23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #7465
    mea culpa - Maxi légysz töröld a 7462-est - most visszamegyek és hamut szórok a fejemre

bocsánatot kérek
  • Ironman2
    Én most próbáltam,és nagybetüvel az elején elfogadta.
  • Ironman2
    Nekem is.Egyszer jött csak vissza az összes hozzászólás.
  • Gólya #7462
    komment nélkül:

• Gólya #7461
    nálam teljesen megkergült a fórum
  • Ironman2
    Egy képet dobhatnál fel ide a farmodról,ha tényleg 69-es vagy!
  • ToCsEk
    minden játékban azok vannak előnyben akik a legelejétől kezdve játszanak, itt sincs ez másképp

vagy megszoksz vagy megszöksz
  • Maximus4
    Ez teljesen igaz.Szerintem a csillag értékesebb mint a pilótapont.Permetezés nélkül is meg volt az ember,de a csillagot sajnálnám erre költeni.
  • Rettenthető
    Nem értek egyet 100%-ig.

Igen, egyfelől talán könnyebb, mert van honnan kaparni csillagot - feltéve, hogy lesz elég event - másfelől azonban lvl 60-65-ig ( ha nem szórod mindenfelé a pilótapontokat) akkor szimplán szintlépésekkel át tudsz menni, míg csillagokból az csak 60-65 db. És az 200-nak még csak nem is a fele.
    És a drága event csillagokat költheted erre, míg a fán ott kiabál a többi bigyó.
  • Gólya #7456

na mentem térdepelni...:))))
  • Alien69
    Persze, mert direkte írtam így. Nehogymá aztatat gondold, hogy privátozni akarnék olyannal, aki MINDENT tdu, de azért kérdez. A végén még engem is folyamatosan zaklatna privibe a hűlyeségekkel.
    Pl Nálad is ennyi az idő?
  • Alien69
    Mé kellene vissza olvassak? Nehogymá, a végén még igazat kellene adjak Neked.
    Azzal meg úgyse tudsz mit kezdeni, aki MINDENT tud! De azért megkérdezi, mert tudja, de azért mégis.
  • Gólya #7453
    azért nekünk is jól jön:DDD
  • Gólya #7452
    hogy érthető legyen: engem az bosszantott fel nagyon, hogy alapdolgokat kérdez - ezek nem változtak
    olvasd vissza, miket kérdezett eddig

#7444-ből idéznék: "tudok mindent és csak kérdezek " - ha valaki mindent tud, akkor mi szükség van a kérdezésre?
    de biztos én nem értem, úgyhogy most beveszem magam a sarokba, viszek egy kis kukoricát a földről és azon térdepelek estig...:DDD addig ne keressetek
  • Alien69
    Upsz, persze ez privátba akart menni.
  • Csaje1984
    tudom. te felelsz ezért az oldalért. nem? rajtad múlik sok mindeni itt. te írsz ide minden fontos infót.
  • Alien69
    Akkor mondok Neked (CSAK NEKED!!!) egy tutit, de el ne mond senkinek se! A leg egyszerűbb csp szerzés a gazda boltban van! Tuti frankó ajánlatok, mint pl 2000 csp 100 farmaranyért, vagy 5000 csp 200FA-ért. De van 500 csp 30FA-ért.
  • Maximus4
    "jól van akkor GYIK-ok."

Mégis mit gondolsz kivel beszélsz?
  • Csaje1984
    mert tudom miről szól a játék ennyi :) tényleg? óóó köszönöm Maximus ;) és mit kapok?;) rendes tőled.:)
  • Alien69
    ok, persze igazad van, de azért sokszor az ember a tutit SOHA se a gyíkból tudja meg. SŐT! Van, amikor az félre vezető. De van, mikor egyszerűen sokat kellene hozzá matekozni. Lásd pl ikariam, és a hadrendszere. Ráadásul rendszeresen változtatnak rajta. Itt is bekavarhat pár dolog néha-néha. Nem mindegy, mit "fejleszt" ki az ember a Tölgyesben. Tehát van, amiért igenis kérdezzen az ember. Még, ha benne is van a gyíkban, de ha mindig olyat kérdez valaki, akkor persze idegesítő.
  • Csaje1984
    hát te sem fogod fel ésszel ,hogy tudok mindent és csak kérdezek ,de látom azt sem szabad te biztos tudsz mindent 73 szinten de jó neked :) akkor te nagyon profi farmerama játékos vagy, de hidd el te sem tudsz mindent szóról szóra. :P de ha igen ! örülök! :D jól van akkor GYIK-ok. hátha bejön. :D majd lesz valami. :D
    köszi
  • Gólya #7443
    basszus...nem érted...
    aki saját erejéből eljut ebben a játékban 69. szintre, az tuti nem tesz fel ilyen primitív kérdéseket
    vedd már észre magad...
    az meg miért kiokítás, hogy a leginkább illetékes helyet ajánlottam elsőre? ha visszaolvasol, ezzel kezdtem
    a játékot nem az itteni topikolót csinálják, a hivatalos fórumon - ott is főként a GYIK-ban - minden kérdésedre választ kapsz
    szépen nekiülsz, végigolvasod, aztán mehetsz játszani
  • hpelte
    nem tudom sírjak, vagy nevessek
  • Csaje1984
    nem veszed észre magad én csinálom 1-69 ig! olvass vissza ,de látom azt sem tudsz. :D ez már csak te bajod :) tudom ,hogy kell szerezeni csp csak biztosra akarok menni. nem értem miért piszkálsz engem ,okod sincs rá. ? még jó szavad sincs hozzám csak mindig a kiokítás, és undok válaszok, tudod mit ha csak így tudsz inkább ne szólj hozzám! köszi
  • hpelte
    az új küldetésekkel egy csomó hiánycikk lett, szóval ha termelsz sokat kereshetsz, eper is már régóta nincs
  • Alien69
    Végül is, elfér a fórumon. Lehet van, aki nem is merne kérdezni. Ha rögtön kell pénz, ott van a tanya ház. Nagy pazarlás, de gyors. Habár, ha megvan az 1,75-s szorzó, és hiánycikket raksz ki, tuti degeszre keresés van. Most pl ugye az eper megy, ki lehet rakni 21-rt. Igaz, termelni kell, de tuti elviszik, és nem a salátán kell próbálkozni.
  • Gólya #7438
    már ne haragudj, ha mindent tudsz, akkor mi a búbánatos francnak teszel fel hülye kérdéseket?
  • Gólya #7437
    nem kell megsértődni...
    egy 69. szinten levő gazdától úgy gondolom, elvárható, hogy az alapdolgokat csípőből tudja - márpedig te alapvető dolgokat kérdezel...most vagy tényleg átvetted ezen a szinten a farmot, vagy egyszerűen hülyének nézed a másikat
    ilyet nem tudni 69. szinten, hogy lehet a játékban csp-t szerezni...
    másik, amit már írtam, csak kérdezel, kérdezel, de nem olvasod az ajánlott "műveket"
    mint a pereces...
    utána meg háborogsz, hogy miket mondunk...
  • Csaje1984
    én vittem végig1-69 szintig ,nincs ebben semmi csalás. tudom mindent,hogy kell csinálni, meg azt is piacon üzleteléssel ,lehet csp szerezni. majd megpróbálok jól üzletelni és felhozom vissza. csak most levittem vásárlással. amit nem kellett volna! na majd behozom, az tuti. rájövök ,hogy a jó. :P azért köszi. ;)és nem gyerekes kérdéseket hozok csak ami fontos nekem, vagy nem vagyok biztos benne! ;)
  • Alien69
    pedig Max-nak valahol igaza van. Azt hittem, kezdő vagy, és persze nem tévedtem, de ugye mégis 69-s szintre kerültél valahogyan, meg mégis volt pízed. Nekem is leapadt 10E alá, amikor megvettem egy csillogó juh-ot. De pl most is, kecske tej hiánycikk a piacon. Ha figyelsz, akkor extra haszonra lehet szert tenni. Most vettem 375-rt 30 darabot, és 400-rt szintén 30 darabot, és ki tudom rakni 656,25-rt.
  • Csaje1984
    végig én csináltam csak,most költöttem el 100.000 csp felül voltam. ezért kérdezem ,de már látom az is baj. itt már kérdezni sem lehet? csak tudni szeretném a dolgokat, de azt sem lehet jó oké. akkor minek van ez a fórum? na mind1. ha az ember bajban van le sem tolják. oké mind1 értek mindent. amúgy köszi annak aki írt.
  • Alien69
    Piacozni kell. Ha van mit eladni, nincs problema. Pl nyuszi, vagy juh aránylag jól fizet. Ha meg össze jön egy kis della, akkor lehet okoskodni. Persze akkor a legjobb, ha már nem csak 1,5x nagyobb áron tudsz kirakni valamit a piacra, hanem 1,75. Például, tehéntejet néha el lehet csípni 500 alatt is. De múltkor láttam 3-ért TOJÁST kirakva. van, amikor elbénázzák emberek, és ha sikerül elfogni, lehet jól nyerészkedni. Ha NEM Te, akkor más, ennyi.
  • Maximus4
    Komolyan nem értelek.Hogy a bánatba lettél 69-es?Eddig más játszott helyetted?Még ha most kezdted volna a játékot akkor megérteném,de így nem világos számomra,hogy tudsz ilyen kérdéseket föltenni.
  • Csaje1984
    nagyon nagy problémával fordulok ide, nincs vagy szinte alig van csengőpengőm !!! honnan tudnák szerezni? valaki segítsen . köszi
  • Alien69
    Igazad van, NEM egál. Hanem, most már KÖNNYEBB lesz át jutni. 4000 pilóta pontot qrva nehéz volt össze vakarni. Volt, hogy inkább fizettem (farmaranyat vettem), mert pilóta pontot nagyon nehéz volt "szerezni". Csak szintlépésnél, és akkor is 200-t adott. Számold ki. Mostani event meg ad 60 csillagot. Még ha csak a 80%-t tudod megcsinálni, pár másik eventet is megoldasz, és csá. pár hét alatt a legbénább emberke is össze tud vakarni annyi csillagot, ha szán rá elég időt, hogy arasson, meg ilyenek.
    Anno, amikor bevezették a pilóta pontot mi pl elcsesztük, mert nem olvastunk rendesen utána, honnan is lesz pilóta pont, és jól elszórtuk, permeteztük a fákat, meg ilyenek.
  • Rettenthető
    Azóta már utána olvastam a hivatalos fórumon is, hogy pontosítsam, mennyire vad a helyzet, de akkor sem érzem egészen egálnak a dolgot. Persze jobb, mintha kuka lenne, de akik korábban át tudtak menni a szigetre, azoknak azért érzékelhetően olcsóbb volt az átjutás, mint így - szerintem. Na mindegy, ez van.
  • tonyr #7428
    200 csillag a bahamara, neked azért már "csak" 50 mivel arányosan ennyit repültél pilotapontért.. én pl 25 csillagért mentem a szigetre... számit mennyit repültél ez a lényeg csak beszüntetik...
  • Maximus4
  • Rettenthető
    Öööö.

Most olvasom, hogy Kacsa Kata nem fog eljuttatni a Bahamarama-ra, mert majd mennem kell a Bölcs Tölgyhöz, kiszopni az odvából 50 csillagért az utat.

Na de most úgy tényleg, ezt komolyan gondolják? Most, hogy már "csak" 800 tetvedék pilótapont hiányozna, és húzhatnék oda, most kitalálják, hogy bocs, de innentől 50 csillagért mehetsz.
    A tarsolyomban lévő pilótapontokat - gondolom - természetesen feltolhatom magamnak, mert azt nem lehet majd az összeset akár 1 db csillagra sem átváltani. Köszi, kaffa ötlet.
    És akkor ha majd lesz 48 csillagom, akkor majd kitalálják, hogy bocs, de most már 6 millió aranylevél kell hozzá? Vagy mi?
  • gettobuxa
    ilyet én is pörgettem már, eddig ez volt a max :)

remélem, hogy egységesítik a lóvékat, és kurvajól járunk! :)
    pálma manival nem sokat lehet kezdeni... :)