Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Még korán van😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
Mai happy dayrõl valami hír?

leszarom a konfigod...

Maximus4
"Holnap reggel (február 11.), egy rövidebb, elõre láthatóan néhány perces karbantartást végeznek, a játék ez alatt az idõ alatt nem lesz elérhetõ. A várható idõpont: 09:00.
Mint minden ilyen esetben, most is felhívjuk a figyelmet, hogy erre az idõpontra lehetõleg ne idõzítsetek küldetést, vagy aratási munkálatokat. Türelmeteket elõre is köszönjük!"

"Holnap módosítják a gazdaköri feladatsorokat, ezért 9 óra körül karbantartás várható. Még nem lehet tudni milyen hosszú lesz"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Dehogynem!Azóta sem tértem magamhoz,hogy lehet ilyen kegyes hozzám a játék😊

hogy te semminek nem tudsz örülni...<#whatever><#nevetes1>

jippijééé<#taps><#taps><#taps><#taps>

a happyharvestet próbáljátok ki még egyszer!!!!

egyik helyen írták, hogy újra felhasználható...kipróbáltam és tényleg😊<#taps>

Maximus4
A mai kód:
Seedomatic (3 óra állatgondozó)
Foodmood (5db szuper táp)

szjuca
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Maximus4
Ugyan még nincs hír,hogy kapunk-e valami díjat a játékon belül,de itt a hivatalos végeredmény!Amibe indult a játék azt megnyertük😄 <#taps>
Végeredmény

szjuca
<#vigyor3>

Maximus4
Bármi lehet,remélem igen😊

Erre a fõnyereményre vártam ki tudja mióta😄

Krezga
Akkor most lehet hogy kapunk valami ajándékot😊
Maximus4
Mind a két kategóriában átvettük a vezetést és már csak másfél óra van hátra! <#taps>

szjuca
Azt ad, a kisfarmon be tudtam váltani.

aha...majd este megnézem, hátha még nem használtam el😊 - az ilyen mindig jól jön😊

Maximus4
Errõl én is olvastam.Van akinél még mûködik,mert ez egy régi kód.Én beugrottam neki,azt hittem ez a mai😊

más fórumon olvastam egy ilyet: happyharvest - ami állítólag újabb 3 órás aratógépet ad - nem tudom, kipróbálta-e az illetõ (errõl nem szólt)

ha esetleg valakinek van kedve és lehetõsége most kipróbálni - én nem tudom, mert olyan du. három körül érik be mindenütt a cuccom - addig nem érdemes elindítani...már ha tényleg mûködik

Maximus4
Na,már meg is van😊

"ma fél 4-tõl az állatok fognak több TP-t adni."

Maximus4
Még nincs.15:30 után fogják úgyis nyilvánosságra hozni.De ha találok valami infot valahol akkor rögtön megosztom veletek.Pletyka szinten annyi van eddig,hogy most az állatokkal lesz valami TP növekedés!

zmeor
Üdv Farmerek!

A mai kód:

farmdroid

Amit nyújt: 3 órás Állatgondozó

Tipp:
Nem kell sietni a felhasználással, lehet jól fog jönni a mai dupla Tp nap lejártát követõen

leszarom a konfigod...

zmeor
a mai napi happy dayrõl nincs valami info?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Beraktam a banner alá az aktuális kódok listáját!

Krezga
Én is pont😄
szjuca
Beelõztél. Most akartam hozni én is a kódot. :-)

Maximus4
A mai kód:
farmdroid (3 óra Állatgondozó)

Maximus4
<#taps>

nemcsak neked...

tényleg figyeljétek a híreket, a kapcsolódó fórumokat, mert ha jól emlékszem, valamikor az elején azt ígérték, hogy a héten minden napra jut valami plusz a múlt hét szívásai miatt

aki tud németül, lengyelül, az megoszthatja a többiekkel az infót - õk mindent hamarabb tudnak, mint mi...

Maxi: szintet léptem - köszi!

Maximus4
A 4-es spenót 208 TP-t ad😄

Krezga
Jaja, most elhúzok😄
zmeor
be lehetne gyûjteni a terményeimet (tojás, angóra stb), de nem teszem, mert reménykedek hátha délután +100% betakarítás jár mindenért 😊

leszarom a konfigod...

Picar77
nálam 15 és csökken 😄D

()() (^^)

Maximus4
Nálam is ez volt.Amikor bejött még 72-ért tudtam eladni,most már 20-ért lehet kapni.Én már csak a TP miatt ültetek.

Picar77
na király nálam már most semmiért adják/veszik az uj cuccokat, miért jo az hogy mindennek lenyomják az árát a fenébe sohse fogom ezt megérteni, ha már van max ár kitalálhatnának egy minimum árat is igazán :\

()() (^^)

szjuca
<#taps>

Akkor itt végleg befellegzett LószÕrnagynak. <#wink><#wink><#wink>

Maximus4
Kipróbáltam,nálam mûködik az aratógép!

#3914:de rohadt mázlista vagy😄 Grat!

Krezga
Egy kocka liliomért 432xp-t kapok😊 Sikerült kipörgetni a +200%Tp-t, meg ráadásul van ez a "szüreti" akció😊
Krezga
Nem is tudtam, hogy lehetett ilyent csinálni😄
tonyr
okés bocsi ha bejön a hire már nyomom is ki me aratni akarok 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Ma délután 15:30-tól 24 órán át dupla TP jár a földekért aratáskor!
Ha belépsz a játékba néha kattints a hírekre balra fönn,ott minden le van írva!

tonyr
ill a happy tree day vagy mi.. az milyen idöközönként van ?

tonyr
most arattam és dupla tp járt a repcéért... vmi happy hour van vagy mi ? 😄

Maximus4
Én még nem próbáltam,majd reggel.Nem tudom mi lehet.

Maximus4
És megtették az eddigi legfontosabb frissítést amire mindannyian vártunk!

Üdv Gazdák!

A farmaranyért bérelhetõ szomszédok a holnapi naptól nevet fognak kapni. Így nem csak egy üres ikon fogad Titeket majd a listában.

További kellemes gazdálkodást!

<#taps>

ToCsEk
3órás aratógép nekem nem megy. ötlet :S nem használtam fel az 100%
vagy az csak azoknak járt akiknek a 10órás a hibák közepette aktív volt?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ugyan...ki emlékszik arra...

mázlista <#eljen>

PttM Fa
Gyerekek látom kerültek be új termények...
Ideje volt valami értelmesnek.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

ma 120.000 pálmapénzt nyertem a ruletten, ez eddig a legjobb, amit valaha forgattam 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

-kb 😄 elírtam bocsi