23542
-
#7865 beállításoknál, legalul ki lehet kapcsolni -
Ironman2 #7864 Beállitásoknál ki lehet venni.Már én se használom -
Gólya #7863 ezt a chat-ablakot nem lehet egyszer s mindenkorra tálcára kényszeríteni? mit ugrál nekem itt minden frissítéskor? -
Gólya #7862 hát hogyne...ez csak természetes -
hpelte #7861 de akkor a legnagyobb csomagot vegyétek, hogy a szomszédoknak is legyen valami -
Gólya #7860 na meg amit a paci himbál...
várj meg Iron, megyek én is -
Ironman2 #7859 Mindjárt rohanok! -
#7858 "Adj' Isten gazdák!
Ez a hétvége sem telik el meglepetés nélkül.
Üljetek be a kis piros furgonba és hajtsatok be a városba.
A műhely mellett fantasztikus szupertáp akció vár benneteket, és szomszédaitokat.
A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.
Több ajánlattal is találkozhattok.
Ne feledjétek, a jó gazda szomszédjáról is igyekszik gondoskodni. Ki így, ki úgy.
Amennyiben a különleges szupertáp csomagot vásároljátok meg, a szomszédaitok is kapnak majd a vásárlás pillanatában Tőletek ajándékba." -
benoken93 #7857 Helló ! Felvettelek! -
vidu01 #7856 Szia! Bejelöltelek :) -
#7855 Na megvan a 7 ajándékot küldhetek + 6 szomszédom lehet!
6 hely kiadó aki szeretne és kell szomszéd jelentkezzen: tevehajcsár a nevem 73-as vagyok! -
#7854 Most fog épülni még 2 birkanyíró és 3 haltenyészet.. bár utóbbit még nem döntöttem el, lehet hogy inkább felfejlesztem a birkanyírókat..
-
#7853 Én is.. de nekem se adott barkácscucc sok jót.. még kell 6db és meglesz az XXL-is..
mindig kalapácsból van nekem hiányom... -
#7852 Beadtam tojásaimat 255-ből nem sok maradt azt hittem legalább kijön a barkácscuccokból birkanyíró de nem :( -
benoken93 #7851 Köszi Maxi! Sata75 akkor légyszi válaszolj! -
benoken93 #7850 Ja ! És Őrületbevágóan fontos ! Ha lehet még ma!!!!!!! -
#7849 Tessék! -
benoken93 #7848 sSziasztok! Akkor valaki elvállalja a farmomat? Júli.-3.-tól 10.-ig! Előre is megint köszi !Még most jelentkezzen légyszíves! És vegyen fel a nevem benoken93 és ott megbeszéljük! -
gettobuxa #7847 áhh köszi :)
-
#7846 Az alatt van, ahol a aranyért tudnád kiváltani a feladatot. -
gettobuxa #7845 én nem látom, h hol kell.. vmi gebasz van -
#7844 na már a bölcs tölgynél a darázsfészek körül repked egy pilota :D -
#7843 Adjisten, Gazdák!
Ugye még emlékeztek a tavalyi világbajnokság heteire, amikor az állatok megtöltötték a városi stadiont és egymást érték az izgalmasnál izgalmasabb futballmeccsek? Most indul a következő szezon!
Az „állati VB 2011” jún. 27-én kezdődik és 21 napig tart.
A női labdarúgó-világbajnoksághoz méltóan idén tehenek, kancák, tojók, kocák, tyúkok, stb. vesznek részt a versenyben.
Gyűjtsetek szorgalmasan focilabdákat és rendezzétek meg az állataitoknak a tíz meccset:
a hat előkészítő mérkőzést,
a nyolcaddöntőt,
a negyeddöntőt,
az elődöntőt és végül…
a döntőt!
Labdákat betakarításkor találhattok, de kaphattok a barátaitoktól is és meg is vásárolhatjátok a Gazdaboltban. Az egyes körök megrendezéséhez különböző számú labdára van szükség.
Természetesen idén is el kell látnotok a különböző büféket alapanyaggal, nehogy a nézők éhen maradjanak. És szurkolók nélkül sem ér a játék semmit, küldjetek hát minél több állati drukkert a stadionba!
Az esemény során rengeteg új, mókás jutalmat szerezhettek meg!
Az állati VB-ről további információt itt a fórumban olvashattok majd, a GYIK részben.
Szurkoljatok az állataitokkal együtt a csapatoknak, míg ki nem derül a nagy kérdés:
ki lesz a futballvilágbajnok?
Jó játékot, jó szurkolást kíván Nektek
A Farmerama csapata -
Ironman2 #7842 Ja.Már megvan jobboldalt...Nem szoltam -
Ironman2 #7841 Most mi ez a szar hogy nem lehet szintet választani az eventeknél? Eltüntek a zöld nyilak. -
#7840 hát ezelött a tehenet mondták, erre a tyuk lett... el is adtam a tehéntejemböl kb 1000et, de ha most bevezetik... hát akkor is maradt 300 :D -
#7839 lehet tudni valamit, hogy a birka, nyúl, tyúk után mi lesz a kövi tenyészthető állat? -
hpelte #7838 most nézem már van arany csirke a piacon...gyorsan összehozta -
#7837 huu, durvák a jutalmak :D rakat xl barkácscucc meg xxl -
#7836 nah megszereztem a +10% TP-t a fán :) -
hpelte #7835 megjöttek a csirkés és tojásos gazdaköri feladatok -
#7834 74 lettem
köszi ^^ -
#7833 Sajna, elbaltáztam és is. Amikor lehetett, venni kellet volna mindenből, amíg van pénzem. Most meg halálra keresném magamat, max áron tudnám eladni a cuccot, de ha nem most, akkor, amikor pl a saláta, répa, meg ilyenek teljesen elfogynak a piacról. -
#7832 Én nem adok el termelje meg más is -
#7831 igen ez olyan hülyén jön ki.
van egy csomó terményem.. hiány van a piacon és végre lehetne vele keresni +75% -kal nagyon sokat.. erre meg kell máshova (ezért van hiány a piacon) és oda dobálom be.. ergo nem fogok tudni mit eladni ... ördögi kör.. -
#7830 Nekem is 255-van. 5 tojástojó 6 angóra építménnyel készülök.Gyapjú kellene de az sok barkácscucc nagyon :(
Csak angórát adom be az angórás eventbe mindig.Remélem mire másik eventhez kell addigra lesz újra elegendő! -
sata75 #7829 bevállalom ha nem marad más, már úgyis kettőt kell vinnem:)
de cask rózsát ültetek napi 3x:) -
#7828 Sry,de nekem bőven elég a 4 darab.Már így is azon gondolkozom legalább egyet töröltetek:( -
benoken93 #7827 Ok ! Köszi! Maxi Te válalnád Júli 3-tól 10.-ig vagy valaki más? -
#7826 hát kérj meg valakit hogy lépjen be neked, meg kicsit játszhat is vele és akkor nincs gond ^^