23542
-
#22017 Nekem már van 2 turbó mamutom XL és XXL és 2 szuper mamut szintén XL és XXL.Amire hajtok,azt még mindig nem adja :D
-
#22016 Nekem az elsőből turbó mamutfa xxl jött, de ugye 4 helyet foglal. -
#22015 Neked, gondolat olvasónak kéne menni, ja, fel se tűnt, mire való az., DEEE Köszi szépen a tippet, rámegyek 1000-l!:D
Köszi, Köszi, Kösziiiii!
Szégyelnem kell magam, hogy a kisbetűs részt sose olvasom. :( -
#22014 Szerintem te ezt úgy benézted,ahogy az a nagykönyvben meg van írva!
Gondolom a megjelenő ablakban kiválasztottál a 3 kategóriából egyet,ráböktél a vásárlásra,előjött,hogy X mennyiségű aranyért elindítod és utána vártál egy órát.
A fölötte levő ablakba ott vannak a baromi nagy + jelek,amivel ki lehet választani a váltáshoz a pajtádban lévő fákat és ez így nem kerül FA-ba.Ennyi!
-
#22013 Hát? Hozta a gólya? beszélj már érthetően, mert nem vágom..... :( -
#22012 A 3. fám XXL szuper mamut lett,de már az elejétől a kacsa katásra hajtok,persze azt nem akarja adni,de remélem a következő már az lesz. -
#22011 Na de én nem költöttem rá egy darab farmaranyat sem! -
#22010 Ez a szerencséd, nekem ezt adta a gép :( -
#22009 Hátha te 80 akárhányas szinten farmaranyért csináltál cserét,akkor meg is érdemled!
Nekem eddig 2 fám lett,mindkettő turbó mamutfa,az egyik XL,a másik XXL. -
#22008 Ne mondjak csúnyát... 15FA -rt Szeder xl, felejtős a vasút!!!! -
#22007 "S" méret 10 FA -értékbe 1 db cukorjuhar XXL :(
"M" még 4 óra neki nem tudni mi lesz az a nagy nyeremény ebből. De drága mulatság! -
Gólya #22006 miért...miért? mert akkor dollárpapa másfelé kacsintgat :P
kiesik egy perc pénz nélkül, megáll a világ...
-
#22005 Én csak azt nem értem,hogy miért nem függesztenek föl minden további fejlesztést és újítást,amíg meg nem oldják a sziget okozta hibákat.Olvastam,hogy jön nemsokára egy rakat új szigetes növény,nem kevés aranybanánért,jön majd a vonat is a városban,meg ki tudja mi még.
És akkor szavazást tartanak arról,hogy milyen mini eventet látnál gyakrabban a játékban?
Tényleg nonszensz amit művelnek már :( -
Gólya #22004 összekaphatnák már magukat...senkinek nem tűnik fel - a játékosokat kivéve -, hogy kicsit túl soka hiba???
tényleg csak egy picit kellene végre odafigyelni valakinek...
-
#22003 A kód : BahaMonkeyItem
A kód jutalma:
Megvilágosodás nevű dekorációt tárgy
A tárgyat a Bahamarama szigeten kell keresned a virág/váza ikon alatt.
Tulajdonságai:
"Érésideje": 24:00
Jutalma: 475 Bahamarama Tp -
#22002 Event mikor lesz? -
Gólya #22001
Ajánlom figyelmetekbe!!
-
#22000 Ezt akkor benéztem :( -
ACE #21999 én 330 arany banánt kaptam :D Megint más kérdés hogy szart sem érek vele :D -
ACE #21998 Nem, nem kellett mindenképpen levélben, csak aki már az első körben szeretné visszakapni. Ez a második variáció, amikor rá kell nyomni a gombra, mindenkire vonatkozik, nem csak arra, aki levelet küldött. -
Ancika24 #21997 Kösz megpróbálom
-
#21996 Ezt olvasd el:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mit kell tennem, hogy visszakapjam a hiányzó TP-t?
Mivel a játékosok rengeteg szintet fognak ezáltal lépni, nem akarjuk rátok kényszeríteni. Éppen ezért, arra kérünk titeket, hogy aki vissza szeretné kapni a hiányzó TP-t első körben, írjon egy e-mailt 2013. július 12-ig (péntek) 18:00-ig a [email protected] címre, mely tartalmazza a farm ID számát, melyen a TP-t vissza szeretné kapni.
Minden későbbi levél egy későbbi jóváírás folyamán kerül feldolgozásra. (A további időpontokról jövőhéten tájékoztatunk benneteket)
Azok ajátékosok akik több alkalommal is elküldik az ID számukat, nem fogják többször visszakapni a hiányzó TP mennyiséget.
Ügyeljetek arra, hogy csak azokat a leveleket tudjuk figyelembe venni, amelyben valós ID szám van, tehát erre nagyon figyeljetek, hogy pontosan írjátok meg!
-
Ancika24 #21995 Nem. akkor mar értem . Köszi a valaszt. -
#21994 Írtál anno emailt,hogy visszakapd a tp-t? -
Ancika24 #21993 Nekem nem jelent meg. miért? -
#21992 Nofene! Kaptam,120 banánt és + 24 szintet :) -
#21991 Na erre kíváncsi leszek,én megnyomtam :)
"Aki megnyomta a start gombot, a mai nap folyamán számíthat a Tp jóváírásra, és természetesen a szintlépésekért járó aranybanánokra is.
Az első ilyen alkalom ma lesz, várhatóan 12:00 - 14:30 közötti időpontban." -
#21990 Gyors aratás mellé még betehetnék a gyors trágyázást is.Bár azt ugyse fogják mert akkor nem fogyna jól az arató/vetőcucc. -
#21989 Az csak teszt miatt volt berakva.Majd valamikor beteszik véglegesen. -
gettobuxa #21988 ezzel a gyorsaratással lesz vmi? vagy csak beetetés volt, és majd fizetősre megcsinálják? -
Gólya #21987 éééén????? :O:O:O
talán a bugpoint....már semmi sem lehetetlen....:P
-
#21986 A frászt hoztad rám :P
De megnéztem és megvan még -
Gólya #21985 és a köv. belépésnél is ott van?
-
#21984 Kiváltottam a tevét és csodák csodájára le is tudtam rakni az ólakat :D -
#21983 Egyébként ez már tényleg túl tesz mindenen.Érthetetlen,hogy semmi sem sikerül nekik.Egészen elképesztő :( -
ACE #21982 Következő: link
Szerintem nem ártana lecserélniük a fejlesztőgárdát, túlnőtt rajtuk a program... -
#21981 Köszi a linkeket,ezen hangosan felröhögtem :D
Ennél már nincs lejjebb szerintem :( -
#21980 szintén zenéaz ... -
ACE #21979 Ennyit erről, ezek semmire sem képesek:
Beta event
Event vége... -
#21978 Nekem a tevére még 2 szintet várnom kell :(