23542
-
gettobuxa #7424 engem is zavar amit csinálsz...
néha benyögsz egy primitív kérdést, azon kívül meg csak értetlenkedsz
ez nem a hivatalos fórum, nézelődj ott, ha elsőként akarsz értesülni mindenről! -
hpelte #7423 -
Gólya #7422 érdeklődni szabad, csak te annyira dedós módon adod elő...mi lesz, mit kell beadni, mikor kezdődik? és ezt ismételgeted...69. szinten ilyeneket...vagy én várok túl sokat?
egyébként ahol hallottál ilyenről, hogy Apák napja, akkor ugyanott felteheted ezeket a kérdéseket...talán több szerencséd lesz
(egyáltalán...először megkérded, mi lesz a következő, utána meg konkrétan nevesíted a dolgot, akkor valamit már csak tudsz róla...ezért nem értem, mi ez az óvodás stílus) -
#7421 semmi infó nincs következő eventről, még a mostaninak sincs vége -
Csaje1984 #7420 nem értem miért zavar téged ,ha kérdezek! miért baj ez neked? már érdeklődnöm sem szabad. :P -
Csaje1984 #7419 mi lesz a következő event? és mit kell majd beadni? Mikor fog kezdődni? Apák napjára gondolok ! köszi -
#7418 mert kivették már rég hála az égnek -
Gólya #7417 mit is csinálsz tulajdonképpen? már az állandó kérdezősködésen kívül? -
Csaje1984 #7416 miért nem esik az eső soha farmon úgy mint régen néha? köszi -
Csaje1984 #7415 mi lesz a következő event? és mit kell majd beadni? Mikor fog kezdőd? Apák napjára gondolok ! köszi -
Csaje1984 #7414 ezt nem hiszem pont most nincs eper, és kecsketej tehéntej... áhhh :( holnapig nem lesz ,meg :( -
#7413 -
Gólya #7412 szomszédka, léptem egyet a napokban:) köszi! -
#7411 Szia!
A böngésződben töröld a sütiket és a gyorsítótárat! -
#7410 Sziasztok! Nektek rendesen megy a farm? Nekem mindegyik megáll 33%-on, aztán semmi. Már 2 órája kínlódok vele. -
vidu01 #7409 Grati, szép pörgetés! :) Én vennék belőle fákat a szigetre, de ha te nem akarod fejleszteni akkor jogos hogy megvárod vele a váltást. Nem ismerem a részleteket csak azt hogy 1:5tel fogják most meg 10szeresét éri a cspnek, érdemes lenne utánanézni nehogy bukó legyen. -
#7408 Nah, kész az epres event, még pont időben, mert hétvégére elutazok:) (úgyhogy ezért nem fogok ajándékot küldeni:D)
csery, grat a pörgetéshez, ez elég komoly összeg lesz júliusban:D -
csery84 #7407 Jó reggelt!
Hurrá, tennap nagy mázlim volt! :)
Végre valami értelmeset is sikerült kipörgetni. Nagyon jól jön, mert hamarosan (júli elején) megszűnik a pálmapengő, 1:5 arányban átváltják csp-re. közelítek majd a millióhoz. Végre :)
MAxi: 71/69 lettem. Köszi!
(Mostanában nem volt időm fórumozni :( ) -
#7406 LOL akkor jó rég néztem be oda 71-es vagyok de nem is figyeltem :D -
#7405 54-es szinttől meg tudod venni ott, ahol a többi ólat is. -
#7404 Pávaröptető az mikor és hol lesz elérhető? -
hpelte #7403 a főfarmon meg kb 3 ajánlat váltogatja egymást és egyik se érdekel nagyon -
#7402 Szerencsés vagy,hogy nem a fő farmodon csinálja. -
hpelte #7401 annyira nem idegesít, az csak hobbyfarm a másik mellett -
#7400 Te nem írtál esetleg nekik? -
hpelte #7399 Ismerős, nálam a kisfarmon is csak a barkácscuccos project van állandóan -
#7398 A vicc az,hogy az asszonynál,meg sohasem vált.Már egy hete csak a barkácscuccot mutatja:(
Hiába írt a supportnak,nem tudnak segíteni,pedig tuti,hogy a szerver szarakszik. -
hpelte #7397 Maxi akkor most egy darabig könnyű a dolgod, nekem még mindig nem került elő az a csomag. -
#7396 Összeadódik.Amit én megvettem csomagot,ahhoz jár 1 heti aratógép,ami 168 óra,de,hogy most beadtam az epresbe ahol van a 3 különböző aratógép,így most 200 órásom van. -
#7395 Eventbe az aratógépet egybe számolja , vagy maximum 48 óra ?
Szóval ha mindhárom szint kész akkor 84óra , vagy csak 48? -
#7394 pl a mostani eventhez. -
garfield5001 #7393 Mire kell a tehén tej? -
Gólya #7392 hogy jutottál el eddig a szintig?
talán vess epret és arasd le...locsold, akkor gyorsabb egy kicsit
olvass szorgalmasan a fórumon, ha eddig nem tetted volna - ugyanazt tudjuk itt is leírni -
Csaje1984 #7391 hogy lehet meg csinálni epres eventet? :( ez nem igaz nekem nem megy! se eper se fa! áhhh :(
ez nem lesz meg ! :(mivel lehet gyorsan? köszi -
#7390 én is arra gyurok már csak 110 csillag kell hozzá :D -
#7389 Nekem is megjelent a sárga madár a tölgyön:) -
hpelte #7388 remélhetőleg ma én is befejezem és rámegyek a magasabb eladási árra -
#7387 hm, 16csillag és megvan a 4.erdei rész -
#7386 Nézd meg mire van szükséged és azokat add be. -
#7385 én végeztem :) most már csak paicra termlek epret eladni :D