Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fönyeremény keréken: +200% tp, azaz 3x-os...
uj növény áfonya.. nemtom mennyit ad de elültettem öntözéssel ill bepermeteztem.. 45 föld-területem van.. rem h gyors csuszik majd fel a tp-csik 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
<#vigyor2>#vigyor2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
All hail the double x!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Viszont ha a végén tényleg saját címeres dolog lesz és azt nem a játékon belül lehet csinálni,akkor szívesen felajánlom szerény szolgálatomat mindenkinek ha csinálni kell.
Ha már ajándék,akkor legalább valami maradandóbb dolgot is kiagyalhattak volna..
Nekem a macsek is megfelelt volna..
Let the good times roll.
Hát kenjék a hajukra!
Köszönöm!"
Szóval türelem😊)
Let the good times roll.
Köszi<#nevetes1>#nevetes1>
nevem: KAMA3-5511
hova ez a nagy sietség?
ajcsi...<#whatever>#whatever>
Van 1 nagyon durva dolog!
Az hogy már átléptük mi gazdák a kérdõjelet és még sem kaptuk meg a 2. ajcsit.
Ez miért van??
Valaki kérlek válaszoljon.<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
és emlékszel rá, mennyi FA-d volt? mert ha igen, akkor nézd meg, most mennyivel kevesebb van...
mivel nagyon nincs is mit megvenni 😊 ugye simán tudsz abból termelni, amit learattál. ergo magra csak akkor kell költeni ha olyat szeretnél ültetni ami nincs a pajtádban. Nah most egy haladó farmernek olyan sok beültetni való földje nincs, ami annyiba kerülne.. szal egy 1000-esnél többet nem költ. Mit vehet még? ólat és fát... itt visszakanyarodhatunk abba, hogy TP-n kívül nem sok mindent kapsz értük. Szintúgy a terményekért... kitermeled és veszel az árából egy nagy semmit. Az árak amugy is a földön járnak a piacon, szal semmi nagy összeg.. (ez most úgy jutott eszembe, hogy egy ideje termelgetek és összejött annyi hogy érdemes legyen eladni, csak itt ugrott be hogy mit is veszek belõle.) Még szupertrágyát, meg szupertápot sem lehet.. kivéve bahama, de ott is csak FA- ért.. néha csinálnak 1-1 gazd.feladatot, amibe be kell dobálni xy terményt, de azt is inkább megveszi mindenki piacon, mert annyira nem ér semmit ez a CSP. Ha 10x ennyibe kerülne, akkor is megvenné mindenki..Szerintem egy igazi farmer ennyire nem él egyszerûen.. túl habzsi dõzsi minden..
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Farmom: Kriszty29
az elsõ szeletre gondolok ami 2500kalória
esély sincs befejezni bármelyiket is 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én örülök ha az egyiket végig tolom.
meglett a 2.puzzle, holnap meglesz 3. 😄 hétvégére talán 4, tortára meg amennyi marad 😄, azért alapot beszerzem mind2bõl 😊
Múltkor már azon agyaltam,kinek írhatnék,mert meg akartam tudni mióta játszom.A napokban meg rájöttem,hogy ott van a fórumban mikor regiztem <#idiota>#idiota>
jó lenne ha legaláb egy embernek sikerülne innen megcsinálnia mindent...
()() (^^)
de holnap küldök neked ha gondolod ^^
melyikbe érdemes amugy pakolni ? a bal oldalival szemezek de hátha valamelyik olcsobb 😄
()() (^^)
Iszonyat keveset dobtak össze szülinap gyanánt😞
több farmja van, saját magának szomszédja, meg állítólag valami bug miatt tegnap 13-szor!!! tudott ajándékot küldeni egyik farmról a másikra - plusz még be is áldozott 40 FA-t
Mindent visszaolvastam!
És az a szamár szerintem azt jelenti hogy magunknak megcsinálhatjuk a beigért címert!<#vigyor4>#vigyor4>
Remélem!
És Maxi az a rendõrkutya mire lenne jó??
Mit csinálna??
miért a szomszédoktól kell függjön, hogy mit érek el és mit nem?
oké, hogy játék, de akkor is...
persze az egész gondolom a FA vásárlásra ment ki...na hát éntõlem egy fityinget nem látnak, inkább nem kell a torta se...