Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
igy aztán lehet bármit is csinálni...
()() (^^)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a végén meg egy szamár van - jól látom? és a farkára kötöttek egy csillagot? hát...izgalmas...<#merges2>#merges2>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
basszus...így elcseszni egy születésnapi eventet...
vajon így születtek eleve a fejlesztõk, vagy még tanultak is hozzá?
bocs, de nagyon pipa vagyok - Maxi, ha túlzásba estem, töröld ki nyugodtan...

Ma elküldtem már az összeset, de holnap küldök annak, aki nekem is.
Sedónak és Ironmannek ma küldtem.
gáz, hogy egy sima évközi ufós nagyobbat csattan mint a szülinapos..
leszarom a konfigod...
Én azt hittem, hogy olyan aratásutánföldbõlkirepülõs süti is lesz. :-(
Egyenlõre a 2 tortát csinálom, második szintû tortáim vannak, utána pedig a kirakóst csinálom, ha tudom/kapok annyi tortát.
Jó éjt mindenkinek!
Maxi:<#puszis>#puszis><#puszi>#puszi>
Sziasztok!
<#integet2>#integet2>
MAXI
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az event ismét elérhetõ mindenki számára, online a rendszer. Elnézést kérünk a felmerült kellemetlenségekért.
Az összes gazda teljesítménye alapján már elértük az elsõ szintet (az alsó csíkon lehet ezt nyomon követni), ennek eredményeképpen mindenki kapott egy Tortaágyút. Ezt a virág ikon második sorában találjátok meg.
A születésnapi juh csak az event ideje alatt fejleszthetõ a mûhelyben, de természetesen a már kész születésnapi juhakol megmarad az event után is.
A mai napra való tekintettel a jövõ hét hétfõig tervezett event egy nappal meghosszabbításra került, azaz a befejezés idõpontja 2011. Február 1. 12 óra.
A Farmerama csapata
Let the good times roll.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Na viszont ez tetszik.Mégsem üres kézzel ér véget az event😛
MAXI
http://noob.hu/2011/01/24/suti.JPG
Az ajándékkód pedig a legnagyobb kalóriát adja😊
MAXI
"Farmerama ad,és elvesz"<#buck>#buck>
Let the good times roll.
MAXI