23542
-
Csaje1984 #7384 na ez az epres event megteszi hatását, még nem is elég a eper :D hogy is csináljam? :) elgondolkodtató... :P hogy a legjobb? köszi -
Ironman2 #7383 74-es lettem.Köszi -
Marko001 #7382 Na, 69-edik szinten abbahagytam a játékot. Baromira időrabló, túl van teljesen bonyolítva és sokszor nehezen teljesíthetőek az eventek. Meg játékfüggőnek illik lenni hozzá ilyen szinten már. :)
További jó játékot mindenkinek! -
#7381 73-as lettem^^ -
#7380 ohh ... én júniust olvastam -
#7379 Július 6. -
#7378 Reptér mikor lesz beszüntetve ? -
csipcsiripp #7377 Páva 54szintöl -
#7376 Nem én voltam:P -
#7375 nem tudom ki csinálta de fals :D
arany beadsz 5 tehéntejet, gyémánthoz 20kell akkor már csak 15kell, mivel 5 már ott lesz :D -
#7374 -
#7373 Köszönjük -
#7372 -80k :( drágák ezek a termények :D de amint meglesz fullra az erdő, telirakom úgy hogy .. :D
remélhetőleg 5napos folyamatos eper gyártással visszajön az ára :D -
Ironman2 #7371 Na,ezt se fogom tudni mindet teljesíteni...brrrrrr -
#7370 A 60 csillag miatt megéri:) Amúgy köszönjük az összefoglalót, nekem csak eper hiányzik még:) -
#7369 Az előzőekhez hasonlóan ez is egy úgynevezett bedobálós event lesz, a megszokott 3 nehézségi fokozattal és 10 szinttel. Természetesen a megnyerhető ajándékokon kívül, most is jár mindenkinek az 1-2-3 csillag a teljesített ezüst-arany-gyémánt feladatokért, bár ezt külön már nem jelöljük ebben a leírásban.
A rendelkezésre nem álló (szinthez kötött) beadni valók most is megvásárolhatóak FA-ért, ha már minden mást bedobtatok egy-egy feladatba. Ezeknek a pontos árát a feladatsor végén igyekszünk külön is közölni veletek.
számolgattam megint :)
beadsz:
11100eper
300búza
300egres
100áfonya
30dió
30szarvasgomba
20kecsketej
20tehéntej
kapsz:
24150TP
8400CSP
60csillag
24szupertrágya
12szupertáp
arató-vető-állatgondozó 48 órára
10FarmArany
eperszüreti matrica az albumba
Profi Epres bódé: Érési idő: 10 óra Jutalom: 80 TP (2x1terület) -
Gólya #7368 csak azért így kicsit könnyebb:)
nem kell ezerszer kattintgatni:) -
#7367 A Pávaröptető, így a páva is bekerült a játékba. 4800 csp-ért lehet venni ólat. -
#7366 Én is bevetettem a gépeket:) De még baromi sok eper kell.... -
hpelte #7365 gyorsan még vettem szarvasgombát...de már el is tűnt a piacról
-
Gólya #7364 gyorsan leadtam az első hat szintre az ezüstöt és most karbatett kézzel nézem, hogy dolgoznak a gépek...:D -
mannarino #7363 ja igen:D csa ki meg be kellett lépnem:D -
Ironman2 #7362 Már elkezdődött! -
mannarino #7361 Hát délben már nem kezdődik az biztos :D
-
#7360 #7329
(érdemes visszaolvasni...) -
Gólya #7359 itt megtalálod az eddigi infót
a hiv. fórumon szoktunk mi is tájékozódni - de már azt hiszem, írtam is
ajánlott még német, lengyel, angol és egyéb nációk fórumain is böngészni, mert - milyen érdekes - általában hamarabb közzétesznek minden információt -
Csaje1984 #7358 mikor kezdődik epres event ma? egyáltalán mától lesz? mit kell beadni majd? köszi -
#7357 hát vannak kevésbé keresett növények, de szinte mindegyik kellett már event-be max kevés és igy nem lett hiánycikk a piacon... sajnos ...
kupád már max-on van, me a dinnyék sokat nyomnak ha ennyien vannak......
....vagy jol jönnek majd nyáron a nagy melegben :D -
mannarino #7356 Sziasztok:D Nem hiszem el, hogy semmit se lehet venni a piacon:( Van 9000 dinnyém, de az sose kell semmire se:D -
#7355 nekem:
tojás 7
angóra 7
pehely 3
méh 3
strucc 4
hal 4
birka 5
festék 1
szarvasgomba 3
és kapásból tudnék csinálni még 1-1 strucc ill. halasat is -
#7354 Nekem minden műhelyből legalább van 1, de többől is 2-3. -
#7353 "Viszlát, pálmapengő!
A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengőpengő lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyűjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengőpengőre.
Az árfolyam a következő: 01:05, tehát 1 pálmapengő 5 csengőpengőt ér majd.
Viszlát, pilótapontok és reptér!
Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytől kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülős üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.
Viszlát, gaz!
A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövőben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.
Ezen változások előre láthatóan július 6.-án történnek majd meg."
-
hpelte #7352 én termények közül csak tojást+angorát termesztek (2+4) meg van egy-egy kecsketej, pulykalába, bírkanyíró -
#7351 Egyszer azért néznék egy statisztikát mi a jó isten termesztenek egyesek hogy amint jön egy event senkinek nincs se tojás se semmi termény minden vesznek! -
emese1979 #7350 ja, köszi, arról lecsúsztam :)
meg a szarvasgombáról is :P -
hpelte #7349 valahol írták, hogy kell az epres eventbe sztem felvásárolták -
emese1979 #7348 Miért nincs szarvasgomba a piacon?
Pár napja még rengeteg ajánlat volt... -
#7347 Repülős üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást.
semmi nem veszik el -
#7346 Szopjanak ...it! Minek veszik el a pilótapontokat egyetlen normális dolog ami ér is valamit! -
#7345 szerintetek mi lesz az ára a későbbiekben az egzotikus cuccoknak? ugyanaz mint eddig volt?