23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
  • windoo
    Maximus és fook!!!! Köszi a segítséget! Működnek végre a farmok.
  • benoken93
    OK! Csak farmaranyam ZERO!
  • Maximus4
    Gazdaboltban meg tudod venni a szabadság módot,vagy a tölgyön kiváltod.Más nincs.
  • benoken93
    Ok! Ja és Kb 2 hét múlva megyünk a szüleimmel a Balatonra és tudtok ajánlani valamit , hogy ne menjen le a hőmérőm?
  • Maximus4
    Ha akarod,küldd el:)
  • benoken93
    Sziasztok! Csak azt szeretném mondani , hogy tegnap bekrepált a net és nem tudtam feljönni! És Ironman említette , hogy ha valami gondunk vagy valami van küldjük el facebookon. Akkor az én rajzomat is el lehet küldeni???? Előre is köszi!
  • Gólya #7818
    köszi!:)
  • Ironman2
    Khm.Ramacity magyar lett.Bocsi hogy szóltam!
  • Gólya #7816
    Maxi a topiclakókban a Paddington61 és a Goya61 farmot töröld már az enyémek közül - köszi!
  • Alien69
    Szerintem csak türelmetlenek vagytok! Már egyfelől. Hiszen, egy új event megszerkesztése idő, és pénz. Ráadásul az se jó, ha pár hét alatt a tölgy fát mindenki meg tudná csinálni, mert mi marad későbbre? Tehát kell, hogy egy feladat ne fél napos legyen. Természetesen a ló túloldala se kafa, tehát pl adjak be valami 9000 szőlőt. Kösz. Tehát, optimalizálni kellene, egy gyémánt csillag ne három hét termelést igényeljen.
    Ráadásul komoly diszkrimináció van. Egyfelől vannak, akik szerencsések, és megkapták az egy hónap prémiumot, meg valami kenguru/rénszarvas karámot, meg mittomén mi mindent 5 (!!!) EURO pízért, nekem meg ajánlgatja az egy hetest 10 ojróért.
    ANYÁD, farmerama.
  • Rettenthető
    ...és már sejtem előre.
    Az új gazdaköri feladatoknál lvl4-nél már bahamarama növény vagy állat kell, így csillagot nem tudok szerezni, ergo soha az életbe nem jutok el oda -> soha nem tudom megcsinálni a feladatot, ördögi kör... kafffa. pedig már csak 30 csillag kellene... és bele sem gondolok abba, akinek 200 hiányzik a bahama-hoz.
  • Maximus4
    De pont ezt mondom,akkor lehet,hogy egy csomó mindenről lemaradunk amit csak az eventtel tudnánk megszerezni.
  • Picar77
    hát majd nem lesznek megcsinálva az eventek és csodálkozhatnak hogy mért nem :D
  • zmeor
    ez szerintem a tyúktenyésztéshez kell
  • Maximus4
    Az ember örül ha az egyiket tudja teljesíteni,mert pl. kell valamelyikhez 5-6 ezer termény,nagy nehezen kitermelem beadom,erre pár nap múlva jön a következő amihez szintén kell egy rakat cucc.És persze most nem gazdaköriről beszélek.Így,hogy a francba teljesítsen mindent a játékos,majd ott állunk a következőnél,hogy senkinek nincs semmije:(

• Maximus4
    Na tessék:

"Előre láthatóan Pénteken, azaz 2011.06.24.-én két új gazdaköri küldetés is játékba kerül majd."

• Maximus4
    Ha nem sz@rnák egymás után az eventeket/feladatokat(ami nem biztos,hogy baj),akkor talán lehetne normálisan termelni,bár akkor is hiány lenne rengeteg mindenből.

Engem csak az bosszant ebbe az egészbe,hogy meg akarják szabni,hogy játszon az ember
  • zmeor
    indíthatnák már a tojásos feladatokat , mert már van 200 rajtra készen :)
  • Ironman2
    Hát akkor mire vártok? Irjatok nekik a Facebookon!
  • hpelte
    egyetértek, szerintem is úgy lenne a jó ahogy a baharaman van
  • zmeor
    az egyetlen értelmes változtatás, amivel elérnék a céljukat, az az lenne, mint a bahamán..

mert akkor vehetsz sokmindent a magtárban, de csak ültetés után tudod eladni
  • Ironman2
    Fészbúk valakinek válaszolt pár perce:

Korlátlan vásárlást a magtárban!
    Előzmény:
    "levél a support felé: Tisztelt Krucifix!
    Köszönöm a sablonlevelet, ami bizonyára gyors választ tesz lehetővé, viszont arra mutat: nem olvasta végig a levelem.
    Akkor ismét megjegyezném: jelenleg 6féle növény nem vásárolható a piacon. Ennek oka hogy nincs. Miután a magtárban megvettem a 100darabot a piacról nem tudok venni, ha nem kínálnak eladásra. Vagyis a 22es csapdája. Mókuskerék, nevezhetném akár ördögi körnek is.
    Tehát, ha a magtárban nem vásárolható, a piacon nincs, honnan vegyem meg?
    A másik lehetőség ugye, hogy termeljek, viszont a fentebb említett okokból, ismétlem: NINCS, nem tudok.
    Minden tiszteletem az öné, de nem holmi sablon választ várok a kérdésemre, hanem annyit: hajlandó-e a farmerama valami kompromiszumra a játékosok felé, vagy sem. Nyilván ennek kérdését, nem egy supporton dolgozó hozzám hasonló munkatárs fogja eldönteni.
    Ezért kérném a levelem megválaszolásával inkább egy Bigpoint munkatárs fáradjon.
    Ne vegye sértésnek, minden más út ebben a kérdésben járhatatlan.
    Tisztelettel: Dr. ........."

Válasz:
    "A változtatást a játék egyensúlyának fenntartása érdekében kellett bevezetünk, mivel azt tapasztaltuk, hogy feladatok elvégzésébe az utóbbi időben minimálisra csökkent a termelések száma - a játékosok egyszerűen megvásárolták a termékeket, ezáltal a játék kezdte elveszíteni az lényegét.
    Természetesen megértem, hogy ezzel nem minden játékos érte egyet, ennek ellenére szükség volt a változásra. Természetesen az ezzel kapcsolatos visszajelzéseket a játékosok részéről továbbítjuk az illetékeseknek, ezáltal elképzelhető még a jövőben további optimalizálás, azonban a változtatás lényege várhatóan meg fog maradni.

Üdvözlettel

György"

"Köszönöm a korrekt választ, ezek szerint elképzelhető valami változás ez ügyben.
    Természetesen válaszát is közzéteszem a csatlakozók megnyugtatásául.
    Én ezt egyfajta sikerként könyvelem el.
    További eredményes munkát kívánok!
    Tisztelettel: Dr................"
  • hpelte
    kösz akkor rámegyek arra, jól el vagy eresztve szerszámokba
  • Ironman2
    oh köszönöm! Már előre beirtad az 5-ös szintet
  • Maximus4
  • Maximus4
    Én úgy vettem észre,hogy igen,dobálja rendesen a cuccokat:)

• Ironman2
    Hello Maxi! A Bahamaramas szintet nem irod ki a fejlécekbe? Én most a 4-esen vagyok ott,de ma meglesz az 5-ös szint is
  • hpelte
    Maxi a +10%-os barkácscucc észrevehető különbséget okozott??
  • Maximus4
    A jamszal és a paprikával simán tudod teljesíteni szerintem az eventet,legalábbis közel leszel hozzá,grat!!!
  • zmeor
    Nah akkor már én is.

• Maximus4
    Azt én is remélem,most így állok:

• hpelte
    sőt az utolsó 2 női vb-t is a németek nyerték meg, most is esélyesek. még a német Playboy-ban is ők voltak a címlapon
  • fook
    Németország most a hazai rendezésű női vb-re van rákattanva teljes mértékben. Nyitómeccsükre már a jegyek 70%-a elfogyott azt hallottam , ez azért nagy szó :)
  • ToCsEk
    hm ezt akkor benéztem, kösz az infót, de megint szaros focis szart csinálnak, teniszről is csinálhattak volna ha már így ráérnek
  • hpelte
    németeknél női foci vb lesz erre a nagy lelkesedés
  • ToCsEk
    én most falnak megyek :D
    milyen focis eventről beszéltek még mindig?
    sehol nem írták, hogy focis event lesz, csak azt hogy AHHOZ HASONLÓ felépítésben fog szerepelni az event...
    meg most egyáltalán nincs semmi eb wb, max 17éves korosztályban...
    sokkal valószínűbb, érhetőbb lenne ha most tenisz lenne a téma..

most vagy én nem értem ezt a focis dolgot, vagy ti kaptatok napszúrást ?!?!?! :D
  • hpelte
    én is abban bízok, hogy azokat is elfogadják és akkor bőven meglesz
  • Alien69
    Remélem, a bahamás állatokat IS elfogadják majd. Azok ugyebár sokkal többet "érnek".
  • Maximus4
    Én is letettem már 2 hódot.