Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Maradt még tortád?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
én mit szoljak olyan kedves szomszédjaim vannak hogy eddig két nap alatt sikerült kapnom 4 db 1500 kaloriás tortát(amibõl 2 anyám küldött) 😄
igy aztán lehet bármit is csinálni...

()() (^^)

Maximus4
Már "csak" 24ezer kalória hiányzik,hogy az egyiket befejezzem <#levele>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Rendõrkutya😊

Let the good times roll.

nekem elsõ ránézésre egy tányésipkás disznónak nézett ki😄

a végén meg egy szamár van - jól látom? és a farkára kötöttek egy csillagot? hát...izgalmas...<#merges2>

Maximus4
Nem estél túlzásba.Én is hasonlóan érzek.Az a baj,hogy én még mindig azt várom,hogy aratásnál röpködnek a torták,dehát....😞

tonyr
a 3. aji az mi ? egy zombi rendör szájában egy fánkkal ? 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

hát pedig ez szupercar😞

basszus...így elcseszni egy születésnapi eventet...

vajon így születtek eleve a fejlesztõk, vagy még tanultak is hozzá?

bocs, de nagyon pipa vagyok - Maxi, ha túlzásba estem, töröld ki nyugodtan...

talán ma este elérjük a 2. szintet és kiderül
Maximus4
Bocs a rossz minõségért,a hivatalos videóból vágtam ki.Szóval a következõ kérdõjeles dolog nem ígér nagy durranást,bár pontosan nem tudom mi lehet.Remélem nem szúrják ki a szemünket valamennyi szupertrágyával!

Maximus4
Ezt mondtam én is tegnap.Valahogy össze kellene fognunk nekünk SG-seknek.

szjuca
Küldjünk egymásnak!
Ma elküldtem már az összeset, de holnap küldök annak, aki nekem is.

Sedónak és Ironmannek ma küldtem.

Maximus4
Én megpróbálom befejezni az egyik oldalt.Bár esélytelen,hogy ezt mind meg lehessen csinálni😞

az ufósat jobban lehetett szórakozni, de ez tényleg unalmas, fõleg, hogy a többségnek esélye sincs megcsinálni
zmeor
Ilyen uncsi event-et rég láttam...
gáz, hogy egy sima évközi ufós nagyobbat csattan mint a szülinapos..

leszarom a konfigod...

Krezga
Nem is igazán tudom, hogy hová adjam be a tortákat, ezért egyszerre csinálom mind a hármat, aztán meglátjuk, de így legalább mindenbõl lesz valamennyi😊
szjuca
Köszi a kódot! :-) <#integet2>

szjuca
Sziasztok!
Én azt hittem, hogy olyan aratásutánföldbõlkirepülõs süti is lesz. :-(

Egyenlõre a 2 tortát csinálom, második szintû tortáim vannak, utána pedig a kirakóst csinálom, ha tudom/kapok annyi tortát.

komorandi
Na én mára ennyi voltam,reggel kelés.
Jó éjt mindenkinek!
Maxi:<#puszis><#puszi>
Sziasztok!
<#integet2>

MAXI

Akkor jól jártunk vele

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SitatiS
Üdv Farmerek!

Az event ismét elérhetõ mindenki számára, online a rendszer. Elnézést kérünk a felmerült kellemetlenségekért.

Az összes gazda teljesítménye alapján már elértük az elsõ szintet (az alsó csíkon lehet ezt nyomon követni), ennek eredményeképpen mindenki kapott egy Tortaágyút. Ezt a virág ikon második sorában találjátok meg.

A születésnapi juh csak az event ideje alatt fejleszthetõ a mûhelyben, de természetesen a már kész születésnapi juhakol megmarad az event után is.

A mai napra való tekintettel a jövõ hét hétfõig tervezett event egy nappal meghosszabbításra került, azaz a befejezés idõpontja 2011. Február 1. 12 óra.

A Farmerama csapata

Let the good times roll.

Mostmár az 1-es szintü emeletes tortám is megvan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

komorandi
<#crazya><#circling>

MAXI

Ez jó.

Tortaágyu már megvan.Nem olyan nehéz ez

komorandi
Legalább ez aranyos😊

MAXI

komorandi
Szia Maxiiiii!!!(L)(K)
egy ajándékkód: ilovecake😊

MAXI

Krezga
Én most a kirakósra mentem rá, és ha még lesz rá lehetõségem, akkor jöhet a többi, bár nem nagyon bízom benne....
SitatiS
Van már szülinapi keretünk is!<#eljen>

Let the good times roll.

Maximus4
Nekem már megvan a 2. szintû tortaváram😊

komorandi
Én is most vettem észre tök véletlenül,de ezek szerint mindegyik kérdõjel 1-1 szint, amikor elérjük,akkor kapunk valamit,és majd a végén egy nagy ajándékot.
Na viszont ez tetszik.Mégsem üres kézzel ér véget az event😛

MAXI

SitatiS
A tortaágyú egy 500 kalóriás tortát fog adni 22 óránként.

Let the good times roll.

SitatiS
Itt is vannak szintek?
Semmit nem találtam errõl :S

Let the good times roll.

komorandi
Bocsi:

MAXI

komorandi
Jaja, és azért kaptuk a tortaágyút,mert az összes felhasználó "szintet lépett nézzétek csak:
http://noob.hu/2011/01/24/suti.JPG

Az ajándékkód pedig a legnagyobb kalóriát adja😊

MAXI

SitatiS
Újraindult a buli!! 😄

Let the good times roll.

SitatiS
<#conf>

Let the good times roll.

komorandi
<#buck><#zavart1>

MAXI

komorandi
Hehe😄
Ez lett a hóágyúmból:

MAXI

SitatiS
Ha még ehhez hozzájön a felszálló torta,akkor lehet rá esély,de másként nem hiszem..
"Farmerama ad,és elvesz"<#buck>

Let the good times roll.

komorandi
Na látjátok...ez is egy nagy kaki...esélytelen FA nélkül megcsinálni az eventet😊<#banplz>

MAXI

Krezga
Közben én is megkaptam a sütiágyút^^
SitatiS
nem kicsit 😄

Let the good times roll.

Picar77
hát keddig kész lesz 6 szor talán 😄
picit hosszu lett az érési ideje ugy érzem :|

()() (^^)

SitatiS
utóbbi 😄

Let the good times roll.

Picar77
mit fog adni vajon , tp-t vagy kaloriát ?

()() (^^)

komorandi
ilovecake
Ajándékkód😊

MAXI

SitatiS
<#wow2>
Valóban,kaptam én is!😊)
(Köszi)😊

Let the good times roll.

Krezga
Kedvesem 25-ös.