nekem egy egész tortát, de a torta nincs ott ahol az ajándékokat egyébként meg szoktam találni
Maximus4
Akár az is lehet <#wink>
De hála istennek,nagyon normális mederben folyik mindig a társalgás😊

Picar77
ma még ujraindul a dolog amugy ? 😄

()() (^^)

Maximus4
Már elindult nálunk is csak történt valami gixer és most szünetel egy darabig.
Tortát ugyanott tudsz küldeni,ahol az ajándékot,csak a szezonális cikkek alatt van!

Ez is ilyen családoldal<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor ok.

Maximus4
Utána olvastam.Ez a hivatalos GYIK-ból van:

"Linkek

* Mivel felelõsek vagyunk azért, hogy mi jelenik meg a fórumban, ezért általánosan tilos külsõ linkeket beszúrni. Külsõ linknek számít az, ami nem egy Bigpoint-oldalra mutat. Ez alól kivételek a klán- és családoldalak, -fórumok."

Az egyik külföldi szomszédom sütiket kért ajándékba.
hol vannak azok a sütik?? Vagy ott már tolják ezt a szülinapos izét?
de, ha õ már játszhatja, mi miért csúszunk hozzájuk képest?
Sok helyen bünti jár érte,ha más fórumok linkjét teszik be.

SitatiS
Nem rossz ötlet!

Let the good times roll.

Maximus4
Nekem meg az jutott eszembe,ha valamelyik SG-s ír a hivatalos fórumra akkor kirakhatná a topikunk linkjét az aláírásába,hogy népszerûsítsük😊

SitatiS
Huh eszemben sem volt,bocsesz! 😊

Let the good times roll.

Maximus4
Most nézem,jó,hogy szóltál a szintlépésed miatt!
Mindjárt javítom😊

SitatiS
Fórumban,de gyorsba törölték is az illetõ hsz-ét..<#conf>

Let the good times roll.

Maximus4
Hol olvastál ilyet?

SitatiS
Én meg azt olvastam arattak a földeken,és torták szálltak fel! 😊

Let the good times roll.

Maximus4
Most olvasom,hogy hajnalba 4 órás lesz a karbantartás!!!!
Éjszaka dolgozom,marha sokat fogok tudni játszani😞

Na ezt jól elsiették

Picar77
juppi:\

()() (^^)

SitatiS
Sziasztok újra,

a hibát sikerült a fejlesztõknek megtalálni.
A lényeg: több játékosnál elõfordult, hogy a leadott kalóriák az event adott részében nem jelentek meg. A hiba természetének köszönhetõen azonban az összes az eventbe leadott kalória megtalálható az adatbázisunkban, tehát senki nem veszített el semmit és azon játékosoknál, akiknél a leadott kalóriák az eventben nem jelentek meg, azoknál miután az eventet visszakapcsoltuk minden rendben lesz, a még hiányzó kalóriák is ott lesznek.

Tehát legyetek még kis türelemmel, rövid idõn belül az event újra elérhetõ lesz.

Let the good times roll.

Picar77
én arra leszek kiváncsi eltünnek-e a tortáim a pajtábol, még nem döntöttem el melyiket kezdjem el igy egyet se raktam be 😄
kiváncsi leszek

()() (^^)

oneal1
nem kapjuk vissza....

!Forza Ferrari!

Igaza van a tonyr nak!
De legalább visszakapjuk amit már szállítottunk??
Maximus4
Ezt én sem tudom.Majd hivatalosan közlik velünk.

tonyr
oppá ha elveszik amit eddig beadtam akkor ujra megnyerem az 1. részletet ak irakosbol ? és akkor 2 db lesz ? OMFG 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol