Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ja,mert a játékosok kedvéért halasztották el és hosszabbították meg,na persze <#gun>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ne mondd már...gurulj lejjebb, ott van feketén-fehéren...akarom mondani pirossal, kékkel stb😊)

"Üdv Farmerek!

A kérésetek meghallgatásra talált: az Ajándékozási és kereskedelmi akció ideje meghosszabbításra került oly módon, hogy abba egy hétvége is belessen.

Az új idõpontok tehát:

Az event kezdete: 2013.05.29. (szerda), várhatóan 14:00

Az event vége: 2013.06.03. (hétfõ), várhatóan 14:00

A Farmerama csapata"

grebber
Elolvastam de azonkivûl hogy õ mondja a linkben semmi ilyet nem találtam!
De ezt a két napot már csak kinyûglõdöm és az egyik kolonc farmnak!

Next PC upgrade: 2022

beteg megnyugszik, lejön a falról😊))

szerdától lesz...

Maximus4
Csak az alattad levõ 2 hozzászólást kellett volna elolvasnod.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Hol a cserenap mingyá feljelentek mindenkit !

link a #21624-ben

na eltették szerdára - és benne van a hétvége is😊

ma du. kettõkor kezdõdik a csere-ajándékozás...szépen átküldöd arra a farmra a cuccokat, amelyiket meg akarod tartani

ha van még kérdés, folytassuk priviben...

Maximus4
Ajándékozható tárgyak listája

+ Ajándékozható és cserélhetõ:
Répaíjász
Hibás rajt
Gyõzelmi fotó
Talajgyakorlat
Tökemelés
Csaló holló
Csillaggyümölcsfa
Brazil diófa
Sárgabarackfa
Bükkfa
Berkenyefa
Sófa
Cukorfa
Matrjoska tyúkok
Kozmosz tyúkok
Sapkás tyúkok
Balettos tyúkok
Hollóhajlék
Hollóhajlék 1. szint: sárga
Hollóhajlék 2. szint: narancs
Strandpaci
Homokmûvész
Kazalmentõ

Itt majd kiválasztod az elsõ ablakban azt a nevet,ahova küldeni akarod,már persze ha van elég engedélyed.

Van pár farmom és egyet akarok megtartani. Hogy lehet megoldani hogy arra egy farmra pakoljam a cuccokat? Ki tudom jelölni kivel akarok cserélni?
Köszönöm Gólya. 😊 Most az ólakat lehet a fákat nem gondolom. A kergébõl a TP-s cuccokat most lehet ajándékba küldeni? Ezekben nagyon mazsola vagyok. 😊 Eddig bármikor volt mindig ilyen cseremóka 1-2 nap múlva volt idõm farmozni. 😞
nem, hétfõtõl szerdáig tart

azért jól kitalálták...a németeknél most valami ünnep van vagy mi? mert itt ugye dolgos hétköznapok...

SHADOWEYES7
Köszönöm! 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mondjuk én is sasoltam hogy a mostani event mellé odaverték a teliholdat is. Idõzíthették volna mondjuk egy olyan eventnél ahol csak felröppenõ van. Csak 1 napos lesz a cserenap 27.-én?
tonyr
oké, szólj ha benne lennél a cserében (:

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Mûhely --> Aranymosó hollótanya

SHADOWEYES7
Srácok az ékszer mibõl van? <#idiota><#ijedt><#vigyor1><#fogmosas>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

állatért állatot szeretnék, fáért meg fát... de majd meglátjuk 😊

ja Shadow, a lemezgyár engem is érdekelne, ezért is van a keresek rovatban 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SHADOWEYES7
A lemezgyár nagyon nagyon érdekelne majd 😊)

tonyr
mézet

grebber
Ez a japánakác mit ad terményként?

tonyr
medvét japánakácra cserenapkor ?

de még milyen komoly....😊))
nem véletlenül kaptatok köcsögöt😄DD (na jó, tényleg elnéztem, de ha korábban tudom küldeni az ajándékot, akkor nem nyúlok mellé...)

Maximus4
Ez most komoly,hogy közben elindították a halloweent is?Ezek tuti nem normálisak!

<#beka3>

szerinted olvasok ilyenkor? csak automatikusan kattintok😊)
benéztem, hogy két event megy egyszerre...

egyébként mutatós holmi ez a köcsög, úgyhogy leszel szíves nem kritizálni<#beka3> - legközelebb majd tudod mit kapsz...😄DD

le is kell okézni végleges küldés elõtt... na jó megbocsájtok 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

maxi a cserenapra írd át lécci a kívánságlistámat

kínálok: medve, sas, pocok, borz, bagoly... karácsonyfa2011, õszibarack, bükkfa, sófa
keresek: macska, róka, lemezgyár...pisztácia, japán akác

ezek közül remélem, hogy mind küldhetõ 😊

bocs mindenkitõl, aki ma az elsõ helyrõl koponyaköcsögöt kapott😞(((
elnéztem, elõre vették a gyümölcsszörp helyére, én meg automatikusan kattintottam az elsõ szezonálisra...

bocs, a többinél már nézem😊

grebber
Cserenap után akkor vihetõ egy 83-as farm, 21-es bahamával 3,6 milió csp-vel 800 fel nem használt csillaggal!

jojo
sajnos fél óra után ez lett, de holnap délre kész a szamócaevent is 😄
A felszállók miatt huzódik ennyit., pedig premium gazdaként 100Tp-t is kapom rendesen 1 hétig.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Na végre!!!

SHADOWEYES7
Az jó!
Nekem is lesz bõven cserélni valóm, a paszulyon lévõ biszbaszok-ból van hiányom.

Kutyaól macskaól stb kellene. 😊

27-én cserenap

steam, origin: ACE_hun

épp akartam írni, h mennyire piti event volt, erre elõkerül a folytatás..

SHADOWEYES7
403 - Forbidden

jojo

jojo
1 feladatsor kész, már a másodikat adom le, harmada biztos meglesz estére. 😄

Maximus4
Igen.

tényleg ötpercenként/félóránként nézegetitek, hogy mikor indul végre az új event???!!?? <#wow3><#nemtudom><#wow3>

17.000/825 a beadandó ha jól számoltam.
Már nálam is megvan.
Maximus4
Megkaptam végre 😊

Maximus4
Engem csak azért bosszant,mert kb. 10 perc és el kell mennem és naívan,azt hittem,addigra már bõven el lesz ültetve a növény.
'Bekaphassák' 😄

na igen...
te be tudtál lépni? :o
facen olvasom, hogy a fórum behalt...én csak néha frissítgetek, de azt hiszem, ha meg is lesz az ültethetõ (a pajtában fura módon ott van 10 db...), nem fogok rárabolni azonnal - tartok tõle, hogy kidobott lenne a sztrágya😞

Maximus4
Mennyi idióta van a hivataloson!Félpercenként írják be,hogy nem találják a növényt,de olvasni egyik sem tud!Nagy az isten állatkertje.

de igen...<#hehe>

Köszi a gyors válaszokat. 😊 Ez a BP 😞
Maximus4
Üdv Farmerek!

Az event egy rövid késéssel fog kezdõdni, a türelmeteket kérjük!

A csúszás várhatóan nem lesz több 30 percnél.

nyugi...BP remekel...vagy csak visszatért a régi idõkre ...: P