23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Csaje1984
    na ez az epres event megteszi hatását, még nem is elég a eper :D hogy is csináljam? :) elgondolkodtató... :P hogy a legjobb? köszi
  • Ironman2
    74-es lettem.Köszi
  • Marko001
    Na, 69-edik szinten abbahagytam a játékot. Baromira időrabló, túl van teljesen bonyolítva és sokszor nehezen teljesíthetőek az eventek. Meg játékfüggőnek illik lenni hozzá ilyen szinten már. :)
    További jó játékot mindenkinek!
  • Krezga
    73-as lettem^^
  • fook
    ohh ... én júniust olvastam
  • Maximus4
    Július 6.
  • fook
    Reptér mikor lesz beszüntetve ?
  • csipcsiripp
    Páva 54szintöl
  • Maximus4
    Nem én voltam:P
  • ToCsEk
    nem tudom ki csinálta de fals :D
    arany beadsz 5 tehéntejet, gyémánthoz 20kell akkor már csak 15kell, mivel 5 már ott lesz :D
  • Maximus4
  • Maximus4
    Köszönjük
  • ToCsEk
    -80k :( drágák ezek a termények :D de amint meglesz fullra az erdő, telirakom úgy hogy .. :D
    remélhetőleg 5napos folyamatos eper gyártással visszajön az ára :D
  • Ironman2
    Na,ezt se fogom tudni mindet teljesíteni...brrrrrr
  • Krezga
    A 60 csillag miatt megéri:) Amúgy köszönjük az összefoglalót, nekem csak eper hiányzik még:)
  • ToCsEk
    Az előzőekhez hasonlóan ez is egy úgynevezett bedobálós event lesz, a megszokott 3 nehézségi fokozattal és 10 szinttel. Természetesen a megnyerhető ajándékokon kívül, most is jár mindenkinek az 1-2-3 csillag a teljesített ezüst-arany-gyémánt feladatokért, bár ezt külön már nem jelöljük ebben a leírásban.

A rendelkezésre nem álló (szinthez kötött) beadni valók most is megvásárolhatóak FA-ért, ha már minden mást bedobtatok egy-egy feladatba. Ezeknek a pontos árát a feladatsor végén igyekszünk külön is közölni veletek.

számolgattam megint :)

beadsz:

11100eper
    300búza
    300egres
    100áfonya
    30dió
    30szarvasgomba
    20kecsketej
    20tehéntej

kapsz:

24150TP
    8400CSP
    60csillag
    24szupertrágya
    12szupertáp
    arató-vető-állatgondozó 48 órára
    10FarmArany
    eperszüreti matrica az albumba
    Profi Epres bódé: Érési idő: 10 óra Jutalom: 80 TP (2x1terület)
  • Gólya #7368
    csak azért így kicsit könnyebb:)
    nem kell ezerszer kattintgatni:)
  • Krezga
    A Pávaröptető, így a páva is bekerült a játékba. 4800 csp-ért lehet venni ólat.
  • Krezga
    Én is bevetettem a gépeket:) De még baromi sok eper kell....
  • hpelte
    gyorsan még vettem szarvasgombát...de már el is tűnt a piacról
  • Gólya #7364
    gyorsan leadtam az első hat szintre az ezüstöt és most karbatett kézzel nézem, hogy dolgoznak a gépek...:D
  • mannarino
    ja igen:D csa ki meg be kellett lépnem:D
  • Ironman2
    Már elkezdődött!
  • mannarino
    Hát délben már nem kezdődik az biztos :D
  • tonyr #7360
    (érdemes visszaolvasni...)
  • Gólya #7359
    itt megtalálod az eddigi infót
    a hiv. fórumon szoktunk mi is tájékozódni - de már azt hiszem, írtam is
    ajánlott még német, lengyel, angol és egyéb nációk fórumain is böngészni, mert - milyen érdekes - általában hamarabb közzétesznek minden információt
  • Csaje1984
    mikor kezdődik epres event ma? egyáltalán mától lesz? mit kell beadni majd? köszi
  • tonyr #7357
    hát vannak kevésbé keresett növények, de szinte mindegyik kellett már event-be max kevés és igy nem lett hiánycikk a piacon... sajnos ...
    kupád már max-on van, me a dinnyék sokat nyomnak ha ennyien vannak......
    ....vagy jol jönnek majd nyáron a nagy melegben :D
  • mannarino
    Sziasztok:D Nem hiszem el, hogy semmit se lehet venni a piacon:( Van 9000 dinnyém, de az sose kell semmire se:D
  • zmeor
    nekem:
    tojás 7
    angóra 7
    pehely 3
    méh 3
    strucc 4
    hal 4
    birka 5
    festék 1
    szarvasgomba 3

és kapásból tudnék csinálni még 1-1 strucc ill. halasat is
  • Krezga
    Nekem minden műhelyből legalább van 1, de többől is 2-3.
  • Maximus4
    "Viszlát, pálmapengő!

A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengőpengő lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyűjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengőpengőre.
    Az árfolyam a következő: 01:05, tehát 1 pálmapengő 5 csengőpengőt ér majd.

Viszlát, pilótapontok és reptér!

Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytől kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülős üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.

Viszlát, gaz!

A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövőben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.

Ezen változások előre láthatóan július 6.-án történnek majd meg."
  • hpelte
    én termények közül csak tojást+angorát termesztek (2+4) meg van egy-egy kecsketej, pulykalába, bírkanyíró
  • grebber
    Egyszer azért néznék egy statisztikát mi a jó isten termesztenek egyesek hogy amint jön egy event senkinek nincs se tojás se semmi termény minden vesznek!
  • emese1979
    ja, köszi, arról lecsúsztam :)
    meg a szarvasgombáról is :P
  • hpelte
    valahol írták, hogy kell az epres eventbe sztem felvásárolták
  • emese1979
    Miért nincs szarvasgomba a piacon?
    Pár napja még rengeteg ajánlat volt...
  • zmeor
    Repülős üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást.
    semmi nem veszik el
  • grebber
    Szopjanak ...it! Minek veszik el a pilótapontokat egyetlen normális dolog ami ér is valamit!
  • zmeor
    szerintetek mi lesz az ára a későbbiekben az egzotikus cuccoknak? ugyanaz mint eddig volt?